canmm çok tşrkkürler ee nasıl çıktı tarama peki inş. iyidir sonuçlar cinsiyeti belli mii?
kızlar ya ben 22 nisanda kürtaj oldum ya, ne zaman adet olcam ben?
günaydın kader arkadaşlarımm..
kızlar ben bugün 13. haftaya girdim ikili taramaya da çarşamba günü gidebilcem galiba çok geç mi oluo netten baktım 11- 14 haftalar arası denilio ama doktor beni 12. haftada çağırmıştı bişiy olurmu siz ne zamn gittiniz...?
ne olur cvpp verin kızlar...
ben 13. hafta da yaptırdım tatlım bişey olmaz ama çarşambayı geçirme.günaydın kader arkadaşlarımm..
kızlar ben bugün 13. haftaya girdim ikili taramaya da çarşamba günü gidebilcem galiba çok geç mi oluo netten baktım 11- 14 haftalar arası denilio ama doktor beni 12. haftada çağırmıştı bişiy olurmu siz ne zamn gittiniz...?
ne olur cvpp verin kızlar...
GÜNAYDINNNN ANNİŞLERRRRRRRRR
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK
AMAAAAAAAAAAAAAAA
Eki Görüntüle 707617 Bİ PİPİ GÖRDÜK SANKİİİİİİİİ
(alttan apışarasının görüntüsü)
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK
AMAAAAAAAAAAAAAAA
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
ben 13. hafta da yaptırdım tatlım bişey olmaz ama çarşambayı geçirme.
:)hayırlı uğurlu olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun canım... şu ultrason görüntülerinden hiç çakmıyorum yaaa:44:
bir şehzade daha maşallah . Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
bana da doktor boyle bişey vermişti ama ben anlayamadım. kendi de yorum yapmadı. çk kucuk diye ben de sormadım.10+4 dü cunku
acaba cinsiyeti bellimiydi ki... keşke sorsaydım ya
gecemavisy kuzum gel antalyaya bişecik olmaz doktoruna bi danış, göynüke gelmiştiniz değil mi siz.biz oraya 5 km uzaklıktayız, görüşürüz hemmmm
flyrey ben sana demedim mi mipi var diyeeeeeeeeeeeehadi gözün aydın canımmm
AMAAAAAAAAAAAAAAA
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
bugün 2li testimin sonucunu alıcam bizim için dua edin olurmu temiz çıksın bu testlerden korkuyorum özellikle 3li testten kızımda yaptırmıştım kötü günler yasadım bu bebişimde asla yaptırmayacağım sizler ne düşünüyosunuz 3lü testi yaptıracakmısın..
canım dualarımız seninle, ben ikili yaptırdım iyi çıktı. doktorum 3lü felan demedi. ben de düşünmüyorum zaten. sonuç ne olursa olsun değişmeyecek durum nasıl olsa.
cıcegım canım bu sabah sen geldın aklıma.haberım olmadı senın bu uzuntunden bende 2 hafta gıremedım evdeydım kanamam vardı.canım benım bende yasamıstım bu durumu.allah sabır versın.40 gune kadar adet olursun ınsallah
canım 40 - 45 gün arası normal diyolar benimde ilki düşüktü 45. gün adet görmüştüm
gözün aydın canım bir sehzade daha geliyo bu yıl erkek yılı ilan ediyorum bugünde ben 2li testimin sonucunu alıcam insallah sorun çıkmaz..
canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama kürtaj olmadım ama 2 ay adet görmemiştim senin daha bir ay olmamış belki ayın tamamlanınca olursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?