çok gecmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inş. Şimdi iyisiniz değil mi? Ben haa cinsiyet öğrenemedim yaa çatlıcam:)
tabi hepimizin kalbinden geçen o djsfksama erkeği gözden cıkardım eşimin boyu fiziği falan iyi (180 80 kg) onlar sana benzesin diyorum ben hem kısayım hemde hep 3 4 kilo fazlam var ksfkas (162, 62 63 kg) ;P ondan boyu falan ona benzesin ))) oda diyo ya yüzü bana benzer boyu kilosu sana benzerse
maşşallah ayagı var ama sanki resmen bir kuku şekli var bana öle geldi yanikızlarrr bide siz bakın minnakımaaa doktor teyzesi solemedi bize cinsiyetimizi burda 12+3üz.
Şu surata bak suratına kurban olduğumm :))
Eki Görüntüle 706778
yok yok benim boyum yeter onada:))
eşime bitek sayısal zekası çeksin :))
slmm anecikler ve onların minikklerii
nasılsınız kızlarrr ....[/QUO
slm benim şimdilik bir sıkıntım yok dün biraz gaz sancısı yaşadım bugün iyiyiz :) siz nasılsınız ana evlat ?
çook şükürrr.... giderek azalıo miğde bulantıları artık bir gün oluo birgün olmuo inş. giderekte azalacak..
maşşallah ayagı var ama sanki resmen bir kuku şekli var bana öle geldi yani
evet doktor bayağı karnımı felan salladı ama çok kıpırdıyodu bide göstermedi :) tabi içimizden geçen kız ama hayırlsı olsun sağlıklı olsun inşallh.
ultrasyon fotoğraflarını nasıl yüklüyorsunuz ben de cinsiyetini çok merak ediyorum ve kontrolüme çok var.
ben cinsiyeti bellimi dedim yoook daha dedi gülümsedi erken dedimaşşallah ayagı var ama sanki resmen bir kuku şekli var bana öle geldi yani
evet doktor bayağı karnımı felan salladı ama çok kıpırdıyodu bide göstermedi :) tabi içimizden geçen kız ama hayırlsı olsun sağlıklı olsun inşallh.
canlar nasılsınız?tarama testlerini ne zaman yaptırdınız ?
canım ben yaptırmadım ama kıslar dan ogrendıgım kadarı ıle kan da alyorlar
ben bugün yaptırdım tara<ma testimi..ölçümleri yaptı doktor..kan testi iki üç güne souçlanır dedi..
Ankaradan katılan arkadaşlar varsa nereden hamilelik kıyafet alınır nerelerde satılır bilen varsa yazabilir mi?
Ankaradan katılan arkadaşlar varsa nereden hamilelik kıyafet alınır nerelerde satılır bilen varsa yazabilir mi?
canım ben kocaeli de oturuyorum ama netten birsürü alışveriş yaptım collezion lcwaikiki ve gittigidiyordan lcwde falan güzel şeyler var tshırt slopet hamile pantolonu esortmanı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?