2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
collezion da olduğunu bilmiyodum, ama ben internetten kıyafet alışverişi yapmıyorum denemeden almam zor :) ama teşekkür ederim fikrin için.

evet cnm biçok yerde var ya bende haytta yapamazdım ama alıştım pantolon konusunda denmeden almam hala zor ama tshırt zaten M yada L standart oluyo hamilelerde hafiften bol ve uzun rica ederimm

Ankaradan katılan arkadaşlar varsa nereden hamilelik kıyafet alınır nerelerde satılır bilen varsa yazabilir mi?

ANKARADA ZİYAGÖKALP CADDESİNDE ÜSTGEÇİTİN ALTINDA İZGİ DİYE BİYERDEN BAHSETTİLER BANA..BEN LCW DEN İKİ PANTOLON BİR T SHORT ALDIM. PANTOLOnları alalım üst buluruz bu sene bol laçka üstler moda..mide mader carry diye bi mağazada varmış..onun dışında çok yok ve olanlarda gereksiz pahalıymış..

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ölçümlere ne dedi doktorunuz?

sekeristan 12 hafta ile 14 hafta arasında yapılıyor sanırım 2li testler

çok güzeldi..çok iyi dedi..çok hareketliydi ikidakkadurmadı..atladı zıpladı bangi jamping yaptı resmen..doktor dopler alacak sakiinleşmesini bekledi iki saat..normalde ölçtürmezler biz güünlerce giden gelen hastalar biliriz dedi..benimki içerde halay çekiyo..hıçkıra hıçkıra bi hal oldu hıçkırdıkça çizgi filmlerdeki karakterler gibi yerinden fırlıyo..yerçekimsiz ortamdda bi oyana gitti bi buyana geldi..ağzımız açık hareketlerinin izledik..el salladı ayaklarını uzattı felan:))))))))))

bazısı uyur bu saatlerde dedi.anladımki benimkisi benimle birlikte uyanıyo:))ölçümler normaldi, burun kemiği ve ense kalınlığı önemliydi ikiside normaldi..düşük bi oran çıkar siziznkisi dedi..inşallah bakalım sağlıklı sıjhhatlidir usg de göründüğü gibib:))

hayırlı olsun canımmmm benım benım zor gecıyor bulantı stress zor yanı anlıycan sağlıklı olsunda canım elbet bende merak edıyorum amin canım Hayırla sonuclansın hepimzin İNŞALLAH

Merhaba kızlar herkez iyidir umarım geçmişi okumadım henüz bugün misafirim vardı kahvaltına hazırlık uğraş dur neyse şükür hallettim o da çıktı aradan !

Merhaba kızlar herkez iyidir umarım geçmişi okumadım henüz bugün misafirim vardı kahvaltına hazırlık uğraş dur neyse şükür hallettim o da çıktı aradan !

Ya bu arada ankete baktımda erkek patlaması olmuş gerçi herşey dengelenebilir çünkü bende erkek işaretledim ama 2 hafta sonra tam netleşicek bir süpriz olabilır.

günaydınnnnnnnnnnnn:)))))) ben iyiyim valaaaaaa:) sen nasılsın şekerm:)
bende ıyı sayılırım canımmmm yıgenımın dogum gunu ıcın avm gıttım bıseyler aldım geldım

birazcik düzelme yokmu canim.. gecmis olsun biran önce atlat su hastaligi ya
.
saol hayatım valla lekelerım gıttı ya allaha sukuır 2 gundur grıbe razıyım
Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
gozun aydın yavruu cok sevındımmm
cıx yapmadı ultrasonda baktı burnuna ensesine 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapcas kanda dedi
canım 2 lı test %90 dogru sonuc verırken 4 lü test %60 imiş aklında olsun vaktın gecmeden yaptırmanı tavsıye ederım
tamam canım sımdı geldım eve dusa gırıcem cok yoruldum geldıgımde duzzeltırım
canlar nasılsınız?tarama testlerini ne zaman yaptırdınız ?
canım ben 12+5 de yaptırdım 11 ıle 14 haftalara kadar yapılıomus

canım medıcanaya gıdıyorum gıdınce sorucan nekdar oldugunu cok pahallıysa baska yere yaptırırım
onlarda bir cins telefonda fiyat vermiyolar
ay ne güzel anlatmışsın yaaa demek çizgi film karakterleri gibi
öyledir canım allahın izniyle kan tahlillerinde güzel çıkar inşallah

canım ya hayırlısı olsun allah koruusun bişey varsa bile ben gidip aldıracagımı sanmıyorum ondan doktor nasıl biliyorsa öle yapsın normal görünüyo dedi kaldıki ben down sendromlu dneilip annenin dogurdugu bebeğin sapasaglam cok saglıklı büyüdügününü hasta olmadıgını da gördüm,,, riski göze alamam heralde öle bişi olsada hayırlısı herşey allahtan ben bebişimi duyar duymaz sigarayı bıraktım ogünden beri içmiyorum 3 aydır benim mucizem bu :)

Ben de genelde akşamları yaşıyorum karın ve bel ağrıları ama kısa süreli olduğu için önemsemiyorum. Sanırım normaldir bu günlerde, ben çalıştığım için gün içinde anlamıyorum akşama çıkıyo acısı,gün içinde çok ayakta kaldığımda bel ağrısı yapıyor sadece. Ama benimde bugünlerde ellerim şişiyo, alyansımı bile takamıyorum, erken sanki şişlik için ama neden anlamadım.

canım ben 1 aydır alyansımı takamıyorum şişiyo ellerim özellikle sabah uyandıgımda, bel agrıısını Allahhh ımm bana sor kendimi biraz yorayım ne oturabliyorum hele yürümek imkansız nasıl kırampp agrı giriyor belime yattıgım yerden kalkmam imkansız oluyor mide bulantısı vs hiç bişey yaşamadım sadece bu bel agrısı en ufak bişeyde korkunc agrıyo

Aynen çok şükür ben de hiç bulantı yaşamadım,o yüzden 4 kilo aldım zaten,doğuma yuvarlanarak gidicem muhtemelen :)

kızlar dün arkadaşımla konuşuyodum oda 17 haftalık hamiş çatlaklar için ne kullanıyorsun dedim aktardan Akzer çatlak yağı diye birşey almış hiç duymuşmuydunuz acaba?

kizlar gecmisi okumadan yaziyorum mesaji yazdiktan sonra donup okuyacagim.

burda daha yeni sabah oldu hepinize gunaydinnnn :))))))

ikili testimizin kan testi de cikmis, gayet iyiymis sonuclar cok sukur.

18-20 haftalarda yapilan ayrintili ultrason icin de haziran 11 de randevu verdiler. 31 mayista da normal doktorumuza gidecegiz.

sanirim cok kisi grip olmus aman dikkat edin kendinize, tam grip zamani bir soguk bir sicak, klimalar da baslar simdi. klima carpmasina dikkat edin.

benim de bugun esimin mulakat sonucu belli olacak isi kapabildi mi kapamadi mi ogrenecegiz. kaptiysa haziran sonu baska eyalete tasiniyoruz, burda tek basimiza ben bu halde biraz zor olacak ama is olsun da hallederiz bir sekilde diyoruz.

ben simdi gecmise donuyorum okumaya :)

yuh diyorum yani son haftalarda zaten sürekli kontrol altında oluyolar 19 gün beklemek ne demek yahu günü gelince verirsin suni sacıyı olursa olur olmazsa sezaryan olur bi de ikinci beebk asıl uyanmamış aile

valla ortadan yandan nerden rahat görebilirse ordan bakıyo ultrasonda başı benim bakışıma göre solda şimdi ne tarafta oluyo
aynaya bakmaya çalışırken şaşı oldum sayenizde genede bişi anlamadım:) doktor oğlan diyo yani :)

3 saatte tutar mı? benim tutmamıştı. 5-6 saat kadar anca oluyor sanırım. biraz daha dinlensin de bakarım nasıl olmuş.

eline sağlık canımm :)

dayanmak zorundayım :) cünkü eşim inat almıcak o haftaya kadar eminim cok korkuyo bişey olurda ben aldıklarımızla kalırım diye

allah kucağımıza almayı nasip ettiyse hiç bişey olmaz öyle şeyler getirmeyin aklınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…