2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım inşallah o küçücük kanama alanıda tamamen kapanır hamileliğinin tadını çıkarırsın bu arada gcmiş olsun çabucak toparlanırsın inşallah..

benim askerlik başlasın artık kızım uyanık batığım bebişide uyandırayımda kahvaltı edelim sizinle söyle bi sohbet edemedim ya aklım burda kalıyo hep ama zaman bulup giremiyorum girdiğim zamanda kimse olmuyo neyse görüşürüz güzel annişler size bol muhhabetler..

bende 12+5 ikili yaptırdım çok şükür iyi çıktı şimdide dr 4 lü yapalım dedi ama ben düşünmüyorum ne kadar kurcalarlarsa okadar sorun çıkartıyorlar bence rabbim bizlere nasip ettiyse vardır elbet bir sebebi ben kendi haline bırakmayı düşünüyorum eskiden 2 li 4 lü mü vardı sanki yapmadılarda sorunmu oldu özel hastaneler özellikle istiyorlar bence darphaneler gibi olmuşlar.

Eklentiler

• $644223_590947854266950_1149725791_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

gözümüz aydın o zaman :) Maşallah canımm.

canım mesajını yeni gördüm. evde yatıyordum kanama alanı olduğu için pek giremedim nete. pazartesi günü işbaşı yaptım aynı gün iş çıkışı otobüsün ikinci basamağından ayağım kaydı ve kaldırıma çok fena düştüm. tabii eşim hemen acile götürdü. vajinal ultrason ve elle açıklık kontrolü yaptılar. önce kabul etmedim ama plesentada ayrılma olup, olmadığını anlamak için vajinal bakılması gerekiyormuş. açılma kontrolü ile de düşük yapıp yapmadığımı anlamaya çalıştılar. bir sorun yok çok şükür ama 24 saat müşade altında tutmaları gerekiyormuş. bu haftalarda düşmeler sonucu düşüklere çok rastlanıyormuş. o yüzden çarşambaya kadar hastanedeydim. biz 2'li testi daha önce konuşmuştuk doktorumla. sadece ense kalınlığı ölçümü ve detaylı ultrason yapılacağını söyledi. 2'li testte ense kalınlığı ölçümünden başka sadece kan alınıp, bazı hormonlara bakılıyormuş. ikiz gebelikte kan değeri herhalükarda yüksek çıkacağı için yanıltıcı olabiliyor sanırım. o yüzden önermiyorlar. bende ısrar etmedim. gereksiz yere kafa karıştırmanın bir anlamı yok bence. salı günü tekrar kontrolümüz var. ense kalınlığı ölçümü yapılacak. 20.haftada da sanırım detaylı ultrason için bir perinatoloji uzmanına yönlendirecek. canım bebeklerin fotosunu yüklerim tabii ama malum ultrason görüntüsünde 10 haftalıklar. hastanede kaldığım süreçte kocaman olmuşlardı kafa kafaya vermiş oynuyorlardı resmen:) ama foto vermediler. salı günü inşallah tekrar kontrolümüz var. o zaman gelişmeleri yazarım. foto da yüklerim mutlaka. sende bebeklerin ne kadar olduğunu görmüş olursun. sayfalar çok hızlı ilerlemiş malum geçmişi okuyamadım. sen nasılsın? yakınlarda gittiniz mi kontrole? bebişler nasıl?

geçmiş olsun canım, allah esirgemiş şükürler olsun

canım gözün aydın. benimki de 3lü 4lü istemedi.sormadım da zaten dediğin gibi gerek de yok

gözümüz aydın o zaman :) Maşallah canımm.
teşekkür ederim çiçeğim. sana bi kardeş tavsiyesi, çok da takma kafana olur mu, önccelikle şu evden çıkmaya çalış

maşallah bu sene erkek senesi galiba sizin kızlarra talip çok maşallah nazlı olurlar şimdi sizin kızlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

aminnnn anaammm nazlı olcaklar tabi

günaydın arkadaşlarr çocuğunuzun cinsiyeti belli olmuş bizimki 16 hafta olmadan soylemicem dedi bzde 2 hafta soora öğrencez inşş

kızlarr günaydın nasılsınızz :)

dünkü kabızlık durumundan sonra bugun iiyim :) dün işten çıkışta activa aldım onu yedim arabada neyse eve gittiğimde az biraz zorlamayla (aslında çok zorlamak istemedim) başardım. Ama akşam demir ilacımı yutmadım bu sabahta vitamni içmedim belkı yarında kullanmıcam hiç diilse biraz düzelsin sabahta cornflaks süt içinede kuru kayısı koydum ole yedim valla napimm :))

doktorum en erken 25 mayısta hastanede gündüzleri orda fakat izin almak istemiyorum iş yerinden nöbeti olduğu olduğu akşamları gidiyorum. Bakalım nasıl yapıcaksam artık.

Battaniyeler başlanmışş örnek istiyoruz ona göree

What is the problem bacımmm noldu kim üzdü seni, dün o kadar hastaydım ki geçmişe bakamadım.cicilerin de hayırlı olsun.

ayyy dün bi kriz içindeydim boşver geçti gitti. Sen ıyımısın şimdi Allah hepimize ve bebişlerimize iyilik sağlıklık versin

GECEMAVİSİ

evet bu söylediklerini hep biliyorum da işte kendime laf geçiremiyorum. senin de yoktu bu problemler demi Ayyy çok güldüm sana
Ohhhh şükür iyiyim. hamile oluşumdan buyana 2 kilo vermişim. ve hala akşam yemeği yiyemiyorum. gün içide ehhh işte

Puffffyy allah senin durumunda olan arkadaslara tez zamanda şifa versin inşallah

Baharınkızı çok çok geçmiş olsun nekadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah korumuş meleklerini

Neharcim bas agrilarim hafifletmesiyle beraber geçmedi henuz ama alıştım artık cok şiddetlenincede minoset alıyorum , ama mumkun oldukcada almamaya dikkat ediyorum :)
Bu arada istirahate devam doguma kadar boyle olacakmış , gunde sadece sabah öğlen aksam 1 er saat kalkma hakkım var oda yavas hareketlerle , bende biraz ev biraz yemek icin kullaniyorum :)
Dun aksam 1 saatlik hakkımda anneme hediye aldik kargoya verdik :)
Sanada cok cok gecmis olsun kendinde bebisede dikkat et , ayağa kalk dediyseler aman kendini fazla yorma bak ben birden heveslendim gezdim tozdum sonu yine yatak .
İnan cok cok sevindim kalkabilmene cok getiyordu seni yatmak farkındayım , simdi biraz rahatlatsın en aindan cok yormadan deniz kenarına falan inersin :)

emtu 5 arkadaşıma soracağımı söylemiştim canım sordum oda şuanda kız gibi bana katıldı fakaaat nubu çok büyük olduğu için erkeğe dönebilirrrr dediiii inşallah gönlündeki olur bacım amin
buarada sen zaten topiğinede koymuşsun fotonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…