2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ay saol ccanımmmmmmm inş gelmezler pis seyler pskolojımı bozdular 2 gundur gelmıo dıye bugun dısarı cıktım gezdım gezdım

bozma psikolojını yahuuu...:))) bak gitmişler bidaha gelmezler sen güven bana:)))))) ama coşmaa bak gezerken ne olur ne olmas:))))

ii yapmıssınn yavruuu ne guzel keske benımde hemen olsa randevum
inş bende guzel haberlerle gelırım buyumus olurrr buarada 1 gun varmıs aramzda

filizcim bugün markette gördüm küçüktü ve yeşil yapraklı ama daha önce hiç pişirmdim.nasıl doğrandığını bile bilmiyorum tühh keşke alsaymışım. bana tarifini verirmisin. kaç tane almalıyım nasıl soyup nasıl pişirmeliyim. özelden yazarsan sevinirim bebişimmm

hoşbulduk:)) ne var ne yok bakalım napıonuzz:)))

ay benim kızım 3 yaşında çokta hareketli banada ani hareket etme diyolar panik atak:26: oldum çok tehlikeli işler yapıyo uyanıkken bişey olmadı çok şükür ama dün sabah 6 da yataktan düştü uyku sersemi deli oldum kafası yarıldı 3 dikiş attılar rabbim başka kazalardan korusun :26:

kuzum pazardan alsana temızlenmişini küçük tabak gibi görünüyo:))) temızlemesiyle ugraşmazdın:)))))

bozma psikolojını yahuuu...:))) bak gitmişler bidaha gelmezler sen güven bana:)))))) ama coşmaa bak gezerken ne olur ne olmas:))))
inş canımmcımmm gelmesınler yok cok yormadım kendımı dınlendım hep
canım hazır soyulmus olarak satılıyor markettlerdede ole yokmu yuvarlak lımonlu suyun ıcınde pazarlardada legenin içinde satılır tam mevsımı tarıfı verırım karacıgere cok faydalı bebısın ıcınde vıtamın deposu

ahhh yavrum benımmmm... çok gecmiş olsun canımmm yaaa valaa ikinci gebelik çocukla dahada zor değil mi Allah yardımcın olsun valaa:)

ah şekerim yakın olsannnn hemen gelirim vala zaten benımki bugun dalışta gece gelir ancak( iiii olurduuuu:))))))

ayy kıyamam valla ne guzel olurdu canımmm otururduk keske yakın olaydık yahu .eşin sabah gıttı aksama kadar dalısmı yapıo korkarım ben

kıslar hiç kimyasal kullanmamaya bakın dikkat ettim de ben ne zaman kullandım rahatsızlandım artık sirkeyle temizlicem inşşallah

kızlar sizlerede söliim dün tvde dinledim bu haftalardan sonra biz ne yersek bebiş onu alıyormuş bundan öncesi için bebişi besleyemedim die uzulmeyın dedi doktor öle bişey oluyor o szi sömürüo aten dedi:)))))) ama bu haftalardan sonra günde 2 bardak süt,haftada 2 gün balık,2 gün semızotu yenmeliymiş.buarada şu cennet hurmaları ve bozada çok yararlıymış:))))

filizcim tamam kuzum ben bulur bulmaz sana haber ederim bana anlatırsın, diğerini temizlemek zor olurmuş

tutku canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

selayhus ayy çok güldüm oğluşunaaa demek köpek yavrusu haaa vayy sıpa vayyy, totosundan bi ısır da görsün köpek yavrusunu

gupseefe yavrum sen hangi şehirdesin, kocişin nereye dalıyo kime dalıyo, hobi mi

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim rabbim sana da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah doktorlar ona göre ilaç veriyo zaten zararlı olsa vermez

benim arada bulantım oluyo allahtan ama bazen bende artık kıpırtılarını bari hissetsem diyorum beni de 1 ay sonra çağırdı 7 haziran a denk geliyo nasıl dayanacağım bilmiyorum 5 haziranda giderim artık tam 4 ayımız doluyo o gün

Kızlar bir de bir şey sorucam bu imza alanında ki takvimde 15. hafta diyor ya 14+4 deyiz biz şimdi 14.haftayı geçtiği için mi 15 diyor yoksa önden mi gidiyor bu takvim

15 ten gün aldığımız için öyle yazıyo canım :) 15. haftanın içinde oluyon diyorlar

balık dısında herseyı yıyorum ama balıga guvenemıyorum bu mevsımde..
cennet hurması ne kız peygamber hurması deıl mı o? sıyah mınık mınık
boza anne sutunu arttırmada cok faydalı ımıs zaten suanda zor bulunur

bende balığı ağzıma süremıom ki:/// benımki can sıkıntısına kendi tutuo getirio:) ama buzlukta bekliolar:) cenet hurması hanı şu yuvarlak domates gibi kocaman turuncu satılıo pazarda mevsimimi bilmiom ama ben doktorun yalancısıyım:) iiii süte iiii geliosa kışın ortasında doğurcas bol bol içeris:)

amin çok geçmiş olsun canım rabbim korusun kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…