bende balığı ağzıma süremıom ki:/// benımki can sıkıntısına kendi tutuo getirio:) ama buzlukta bekliolar:) cenet hurması hanı şu yuvarlak domates gibi kocaman turuncu satılıo pazarda mevsimimi bilmiom ama ben doktorun yalancısıyım:) iiii süte iiii geliosa kışın ortasında doğurcas bol bol içeris:)
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim rabbim sana da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah doktorlar ona göre ilaç veriyo zaten zararlı olsa vermez
benim arada bulantım oluyo allahtan ama bazen bende artık kıpırtılarını bari hissetsem diyorum beni de 1 ay sonra çağırdı 7 haziran a denk geliyo nasıl dayanacağım bilmiyorum 5 haziranda giderim artık tam 4 ayımız doluyo o gün
15 ten gün aldığımız için öyle yazıyo canım :) 15. haftanın içinde oluyon diyorlar
canımm çok teşekkür ederimmmbebeğinin iyi olmasına çok sevindim rabbim sana da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah doktorlar ona göre ilaç veriyo zaten zararlı olsa vermez
sahiiii canım unutuyorummm yaaaa:) kusuruma bakma sen:)) markettede oluoo ama flizde yazmış zaten:)
Keske bende bir bahane bulup gidebilsemÖyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .
Annelik cok bambaska birsey kizimin yüzüne baktigim zaman herseyi unutuyorum bazen inanamiyorum bu benden bir parcami diye okadar güzel bir duyguki ..çok tuhafmış bu annelik cidden:)
çok da güzel şimdiden:)
Gecmis olsun canim , gercekten ikinci gebelik cok zor oluyor .. Bende bu son aylarda kizimla hic ilgilenemedim benimde kizim 4 yasinda , ALLAH tan anasinifina gidiyorda benim bu bitkinligimi fazla görmüyor ..ay benim kızım 3 yaşında çokta hareketli banada ani hareket etme diyolar panik atak:26: oldum çok tehlikeli işler yapıyo uyanıkken bişey olmadı çok şükür ama dün sabah 6 da yataktan düştü uyku sersemi deli oldum kafası yarıldı 3 dikiş attılar rabbim başka kazalardan korusun :26:
balık dısında herseyı yıyorum ama balıga guvenemıyorum bu mevsımde..
cennet hurması ne kız peygamber hurması deıl mı o? sıyah mınık mınık
boza anne sutunu arttırmada cok faydalı ımıs zaten suanda zor bulunur
benım bulantıdan deıl ben kucuklugumde yermısım balıgı ama buyuyunce yıyemedım dahada.cok zor yıyorum anca eşim ayıklıcak öle yıom ..benım yıgenımde zeytın gorunce aglıo hatta domatesteBende baligi yazarken bile midem kalkiYor agzima hayatta süremem .. Hatta kizimdada hic zeytin yiyemezdim , simdi kahvalti masasinda zeytin görsün agliyor kaldirin görmek istemiyorum diye , acaba bu cocugumda balikdanmi nefret edecek ?? Cennet hurmasi benim bildigim kadariyla portalal renginde ve cok tatli ben sert olanini cok seviyorum
Merhaba kızlar, az önce doktordan geldim. Öncelikle berbat bir durumdayım grip aldı başını gidiyo,dinmek bilmeyen baş ağrılarım var.
Bebeğim gayet iyiydi çok şükür, hatta amuda kalkmıştı zıplıyoduderin bi ohh çektim. Veee daha da güzeli kanama alnım küçücük kalmışşşşş :)) doktorum artık ayaklanabilirsin ama çok yorucu yürüyüş ve hareketlerden kaçınarak dedi .Allahıma binlerce şükür. Sonra beni öyle bitkin görünce kbb'ye sevk etti. Doktor kulak burun boğaz her yerimi detaylıca muayene etti,çok şükür antibiyotiklik bi durum yok, faranjit olmuşsun dedi. deniz suyu ve boğaz spreyi verdi. Grip için bişe yok bol bol sıvı ve c vitamini. Benden haberler böyle kızım iyi ya ben her şeyi çekmeye razıyım.
Bu arada hastalandığımızda bebeklerimize bişe olmazmış. Ama ilaç almamak,ilaç almaktan daha çok zarar veririmiş.
kızlar buarada engınar yapıyorum ..mutlaka sızde 1 tanede olsa mevsımı bıtmeden yıyın cok faydalı bebısımızede bızede eşim agzına surmez ama zorla yıcek eli mahkumcok sevılen bırsey deıl ama mutlaka yıyın bende aksıne bayılıyorummmm
kızlar naptınız yaa,uçmuşsunuz okuyamadım geçmişi.Veeeeee ikili taramanın sonucunu öğrendim 10.000/1 miş.dru aradım ama hemşire açtı ve o baktı gayet normal dedi.şunu belirtmeden geçemicem,hemşire acaba yanlış bakmamıştır dimi,tmm benim sonucuma baktı ondan eminim de ne bileyim referans değeri falan yazmıyordur dimi.iyice pimpiriklendim ben yaa.
anladım canım bende erken gidiyim diyorum ama 3 ünde gitsem daha büyümüş görürüm diyorum ama korkuyorum ya bi aksilik olursa benim haberim olmazsa diye ama Allah a emanet...
heeeeee o hurma oo bayılırım ben onaaa ama suan daha yokkı kısın oluo oda
aynen ablama boza cok ii gelmıstı valla hep boza ıctı
balık ıcın napcaz bılmıom ya valla mevsımı deıl suan gelenler satılanların hepsıde buzhane imişo dahada zararlı
geçmiş olsun neharcım ağzından bal damlamış resmen... bide iyileşirsen tam olacak
afiyet olsun canım ben yedim annem yapraklarını mideye gibi yapmıştı. midye hasretimi giderdim hemm
şuan iştahla balığımı bekliyorumsizde yiyebilseniz ne iyi olur... ilerleyen zamanda inşallah..
Mrb arkadaşlar tüm mide bulantısı çekenler ve eşleriyle kavga edenler Allah herkese sabır versin diyorum. Sizlerin yorumları olmasaydı kendimi yalnız hissedecektim ama her bir yorumda kendimi görmek beni mutlu ediyor açıkcası... Bu arada decavit kullanan var mı? Tek korkum kusma yapması kusunca tüm günüm mahvoluyor...
tanıdık balıkcınız varsa alırsın ama yoksa guvenebılcen mı bakalımoff ozararlı bu bilmem nee zıkkımın dibi heee:)))))) şimdi canımız istese ne olcek yanı:))))))))))))))
bu level da geçer sıkma canınıteşekkür ederim canımcımmmevet kanama geçti şimdi hastalık başladı artık kalkmak istiyoruuummmm
canımm balıgı yerım zorlada olsa ama guvenemıyorum zehırlenırım dıye etrafımdakı balıkcılarıda tanımıyoruz bayat falan olur mazallah mevsımıde deıl kı mevsımı olsa oh al al ye rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?