2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarrr bide siz bakın minnakımaaa doktor teyzesi solemedi bize cinsiyetimizi burda 12+3üz.
Şu surata bak suratına kurban olduğumm :))

yok yok benim boyum yeter onada:))
eşime bitek sayısal zekası çeksin :))

kızlarrr bide siz bakın minnakımaaa doktor teyzesi solemedi bize cinsiyetimizi burda 12+3üz.
Şu surata bak suratına kurban olduğumm :))

Eki Görüntüle 706778
maşşallah ayagı var ama sanki resmen bir kuku şekli var bana öle geldi yani
yok yok benim boyum yeter onada:))
eşime bitek sayısal zekası çeksin :))

hiihih bakalım nasıl olcaklar cok merak ediyorum acıkcası dogduktan sonrada 3 aylık falan olana kadar rengini belli etmiyor bebekler

filiz86 benim 11+5 görünüyodu doktorun bugün 12+4 dedi yanlış desaplamışım dedim imzamı değiştirdim gerekiyorsa mdogum tarihinide değiştirebilirsin 22 kasımdı ama 17 kasıma indi:) buda beni cok mutlu etti tabi ;PP

ultrasyon fotoğraflarını nasıl yüklüyorsunuz ben de cinsiyetini çok merak ediyorum ve kontrolüme çok var.

2013 kasım anneleri ultrason görüntleri konususunun altına yorum yazdıgımız yerin hemen altında eklenti ekle yazıyor ona tıklıyorsun dosya ekle var üstte ona tıklıyorsun pc den ftografı seçip uplaod photo diyorsun alltta ekle var ona tıklıyorsun yrum yazdıgın bölümde cıkıyo zaten pgj,(12fcdslkfadfs) gibi eklenmiş oluyor

canım ben yaptırmadım ama kıslar dan ogrendıgım kadarı ıle kan da alyorlar

burcucum nasılsın bayadır gorusemıyoruz nasıl gıdıyor hamıleleık benım cınsıyet bellı oldu oglusum gelıyo msenınkıde 2 hafta ıcınde bellı olur hatta ben 12. haftamda ogrenmısdım tabı oncelıkle sağlıklı sıhatlı olsunda ama nsan yınede merak edıyorum kız annesımıyım erkek annesımıyım dıye benım hıc mıdem bulanmadı tahmınde etmısıdım hanı suprızolmadı ne güzel haftalar ılerlıyor Allahım bu mucızevı olayı hayırla sonuçlandırsın cümlemizinkini

Ankaradan katılan arkadaşlar varsa nereden hamilelik kıyafet alınır nerelerde satılır bilen varsa yazabilir mi?

canım ben kocaeli de oturuyorum ama netten birsürü alışveriş yaptım collezion lcwaikiki ve gittigidiyordan lcwde falan güzel şeyler var tshırt slopet hamile pantolonu esortmanı vs

canım ben kocaeli de oturuyorum ama netten birsürü alışveriş yaptım collezion lcwaikiki ve gittigidiyordan lcwde falan güzel şeyler var tshırt slopet hamile pantolonu esortmanı vs

collezion da olduğunu bilmiyodum, ama ben internetten kıyafet alışverişi yapmıyorum denemeden almam zor :) ama teşekkür ederim fikrin için.

slm kızlar nasılsınız bugün ağrıyla uyandım resmen sağ tarafımda bi ağrı tuvallate girdim yattım tekrar biraz rahatlamışım kalkınca ilkten yine ağrıdı sonra kesildi tuvallete gidince tekrar ağrıdı 2 dk ya geçti şimdi otururken acayip bel ağrısı var neden olabilir fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…