2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydınnnnn
dün doktora gittik ,riskimiz geçmiş rahimde kanama alanı kalmamış ilaçlar bitene kadar progestana devam dedi .tsh içinde ilaç verdi sıkıntı yapma tedavisi kolay dedi rahatladım .ense ölçümümüz yapıldı 1.3 çıktı .bizim velet yüzükoyun yatmış hiç poz vermedi bu sefer .uykucu şirin keyfi yerindeydi ama
30 mayısta 4 lü tarama testi yapılacakmış .
saçlarımı boyayabilirmiyim dedim çok net bi cevapla hayır dedi .ama bitkisel boyarım falan diyecektim diyemedim .
çıkışta bebeğimize ilk cicilerini aldık diğer topiğe eklerim

canım çok güzel haberler maşallahh hepimizin kanama alanları geçiyo yavaş yavaş çok şükür ama benim doktorum yine de 5. aya kadar progestana devam dedi. gerçi ben önümüzdeki ay doktorumu değiştircem bakalım o bırak derse bırakırım. ayrıca bana da kesin bi dille saç boyamaya hayır dedi. eşim de duydu şimdi 100 doktor boya dese de kocişten izin çıkmaz

canım nasılsın? ikili testin nasıl çıktı, çok hastaydım geçmişe pek bakamadım. bi de orda doktor durumu nedir,memnun musun?

Kızlaaarrrrr ve bebişleri herkese kocaman günaydın.

evet girişimden de anlaşılacağı üzere dün ki katil olma planlarımı erteledim.

bugün kimseye kızmadan sakin sakin işimdeyim.

Kocamdan Allah bin kere razı olsun dün beni gezdirdi yeni cicişler aldı.

yedirdi içirdi.

bugün psikolojim daha iyi

Ayyyy Rabbim bugün hepinizin gününü iyi etsin inşallah

bu hormonlarımın sağı soluda belli olmuyor belki de bi on dakikaya değişebilir

Neyse bizin doktor randevumuz da pazartesi ama benim doktor genelde seminer yurtdışı toplantı falan bi yerlrde oluyor o yuzden hep erteleniyor. asistanlarını arıyorum gıtmeden bakalım insallah pzt gidebiliriz.

içimden sizlere ve minik bebişlere sevgi göstermek geldi hepinizi kucaklıyorum (bıraz denge problemı yasıyorum farkındaysanız)

What is the problem bacımmm noldu kim üzdü seni, dün o kadar hastaydım ki geçmişe bakamadım.cicilerin de hayırlı olsun.

ayy nehar çok sevindim canım .en çok çekenlerden biri sendin çok şükür geçmiş geçmişe bakadım epey sohbetler olmuş kaçırıyorum haberleri .
benim ilaç bitince almıcam başka .acaba tedbir olsun diyemi sana devam dedi olabilir yani .benimde eşim ,annem ,kızım duydu ,dün çok kalabalık gittik ama sıpa uyuyodu dönmedi bile naz yaptı
offff benim beyazlarım çok eee yaş 35 olunca tabiiidoğuma kadar kardan kadın olucam .
napalım sağlıkla gelsinlerde doğurunca boyatırız artık

neharcım,işin zor valla,ama salı günü randevum var unutmazsam ben de sorarım,belki kanaman var ya, o yüzden yasaklamıştır sana.hangi dra gideceksin.

en güzel günaydınlar en güzel günler sizlerin olsun gününüzün herzamankinden çok daha güzel mutlu huzurlu bulantısız geçmesi dileğiyle........ hayırlı cumalar...........

çookk teşekkür ederimmmm artık istirahatini yavaş yavaş sonlandırabilirsin ama yine de yorucu işlerden ve uzun yürüyüşlerden kaçınmalısın dedi, azıcık kalmış kanamalı alan. belki de tedbir amaçlı dedi.ama 5 ay çok uzun ve inanılmaz uyku yapıyo.bakalım 1ay daha, sonra diğer doktor ne derse o saç boyama işine gelince de şunun şurasında 6 ay kaldı benim yaş 25 ama tepemde beyazlarım var

neharcım,işin zor valla,ama salı günü randevum var unutmazsam ben de sorarım,belki kanaman var ya, o yüzden yasaklamıştır sana.hangi dra gideceksin.

canım yaa biliyosun burdan laraya ölüm gibi.inan dün 12de evden çıktık geldiğimizde saat 6ydı
diğer ay ertuğrul akdaşa gitcez inşallah
bi de sana şunu sorcam, 5m migrosa uzak mı akdeniz şifa, varsak köprüsü diyo ama ben yerini hiç bilmiyorum

günaydın kızlar,4'lü tarama testi hangi haftalarda yapılıyor fikri olan var mı? ikli tarama sonucum normal çıktı ama ben dörtlüyü de yaptırıp iyice rahatlamak istiyorum.

canım nasılsın? ikili testin nasıl çıktı, çok hastaydım geçmişe pek bakamadım. bi de orda doktor durumu nedir,memnun musun?

iyiyim canımmm sağol sana da çok geçmiş olsun geçmişi okuya okuya ancak gelebildim sona kusura bakma.ikili testim iyi çıktı çok şükür.1/50000.20 gün sonra da 3 lü için çagırdı.dr durumuna gelınce özel muayenehaneye gidiyorum dr um iyi sağolsun.muayenenın yanında psikolojik olarak ta rahatlatmasını biliyor.memnunum şimdilik bakalım.ama doğum konusu bıraz zor olacak gibi.benım dr buradakı tek hastane olan devlet hastanesınde yaptıramıyor.vandakı özel hastanelerle anlastım oraya gideriz dıyor.orası da 3 saat sürüyor eşim kabul etmıyor.ne yaparım nasıl yaparım hiç bilemiyorum.bu da bana dert oluyor haliyle

Hayırlı Cumalar arkadaşlar
Benim de saçlar yalan dünyada ki gülistan gibi oldune yapacağım bilmiyorum.Pazartesi 2 li testim var ama ben bugün duramayacağım semt polikliniğine gidip ultrason yaptıracağım sanırım:)Onu görmek istiyorum tekrar da

günaydın kader arkadaşlarımm..
kızlar ben bugün 13. haftaya girdim ikili taramaya da çarşamba günü gidebilcem galiba çok geç mi oluo netten baktım 11- 14 haftalar arası denilio ama doktor beni 12. haftada çağırmıştı bişiy olurmu siz ne zamn gittiniz...?
ne olur cvpp verin kızlar...

Sevgili hamis kardeslerim , gecmisi okumadım daha ama umarim hepiniz iyisinizdir :))

Ablanız bebek battaniyesi çalısmalarına hız verdi hazir doktor talimatıyla yatmak zorundayken vatana millete faydalı olalım

Kontrole gidecek herkese guzel haberler , hastalara şifalar diler , minik tavsanlarinizi öperim

Gecmisi okuyup sonrasi ablanız olarak araya burun sokarım

Optummmmmm

günaydın kızlar,4'lü tarama testi hangi haftalarda yapılıyor fikri olan var mı? ikli tarama sonucum normal çıktı ama ben dörtlüyü de yaptırıp iyice rahatlamak istiyorum.
kızz neden 4lü yaptırıyon ikili ne güzel çıktı işteeeee

ohh maşallah size. canım van uzak doğum için yetişemeyebilirsin eğer normal olacaksa. neden memlekete gitmiyosun. ben orda hamiş kalsaydım asla ama asla ne vanda ne de orda yapardım. memlekette yapsana canım 40ın çıkınca gelirsin

ayy çok güldüm gülistan haaa

Benim guzel fedakar analarim hepinize gunaydin

Erce41 hayirli guzel haberlerle gelmisin tebrik ederim ..

Nehar dun senin kiz bu ne yaa zirt pirt icerde bir ozel hayat yok demek istemis :))

Filizcim enginari bir kere yillar once pozza uzerinde yemstim ve tadi hosuma gitmemisti , ne oglusuma nede kendime yapmadim :)
Tarifini isterim canim birde evde kendim deniyeyim..

Birazdan igne olmaya gidecegim proluton drpot .. Ama sadece hemsire vuracak klinige gidecegim icin..
Pazartesi gel artik .. Gun gectikce kotkum heycanim cok artiyor ..
Rabbim meleklerimiz sana emanet..

canım bişe olmaz ben 11+5te gittim. 13+6 en son,ona göre, geç kalmış sayılmazsın

sen yinede doktorunun sözünü dinle tatlım azıcık daha sık dişini ben antalya hastasıyım ve denizsiz yaşıyamamo derece yani geçen sene kasım ayında düğünümüz vardı tabiki balayı olarak antalyayı tercih ettim kasım ayında denize girdim eşim diyoki şimdi seni antalyaya götüreyimmi ama cesaret edemiyorum ben :26:

geçmiş olsun tatlım bebişin cicilerini iyi sağlıklı günlerde kullansın inşallah

canımm sanada çok geçmiş olsun rabbim sanada kimseyede tekrar yaşatmasın herşey çok güzel olucak inşallah:)

hadi hepberaber sarılalımm sıkı sıkı boş ver hiç kimseyi umursama hayatım bebein için valla asabi bir bebiş olur sonra anne nekadar sakin bir hamilelik geçirirse bebiş okadar sakin olurmuş (dinime küfreden müslüman olsa diyeceksin şimdi dimi yolda arabalara saydırırken iyiydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…