napıonussssss:) benım canım çok sıkılıyoo yaa kocişimde dalışa gitti bugun denizaltıyla ne zaman geleceği beli değil naaapppsam bilemiyorum:)
Canım o hapşırık olayı bende de var normalmiş dediğin gibi bir de bende alttan bir sancı gırıyor bu da normal herhalde.
gözün aydın canım:)yok ben değildim canım...ama iyi yapmışsın sormakla:)
ya bu 2li iyi çıkınca 3 lüye gerek varmı acaba..ben yapmak istemiyorum..stres sebebi yaa..
Az önce göğsüm kaşındı, bi baktım ucu ıslak sütşaşırdım erken değil mi daha ya, sıkmadım ama ne bileyim sizde de oldu mu
anne olmak fedekarlığın tam açıklamasıymış bütün fedakar anneciklere kolaylıklar diliyorum
nehar güzel haberlerine sevindim
dr banada kıza benziyo dedi kızıma bacı geliyor galiba:)))
burada birbirimizden ne güzel bilgiler alıyoruz ve özelden merak ettiklerimi sorduğum yakın ilgisinden dolayı çok mutlu olduğu filize çok teşekkür ediyorumbenimde kanamam durdu çok şükür bidaha olmaz inşallah bu tedirginliği yaşayan bütün annelere şifa dilliyorum rabbime emanet olsun bebişlerimiz
ne demek canımmmm herzaman sorabılırsınnnELIMDEN GELDIGINCE yardımcı olurummm ne guzel kanaman durduysa benımde allaha hamd olsun 2 gundur lekelerım gelmıo allahım hep bole gıder cok mutlu oldumm kanamanın durmasına
inş canımmmmsağol canım benim inşallah bir daha görmezsin leke felan
ben geldimmm:))))))))))))))))
hoşgeldin
inş canımmmm
hosgeldın canımmm
kızlar buarada engınar yapıyorum ..mutlaka sızde 1 tanede olsa mevsımı bıtmeden yıyın cok faydalı bebısımızede bızede eşim agzına surmez ama zorla yıcek eli mahkumcok sevılen bırsey deıl ama mutlaka yıyın bende aksıne bayılıyorummmm
hoşbulduk filizcim:))) napıosun nasılsın:)))) okudum lekelenmelerde gitmiş oh oh:))))) maşallah:)
canımm senin de güzel haberlerine sevindim yerim zilloş kızını daaaanne olmak fedekarlığın tam açıklamasıymış bütün fedakar anneciklere kolaylıklar diliyorum
nehar güzel haberlerine sevindim
dr banada kıza benziyo dedi kızıma bacı geliyor galiba:)))
burada birbirimizden ne güzel bilgiler alıyoruz ve özelden merak ettiklerimi sorduğum yakın ilgisinden dolayı çok mutlu olduğu filize çok teşekkür ediyorumbenimde kanamam durdu çok şükür bidaha olmaz inşallah bu tedirginliği yaşayan bütün annelere şifa dilliyorum rabbime emanet olsun bebişlerimiz
nehar kız sen cuma gıtmıomuydun dr'a dayanamadınmı
hadı gozun aydın sevındım bebısının ıyı olmasına ..benım randevuma daha 1 hafta var tam
ay bende bayılırımmmm olsada yesem:))))))))))))))
Geçmişi okumak epey sürdü :))
Nasılsınız kızlar lekeleri azalanların gözü aydın inşallah bir daha karşılaşmazsınız böyle bir durumla.. Benim bir daha ki randevum taaa 3 haziranda tedirgin oluyorum sabah kalkıyorum karnımda hiç şişlik yok bir şey de hissedemiyorum endişeleniyorum... Birde benim hiç bir belirtim olmadı hamileliğin başından beri kilo almak ve göğüs şişliğinden başka bu yüzden ultrasonda görmeden hamile olduğumu unutuyorum aldığım kiloları görene kadar:)
Geçmişi okumak epey sürdü :))
Nasılsınız kızlar lekeleri azalanların gözü aydın inşallah bir daha karşılaşmazsınız böyle bir durumla.. Benim bir daha ki randevum taaa 3 haziranda tedirgin oluyorum sabah kalkıyorum karnımda hiç şişlik yok bir şey de hissedemiyorum endişeleniyorum... Birde benim hiç bir belirtim olmadı hamileliğin başından beri kilo almak ve göğüs şişliğinden başka bu yüzden ultrasonda görmeden hamile olduğumu unutuyorum aldığım kiloları görene kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?