bilmiyor ki kizi olursa daha cok babasina duskun olacakdoga kanunu :) bizimkine yuzde 85 kiz dediler, kocama diyorum valla sana asik olacak ikinci bir hanim tasiyorum icimde diye
en son adet tarihin, bebeğinin doğacağı muhtemel tarih ve kaçıncı çocuguna gebeligin onlar okadar
ay dimi öyle bişey de var ben iyce erkek diye ağlıcam şimdi hahahhaa ben kıskanırım bebiğimmii yeaaa beni sevsin encok beniibiraz şeyden o tabi kız cocukları düşkün bbabaya o bi gercek kendimdende biliyorum ama biraz anne baskısından o baba yumusak baslı bir adamsa anne genelde hayır diyorsa disiplini sağlıyorsa cocuk babaya daha cok düşüyor bakalım ben bebişimle arkadaş olmaya calıscam gencte bi anne olcam ama yapabilirsem inşallah :d babamız kıskanc kesin kızınıda kıskanır adamlardan cocuklardan hahaha
23 şubat son adetim
30 kasım dogum tarihim
eger olursa ilk gebeliğim (3düşüğüm var ve 1 asılamam)
anaaa döverimm kovalarım öle cocugu sdkfmkdsfmlas haaahahhahah ay cok komk ya evet ama etrafımdada kız cocukları annelerini babalarından kıskanıyor :) bende onu kıskanırım kavga ederisben direk babama duskundum :) daha kardeslerim dogmamisken ben tek cocukken, odamin onune gelip danseder gibi yaparlarmis sirf beni sinir etmek icin :) ben de annemi itip babama sarilirmisim hahahah :)) simdi bakalim tum yaptiklarimi cekme sirasi bana geldi ilahi adaletDD
23 şubat son adetim
30 kasım dogum tarihim
eger olursa ilk gebeliğim (3düşüğüm var ve 1 asılamam)
ay hadi inşallah dik ayakları yat 4 hafta daha)))
ok eklerım sımdı lısteye senide..
o liste nerde nasıl görüyorum
Bugün dr.a gittim. Kaç gündür hapşuruyorum defalarca ve kasıklarıma ağrı saplanıyordu.Benim gibi birkaç kişi de yazmıştı sanırım badezuzum ile neharx dı. Dr a sordum hiçbir sakıncası olmaz bebeğe dedi içim rahatladı.Bebeğin hareket ettiğini bi göreyim içim rahatlasın dedim.Maşallah ilk defa bu kadar net hareket ettiğini gördüm gerneşip duruyordu sıpam maşallah
Ben korktugum için ikili testi yaptırmamıştım gerek olmadıgını düşünmüştüm dr çok zorladı 3 lü test zamanı gelmiş yapalım dedi iyi dedim , 2 li olmadan 3 lüye geçtik1 hafta sonra alcakmışız inş güzel sonuçlar alırız. Hiç bulantım falan yoktu dr decavit verdi bir de başka bi vitamin ve mineral hapı, kocamanlar çok bulantı yapıyor size katılıyorum.
Bugün dr.a gittim. Kaç gündür hapşuruyorum defalarca ve kasıklarıma ağrı saplanıyordu.Benim gibi birkaç kişi de yazmıştı sanırım badezuzum ile neharx dı. Dr a sordum hiçbir sakıncası olmaz bebeğe dedi içim rahatladı.Bebeğin hareket ettiğini bi göreyim içim rahatlasın dedim.Maşallah ilk defa bu kadar net hareket ettiğini gördüm gerneşip duruyordu sıpam maşallah
Ben korktugum için ikili testi yaptırmamıştım gerek olmadıgını düşünmüştüm dr çok zorladı 3 lü test zamanı gelmiş yapalım dedi iyi dedim , 2 li olmadan 3 lüye geçtik1 hafta sonra alcakmışız inş güzel sonuçlar alırız. Hiç bulantım falan yoktu dr decavit verdi bir de başka bi vitamin ve mineral hapı, kocamanlar çok bulantı yapıyor size katılıyorum.
oh gozun aydın canımmm hadı bakalım ıns testlerınde guzel cıkar..
bende hapsuruyordum grıptım canım ii zararı yoksa sevındımmm.
bende elevıt ıcıyorum kocaman
oh gozun aydın canımmm hadı bakalım ıns testlerınde guzel cıkar..
bende hapsuruyordum grıptım canım ii zararı yoksa sevındımmm.
bende elevıt ıcıyorum kocaman
ok eklerım sımdı lısteye senide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?