2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
napıonussssss:) benım canım çok sıkılıyoo yaa kocişimde dalışa gitti bugun denizaltıyla ne zaman geleceği beli değil naaapppsam bilemiyorum:)

çok güzel bunlarrrr :)

Canım o hapşırık olayı bende de var normalmiş dediğin gibi bir de bende alttan bir sancı gırıyor bu da normal herhalde.

bazen alttan bana da ağrı giriyo sık değil ama

gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
ya bu 2li iyi çıkınca 3 lüye gerek varmı acaba..ben yapmak istemiyorum..stres sebebi yaa..

ben sormuştum salı günü doktora :) 2 li iyi çıkarsa 3 lü hatta 4 lüyü istemeyebiliyo doktor

anne olmak fedekarlığın tam açıklamasıymış bütün fedakar anneciklere kolaylıklar diliyorum
nehar güzel haberlerine sevindim
dr banada kıza benziyo dedi kızıma bacı geliyor galiba:)))

burada birbirimizden ne güzel bilgiler alıyoruz ve özelden merak ettiklerimi sorduğum yakın ilgisinden dolayı çok mutlu olduğu filize çok teşekkür ediyorum benimde kanamam durdu çok şükür bidaha olmaz inşallahbu tedirginliği yaşayan bütün annelere şifa dilliyorum rabbime emanet olsun bebişlerimiz

Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak süt şaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu

olabiliomuş canım göğüsler hazırlık yapıyomuş sıkma bence devamı gelir göğsün sütlenirse hep boşaltmak zorunda kalırsın

ne demek canımmmm herzaman sorabılırsınnn ELIMDEN GELDIGINCE yardımcı olurummm ne guzel kanaman durduysa benımde allaha hamd olsun 2 gundur lekelerım gelmıo allahım hep bole gıder cok mutlu oldumm kanamanın durmasına

nehar kız sen cuma gıtmıomuydun dr'a dayanamadınmı
hadı gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasına ..benım randevuma daha 1 hafta var tam

sağol canım benim inşallah bir daha görmezsin leke felan

kızlar buarada engınar yapıyorum ..mutlaka sızde 1 tanede olsa mevsımı bıtmeden yıyın cok faydalı bebısımızede bızede eşim agzına surmez ama zorla yıcek eli mahkum cok sevılen bırsey deıl ama mutlaka yıyın bende aksıne bayılıyorummmm

Geçmişi okumak epey sürdü :))

Nasılsınız kızlar lekeleri azalanların gözü aydın inşallah bir daha karşılaşmazsınız böyle bir durumla.. Benim bir daha ki randevum taaa 3 haziranda tedirgin oluyorum sabah kalkıyorum karnımda hiç şişlik yok bir şey de hissedemiyorum endişeleniyorum... Birde benim hiç bir belirtim olmadı hamileliğin başından beri kilo almak ve göğüs şişliğinden başka bu yüzden ultrasonda görmeden hamile olduğumu unutuyorum aldığım kiloları görene kadar:)

ay bende bayılırımmmm olsada yesem:))))))))))))))

hoşbulduk filizcim:))) napıosun nasılsın:)))) okudum lekelenmelerde gitmiş oh oh:))))) maşallah:)

ay saol ccanımmmmmmm inş gelmezler pis seyler pskolojımı bozdular 2 gundur gelmıo dıye bugun dısarı cıktım gezdım gezdım

Kızlar bir de bir şey sorucam bu imza alanında ki takvimde 15. hafta diyor ya 14+4 deyiz biz şimdi 14.haftayı geçtiği için mi 15 diyor yoksa önden mi gidiyor bu takvim

canımm senin de güzel haberlerine sevindim yerim zilloş kızını daaa

nehar kız sen cuma gıtmıomuydun dr'a dayanamadınmı
hadı gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasına ..benım randevuma daha 1 hafta var tam

evet kuzum cumaydı aslında ama eşim bugün istirahatliydi, yarın çalışıyo,izin almayayım dedi. Hem ben de biliyosun çok kötüydüm iyiki de bugünden gittik. ama varya 1 haftada bile kocccaammaaann olmuşş.sen de 1 hafta sonra anlayacasın sıpayı görünce

ahahaha:)) oh oh maşallah de kendine boşver bizim çektiklerimizi zaten çekmeee :)))) arada unutuluo ama annesi o sana kendini hatırlatır yakında merak etme:)))))))

canım bir problemin oldumu şimdiye kadar bazı insanların karnının içi geniş olurmuş belli olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…