2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarrr ben kaçıyorum çok acıktım yıne gelicem bugun yalnızım canımda sıkılıyoo barii sohbet ediim sizlee:)) hem geliimde kayınvalidemın incilerini sizede anlatayımm:))))))))

ben dün bu enfeksiyon yüzünden gittim bahaneyle gördüm:)
hAftaya ne bahane bulsam diye düşünüyorum:)
yok öyle çok takmıyorumda stres oluyorum test zamanı..

aksamlari icsen acaba o ilaci, yinede bulaniyormusun ??

.

bulanıyo canım her daim..
psikolojikmi bilmiyorum ama yutmadan çıkarıyorum

gelll şekerimmmm beklerim herzamannnn:)))))) kocaeli-değirmenderedeyım:))))))) birlikte yaarıs:)

tamam canım gelirim:)))
saol canım sen yap biz bakalım iyi olursam inşallah buralarda görürsem alırım yaparım
yada ben bu kadar yapıyorum parada kazanayım dersen doguma yakın alırım senden olurmu:?

illaki olacak o kadarı canımm kuzucuk var içimizde kolay değil.

Öyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .

Evet canım ya iyi ki gitmişim bişey bahane edip, son 2 ultrasonda görememiştim hareket ettiğini ekranda dondurup kafasını ayağını falan ölçmüşlerdi tastamamını görememiştim bile, bu sefer oyyyy maşallah her bir yerini gördüm, poposunu ,pipisini darısı başına canım nasıl da özlüyoruz sıpaları

Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak süt şaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu

Öyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .
İnanki böyle konuşuyorum ama bende o kadar çok korkuyorum ki kötü şeylerden. Özellikle hamile olduktan sonra daha hassaslaştım. Adım gibi eminim bir çok annecikte benim gibi... ben artık güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. her bahanede bebeğimi görecem diye seviniyorum. sende sıkma canını herşey yolunda gidecektir.

çok tuhafmış bu annelik cidden:)
çok da güzel şimdiden:)

evet zaman geçtikçe içimde bir canlı olduğu daha net anlıyorum. böyle olunca anneliğimi de daha çok anlıyorum. bide kıpraşsa tekmelese coşacaz heralde

kızlar ben haftada en az 1 kere ultrasona giriyorum.geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var.bebeğimi görmedende içim rahat etmiyor.
çok sık ultrasona girmenin zararı varmıdır acaba ?
doktora sordum istediğin zaman görebilirsin kısıtlama yok diyor ama ne bileyim çok korkuyorum yinede ...

insallah canim ...
iki hafta oldu ben görmeyeli, daha pazartesiyede 4 gün var düsün halimi
en son gittigimde 3d ultrasonda gangnam style dansi yapiyordu.. bakalim yeni hangi dans teknikleri gelistirdi yavrusum..

bu arada kizlar oglum kardesinin ultrason fotolarini hic ama hic begenmedi
3d olan ultrasonu köpek yavrusumu bu dedi essek sipam diger normal ultrason fotosunada alien e benziyor dedi ...
sanki kendisi o yollardan gecmedi .

Nehar ugramadi bugun degilmi , heralde hastaligi kötü oldu ??

bende 3d istiyorum!!! 4 5 6 da olurr

saol canım rahatladım biraz şimdi insan endişeleniyo işte

bende elevit kullanıodum decavite gecti doktorum sevmedim onu ben bulantı yapıo ya:/
ıkısıde aynı sey sadece fırma farkı var canımmmm elevıte dön geri
o kocaman elevitten ben içemiyorum napıcamm:18:
iç canım iç mecburuz bebişler için
Filizcim bu listeden malesef ayrılan arkadaşları silemiyormusun gördükçe üzülüyorum .
canım bende uzuluyorum ama sıldıgım zamanda uzuluyorum :2: bu seferde bızı hemen sıldıler dıycekler
ben her yolu denedım 10 gun cıkamadım wc yapmadıgım sey kalmadı..
en son cozumu saracoglunun sıtesınde yogurdun suyunu ıcmekte buldum ve suan duzene gırdı hergun 2 kasık yogurdun suyunu ıcıyorum

Amin sağolasın canım

Decavit de kocaman yaa aç karnına içiliyor ya bu demir hapları ondan mahvediyor herhalde ıyyyyak
canım elevıt decavıt ac karnına ıcılmez ki.? demır ılacıda ac karnına ıcılmez ben demır hapını deılde surub gıbı sısede olanını verdı ama ıcemedım ıctıgım an kustum cok fena dr bıraktırdı elevıt verdı..
Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak süt şaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu
bendende gelmıstı canım dr normal dıo ama sıkma daha fazla.
ablamında kanaması coktu o her hafta hatta 3 gunde gıdıomus dr zararı olmaz demıs ultrasyonun canım korkma

bu arada kizlar oglum kardesinin ultrason fotolarini hic ama hic begenmedi
3d olan ultrasonu köpek yavrusumu bu dedi essek sipam diger normal ultrason fotosunada alien e benziyor dedi ...
sanki kendisi o yollardan gecmedi .
çok guldum yaaaaaaaaaaa yerım onun agzını yuzunu kız benımde 4 de daha bır fenaa o yuzden resım eklemıyorum topıgee 4 de goruntuler dAHA net ama cok fena her gıtmemde bana cekıo resmını
bıde cd verıyor bebegı evdede ızlıyorsun ordakı goruntulerı baştan sona kadar cekıo

Merhaba kızlar, az önce doktordan geldim. Öncelikle berbat bir durumdayım grip aldı başını gidiyo,dinmek bilmeyen baş ağrılarım var.

Bebeğim gayet iyiydi çok şükür, hatta amuda kalkmıştı zıplıyodu derin bi ohh çektim. Veee daha da güzeli kanama alnım küçücük kalmışşşşş :)) doktorum artık ayaklanabilirsin ama çok yorucu yürüyüş ve hareketlerden kaçınarak dedi .Allahıma binlerce şükür. Sonra beni öyle bitkin görünce kbb'ye sevk etti. Doktor kulak burun boğaz her yerimi detaylıca muayene etti,çok şükür antibiyotiklik bi durum yok, faranjit olmuşsun dedi. deniz suyu ve boğaz spreyi verdi. Grip için bişe yok bol bol sıvı ve c vitamini. Benden haberler böyle kızım iyi ya ben her şeyi çekmeye razıyım.

Bu arada hastalandığımızda bebeklerimize bişe olmazmış. Ama ilaç almamak,ilaç almaktan daha çok zarar veririmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…