canım tarıfını verebılırım yemedınmı hıc? oglusuna yapmıomusun kız corbasını falan?Filizcim enginar hic pisirmedi
Nasil olurki bir denesem..
buzhane oldugu zaman bayat oluo ıste canım o yuzden guvenemıyorum hıc tandııgım balıkcıda yok ..bizim çarşıdaki balıkçıya haftada bir gibi sipariş veriyorum. çok ta güzel pişiriyorlar. Balık konusunda şanslıyız bidik yerden alıyorum. zamanı geçse de buzhane olsada koruyucu vs vss olmuyor en azındanama bayatmı o risk tabi haklısın..
ne gibi bir problem canım
kanamam oldu canım şampuanlar felan bile etki ediyo bence:26:
canlarım ben çıkıyorum başım ağrıdı iceee:)))) ascıkkk yatarrr pozisyondaa takılayımmm öpüyorum hepinizi:)
Neharrr cok sevindim bebisin iyi olmasina canim, sende cabucak atlatirsin insallah..
Filizcim enginar hic pisirmedi
Nasil olurki bir denesem..
Kurtlukiraz gozun aydin canim , dogru bakmistir bence dert etme
Tutuku kizina gecmis olsun canim benimde oglum 4,5 yasinda hareketleri ani oluyor dikkat ediyorum bende ..
Bebisinde kizin yani hayirli olsun saglikla dogsun insallah
Benim kız ya babasına ya bana ya da doktor amcaya hareket çekti ama kime? o havadaki ince uzun şey de eli haa başka bişeye benziyo gibi ama hiç inmeyen sağ elimizBenim bu kızım çok edepsiz dedim size teyzeleri yaa geçen hafta da açmıştı bacakları
Eki Görüntüle 707210
Keske bende bir bahane bulup gidebilsemburdaki doktorlar her gittiginde alttan bakiyolar ve doguma kadar böyle bakacaklarmis kizimdada bakmislarmiydi hatirlamiyorum
Annelik cok bambaska birsey kizimin yüzüne baktigim zaman herseyi unutuyorum bazen inanamiyorum bu benden bir parcami diye okadar güzel bir duyguki ..
Gecmis olsun canim , gercekten ikinci gebelik cok zor oluyor .. Bende bu son aylarda kizimla hic ilgilenemedim benimde kizim 4 yasinda , ALLAH tan anasinifina gidiyorda benim bu bitkinligimi fazla görmüyor ..
Bende baligi yazarken bile midem kalkiYor agzima hayatta süremem .. Hatta kizimdada hic zeytin yiyemezdim , simdi kahvalti masasinda zeytin görsün agliyor kaldirin görmek istemiyorum diye , acaba bu cocugumda balikdanmi nefret edecek ?? Cennet hurmasi benim bildigim kadariyla portalal renginde ve cok tatli ben sert olanini cok seviyorum
amin çok geçmiş olsun canım rabbim korusun kızını
filizcim tamam kuzum ben bulur bulmaz sana haber ederim bana anlatırsın, diğerini temizlemek zor olurmuş
tutku canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
selayhus ayy çok güldüm oğluşunaaa demek köpek yavrusu haaa vayy sıpa vayyy, totosundan bi ısır da görsün köpek yavrusunu
gupseefe yavrum sen hangi şehirdesin, kocişin nereye dalıyo kime dalıyo, hobi mi
kımyasaldan ne kadarda kacsak mutlaka bı sekılde kullanıyoruz canım
ben sacımı bıle boyatmayı dusunuyorum cok fena pskolojım bozuluo aynaya bakınca
dr ızın verdı bıtkıselle boyat dedi.
sampuanlardada paraben olmayana dıkkat edıyorum kullandıgım makyaj krem hepsıne bakarak alıyorum artık parabensız urunlerı alıyorum gratıste bıtkısel oluyor genelde sampuanlar canım
Benim kız ya babasına ya bana ya da doktor amcaya hareket çekti ama kime? o havadaki ince uzun şey de eli haa başka bişeye benziyo gibi ama hiç inmeyen sağ elimizBenim bu kızım çok edepsiz dedim size teyzeleri yaa geçen hafta da açmıştı bacakları
Eki Görüntüle 707210
Geldim ama beni kimse merak etmemis ama yinede soyleyeyim cok sukur bebegim iyimis ve kizimiz geliyor:)
yok koyamamıstım kı ultrason fotosunuuu :) evet bızde mıpılıyızzz. . :)
ıkısıde aynı sey sadece fırma farkı var canımmmm elevıte dön geri
iç canım iç mecburuz bebişler için
canım bende uzuluyorum ama sıldıgım zamanda uzuluyorum :2: bu seferde bızı hemen sıldıler dıycekler
ben her yolu denedım 10 gun cıkamadım wc yapmadıgım sey kalmadı..
en son cozumu saracoglunun sıtesınde yogurdun suyunu ıcmekte buldum ve suan duzene gırdı hergun 2 kasık yogurdun suyunu ıcıyorum
canım elevıt decavıt ac karnına ıcılmez ki.? demır ılacıda ac karnına ıcılmez ben demır hapını deılde surub gıbı sısede olanını verdı ama ıcemedım ıctıgım an kustum cok fena dr bıraktırdı elevıt verdı..
bendende gelmıstı canım dr normal dıo ama sıkma daha fazla.
ablamında kanaması coktu o her hafta hatta 3 gunde gıdıomus dr zararı olmaz demıs ultrasyonun canım korkma
çok guldum yaaaaaaaaaaayerım onun agzını yuzunu kız benımde 4 de daha bır fenaa o yuzden resım eklemıyorum topıgee 4 de goruntuler dAHA net ama cok fena her gıtmemde bana cekıo resmını
bıde cd verıyor bebegı evdede ızlıyorsunordakı goruntulerı baştan sona kadar cekıo
Eki Görüntüle 707210
Filiz sen hangi ildesin ya ben İstanbul'da olmama ragmen gittiğim hastanedeki ultrason cihazı m.ö aitzorla görüyo hiç istemiyorum oraya gitmeyi hastane bulamadım ben Umut hastanesine gidiyorum ama sevmedim hiç
kaç gündür bakıyordum konu açılmışmı diye sonunda açılmış
merhaba hanımlar anneleerr:) ya hıc olmayan şey oldu gecen ay 2 defa hasta oldum neden acaba bılmıorum ama gebe kalmayı cok ıstıorum:) sunu sormak ıstıorum gecen 2 defa regl oldum ya sımdı bu ay ıcın hangı gun regl olcgımı nasıl hesaplıcam gecıp gecmedıgını nasıl anlıcam ben yardımınız ıcın tşklr eder bu kardeş:)
anlaman ıcın test yapman lazım canımm :) 2 sefer nasıl oldun kii .
gıttıgın dr sorsaydın canım.
canım tarıfını verebılırım yemedınmı hıc? oglusuna yapmıomusun kız corbasını falan?
ablam cok yaptı bebegıne corbasını. cogu ınsan sevmez canım ama ben sevıyorum hemde cok cok faydalı mutlaka senedede olsa 1 sefer yıyın dıyor dr'lar
buzhane oldugu zaman bayat oluo ıste canım o yuzden guvenemıyorum hıc tandııgım balıkcıda yok ..
yazın vardı sadece kısın acmıo dukkanı
eşim karadenızlı ver ona karalahana corbası ver balık balıgı cıg bıle yer o derece sevıyorlar bense hıc sevmem zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?