sen nere gidiyosun peki canım nerde yaptırcaksın ikiliyi
collezion da olduğunu bilmiyodum, ama ben internetten kıyafet alışverişi yapmıyorum denemeden almam zor :) ama teşekkür ederim fikrin için.
Ankaradan katılan arkadaşlar varsa nereden hamilelik kıyafet alınır nerelerde satılır bilen varsa yazabilir mi?
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ölçümlere ne dedi doktorunuz?
sekeristan 12 hafta ile 14 hafta arasında yapılıyor sanırım 2li testler
burcucum nasılsın bayadır gorusemıyoruz nasıl gıdıyor hamıleleık benım cınsıyet bellı oldu oglusum gelıyo msenınkıde 2 hafta ıcınde bellı olur hatta ben 12. haftamda ogrenmısdım tabı oncelıkle sağlıklı sıhatlı olsunda ama nsan yınede merak edıyorum kız annesımıyım erkek annesımıyım dıye benım hıc mıdem bulanmadı tahmınde etmısıdım hanı suprızolmadı ne güzel haftalar ılerlıyor Allahım bu mucızevı olayı hayırla sonuçlandırsın cümlemizinkini
oktay ustayı izleyerek hayatımın hatasını yaptım(
oyyy oyy :)
Merhaba kızlar herkez iyidir umarım geçmişi okumadım henüz bugün misafirim vardı kahvaltına hazırlık uğraş dur neyse şükür hallettim o da çıktı aradan !
bende ıyı sayılırım canımmmm yıgenımın dogum gunu ıcın avm gıttım bıseyler aldım geldımgünaydınnnnnnnnnnnn:)))))) ben iyiyim valaaaaaa:) sen nasılsın şekerm:)
saol hayatım valla lekelerım gıttı ya allaha sukuır 2 gundur grıbe razıyım
birazcik düzelme yokmu canim.. gecmis olsun biran önce atlat su hastaligi ya
.
gozun aydın yavruu cok sevındımmmÇok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
canım 2 lı test %90 dogru sonuc verırken 4 lü test %60 imiş aklında olsun vaktın gecmeden yaptırmanı tavsıye ederımcıx yapmadı ultrasonda baktı burnuna ensesine 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapcas kanda dedi
tamam canım sımdı geldım eve dusa gırıcem cok yoruldum geldıgımde duzzeltırımfiliz86 benim 11+5 görünüyodu doktorun bugün 12+4 dedi yanlış desaplamışım dedim imzamı değiştirdim gerekiyorsa mdogum tarihinide değiştirebilirsin 22 kasımdı ama 17 kasıma indi:) buda beni cok mutlu etti tabi ;PP
canım ben 12+5 de yaptırdım 11 ıle 14 haftalara kadar yapılıomuscanlar nasılsınız?tarama testlerini ne zaman yaptırdınız ?
onlarda bir cins telefonda fiyat vermiyolarcanım medıcanaya gıdıyorum gıdınce sorucan nekdar oldugunu cok pahallıysa baska yere yaptırırım
ANKARADA ZİYAGÖKALP CADDESİNDE ÜSTGEÇİTİN ALTINDA İZGİ DİYE BİYERDEN BAHSETTİLER BANA..BEN LCW DEN İKİ PANTOLON BİR T SHORT ALDIM. PANTOLOnları alalım üst buluruz bu sene bol laçka üstler moda..mide mader carry diye bi mağazada varmış..onun dışında çok yok ve olanlarda gereksiz pahalıymış..
çok güzeldi..çok iyi dedi..çok hareketliydi ikidakkadurmadı..atladı zıpladı bangi jamping yaptı resmen..doktor dopler alacak sakiinleşmesini bekledi iki saat..normalde ölçtürmezler biz güünlerce giden gelen hastalar biliriz dedi..benimki içerde halay çekiyo..hıçkıra hıçkıra bi hal oldu hıçkırdıkça çizgi filmlerdeki karakterler gibi yerinden fırlıyo..yerçekimsiz ortamdda bi oyana gitti bi buyana geldi..ağzımız açık hareketlerinin izledik..el salladı ayaklarını uzattı felan:))))))))))
bazısı uyur bu saatlerde dedi.anladımki benimkisi benimle birlikte uyanıyo:))ölçümler normaldi, burun kemiği ve ense kalınlığı önemliydi ikiside normaldi..düşük bi oran çıkar siziznkisi dedi..inşallah bakalım sağlıklı sıjhhatlidir usg de göründüğü gibib:))
canım 2 lı test %90 dogru sonuc verırken 4 lü test %60 imiş aklında olsun vaktın gecmeden yaptırmanı tavsıye ederım
tamam canım sımdı geldım eve dusa gırıcem cok yoruldum geldıgımde duzzeltırım
slm kızlar nasılsınız bugün ağrıyla uyandım resmen sağ tarafımda bi ağrı tuvallate girdim yattım tekrar biraz rahatlamışım kalkınca ilkten yine ağrıdı sonra kesildi tuvallete gidince tekrar ağrıdı 2 dk ya geçti şimdi otururken acayip bel ağrısı var neden olabilir fikriniz var mı
Ben de genelde akşamları yaşıyorum karın ve bel ağrıları ama kısa süreli olduğu için önemsemiyorum. Sanırım normaldir bu günlerde, ben çalıştığım için gün içinde anlamıyorum akşama çıkıyo acısı,gün içinde çok ayakta kaldığımda bel ağrısı yapıyor sadece. Ama benimde bugünlerde ellerim şişiyo, alyansımı bile takamıyorum, erken sanki şişlik için ama neden anlamadım.
canım ben 1 aydır alyansımı takamıyorum şişiyo ellerim özellikle sabah uyandıgımda, bel agrıısını Allahhh ımm bana sor kendimi biraz yorayım ne oturabliyorum hele yürümek imkansız nasıl kırampp agrı giriyor belime yattıgım yerden kalkmam imkansız oluyor mide bulantısı vs hiç bişey yaşamadım sadece bu bel agrısı en ufak bişeyde korkunc agrıyo
Aynen çok şükür ben de hiç bulantı yaşamadım,o yüzden 4 kilo aldım zaten,doğuma yuvarlanarak gidicem muhtemelen :)
kızlarrrr selammm :))
geçmişi anca bitirebildimm :) tabi o arada iş yoğunluğu. Valal benim bugun adet günümden midir nedir anlamadım kasıklarım felan arada sancı çok girmeye başladı.Birde baş ağrım var.Geçer inşallah. Şirkette bir çalışananın eşi hamileydi gununu bekliyolardı normal doğum için pazar gecesi gitmişler nst ye bağlanmış kalp atışları varmış ,ama bebek 9 ay 16 gündür içerdeymiş hala açılmaması olamamış sonra sabaha karşı bakmışlar kalp atışları azalamya gittikçe yok olamaya başlamış bebek pisliğini yutmuş zehirlenmiş anne karnında ölmüş o an .hemen sezeryana almışlar aldıklarında zaten yaşamıyomuş( nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm erdem hastanesine gidiyodu oda çakmaktadı ilk kızınıda orda yapmıştı aynı doktorda.Bende erdeme gidiyorum iice korkmaya başaldım.Neden bukdr bekletmişlerki zaten normal doğum asla yapamam gibi geliyo ( bide bu korku sardı benı şimdidenn (
bebek karnınızda sağdaysa ultrasonda solda çıkar soldaysa sağda çıkar varsayıma göre ultrasonda sağda çıkan yani karında solda olan bebek kızdır ultrasonda solda çıkan yani karında sağda olan bebek ise erkektir karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
3 saatte tutar mı? benim tutmamıştı. 5-6 saat kadar anca oluyor sanırım. biraz daha dinlensin de bakarım nasıl olmuş.
dayanmak zorundayım :) cünkü eşim inat almıcak o haftaya kadar eminimcok korkuyo bişey olurda ben aldıklarımızla kalırım diye
onlarda bir cins telefonda fiyat vermiyolar
ay ne güzel anlatmışsın yaaa demek çizgi film karakterleri gibi
öyledir canım allahın izniyle kan tahlillerinde güzel çıkar inşallah
kızlar dün arkadaşımla konuşuyodum oda 17 haftalık hamiş çatlaklar için ne kullanıyorsun dedim aktardan Akzer çatlak yağı diye birşey almış hiç duymuşmuydunuz acaba?
kızlarrr bide siz bakın minnakımaaa doktor teyzesi solemedi bize cinsiyetimizi burda 12+3üz.
Şu surata bak suratına kurban olduğumm :))
Eki Görüntüle 706778 [/Q
canım erkek gibi bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?