2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Genelde 2 li iyi çıkınca 3 lüye gerek duymuyolar ama Gupsefeninin doktoru da 3 lüyü de yaptır demiş bilemiycem:26: amannn eskiden ultrason mu vardı diyesim geliyo bazen.

eskiyi bırak benim arkadaşım geçen yıl 4. çocuğunu doğurdu..
sadece evde idrar testi yaptı ve doğumda Dr.a gitti..
öyle bilmeyen biri de değil okumuş etmiş kız..
aynen sen gibi eskiden ultrasonmu vardı diyo:)

bunlar satılıyormu yapılıyormu?
ben yapmak istiyorum böle şeyler elim yatkındır.
bunlar doguma gelenlere verilen hediyeler dimi:103:

cancazımm onlardan ben yapıyorum ama arkadaşlar gecenlerde örnekleri koy demişlerdi sizin için ekliyorum arada:))) yaparsın ozamansa:)))))

benim dr. 2li yaptığım zaman 2 hafta sonra gel testlerin var demişti
3lüyümü yapacak acaba bende kana filan bakıp demir verecek sandım..
ya ben artık istemiyorum yaptırmak..stres oluyorum pöff

stres olma canım.. 3lü dür muhtemelen yada belkide kan idrar tahlilidir. benim doktorumda haftaya gittiğimde tahlillerimi tekrarlıyacak.

ben öyle diyen insanlara eskiden her kadının en az 1 ölü çocuğu-doğumu var diyorum. Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı bu. tamamen bencillik! Kendi mutluluğunu huzurunu düşünen bebeğini düşünmeyen bir annenin düşüncesi bu.

stres olma canım.. 3lü dür muhtemelen yada belkide kan idrar tahlilidir. benim doktorumda haftaya gittiğimde tahlillerimi tekrarlıyacak.

ne bileyim adam akıllı söylese istemiyorum derdim ama hiç bahsetmedi..sadece testlerin var dedi..
bakalım bu defa neymiş..sanki okula başladık..ilk sınavı atlattık 2.de sıra:)

Valla aç karnına aldım ilkinde 2 saat sonra yemek yedim 2 gün sürdü bulantım. O zaman ben de bu kutu bitince elevit yazdırayım.Ben de güyya aç karnına içiyorum 5 dk sonra yemek yiyorum

valaaa şeker onlar yapıcammm bende begendim zaten elimden geliooo:))))
Neyle yapcan kumaşla mı ben de bayılırım böyle şeylere yapmayı çok severim becerikliyim de :))) yapalım kız.

Bacım ben çok takıyorum test sonucu çıkana kadar akla karayı seçiyorum da ondan hem Allah korusun çok düşük bi ihtimal kötü bile dese dr. 9 ay nasıl geçer bilmem .O yüzden bazen öyle düşünüyorum amannn eskiden karına bardak koyup dinliyolarmış o kadar basit cinsiyeti de ne çıkarsa hahahahha annem anlatıyoda gülmekten yere yatıyoz ya. Annem kardeşime hamileyken bardakla dinlemişler karnını ben de bi arkadaşımın karnına bardak koyup hamilecilik oynuyomuşuz evcilik güyya

ya nasıl duruyosun ben olsam çoktan giderdim diyodum.
yok hiç gitmedi.
hatta doğumda dr.trafiğe takılmıştı
ebede tecrübesizmiş resmen kendim doğurdum dedi:)
bana kalsa eve ultrason alıcam :))

sorma benim test 3 günde çıktı 1 hafta filan olsa huniyi takardım kafaya:)
benim annemde erkek olsun istiyomuş herşeyi mavili örmüş kız olmuşuz:))
düşünsene hikmet fikret diye isim koyuyolarmış kızlara
bizim niyetimiz erkekti kız çıktı diye :))

cancazımm onlardan ben yapıyorum ama arkadaşlar gecenlerde örnekleri koy demişlerdi sizin için ekliyorum arada:))) yaparsın ozamansa:)))))

iyi yapmıssın ellerine saglık.

elim yatkın ama burdan bakmayla yapacak kadar kıvrak değil zekam
anca yanında yaparken izlemem lazım
öyle anlar yaparım :)

ne bileyim adam akıllı söylese istemiyorum derdim ama hiç bahsetmedi..sadece testlerin var dedi..
bakalım bu defa neymiş..sanki okula başladık..ilk sınavı atlattık 2.de sıra:)

ben 4lü taramayı haftaya olacağım. sabırsızlıkla bekliyorum. teste odaklanmaktan çok bebeğimi ultrasonda ayrıntılı göreceğiz diye seviniyorum. sende öyle düşün tadını çıkar bu anlarının, zehir etme kendine

canımmm bnımmm:))) kafama göre yapıyorum pazardan puanlı desenli kumaşlar alıyoum puanlı kudeleler alıyorum boncuklar vedee keçeeee veeeeee silikon tabancası:))) hepsini yaparsın becerikli annecikkk:))))))))

Kendi adıma konuşuyorum; bencillikle hiçbir alakası yok bir anne hiç bencil olabilir mi? Birkaç arkadaşıma dr özürlü olma ihtimali var dedi, zaten karnındayken tedavi etme imkanlar yok tek ellerinden gelen kürtaj. O arkadaşların ne yaşadıgını hamileliklerinin kabus oldugunu ben biliyorum. Kürtaj edelim demişti dr.ları olmadılar veee bebekler doğdugunda maşallah sapasağlamdılar. Ben bunları gördüğüm için drlar özürlü olma ihtimali var dese de kürtaj olmaya da niyetim olmadıgı için yaptırmaktan kaçındım.Eğer dr deseydi ki karnında bebeğin bi hastalığı varsa erken teşhis ve tedavi için yapıyoruz bu testi neden yaptırmayım. Tek müdahaleleri kürtaj diye biliyorum.

iyi yapmıssın ellerine saglık.

elim yatkın ama burdan bakmayla yapacak kadar kıvrak değil zekam
anca yanında yaparken izlemem lazım
öyle anlar yaparım :)

gelll şekerimmmm beklerim herzamannnn:)))))) kocaeli-değirmenderedeyım:))))))) birlikte yaarıs:)

yok hiç gitmedi.

bende onu dicemtim neden gitmiş ki doktora? bugüne kadar gitmemiş yatsın evde kendi doğursun madem çok biliyomuş. tövbee tövbee.... bu minik canlar bazen çok sorumsuz insanlara emanet oluyor onlarda Allaha emanet büyüyor... Allah kimsenin başına getirmesin evladıyla kimsecikler sınanmasın ama bence bir anne-baba elinden geleni ardına koymamalı.
Daha önce de burada söylemiştim tekrar olacak ama ben anne karnında ölmüşüm hemen sezeryanla alı yaşatmışlar beni. annem evde doğum yapan yada ihmalkar olsaydı ben bugün yaşamıyordum. bu yüzden böyle insanlara çok kızıyorum.
kimsenin başına getirme Allahım...

sağol canım..alıyorum mecburen yanlarıma çıktı ağrı..sonradan tehlikeli oluyo..
yalnız ben bu ilacı içince çıkarıyorum ..nasıl yapıcam bilemedim..
aksamlari icsen acaba o ilaci, yinede bulaniyormusun ??
o uyuzluk denenden bendede hakim bugun sabahtan beri sirf oglumla kendime yemek icin kalktim valla, camasir var katlanacak ve ütülenmesi gereken dag oldu, bana bakiyorlar hic bakmayin bostan yere diyorum, keyfim gelince insallah
ayy o meleklik güzelmis ya, bende tam bir canavara dönüsebiliyorum
Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..
hosgeldin ,rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin ..
Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
hadi gözün aydin canim ,darisi bekleyen annelerin ve benimde basima ..
vajinadaki batma gitti şimdi sol kasığımda bir kazı çalışması varki sormayın bişey sanki orayı tırmalıyor :26:
benimde sagda oluyordu iki gün önce simdi gecti, kafasina göre herseyimiz oto kontrol yapamiyor beyin , hersey bebegin emrinde calisiyor :)) canim
doktor iyi dediyse sorun yoktur canim , tahminde bulunamadim bebisine ..
saglikli sihatli versin rabbim..
canım cok saol daha ıyıyız masallah.benım oglum olacak.2 lı testte bellı oldu cok sukur
gözün aydin canim seninde.. rabbim kucagina almayi nasip etsin..
canlar nasılsınız?tarama testlerini ne zaman yaptırdınız ?
ben henüz yaptirmadim 12+6 pazartesi günü yapilacak insallah..
sevindim canim sonuclarin iyi cikmasina.. insallah en iyi sekilde sonuclanir is olayinizda..

ne güzel görmüsün yine annesi, ben cok özledim bebisimi..

aktivia yogurtlardan deneyebilirsin,
kuru kayisi sabah ac karnina 4-5 tane
veya ac karnina bir kasik zeytin yagi ve üzerine 1 bardak ilik su
yulaf ezmesini yogurda karistirip yiyebilirsin.
birde marketlerde satilan latte machiato oluyor ya o bende cogu seyin ise yaramadi zamanlarda yariyor..

canımmm bnımmm:))) kafama göre yapıyorum pazardan puanlı desenli kumaşlar alıyoum puanlı kudeleler alıyorum boncuklar vedee keçeeee veeeeee silikon tabancası:))) hepsini yaparsın becerikli annecikkk:))))))))

Hmmm çok şekerler maşallah becerikli hatun olduğun belli hem ok zevkli olur yapması dimi

Hhahaha o zaman da öyleymiş işte napsınlar yazık, şimdi biz bebğimizi 1 hafta görmesek huniyi takıyoz kafaya

yok hiç gitmedi.

Ya bu eve ultrason alma durumunu ben de çok düşündüm, eşim dedi yeter artık sen en fazla 1 hafta dayanıyosun görmeden alayım bi ultrason aleti canlı yayında izle pahalı bişey ya, gün yaparmışız aramızda ultrason günü topladıgımız paralarla alırız bi tane yeter bize

canım benim kızgınlığım bu annenin doğuma kadar hiç doktora gitmeyip, doğum için gitmesi. Testleri yapmak yapmamak kişiye kalmış ama en azından bebeğim iyimi diye merak edip kontrole gitmeli insan aksi durumunu benim aklım almıyor?. Bir anne doğuma kadar doktora gitmemeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorsa ya bencildir yada cahildir.
Şimdi buradaki annelere bakarsak kontrolde düşük tehlikesi olduğundan tedbir alması gerektiğini bilen çok anne buluruz. Bu anne adayları rutin kotrollere gitmese belkide bebeklerini kaybedeceklerdi. aslında benim demek istediğim bu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…