ay saol ccanımmmmmmminş gelmezler pis seyler pskolojımı bozdular 2 gundur gelmıo dıye bugun dısarı cıktım gezdım gezdım
ii yapmıssınn yavruuu ne guzel keske benımde hemen olsa randevumevet kuzum cumaydı aslında ama eşim bugün istirahatliydi, yarın çalışıyo,izin almayayım dedi. Hem ben de biliyosun çok kötüydüm iyiki de bugünden gittik. ama varya 1 haftada bile kocccaammaaann olmuşş.sen de 1 hafta sonra anlayacasın sıpayı görünce
gel ben yaparım sananormalde kıme desem ayy nasıl yıyosun onu dıolar aksıne bende bayılıyorum.
hoşbulduk:)) ne var ne yok bakalım napıonuzz:)))
filizcim bugün markette gördüm küçüktü ve yeşil yapraklı ama daha önce hiç pişirmdim.nasıl doğrandığını bile bilmiyorumtühh keşke alsaymışım. bana tarifini verirmisin. kaç tane almalıyım nasıl soyup nasıl pişirmeliyim. özelden yazarsan sevinirim bebişimmm
inş canımmcımmm gelmesınlerbozma psikolojını yahuuu...:))) bak gitmişler bidaha gelmezler sen güven bana:)))))) ama coşmaa bak gezerken ne olur ne olmas:))))
canım hazır soyulmus olarak satılıyor markettlerdede ole yokmu yuvarlak lımonlu suyun ıcınde pazarlardada legenin içinde satılır tam mevsımı tarıfı verırımfilizcim bugün markette gördüm küçüktü ve yeşil yapraklı ama daha önce hiç pişirmdim.nasıl doğrandığını bile bilmiyorumtühh keşke alsaymışım. bana tarifini verirmisin. kaç tane almalıyım nasıl soyup nasıl pişirmeliyim. özelden yazarsan sevinirim bebişimmm
ay benim kızım 3 yaşında çokta hareketli banada ani hareket etme diyolar panik atak:26: oldum çok tehlikeli işler yapıyo uyanıkken bişey olmadı çok şükür ama dün sabah 6 da yataktan düştü uyku sersemi deli oldum kafası yarıldı 3 dikiş attılar rabbim başka kazalardan korusun :26:
ah şekerim yakın olsannnn hemen gelirim vala zaten benımki bugun dalışta gece gelir ancak( iiii olurduuuu:))))))
kuzum pazardan alsana temızlenmişini küçük tabak gibi görünüyo:))) temızlemesiyle ugraşmazdın:)))))
canım bir problemin oldumu şimdiye kadar bazı insanların karnının içi geniş olurmuş belli olmazmış
ahahaha:)) oh oh maşallah de kendine boşver bizim çektiklerimizi zaten çekmeee :)))) arada unutuluo ama annesi o sana kendini hatırlatır yakında merak etme:)))))))
Merhaba kızlar, az önce doktordan geldim. Öncelikle berbat bir durumdayım grip aldı başını gidiyo,dinmek bilmeyen baş ağrılarım var.
Bebeğim gayet iyiydi çok şükür, hatta amuda kalkmıştı zıplıyoduderin bi ohh çektim. Veee daha da güzeli kanama alnım küçücük kalmışşşşş :)) doktorum artık ayaklanabilirsin ama çok yorucu yürüyüş ve hareketlerden kaçınarak dedi .Allahıma binlerce şükür. Sonra beni öyle bitkin görünce kbb'ye sevk etti. Doktor kulak burun boğaz her yerimi detaylıca muayene etti,çok şükür antibiyotiklik bi durum yok, faranjit olmuşsun dedi. deniz suyu ve boğaz spreyi verdi. Grip için bişe yok bol bol sıvı ve c vitamini. Benden haberler böyle kızım iyi ya ben her şeyi çekmeye razıyım.
Bu arada hastalandığımızda bebeklerimize bişe olmazmış. Ama ilaç almamak,ilaç almaktan daha çok zarar veririmiş.
Geçmişi okumak epey sürdü :))
Nasılsınız kızlar lekeleri azalanların gözü aydın inşallah bir daha karşılaşmazsınız böyle bir durumla.. Benim bir daha ki randevum taaa 3 haziranda tedirgin oluyorum sabah kalkıyorum karnımda hiç şişlik yok bir şey de hissedemiyorum endişeleniyorum... Birde benim hiç bir belirtim olmadı hamileliğin başından beri kilo almak ve göğüs şişliğinden başka bu yüzden ultrasonda görmeden hamile olduğumu unutuyorum aldığım kiloları görene kadar:)
Kızlar bir de bir şey sorucam bu imza alanında ki takvimde 15. hafta diyor ya 14+4 deyiz biz şimdi 14.haftayı geçtiği için mi 15 diyor yoksa önden mi gidiyor bu takvim
canım bizim bu köydeki pazar turistik bir pazar malesef enginar olmazama markette soyulmuş varsa alayım
kızlar sizlerede söliim dün tvde dinledim bu haftalardan sonra biz ne yersek bebiş onu alıyormuş bundan öncesi için bebişi besleyemedim die uzulmeyın dedi doktor öle bişey oluyor o szi sömürüo aten dedi:)))))) ama bu haftalardan sonra günde 2 bardak süt,haftada 2 gün balık,2 gün semızotu yenmeliymiş.buarada şu cennet hurmaları ve bozada çok yararlıymış:))))
balık dısında herseyı yıyorum ama balıga guvenemıyorum bu mevsımde..
cennet hurması ne kız peygamber hurması deıl mı o? sıyah mınık mınık
boza anne sutunu arttırmada cok faydalı ımıs zaten suanda zor bulunur
ay benim kızım 3 yaşında çokta hareketli banada ani hareket etme diyolar panik atak:26: oldum çok tehlikeli işler yapıyo uyanıkken bişey olmadı çok şükür ama dün sabah 6 da yataktan düştü uyku sersemi deli oldum kafası yarıldı 3 dikiş attılar rabbim başka kazalardan korusun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?