2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bel ağrın olması normal bence belin genişliıyor artık agrı ıcınde rahım büyüdükçe ozellıkle sag tarfada olurmuş benımde oluyo doktorum oyle dedı bıde bebek aynı yere sureklı vuruncada agrırmıs

inşallah normaldir insan endişeleniyor yine de canım tuzlu falan yiyorsan ondanda olabilir yediklerini bi gözden geçir ayrıca ayakta çalışmakta etkileyebilir

12 adet ziyaretçimiz var yalnız konuyu okuyann buyrun kaydolun bayanlarrr ;DD

merhaba bende kasım annesiyim ama sizden sonrayım :) 30 kasım benim tarihim. erken geç olur bilemem de.

ben yorum yaptım begendim yazılanları okuyorum 2 gündür ama sessizim. şimdi bu yazını görünce merak ettim kayıt mı olunuyor?

nasıl oluyor o iş anlatırsanız sevinirim.

bu arada seni kıskandım :) ben kız istiyorum ama erkek gibi hisediyorum bilemedim

gözün aydın canımm çok sevindim.
hıc duymadım canım bunu ofoffff yarın sorulacak okadar sey varkı doktora bunuda sorayım

ben sorcaklarımın hepsini unutuyorum not al en iyisimi belki sende unutursun:)

yok canım kayıt olmak dediğim kadınlar kulübüne üye olmak sen burdasın zaten hehe :) bende hep erkek gibi hissettim adma sanırım belirtiler kıza kayıyor arkadasta ultrasondan kıza benziyor dedi hayırlısı bakalım bizde erkek istiyoduk cok ama kız erkek farketmez tabi daha cok babamız erkek istiyor :) hoşgeldin aramıza bbu arada sat,'ına göre 30 kasımsa daha geç dogcagını sanmıyorum bebişin genelde 1 2 hafta önce oluyor hatta buradaki tarihlerdenn

günaydın canım:)) ay vala bende dün gece rüyanın benzerini gördüm:))))) bebişim oldu sezeryanla ama ben ne kadar büyük kesmişler diodum:)))))))) kızçem oldu ama bakalım doktorum ne dicek:))))

bak aynı rüyayı görmüşüz. hayır olsun canım

aman ihmal etme abla aynı rutinle takipte olmak lazımmış... astım ilaçlarını hamilelikte güvenle kullanabilirmişiz hatta kullanmamız gerekiyormuş.

ne guzel ıcmedıgıne sevındım..
orası oyle tabıykı veren rabbım..ıns saglıkla kucaklarız hepımız

canım yaaa unutur olurmuyum..topıkte sınız bozucu seyler yazıldı kavga cıktı yok hamıle kalan gıdıo vs gıbı kı ben hergun gelen ınsandm.o olaylardan sonra daha kımsede gelmedı ben gene gelıo arada yorum yazıodum yenı gelen arkadaslara.
evet kuzum sonunda hamısım sen nasılsın ne var ne yok

neyapıyım cnm koşturmaca iş aynı bildiğin gibi göremeyince grubu üzüldüm kötü olmuş artık burdan yazarım bende heveslenirim bebişe:) çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin sonunda oldu ohhh :) ben uçuşlara devam yoğun bi tempo işte özleden msj attım sana face yada twitter falan varsa yolla buraya fazla giremiyorum bitanem istersen tabi

face var canım verıyım ekle 10 dk dolsun msj attım ya atamıyorum

benim eşim yorum yapmıyor ne olursa diyor çünkü çok düşük yaptım o da annesigilde saglıklı olsun da olsun bir tane hesabındalar ama biliyorum o da annesigilde erkek istiyor. ama ben küçüklüğümdendir hep kız istedim.

saglıklı olsun eli yüzü zekası yerinde olsun,bahtı açık ailesine,akrabalarına,vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun da evlat sonuçta farketmz cinsiyeti ama bu tahminlerde işin tadı tuzu zevkli oluyor.

hoş buldum ortam güzel samimi ve içten. her anne gibi herkes herşeyin en güzelini hakediyor ve hepimiz burda bütün güzelliklerimizi paylasırız insallah. hayırlısıyla sagsalim hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah.

hosgeldın aramıza canım ıstersen bılgılerını ılk sayfadakı gıbı ver eklıyelım lısteye senıde

güzel dileklerin için amiiinn, tabiki evlat işte işin tadı tuzu dediğin gibi eğleniyoruz meraklanıyoruz öğrensekte cicişler alsak diye ;P inşallah Allah gönlüne göre verir bizimkiler içinde cinsiyet mühim degil k,validem için falan bizim eşimle aramızdaki muhabbet işte :) istiyoki onla maç izliyim top oynııym yoksa başka bi düşüncesi yok hehe:)

bilmiyor ki kizi olursa daha cok babasina duskun olacak doga kanunu :) bizimkine yuzde 85 kiz dediler, kocama diyorum valla sana asik olacak ikinci bir hanim tasiyorum icimde diye

erkekler ona bakar zaten ama gece aglayınca yada sıkıntı olunca mırın kırın ederler. olsun ya iki çocugunda tadı ayrı kız çocuguda babacı olur.benim gibi geveze sinirli anneyi sevmektense sessiz sakin hiç sinirlenmeyen bir babayı seveceklerine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…