Genelde 2 li iyi çıkınca 3 lüye gerek duymuyolar ama Gupsefeninin doktoru da 3 lüyü de yaptır demiş bilemiycem:26: amannn eskiden ultrason mu vardı diyesim geliyo bazen.
bunlar satılıyormu yapılıyormu?
ben yapmak istiyorum böle şeyler elim yatkındır.
bunlar doguma gelenlere verilen hediyeler dimi:103:
benim dr. 2li yaptığım zaman 2 hafta sonra gel testlerin var demişti
3lüyümü yapacak acababende kana filan bakıp demir verecek sandım..
ya ben artık istemiyorum yaptırmak..stres oluyorum pöff
stres olma canım.. 3lü dür muhtemelen yada belkide kan idrar tahlilidir. benim doktorumda haftaya gittiğimde tahlillerimi tekrarlıyacak.
eskiyi bırak benim arkadaşım geçen yıl 4. çocuğunu doğurdu..
sadece evde idrar testi yaptı ve doğumda Dr.a gitti..
öyle bilmeyen biri de değil okumuş etmiş kız..
aynen sen gibi eskiden ultrasonmu vardı diyo:)
stres olma canım.. 3lü dür muhtemelen yada belkide kan idrar tahlilidir. benim doktorumda haftaya gittiğimde tahlillerimi tekrarlıyacak.
vala benım elevitte hiç bulantım yoktu decavitte var sevmedim onu...arkadaşımda elevite döndü bulantı yapıo die bende doktoruma sölicem kızlar:) veeee kuzularım benım doktorum benı uyardı sakın aç karnına alma die sabh kahvaltıdan sonra alıyorum ben aç karnına öldürrür vala insanı:)))))))))))))
Neyle yapcan kumaşla mı ben de bayılırım böyle şeylere yapmayı çok severim becerikliyim de :))) yapalım kız.valaaa şeker onlar yapıcammm bende begendim zaten elimden geliooo:))))
eskiyi bırak benim arkadaşım geçen yıl 4. çocuğunu doğurdu..
sadece evde idrar testi yaptı ve doğumda Dr.a gitti..
öyle bilmeyen biri de değil okumuş etmiş kız..
aynen sen gibi eskiden ultrasonmu vardı diyo:)
ben öyle diyen insanlara eskiden her kadının en az 1 ölü çocuğu-doğumu var diyorum. Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı bu. tamamen bencillik! Kendi mutluluğunu huzurunu düşünen bebeğini düşünmeyen bir annenin düşüncesi bu.
canımmmm bebişinn cinsiyeti belli oldu mu:)?
Bacım ben çok takıyorum test sonucu çıkana kadar akla karayı seçiyorum da ondanhem Allah korusun çok düşük bi ihtimal kötü bile dese dr. 9 ay nasıl geçer bilmem .O yüzden bazen öyle düşünüyorum amannn eskiden karına bardak koyup dinliyolarmış o kadar basit cinsiyeti de ne çıkarsa hahahahha annem anlatıyoda gülmekten yere yatıyoz ya. Annem kardeşime hamileyken bardakla dinlemişler karnını ben de bi arkadaşımın karnına bardak koyup hamilecilik oynuyomuşuz evcilik güyya
cancazımm onlardan ben yapıyorum ama arkadaşlar gecenlerde örnekleri koy demişlerdi sizin için ekliyorum arada:))) yaparsın ozamansa:)))))
ne bileyim adam akıllı söylese istemiyorum derdim ama hiç bahsetmedi..sadece testlerin var dedi..
bakalım bu defa neymiş..sanki okula başladık..ilk sınavı atlattık 2.de sıra:)
Valla aç karnına aldım ilkinde 2 saat sonra yemek yedim 2 gün sürdü bulantım. O zaman ben de bu kutu bitince elevit yazdırayım.Ben de güyya aç karnına içiyorum 5 dk sonra yemek yiyorum
Neyle yapcan kumaşla mı ben de bayılırım böyle şeylere yapmayı çok severim becerikliyim de :))) yapalım kız.
Bacım ben çok takıyorum test sonucu çıkana kadar akla karayı seçiyorum da ondanhem Allah korusun çok düşük bi ihtimal kötü bile dese dr. 9 ay nasıl geçer bilmem .O yüzden bazen öyle düşünüyorum amannn eskiden karına bardak koyup dinliyolarmış o kadar basit cinsiyeti de ne çıkarsa hahahahha annem anlatıyoda gülmekten yere yatıyoz ya. Annem kardeşime hamileyken bardakla dinlemişler karnını ben de bi arkadaşımın karnına bardak koyup hamilecilik oynuyomuşuz evcilik güyya
ben öyle diyen insanlara eskiden her kadının en az 1 ölü çocuğu-doğumu var diyorum. Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı bu. tamamen bencillik! Kendi mutluluğunu huzurunu düşünen bebeğini düşünmeyen bir annenin düşüncesi bu.
iyi yapmıssın ellerine saglık.
elim yatkın ama burdan bakmayla yapacak kadar kıvrak değil zekam
anca yanında yaparken izlemem lazım
öyle anlar yaparım :)
ya nasıl duruyosun ben olsam çoktan giderdim diyodum.
yok hiç gitmedi.
hatta doğumda dr.trafiğe takılmıştı
ebede tecrübesizmiş resmen kendim doğurdum dedi:)
bana kalsa eve ultrason alıcam :))
aksamlari icsen acaba o ilaci, yinede bulaniyormusun ??sağol canım..alıyorum mecburen yanlarıma çıktı ağrı..sonradan tehlikeli oluyo..
yalnız ben bu ilacı içince çıkarıyorum ..nasıl yapıcam bilemedim..
o uyuzluk denenden bendede hakim bugun sabahtan beri sirf oglumla kendime yemek icin kalktim valla, camasir var katlanacak ve ütülenmesi gereken dag oldu, bana bakiyorlar hic bakmayin bostan yere diyorum, keyfim gelince insallahSelayhus sorma bir uyuşukluk yıkanmaya useniyorum o kadar yani ,birde ben banyo duş kokusundan tiksindim garip ama sorma aglaya ağlaya yıkanıyorum :)
Ama mide bulantilarina ragmen yemek yapmaya basladim , oyle cok uzun sürmeyin basit seyleri yapıyorum :)
Birde herkes asabi olmus banada bir sakinlik coktu normalde cok sivri bir tipimdir , bu ara pamuk gibi oldum esim durumdan cok memnun :)
hosgeldin ,rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin ..Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..
hadi gözün aydin canim ,darisi bekleyen annelerin ve benimde basima ..Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
benimde sagda oluyordu iki gün önce simdi gecti, kafasina göre herseyimiz oto kontrol yapamiyor beyin , hersey bebegin emrinde calisiyor :)) canimvajinadaki batma gitti şimdi sol kasığımda bir kazı çalışması varki sormayın bişey sanki orayı tırmalıyor :26:
doktor iyi dediyse sorun yoktur canim , tahminde bulunamadim bebisine ..yatutarsa3+ nerdesinnnn :d biz doktordan geldik doktor cinsiyetini sölemediiii ;/ ve ense kalınlığı için resim cekti dist;2,7mm yazıyo bu durumda sonuc 2,7mm mi bu deger yüksek mi 1 ay sonra kanda 4 lü test bakcaz dedi kafamı allak bullak etti kızlar yardıımmmm
gözün aydin canim seninde.. rabbim kucagina almayi nasip etsin..canım cok saol daha ıyıyız masallah.benım oglum olacak.2 lı testte bellı oldu cok sukur
ben henüz yaptirmadim 12+6 pazartesi günü yapilacak insallah..canlar nasılsınız?tarama testlerini ne zaman yaptırdınız ?
sevindim canim sonuclarin iyi cikmasina.. insallah en iyi sekilde sonuclanir is olayinizda..kizlar gecmisi okumadan yaziyorum mesaji yazdiktan sonra donup okuyacagim.
burda daha yeni sabah oldu hepinize gunaydinnnn :))))))
ikili testimizin kan testi de cikmis, gayet iyiymis sonuclar cok sukur.
18-20 haftalarda yapilan ayrintili ultrason icin de haziran 11 de randevu verdiler. 31 mayista da normal doktorumuza gidecegiz.
sanirim cok kisi grip olmus aman dikkat edin kendinize, tam grip zamani bir soguk bir sicak, klimalar da baslar simdi. klima carpmasina dikkat edin.
benim de bugun esimin mulakat sonucu belli olacak isi kapabildi mi kapamadi mi ogrenecegiz. kaptiysa haziran sonu baska eyalete tasiniyoruz, burda tek basimiza ben bu halde biraz zor olacak ama is olsun da hallederiz bir sekilde diyoruz.
ben simdi gecmise donuyorum okumaya :)
ne güzel görmüsün yine annesi, ben cok özledim bebisimi..Bugün dr.a gittim. Kaç gündür hapşuruyorum defalarca ve kasıklarıma ağrı saplanıyordu.Benim gibi birkaç kişi de yazmıştı sanırım badezuzum ile neharx dı. Dr a sordum hiçbir sakıncası olmaz bebeğe dedi içim rahatladı.Bebeğin hareket ettiğini bi göreyim içim rahatlasın dedim.Maşallah ilk defa bu kadar net hareket ettiğini gördüm gerneşip duruyordu sıpam maşallah
Ben korktugum için ikili testi yaptırmamıştım gerek olmadıgını düşünmüştüm dr çok zorladı 3 lü test zamanı gelmiş yapalım dedi iyi dedim , 2 li olmadan 3 lüye geçtik1 hafta sonra alcakmışız inş güzel sonuçlar alırız. Hiç bulantım falan yoktu dr decavit verdi bir de başka bi vitamin ve mineral hapı, kocamanlar çok bulantı yapıyor size katılıyorum.
kızlaarrr ya daha önceki sayfalarda yazmıştınız ama geçmişte bulamıyorum şuan bu kabızlık için ben napim şimdii yeminle birazdan patlıcamm şirketteiler dioki yavş yavaş karnın çıkmaya başladı bilseler başkaa şeyy:)))) Allhım birazdan çıkıcam işten bide trafik vs derken 7.30da evde olucam offf ilaçları içmeyede 1-2 gün ara vericem düzelene kadar..Yardım edinn lütfenn
canımmm bnımmm:))) kafama göre yapıyorum pazardan puanlı desenli kumaşlar alıyoum puanlı kudeleler alıyorum boncuklar vedee keçeeee veeeeee silikon tabancası:))) hepsini yaparsın becerikli annecikkk:))))))))
Hhahahasorma benim test 3 günde çıktı 1 hafta filan olsa huniyi takardım kafaya:)
benim annemde erkek olsun istiyomuş herşeyi mavili örmüş kız olmuşuz:))
düşünsene hikmet fikret diye isim koyuyolarmış kızlara
bizim niyetimiz erkekti kız çıktı diye :))
ya nasıl duruyosun ben olsam çoktan giderdim diyodum.
yok hiç gitmedi.
hatta doğumda dr.trafiğe takılmıştı
ebede tecrübesizmiş resmen kendim doğurdum dedi:)
bana kalsa eve ultrason alıcam :))
Kendi adıma konuşuyorum; bencillikle hiçbir alakası yok bir anne hiç bencil olabilir mi? Birkaç arkadaşıma dr özürlü olma ihtimali var dedi, zaten karnındayken tedavi etme imkanlar yok tek ellerinden gelen kürtaj. O arkadaşların ne yaşadıgını hamileliklerinin kabus oldugunu ben biliyorum. Kürtaj edelim demişti dr.ları olmadılar veee bebekler doğdugunda maşallah sapasağlamdılar. Ben bunları gördüğüm için drlar özürlü olma ihtimali var dese de kürtaj olmaya da niyetim olmadıgı için yaptırmaktan kaçındım.Eğer dr deseydi ki karnında bebeğin bi hastalığı varsa erken teşhis ve tedavi için yapıyoruz bu testi neden yaptırmayım. Tek müdahaleleri kürtaj diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?