ben dün bu enfeksiyon yüzünden gittim bahaneyle gördüm:)ben 4lü taramayı haftaya olacağım. sabırsızlıkla bekliyorum. teste odaklanmaktan çok bebeğimi ultrasonda ayrıntılı göreceğiz diye seviniyorum. sende öyle düşün tadını çıkar bu anlarının, zehir etme kendine
aksamlari icsen acaba o ilaci, yinede bulaniyormusun ??
.
gelll şekerimmmm beklerim herzamannnn:)))))) kocaeli-değirmenderedeyım:))))))) birlikte yaarıs:)
kızlarrr ben kaçıyorum çok acıktım yıne gelicem bugun yalnızım canımda sıkılıyoo barii sohbet ediim sizlee:)) hem geliimde kayınvalidemın incilerini sizede anlatayımm:))))))))
ben dün bu enfeksiyon yüzünden gittim bahaneyle gördüm:)
hAftaya ne bahane bulsam diye düşünüyorum:)
yok öyle çok takmıyorumda stres oluyorum test zamanı..
bulanıyo canım her daim..
psikolojikmi bilmiyorum ama yutmadan çıkarıyorum
canım benim kızgınlığım bu annenin doğuma kadar hiç doktora gitmeyip, doğum için gitmesi. Testleri yapmak yapmamak kişiye kalmış ama en azından bebeğim iyimi diye merak edip kontrole gitmeli insan aksi durumunu benim aklım almıyor?. Bir anne doğuma kadar doktora gitmemeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorsa ya bencildir yada cahildir.
Şimdi buradaki annelere bakarsak kontrolde düşük tehlikesi olduğundan tedbir alması gerektiğini bilen çok anne buluruz. Bu anne adayları rutin kotrollere gitmese belkide bebeklerini kaybedeceklerdi. aslında benim demek istediğim bu...
illaki olacak o kadarı canımmkuzucuk var içimizde kolay değil.
:)))))) sendemi..Öyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .
Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak sütşaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu
:)))))) sendemi..
İnanki böyle konuşuyorum ama bende o kadar çok korkuyorum ki kötü şeylerden. Özellikle hamile olduktan sonra daha hassaslaştım. Adım gibi eminim bir çok annecikte benim gibi... ben artık güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. her bahanede bebeğimi görecem diye seviniyorum. sende sıkma canınıÖyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .
çok tuhafmış bu annelik cidden:)
çok da güzel şimdiden:)
Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak sütşaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu
Evet canım ya iyi ki gitmişim bişey bahane edip, son 2 ultrasonda görememiştim hareket ettiğini ekranda dondurup kafasını ayağını falan ölçmüşlerdi tastamamını görememiştim bile, bu sefer oyyyy maşallah her bir yerini gördüm, poposunu ,pipisinidarısı başına canım nasıl da özlüyoruz sıpaları
insallah canim ...
iki hafta oldu ben görmeyeli, daha pazartesiyede 4 gün var düsün halimi
en son gittigimde 3d ultrasonda gangnam style dansi yapiyordu.. bakalim yeni hangi dans teknikleri gelistirdi yavrusum..
bu arada kizlar oglum kardesinin ultrason fotolarini hic ama hic begenmedi
3d olan ultrasonu köpek yavrusumu bu dedi essek sipamdiger normal ultrason fotosunada alien e benziyor dedi ...
sanki kendisi o yollardan gecmedi .
Nehar ugramadi bugun degilmi , heralde hastaligi kötü oldu ??
bel ağrın olması normal bence belin genişliıyor artık agrı ıcınde rahım büyüdükçe ozellıkle sag tarfada olurmuş benımde oluyo doktorum oyle dedı bıde bebek aynı yere sureklı vuruncada agrırmıs
Bana kız gibi geldi
ay siz böyle ultrason görüntülerine yorum yaptıkça bizim sıpadan şüphe duyuyom acaba doğrumu diye yahu :)
ıkısıde aynı sey sadece fırma farkı var canımmmm elevıte dön geribende elevit kullanıodum decavite gecti doktorum sevmedim onu ben bulantı yapıo ya:/
iç canım iç mecburuz bebişler içino kocaman elevitten ben içemiyorum napıcamm:18:
canım bende uzuluyorum ama sıldıgım zamanda uzuluyorum :2: bu seferde bızı hemen sıldıler dıyceklerFilizcim bu listeden malesef ayrılan arkadaşları silemiyormusun gördükçe üzülüyorum .
ben her yolu denedım 10 gun cıkamadım wc yapmadıgım sey kalmadı..kızlaarrr ya daha önceki sayfalarda yazmıştınız ama geçmişte bulamıyorum şuan bu kabızlık için ben napim şimdii yeminle birazdan patlıcamm şirketteiler dioki yavş yavaş karnın çıkmaya başladı bilseler başkaa şeyy:)))) Allhım birazdan çıkıcam işten bide trafik vs derken 7.30da evde olucam offf ilaçları içmeyede 1-2 gün ara vericem düzelene kadar..Yardım edinn lütfenn
canım elevıt decavıt ac karnına ıcılmez ki.? demır ılacıda ac karnına ıcılmez ben demır hapını deılde surub gıbı sısede olanını verdı ama ıcemedım ıctıgım an kustum cok fena dr bıraktırdı elevıt verdı..Amin sağolasın canım
Decavit de kocaman yaaaç karnına içiliyor ya bu demir hapları ondan mahvediyor herhalde ıyyyyak
bendende gelmıstı canım dr normal dıo ama sıkma daha fazla.Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak sütşaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu
ablamında kanaması coktu o her hafta hatta 3 gunde gıdıomus dr zararı olmaz demıs ultrasyonun canım korkmakızlar ben haftada en az 1 kere ultrasona giriyorum.geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var.bebeğimi görmedende içim rahat etmiyor.
çok sık ultrasona girmenin zararı varmıdır acaba ?
doktora sordum istediğin zaman görebilirsin kısıtlama yok diyorama ne bileyim çok korkuyorum yinede ...
çok guldum yaaaaaaaaaaa
bu arada kizlar oglum kardesinin ultrason fotolarini hic ama hic begenmedi
3d olan ultrasonu köpek yavrusumu bu dedi essek sipamdiger normal ultrason fotosunada alien e benziyor dedi ...
sanki kendisi o yollardan gecmedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?