2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

seninki protest ben demistim sana :)) benimkinde de oyle hava var acaba bu kizlarin hepsi boyle asi mi oluyorlar nedir???

Bende asya yakasınyım özel umut hastanesi.
70 lira veriyorum bende ama hiç birşey yok
Bende öyle güzel makisesi olan biyer istiyorum keşke avrupada olsam oraya giderdim..
Kalp atışlarını bile duyamıyoruz öyle bir özellik yok makinede sadece görebiliyoruz..
Yok canım ben pkolu değildim sebepsiz kısırlıktı benim bende hatırlayamadımki acaba nerden ekleşmişiz.
Sağol canım inşallah hep beraber kucağımıza alıcaz bebişleri bende kesin kasımda doğururum kasımda aşk başkaysa doğurmak bambaşka

Son düzenleme:

Bende 1 kez 2 defa regl olmuştum nurtopu gibi bir kistim çıktı kanamalı kist bence hastaneye gidip rutin bir kontrol olmalısın..
Rahim gebeliğe öylemi hazırlanıyomuş ilk kez duydum.
İnşallah yakın zamanda gebe kalırsın..
Bu durumda yumurtlama gününde karışmıştır.

canım ustune gorme olmasın sakın olede olabılıomus da hayırlısı bakalım ıns bebısın gelır bu sefer
ben de yari Karadenizliyim..denizden babam ciksa yerim derler ya ha onlardanim ben de iste

aynen eşimde ole canım

off çok kötüyüm..kusmaktan uyuyamıyorum..
açlıktanda ölücem ama su bile içemiyorum..
2 gün iyi 2 gün kötüyüm ...

bende olmadı ama normal olduğunu okumuştum canım

Şaşırdım ben :44:
Ben 3 boyutlu ultrasonda hiç görmedim valla çocuk daha napsın şov yapmış size maşallah
Hiç sıkmadım ki kendiliğinden geldi zaten. Canım yanlış yazmışım decavit tok karnına, ferro sanol aç karnına içiliyor ve çokk fena bulantı yapıyor.
olabiliomuş canım göğüsler hazırlık yapıyomuş sıkma bence devamı gelir göğsün sütlenirse hep boşaltmak zorunda kalırsın
Sıkmadım zaten sıkamam ağrıyo , benimki erken başladı hazırlıklara
Evet ben de kullanıyorum decavit bulantı yapıyor
Ne saçma karnından görünüyor zaten neden o şekilde bakıyolar gıcık şeyler ya

Oyy oyy maşallah çok şeker

Filiz sen hangi ildesin ya ben İstanbul'da olmama ragmen gittiğim hastanedeki ultrason cihazı m.ö ait zorla görüyo hiç istemiyorum oraya gitmeyi hastane bulamadım ben Umut hastanesine gidiyorum ama sevmedim hiç

ben koşuyolu medipol e gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim. doktorları ilgili ve ikili testler 4d usg ile yapılıyor rutin kontrollerin yapıldığı usgler de çok iyi.

Son düzenleme:
bende 150 verıyorum .hadi yaa ozamanda ınsan huzursuz oluyorrrrr duyamadıgı zaman
bılmem kı bende nerde eklemıssek demekkı konusmusuz daha once:))

hmm pekı bu ustune adet gorme 5gun mü sürüor normal adet gıbıydı ama yha..bana bu konuda bılgı verıırmısnz:)

bılmıyorum canım sadece ole duymustum

çok maymun bu teyzesi hem de ne maymunnnn bi de bu amuda kalkmış hali haa yok kuzum ben anlamıyom ama bi bakayım yine de

seninki protest ben demistim sana :)) benimkinde de oyle hava var acaba bu kizlarin hepsi boyle asi mi oluyorlar nedir???

oofff sorma asi kızlar olcak bizimkiler cadı bunlaaarrrr

Kızlar doktorum 5 ayımız dolana kadar denize girmeyi yasakladı, üstelik benim evim denizin dibi,ben nasıl temmuzu bekleyeyim şimdi
Haaa bu arada doktorumuzu değiştiriyoruz diğer ay, hem çok uzak hem çok pahalıydı,riskimiz de geçti artık çok şükür belki diğer doktor izin verir.

Filiiiiiiiiiiiiiizzzcaaann haftaya en de bi sor denize girebilir miyim diye bakalım ne dicek, sana oki derse ben de girerim

kız benımkı ızın verır herseye relax adam kısıtlama yok sorsam gırebılırsın der.saç boyamayada ızın verıo makyajada ojeyede bazıları surmuo hıc amcamın kzıı hıc makyaj yapmadı yaa

benimki de başta relakstı bi değişti adam anam, bi strese girdi antropoz mu oldu noldu anlamadım oje parfüm vs her şey serbest dedi. ama saç boyama 9 ay yasak, deniz 5 ay yasak dedi neyse ben diğer ay başka doktora devam etcem,bakalım o ne dicek düşün antalyadayım ve temmuza kadar denize girmicem senin aklın alıyo mu bacım hele de bana
makyaj niye yapmadı yaa o kadar da abartmamak lazım bence ben yaparım valla, yapmazsam hayalet gibi oluyom. kız bu arada ben ilişkiyi sormayı unuttum

anladm cnm tşkler :)dua et olurmu ıns hamişimdir
inş hamıssındır canım benım

ben ılıskı serbest desede yapamam daha korkuma kanama falan gelır dıye mazallah ii böle
ama ruyamda pis seyler goruyorum bazen
yapmadı kız bısey olur bebege dıye bende abartmıyorum yapıyorum valla .denize ayaklarını sokarsın anca ozaman 5 ayına kadar bız gıdemıces sende gıtme off antalya ne guzeldır sımdikk ohh

bencillllll kız ayıptır söylemesi ben de o dediğin şeyler görüyorum, kocamı çok özledim sanırım ondan

Günaydın anneler ve inik yavruları... Aylardan sonra ilk defa deliksiz uyudum şükürler olsun uykumu alıncada erkenden hortladım :)) artık mide bulantılarımda sabahları yok denecek kadar azaldı öğleden sonra ara ara oluyor ama katlanabilir ölçülerde 4. ayı doldurunca tamamen yok olacak sanırım darısı mide bulantısı çekenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…