gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
ya bu 2li iyi çıkınca 3 lüye gerek varmı acaba..ben yapmak istemiyorum..stres sebebi yaa..
gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
ya bu 2li iyi çıkınca 3 lüye gerek varmı acaba..ben yapmak istemiyorum..stres sebebi yaa..
ılk sayfaya bak 1 .cı en basta cnm
Amin sağolasın canımhadi bakalım inşallah 3lünün sonuçları da iyi çıkar güzel haberlerini bekliyoruuuz
Decavit de kocaman yaaoh gozun aydın canımmm hadı bakalım ıns testlerınde guzel cıkar..
bende hapsuruyordum grıptım canım ii zararı yoksa sevındımmm.
bende elevıt ıcıyorum kocaman
Hapşurdugunda mı sancı giriyor o anlık bende de oluyor.Birkaç sn sonra geciyor.Canım o hapşırık olayı bende de var normalmiş dediğin gibi bir de bende alttan bir sancı gırıyor bu da normal herhalde.
bende elevit kullanıodum decavite gecti doktorum sevmedim onu ben bulantı yapıo ya:/
Gerek yok sorun çıkmazsa veya 35 yaş üstü değilsen benim doktprum benden istemedi
Amin sağolasın canım
Decavit de kocaman yaaaç karnına içiliyor ya bu demir hapları ondan mahvediyor herhalde ıyyyyak
Hapşurdugunda mı sancı giriyor o anlık bende de oluyor.Birkaç sn sonra geciyor.
Decavit daha mı az bulandırıyor? ikisini de kullanmış biri olarak sana soralım
canım benım kuru kayısıyı haşla ve blanderdn geçir onu aç karnına üzerine ılık su içerek ye arkadaşıma iyi geliyordu. Kardeşimin taktiğinide yazayım ama denermisin bilemem:) Sabundan küçük bir kıymık (küçücük ama) kesip popodan gönderiodu dakikada tuvalete atıodu kendini oda hamileliğinde çok kabızlık çekti:))) ben bu kadar biliyorum umarım sorunun çözülür tatlım:)kızlaarrr ya daha önceki sayfalarda yazmıştınız ama geçmişte bulamıyorum şuan bu kabızlık için ben napim şimdii yeminle birazdan patlıcamm şirketteiler dioki yavş yavaş karnın çıkmaya başladı bilseler başkaa şeyy:)))) Allhım birazdan çıkıcam işten bide trafik vs derken 7.30da evde olucam offf ilaçları içmeyede 1-2 gün ara vericem düzelene kadar..Yardım edinn lütfenn
kolay gelsinnnnKızlar bu arada iş hayatına dönüyorum gerçi evde çalışıcam ama özlemiştim yarın ilk projem geliıyor artık gerçekten kendimi normale dönmüş hissediceğim! Ee biraz yorulucağız ama olsun.
kızlaarrr ya daha önceki sayfalarda yazmıştınız ama geçmişte bulamıyorum şuan bu kabızlık için ben napim şimdii yeminle birazdan patlıcamm şirketteiler dioki yavş yavaş karnın çıkmaya başladı bilseler başkaa şeyy:)))) Allhım birazdan çıkıcam işten bide trafik vs derken 7.30da evde olucam offf ilaçları içmeyede 1-2 gün ara vericem düzelene kadar..Yardım edinn lütfenn
bizim 2li iyi cikinca digerlerine gerek gormediler, direk ayrintili ultrasona girecegiz 18. haftamizda organ gelisimini gormek icin
Gerek yok sorun çıkmazsa veya 35 yaş üstü değilsen benim doktprum benden istemedi
Amin sağolasın canım
Decavit de kocaman yaaaç karnına içiliyor ya bu demir hapları ondan mahvediyor herhalde ıyyyyak
Hapşurdugunda mı sancı giriyor o anlık bende de oluyor.Birkaç sn sonra geciyor.
Decavit daha mı az bulandırıyor? ikisini de kullanmış biri olarak sana soralım
benım doktorumda 2liyi yaptırma istersen ama 3lüyü kesin yaptıracaksın ordada başka hastalığa bakılıo dedi canım.
Kızlar bu arada iş hayatına dönüyorum gerçi evde çalışıcam ama özlemiştim yarın ilk projem geliıyor artık gerçekten kendimi normale dönmüş hissediceğim! Ee biraz yorulucağız ama olsun.
napıonussssss:) benım canım çok sıkılıyoo yaa kocişimde dalışa gitti bugun denizaltıyla ne zaman geleceği beli değil naaapppsam bilemiyorum:)
napıonussssss:) benım canım çok sıkılıyoo yaa kocişimde dalışa gitti bugun denizaltıyla ne zaman geleceği beli değil naaapppsam bilemiyorum:)
Genelde 2 li iyi çıkınca 3 lüye gerek duymuyolar ama Gupsefeninin doktoru da 3 lüyü de yaptır demiş bilemiycem:26: amannn eskiden ultrason mu vardı diyesim geliyo bazen.gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
Hmm demek hastalıklara bakıyolar.benım doktorumda 2liyi yaptırma istersen ama 3lüyü kesin yaptıracaksın ordada başka hastalığa bakılıo dedi canım.
Aynen benim de öyle oluyor canım, bişeycik olmaz dedi dr amcamızEvet anlık sancı gıryor sonra azalarak bitiyor.
kolay gelsinnnn)))
çorba iç canım hergün cok katı şeyler yeme çikolata muz çok kabızlık yapar kuru kayısı iyi gelir kabızlıga sabah aç karnına bir bardak ılık su ile 3 4 kuru üzüm yada kuru kayısı ye 1 yada 2 tane her ögün ciğ sebze yani salata ye yogurt ye eytinyaglı seyler ye soguk içeceklerden kacın benden bukadar
Her doktor farklı konuşuyor ama ben hiç dumadım ıkılıyı yaptırma diyen doktor 2 lı çünkü 3 luyu kapsamıyor ne biliyim hepsı ayrı konuşuyor benim de işime geldi streskaynağı bu testler zaten.
Bunlar ne kız şeker mi ? çok tatlılar en soldakileri sevdim .Valla dalış falan deyince benim de canım istedi hamileyken denize giremiyomuyuz, girsek bile nasıl birr mayo bulcaz bilemiyorum
Genelde 2 li iyi çıkınca 3 lüye gerek duymuyolar ama Gupsefeninin doktoru da 3 lüyü de yaptır demiş bilemiycem:26: amannn eskiden ultrason mu vardı diyesim geliyo bazen.
Hmm demek hastalıklara bakıyolar.
Aynen benim de öyle oluyor canım, bişeycik olmaz dedi dr amcamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?