Benim kız ya babasına ya bana ya da doktor amcaya hareket çekti ama kime? o havadaki ince uzun şey de eli haa başka bişeye benziyo gibi ama hiç inmeyen sağ elimizBenim bu kızım çok edepsiz dedim size teyzeleri yaa geçen hafta da açmıştı bacakları
Eki Görüntüle 707210
canım bende ıstanbuldayım avrupa YAKASINDA..BAKIRKöyde ozel muayeneye gıdıyorum ben canım hast .deıl
umut hast hıc duymadım canım .benım her gıtmemde ultrasyonda 4 de ile bakıyor.ve butun goruntulerı cekıp cd yapıp verıyor dr.
evdede ızleyebılıosun ..hatta makıne cok ii olmasına ragmen gene makıneyı degısıomus ense olcumu bebegın olcumlerını otomatık olcen makıne gelıo dedisen bende eklısın cnm pko topıgındenmıydın gozun aydın buarada hamıleymıssın
kız şansıma sıra kalmadı bende vazgectım ama sinüzit oldugundan bende ılac kullandım kı bn ılac kullanmayı sevmedıgımdem o gunler ılaç kullandm başım cok ağrıordu kullanmak zorunda kaldım acaba ılac sıkıntısı yuzunden mı böle oldu bılmıorum ama kimi hamılelık ıcın ıyı bır gelısme dıor kımı rahım coocuk ıstıor dıor kafam karıştı.ben suan nasıl hesaplıcam yaa bu ay hangıgun olacagımdan...:)buarada benm basıma ılk defa gelıro bu ayda 2 defa olma ..
canım ustune gorme olmasın sakın olede olabılıomus da hayırlısı bakalım ıns bebısın gelır bu seferkız şansıma sıra kalmadı bende vazgectım ama sinüzit oldugundan bende ılac kullandım kı bn ılac kullanmayı sevmedıgımdem o gunler ılaç kullandm başım cok ağrıordu kullanmak zorunda kaldım acaba ılac sıkıntısı yuzunden mı böle oldu bılmıorum ama kimi hamılelık ıcın ıyı bır gelısme dıor kımı rahım coocuk ıstıor dıor kafam karıştı.ben suan nasıl hesaplıcam yaa bu ay hangıgun olacagımdan...:)buarada benm basıma ılk defa gelıro bu ayda 2 defa olma ..
ben de yari Karadenizliyim..denizden babam ciksa yerim derler ya ha onlardanim ben de iste
bende olmadı ama normal olduğunu okumuştum canım
Ben 3 boyutlu ultrasonda hiç görmedim valla çocuk daha napsın şov yapmış size
insallah canim ...
iki hafta oldu ben görmeyeli, daha pazartesiyede 4 gün var düsün halimi
en son gittigimde 3d ultrasonda gangnam style dansi yapiyordu.. bakalim yeni hangi dans teknikleri gelistirdi yavrusum..
bu arada kizlar oglum kardesinin ultrason fotolarini hic ama hic begenmedi
3d olan ultrasonu köpek yavrusumu bu dedi essek sipamdiger normal ultrason fotosunada alien e benziyor dedi ...
sanki kendisi o yollardan gecmedi .
Nehar ugramadi bugun degilmi , heralde hastaligi kötü oldu ??
Hiç sıkmadım ki kendiliğinden geldi zaten. Canım yanlış yazmışım decavit tok karnına, ferro sanol aç karnına içiliyor ve çokk fena bulantı yapıyor.ıkısıde aynı sey sadece fırma farkı var canımmmm elevıte dön geri
iç canım iç mecburuz bebişler için
canım bende uzuluyorum ama sıldıgım zamanda uzuluyorum :2: bu seferde bızı hemen sıldıler dıycekler
ben her yolu denedım 10 gun cıkamadım wc yapmadıgım sey kalmadı..
en son cozumu saracoglunun sıtesınde yogurdun suyunu ıcmekte buldum ve suan duzene gırdı hergun 2 kasık yogurdun suyunu ıcıyorum
canım elevıt decavıt ac karnına ıcılmez ki.? demır ılacıda ac karnına ıcılmez ben demır hapını deılde surub gıbı sısede olanını verdı ama ıcemedım ıctıgım an kustum cok fena dr bıraktırdı elevıt verdı..
bendende gelmıstı canım dr normal dıo ama sıkma daha fazla.
ablamında kanaması coktu o her hafta hatta 3 gunde gıdıomus dr zararı olmaz demıs ultrasyonun canım korkma
çok guldum yaaaaaaaaaaayerım onun agzını yuzunu kız benımde 4 de daha bır fenaa o yuzden resım eklemıyorum topıgee 4 de goruntuler dAHA net ama cok fena her gıtmemde bana cekıo resmını
bıde cd verıyor bebegı evdede ızlıyorsunordakı goruntulerı baştan sona kadar cekıo
Sıkmadım zaten sıkamam ağrıyo , benimki erken başladı hazırlıklaraolabiliomuş canım göğüsler hazırlık yapıyomuş sıkma bence devamı gelir göğsün sütlenirse hep boşaltmak zorunda kalırsın
Evet ben de kullanıyorum decavit bulantı yapıyorMrb arkadaşlar tüm mide bulantısı çekenler ve eşleriyle kavga edenler Allah herkese sabır versin diyorum. Sizlerin yorumları olmasaydı kendimi yalnız hissedecektim ama her bir yorumda kendimi görmek beni mutlu ediyor açıkcası... Bu arada decavit kullanan var mı? Tek korkum kusma yapması kusunca tüm günüm mahvoluyor...
Ne saçma karnından görünüyor zaten neden o şekilde bakıyolar gıcık şeyler yaKeske bende bir bahane bulup gidebilsemburdaki doktorlar her gittiginde alttan bakiyolar ve doguma kadar böyle bakacaklarmis kizimdada bakmislarmiydi hatirlamiyorum
Annelik cok bambaska birsey kizimin yüzüne baktigim zaman herseyi unutuyorum bazen inanamiyorum bu benden bir parcami diye okadar güzel bir duyguki ..
Gecmis olsun canim , gercekten ikinci gebelik cok zor oluyor .. Bende bu son aylarda kizimla hic ilgilenemedim benimde kizim 4 yasinda , ALLAH tan anasinifina gidiyorda benim bu bitkinligimi fazla görmüyor ..
Bende baligi yazarken bile midem kalkiYor agzima hayatta süremem .. Hatta kizimdada hic zeytin yiyemezdim , simdi kahvalti masasinda zeytin görsün agliyor kaldirin görmek istemiyorum diye , acaba bu cocugumda balikdanmi nefret edecek ?? Cennet hurmasi benim bildigim kadariyla portalal renginde ve cok tatli ben sert olanini cok seviyorum
Benim kız ya babasına ya bana ya da doktor amcaya hareket çekti ama kime? o havadaki ince uzun şey de eli haa başka bişeye benziyo gibi ama hiç inmeyen sağ elimizBenim bu kızım çok edepsiz dedim size teyzeleri yaa geçen hafta da açmıştı bacakları
Eki Görüntüle 707210
canım ustune gorme olmasın sakın olede olabılıomus da hayırlısı bakalım ıns bebısın gelır bu sefer
aynen eşimde ole canım
Filiz sen hangi ildesin ya ben İstanbul'da olmama ragmen gittiğim hastanedeki ultrason cihazı m.ö aitzorla görüyo hiç istemiyorum oraya gitmeyi hastane bulamadım ben Umut hastanesine gidiyorum ama sevmedim hiç
bende 150 verıyorum .hadi yaa ozamanda ınsan huzursuz oluyorrrrr duyamadıgı zamanBende asya yakasınyım özel umut hastanesi.
70 lira veriyorum bende ama hiç birşey yok
Bende öyle güzel makisesi olan biyer istiyorum keşke avrupada olsam oraya giderdim..
Kalp atışlarını bile duyamıyoruz öyle bir özellik yok makinede sadece görebiliyoruz..
Yok canım ben pkolu değildim sebepsiz kısırlıktı benim bende hatırlayamadımki acaba nerden ekleşmişiz.
Sağol canım inşallah hep beraber kucağımıza alıcaz bebişleri bende kesin kasımda doğururum kasımda aşk başkaysa doğurmak bambaşka
hmm pekı bu ustune adet gorme 5gun mü sürüor normal adet gıbıydı ama yha..bana bu konuda bılgı verıırmısnz:)
çok maymun bu teyzesi hem de ne maymunnnn bi de bu amuda kalkmış hali haaterbiyesiz kız seniiii!!! ay gül güllll öldüm 5 dakkadır bakıp gülüyorum maymuuuunnn yerim cok tatlı yaaabizde gittik bugün doktora ama cinsiyet ögrenemedik catladık yatutarsa3 kız dedi ama bilmiyorum,, sen anlıyomuydun canım hiç ))
seninki protest ben demistim sana :)) benimkinde de oyle hava var acaba bu kizlarin hepsi boyle asi mi oluyorlar nedir???
bende 150 verıyorum .hadi yaa ozamanda ınsan huzursuz oluyorrrrr duyamadıgı zaman
bılmem kı bende nerde eklemıssek demekkı konusmusuz daha once:))
bılmıyorum canım sadece ole duymustum
Kızlar doktorum 5 ayımız dolana kadar denize girmeyi yasakladı, üstelik benim evim denizin dibi,ben nasıl temmuzu bekleyeyim şimdi
Haaa bu arada doktorumuzu değiştiriyoruz diğer ay, hem çok uzak hem çok pahalıydı,riskimiz de geçti artık çok şükürbelki diğer doktor izin verir.
Filiiiiiiiiiiiiiizzzcaaann haftaya en de bi sor denize girebilir miyim diye bakalım ne dicek, sana oki derse ben de girerim
kız benımkı ızın verır herseye relax adam kısıtlama yok sorsam gırebılırsın der.saç boyamayada ızın verıo makyajada ojeyede bazıları surmuo hıc amcamın kzıı hıc makyaj yapmadı yaa
inş hamıssındır canım benımanladm cnm tşkler :)dua et olurmu ıns hamişimdir
benimki de başta relakstı bi değişti adam anam, bi strese girdi antropoz mu oldu noldu anlamadımoje parfüm vs her şey serbest dedi. ama saç boyama 9 ay yasak, deniz 5 ay yasak dedi neyse ben diğer ay başka doktora devam etcem,bakalım o ne dicek düşün antalyadayım ve temmuza kadar denize girmicem senin aklın alıyo mu bacım hele de bana
makyaj niye yapmadı yaa o kadar da abartmamak lazım bence ben yaparım valla, yapmazsam hayalet gibi oluyom.kız bu arada ben ilişkiyi sormayı unuttum
inş hamıssındır canım benım
ben ılıskı serbest desede yapamam daha korkuma kanama falan gelır dıye mazallahii böle
ama ruyamda pis seyler goruyorum bazen
yapmadı kız bısey olur bebege dıye bende abartmıyorum yapıyorum valla .denize ayaklarını sokarsın anca ozaman 5 ayına kadarbız gıdemıces sende gıtme off antalya ne guzeldır sımdikk ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?