2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bilmiyor ki kizi olursa daha cok babasina duskun olacak doga kanunu :) bizimkine yuzde 85 kiz dediler, kocama diyorum valla sana asik olacak ikinci bir hanim tasiyorum icimde diye

ay dimi öyle bişey de var ben iyce erkek diye ağlıcam şimdi hahahhaa ben kıskanırım bebiğimmii yeaaa beni sevsin encok benii biraz şeyden o tabi kız cocukları düşkün bbabaya o bi gercek kendimdende biliyorum ama biraz anne baskısından o baba yumusak baslı bir adamsa anne genelde hayır diyorsa disiplini sağlıyorsa cocuk babaya daha cok düşüyor bakalım ben bebişimle arkadaş olmaya calıscam gencte bi anne olcam ama yapabilirsem inşallah :d babamız kıskanc kesin kızınıda kıskanır adamlardan cocuklardan hahaha

ben direk babama duskundum :) daha kardeslerim dogmamisken ben tek cocukken, odamin onune gelip danseder gibi yaparlarmis sirf beni sinir etmek icin :) ben de annemi itip babama sarilirmisim hahahah :)) simdi bakalim tum yaptiklarimi cekme sirasi bana geldi ilahi adalet DD

anaaa döverimm kovalarım öle cocugu sdkfmkdsfmlas haaahahhahah ay cok komk ya evet ama etrafımdada kız cocukları annelerini babalarından kıskanıyor :) bende onu kıskanırım kavga ederis

Kızlar bu arada iş hayatına dönüyorum gerçi evde çalışıcam ama özlemiştim yarın ilk projem geliıyor artık gerçekten kendimi normale dönmüş hissediceğim! Ee biraz yorulucağız ama olsun.

ay hadi inşallah dik ayakları yat 4 hafta daha )))

kalkamıyorum zaten kalkınca kusuyorum tam gaz salı günü serum yedim tık yok ertesi sabah yine aynı. bence bu ilaçlardan kusuyorum offfff gecen hafta isyan ettim yani o kadar bezdim. allahım canımı alda kurtulayım dedim gecenin bi yarısıydı. agladım artık zır zır. normaldede hayatta kusamayan biriyim ve midem masaallah tas gibidir.

yata yata sırtım belim popom ayaklarım agrıyor. neyse sabrediyorum bunlarda gececek ALLAH ın izniyle

(ne cektin be gülistan diyesim geldi kendime )

Bugün dr.a gittim. Kaç gündür hapşuruyorum defalarca ve kasıklarıma ağrı saplanıyordu.Benim gibi birkaç kişi de yazmıştı sanırım badezuzum ile neharx dı. Dr a sordum hiçbir sakıncası olmaz bebeğe dedi içim rahatladı.Bebeğin hareket ettiğini bi göreyim içim rahatlasın dedim.Maşallah ilk defa bu kadar net hareket ettiğini gördüm gerneşip duruyordu sıpam maşallah
Ben korktugum için ikili testi yaptırmamıştım gerek olmadıgını düşünmüştüm dr çok zorladı 3 lü test zamanı gelmiş yapalım dedi iyi dedim , 2 li olmadan 3 lüye geçtik 1 hafta sonra alcakmışız inş güzel sonuçlar alırız. Hiç bulantım falan yoktu dr decavit verdi bir de başka bi vitamin ve mineral hapı, kocamanlar çok bulantı yapıyor size katılıyorum.

napıonussssss:) benım canım çok sıkılıyoo yaa kocişimde dalışa gitti bugun denizaltıyla ne zaman geleceği beli değil naaapppsam bilemiyorum:)

Eklentiler

• $a_ori_1326482804.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $sany0006.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34

hadi bakalım inşallah 3lünün sonuçları da iyi çıkar güzel haberlerini bekliyoruuuz

oh gozun aydın canımmm hadı bakalım ıns testlerınde guzel cıkar..
bende hapsuruyordum grıptım canım ii zararı yoksa sevındımmm.
bende elevıt ıcıyorum kocaman

Canım o hapşırık olayı bende de var normalmiş dediğin gibi bir de bende alttan bir sancı gırıyor bu da normal herhalde.

oh gozun aydın canımmm hadı bakalım ıns testlerınde guzel cıkar..
bende hapsuruyordum grıptım canım ii zararı yoksa sevındımmm.
bende elevıt ıcıyorum kocaman

bende elevit kullanıodum decavite gecti doktorum sevmedim onu ben bulantı yapıo ya:/

gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
ya bu 2li iyi çıkınca 3 lüye gerek varmı acaba..ben yapmak istemiyorum..stres sebebi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…