2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar naptınız yaa,uçmuşsunuz okuyamadım geçmişi.Veeeeee ikili taramanın sonucunu öğrendim 10.000/1 miş.dru aradım ama hemşire açtı ve o baktı gayet normal dedi.şunu belirtmeden geçemicem,hemşire acaba yanlış bakmamıştır dimi,tmm benim sonucuma baktı ondan eminim de ne bileyim referans değeri falan yazmıyordur dimi.iyice pimpiriklendim ben yaa.

Mrb arkadaşlar tüm mide bulantısı çekenler ve eşleriyle kavga edenler Allah herkese sabır versin diyorum. Sizlerin yorumları olmasaydı kendimi yalnız hissedecektim ama her bir yorumda kendimi görmek beni mutlu ediyor açıkcası... Bu arada decavit kullanan var mı? Tek korkum kusma yapması kusunca tüm günüm mahvoluyor...

heeeeee o hurma oo bayılırım ben onaaa ama suan daha yokkı kısın oluo oda
aynen ablama boza cok ii gelmıstı valla hep boza ıctı
balık ıcın napcaz bılmıom ya valla mevsımı deıl suan gelenler satılanların hepsıde buzhane imiş o dahada zararlı

anladım canım bende erken gidiyim diyorum ama 3 ünde gitsem daha büyümüş görürüm diyorum ama korkuyorum ya bi aksilik olursa benim haberim olmazsa diye ama Allah a emanet...

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim rabbim sana da en kısa sürede acil şifalar versin inşallah doktorlar ona göre ilaç veriyo zaten zararlı olsa vermez
canımm çok teşekkür ederimmm

sahiiii canım unutuyorummm yaaaa:) kusuruma bakma sen:)) markettede oluoo ama flizde yazmış zaten:)

olsun bebişimmmm ben bi ararttırayım marketlere

Öyle vurdumduymazlara ben de kızıyorum ama ben de bazen biraz fazla mı abartıyorum diyorum elimde değil ki her hafta bir bahane bulup gidiyorum hemen hemen .
Keske bende bir bahane bulup gidebilsem burdaki doktorlar her gittiginde alttan bakiyolar ve doguma kadar böyle bakacaklarmis kizimdada bakmislarmiydi hatirlamiyorum
çok tuhafmış bu annelik cidden:)
çok da güzel şimdiden:)
Annelik cok bambaska birsey kizimin yüzüne baktigim zaman herseyi unutuyorum bazen inanamiyorum bu benden bir parcami diye okadar güzel bir duyguki ..
Gecmis olsun canim , gercekten ikinci gebelik cok zor oluyor .. Bende bu son aylarda kizimla hic ilgilenemedim benimde kizim 4 yasinda , ALLAH tan anasinifina gidiyorda benim bu bitkinligimi fazla görmüyor ..

Bende baligi yazarken bile midem kalkiYor agzima hayatta süremem .. Hatta kizimdada hic zeytin yiyemezdim , simdi kahvalti masasinda zeytin görsün agliyor kaldirin görmek istemiyorum diye , acaba bu cocugumda balikdanmi nefret edecek ?? Cennet hurmasi benim bildigim kadariyla portalal renginde ve cok tatli ben sert olanini cok seviyorum

Kızlar şimdi size kızımın ultrason resmini atcam azcık gülün. Zilli resmen hareket çekti bize

Benim kız ya babasına ya bana ya da doktor amcaya hareket çekti ama kime? o havadaki ince uzun şey de eli haa başka bişeye benziyo gibi ama hiç inmeyen sağ elimiz Benim bu kızım çok edepsiz dedim size teyzeleri yaa geçen hafta da açmıştı bacakları

benım bulantıdan deıl ben kucuklugumde yermısım balıgı ama buyuyunce yıyemedım dahada.cok zor yıyorum anca eşim ayıklıcak öle yıom ..benım yıgenımde zeytın gorunce aglıo hatta domateste okulda aglamıs yemıcem dıye ogretmenıde ye demıs zorlamıs dıye okula gıtmıcem dıodu kucukken
kız hurmada sertlerı acı agzını burkan bır tad oluo asıl yumsakları makbul

geçmiş olsun neharcım ağzından bal damlamış resmen... bide iyileşirsen tam olacak

afiyet olsun canım ben yedim annem yapraklarını mideye gibi yapmıştı. midye hasretimi giderdim hemm
şuan iştahla balığımı bekliyorum sizde yiyebilseniz ne iyi olur... ilerleyen zamanda inşallah..

gözün aydın gayet iyi çıkmış yanlış olacağını sanmam sürekli görüyorlar zaten çok bişey yazmıyo

anladım canım bende erken gidiyim diyorum ama 3 ünde gitsem daha büyümüş görürüm diyorum ama korkuyorum ya bi aksilik olursa benim haberim olmazsa diye ama Allah a emanet...

aynen rabbim korusun yavrularımızı gidene kadar azda olsa hissederiz bebekleri inşallahta biraz bolsa rahatlarız

off ozararlı bu bilmem nee zıkkımın dibi heee:)))))) şimdi canımız istese ne olcek yanı:))))))))))))))

afiyet olsun canım ben yedim annem yapraklarını mideye gibi yapmıştı. midye hasretimi giderdim hemm
şuan iştahla balığımı bekliyorum sizde yiyebilseniz ne iyi olur... ilerleyen zamanda inşallah..

canımm balıgı yerım zorlada olsa ama guvenemıyorum zehırlenırım dıye etrafımdakı balıkcılarıda tanımıyoruz bayat falan olur mazallah mevsımıde deıl kı mevsımı olsa oh al al ye rahat rahat

canım ben kullanıyrum decavit sabah kahvaltıdan sonra tok karnına alıorum yoksa bulantı yaparmış:)

Neharrr cok sevindim bebisin iyi olmasina canim, sende cabucak atlatirsin insallah..

Filizcim enginar hic pisirmedi
Nasil olurki bir denesem..

Kurtlukiraz gozun aydin canim , dogru bakmistir bence dert etme

Tutuku kizina gecmis olsun canim benimde oglum 4,5 yasinda hareketleri ani oluyor dikkat ediyorum bende ..
Bebisinde kizin yani hayirli olsun saglikla dogsun insallah

teşekkür ederim canımcımmm evet kanama geçti şimdi hastalık başladı artık kalkmak istiyoruuummmm
bu level da geçer sıkma canını

bizim çarşıdaki balıkçıya haftada bir gibi sipariş veriyorum. çok ta güzel pişiriyorlar. Balık konusunda şanslıyız bidik yerden alıyorum. zamanı geçse de buzhane olsada koruyucu vs vss olmuyor en azından ama bayatmı o risk tabi haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…