2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
GÜNAYDINNNN ANNİŞLERRRRRRRRR

HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK

AMAAAAAAAAAAAAAAA

Eki Görüntüle 707617 Bİ PİPİ GÖRDÜK SANKİİİİİİİİ
(alttan apışarasının görüntüsü)

%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ

Son düzenleme:

ben de 11 + 4 de gün verdi o zaman gideceğim yani 12. haftada oluyor canım sıkıntı etme

ben 13. hafta da yaptırdım tatlım bişey olmaz ama çarşambayı geçirme.

:) hayırlı uğurlu olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun canım... şu ultrason görüntülerinden hiç çakmıyorum yaaa:44:

günaydın güzel anneler ve artık kocaman olmuş tosuncuklar:)))

hepiniz iyisinizdir inşallah. benim günüm günümü tutmuyor. dün iyi gibiydim htta aksam sanırım kusmalarım geçti diyodum uykudan uyanıp gittim . sanki zehir yemişim gibiydi mahvetti beni. halbuki sadece corba içmiştim.

bugun de hala bulantım var kraker kemiriyorum simdi:))

aksam baya kaynatmıssınız maşallah.. geçmişi okurken aklıma geldi

bana 10+4 dedi en son görüşmede doktor ve 3 hafta sonra gel dedi yani 13+4 de gidicem 2 li için cok geç değil mi ya?

bir şehzade daha maşallah . Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.

bana da doktor boyle bişey vermişti ama ben anlayamadım. kendi de yorum yapmadı. çk kucuk diye ben de sormadım.10+4 dü cunku

acaba cinsiyeti bellimiydi ki... keşke sorsaydım ya

amiiinnnn ecamainnn.....

valla dr göstermese bizde anlamayacağız az daha büyüsünler anlarız herbiyerlerinden

kızlar ya ben 22 nisanda kürtaj oldum ya, ne zaman adet olcam ben?

cıcegım canım bu sabah sen geldın aklıma.haberım olmadı senın bu uzuntunden bende 2 hafta gıremedım evdeydım kanamam vardı.canım benım bende yasamıstım bu durumu.allah sabır versın.40 gune kadar adet olursun ınsallah

Son düzenleme:
gecemavisy kuzum gel antalyaya bişecik olmaz doktoruna bi danış, göynüke gelmiştiniz değil mi siz.biz oraya 5 km uzaklıktayız, görüşürüz hemmmm

flyrey ben sana demedim mi mipi var diyeeeeeeeeeeee hadi gözün aydın canımmm

aminn canımmm teşekkürederim... bizde sormaya çekiniyoduk ikili testi yapan radyoloji drumuz erkeğe benziyo demişti dün akşamda kendi drumuz %80 erkek dedi yanılma payı bırakıyorum çünkü daha 13 haftada dedi 10+4 te söylemezdi die düşünüyorum ama druna görede değişir ikili testini yaptırırken sor detaylı bakıyolar nasılsa bebiş gösterirse görürler

dedin valla kuzummmmmmm saol canım benimmmm

gözün aydın canım bir sehzade daha geliyo bu yıl erkek yılı ilan ediyorum bugünde ben 2li testimin sonucunu alıcam insallah sorun çıkmaz..

kızlar ya ben 22 nisanda kürtaj oldum ya, ne zaman adet olcam ben?

canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama kürtaj olmadım ama 2 ay adet görmemiştim senin daha bir ay olmamış belki ayın tamamlanınca olursun ..

bugün 2li testimin sonucunu alıcam bizim için dua edin olurmu temiz çıksın bu testlerden korkuyorum özellikle 3li testten kızımda yaptırmıştım kötü günler yasadım bu bebişimde asla yaptırmayacağım sizler ne düşünüyosunuz 3lü testi yaptıracakmısın..

canım dualarımız seninle, ben ikili yaptırdım iyi çıktı. doktorum 3lü felan demedi. ben de düşünmüyorum zaten. sonuç ne olursa olsun değişmeyecek durum nasıl olsa.

canım dualarımız seninle, ben ikili yaptırdım iyi çıktı. doktorum 3lü felan demedi. ben de düşünmüyorum zaten. sonuç ne olursa olsun değişmeyecek durum nasıl olsa.

desede yaptırmayın bence ben yaptırdım risk çıkmıştı bebeğimi asla aldırmayı düşünmedim ama verdiği sıkıntı dünyamı karartmıştı hiç bir annenin yaşamasını istemem çektiklerimi..

puffy ablacımmmmmm nasılsınnnn? nasıl oldun? baş ağrıların nasıl? benimki griple beraber dayanılmaz bi hal aldı mecburen doktorum verdiği tamol ağrı kesici ateş düşürücüyü alıyorum günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi ama ben 1 tane alıyorum günde.
ayrıcaaaa doktorum artık yatak istirahatine son verebilirsin dedi yavaş yavaş fakat uuzun ve yorucu yürüyüz ve işlerden kaçınmak şartıyla minnacık bi kanama alanım kalmış çok şükürrrrrrr

canım 40 - 45 gün arası normal diyolar benimde ilki düşüktü 45. gün adet görmüştüm

19 gün olmuş daha ama sanki bana yıllar oldu gibi geliyo :/ artık zaman geçsin yeniden denemelere başlıcam 4 ay sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…