2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nehar daha iyiymişsin çok sevindim canım..
kurtlu kiraz sonuçların iyi çıkmış..gözün aydın

Filizcim enginar hic pisirmedi
Nasil olurki bir denesem..
canım tarıfını verebılırım yemedınmı hıc? oglusuna yapmıomusun kız corbasını falan?
ablam cok yaptı bebegıne corbasını. cogu ınsan sevmez canım ama ben sevıyorum hemde cok cok faydalı mutlaka senedede olsa 1 sefer yıyın dıyor dr'lar

buzhane oldugu zaman bayat oluo ıste canım o yuzden guvenemıyorum hıc tandııgım balıkcıda yok ..
yazın vardı sadece kısın acmıo dukkanı
eşim karadenızlı ver ona karalahana corbası ver balık balıgı cıg bıle yer o derece sevıyorlar bense hıc sevmem zorla

canlarım ben çıkıyorum başım ağrıdı iceee:)))) ascıkkk yatarrr pozisyondaa takılayımmm öpüyorum hepinizi:)

kanamam oldu canım şampuanlar felan bile etki ediyo bence:26:

kımyasaldan ne kadarda kacsak mutlaka bı sekılde kullanıyoruz canım
ben sacımı bıle boyatmayı dusunuyorum cok fena pskolojım bozuluo aynaya bakınca
dr ızın verdı bıtkıselle boyat dedi.
sampuanlardada paraben olmayana dıkkat edıyorum kullandıgım makyaj krem hepsıne bakarak alıyorum artık parabensız urunlerı alıyorum gratıste bıtkısel oluyor genelde sampuanlar canım

önce bu kadar etkilenmiyodum ama şimdi hareketleri beni yoruyor bende dinlenmek istiyorum bazen:)sağol canım çok teşekkür ederim hepimizkide sağlıkla doğar hayırlısıyla inşallah ikinci çocukta insan iki parçaya bölünüyomuş gibi oluyo önce hep kızımdı şimdi karnımdakinide düşünüyorum

bak sen zilliye

sağol canım rabbim korusun hepimizkinibende okula başlasın öyle dedim ama eşim bekletmedi okula gitmesi avantajlı benim kızımda gitse baya rahat olucaktı

amin çok geçmiş olsun canım rabbim korusun kızını

amin canım hepsi rabbime emanet olsunlar çok sağol

çok sağol canım

kaçabildiğimiz kadar kaçıcaz artıkbende bundan sonra dikkat edicem aldıklarıma aslında kimyasallar bebiş yokken bile çok zararlı ama gözümüle görmediğimizden zararları sonra çıkıyor

anammmm kız bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vallahi hareket çekiyo senin kiiiiiiiiiiiiiiiiii

Filiz sen hangi ildesin ya ben İstanbul'da olmama ragmen gittiğim hastanedeki ultrason cihazı m.ö ait zorla görüyo hiç istemiyorum oraya gitmeyi hastane bulamadım ben Umut hastanesine gidiyorum ama sevmedim hiç

Damdan düşer gibi düşmüşüm ama ben genelde burayı takip ediyorum
inşallah bende bu zamnlara gelirim Maşallh cinsiyetler öğrenilmiş

kizlar anket sonuclarina bakmak icin laptopdan girdim masAllah ,erkekler iiye katlamislar

acaba bebegimle biz ne olacagiz ,mavimi ?pembemi?

terbiyesiz kız seniiii!!! ay gül güllll öldüm 5 dakkadır bakıp gülüyorum maymuuuunnn yerim cok tatlı yaaa bizde gittik bugün doktora ama cinsiyet ögrenemedik catladık yatutarsa3 kız dedi ama bilmiyorum,, sen anlıyomuydun canım hiç ))

Filiz sen hangi ildesin ya ben İstanbul'da olmama ragmen gittiğim hastanedeki ultrason cihazı m.ö ait zorla görüyo hiç istemiyorum oraya gitmeyi hastane bulamadım ben Umut hastanesine gidiyorum ama sevmedim hiç

canım bende ıstanbuldayım avrupa YAKASINDA..BAKIRKöyde ozel muayeneye gıdıyorum ben canım hast .deıl
umut hast hıc duymadım canım .benım her gıtmemde ultrasyonda 4 de ile bakıyor.ve butun goruntulerı cekıp cd yapıp verıyor dr.
evdede ızleyebılıosun ..hatta makıne cok ii olmasına ragmen gene makıneyı degısıomus ense olcumu bebegın olcumlerını otomatık olcen makıne gelıo dedi sen bende eklısın cnm pko topıgındenmıydın gozun aydın buarada hamıleymıssın

kaç gündür bakıyordum konu açılmışmı diye sonunda açılmış

merhaba hanımlar anneleerr:) ya hıc olmayan şey oldu gecen ay 2 defa hasta oldum neden acaba bılmıorum ama gebe kalmayı cok ıstıorum:) sunu sormak ıstıorum gecen 2 defa regl oldum ya sımdı bu ay ıcın hangı gun regl olcgımı nasıl hesaplıcam gecıp gecmedıgını nasıl anlıcam ben yardımınız ıcın tşklr eder bu kardeş:)

anlaman ıcın test yapman lazım canımm :) 2 sefer nasıl oldun kii .
gıttıgın dr sorsaydın canım.

anlaman ıcın test yapman lazım canımm :) 2 sefer nasıl oldun kii .
gıttıgın dr sorsaydın canım.

kız şansıma sıra kalmadı bende vazgectım ama sinüzit oldugundan bende ılac kullandım kı bn ılac kullanmayı sevmedıgımdem o gunler ılaç kullandm başım cok ağrıordu kullanmak zorunda kaldım acaba ılac sıkıntısı yuzunden mı böle oldu bılmıorum ama kimi hamılelık ıcın ıyı bır gelısme dıor kımı rahım coocuk ıstıor dıor kafam karıştı.ben suan nasıl hesaplıcam yaa bu ay hangıgun olacagımdan...:)buarada benm basıma ılk defa gelıro bu ayda 2 defa olma ..

ben de yari Karadenizliyim..denizden babam ciksa yerim derler ya ha onlardanim ben de iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…