puffy ablacımmmmmmnasılsınnnn? nasıl oldun? baş ağrıların nasıl? benimki griple beraber dayanılmaz bi hal aldı mecburen doktorum verdiği tamol ağrı kesici ateş düşürücüyü alıyorum günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi ama ben 1 tane alıyorum günde.
ayrıcaaaa doktorum artık yatak istirahatine son verebilirsin dedi yavaş yavaşfakat uuzun ve yorucu yürüyüz ve işlerden kaçınmak şartıyla minnacık bi kanama alanım kalmış çok şükürrrrrrr
canım inşallah o küçücük kanama alanıda tamamen kapanır hamileliğinin tadını çıkarırsın bu arada gcmiş olsun çabucak toparlanırsın inşallah..
19 gün olmuş daha ama sanki bana yıllar oldu gibi geliyo :/ artık zaman geçsin yeniden denemelere başlıcam 4 ay sonra :)
puffy ablacımmmmmmnasılsınnnn? nasıl oldun? baş ağrıların nasıl? benimki griple beraber dayanılmaz bi hal aldı mecburen doktorum verdiği tamol ağrı kesici ateş düşürücüyü alıyorum günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi ama ben 1 tane alıyorum günde.
ayrıcaaaa doktorum artık yatak istirahatine son verebilirsin dedi yavaş yavaşfakat uuzun ve yorucu yürüyüz ve işlerden kaçınmak şartıyla minnacık bi kanama alanım kalmış çok şükürrrrrrr
bu arada mipililer kukuluları 2ye katlamış hiç adil değillll
ohh cok sukur yuregime su serptin. ya basta bende takilmiyodum ama ama baktim ta pantalonumu islatmis altima yapmis gibi ya, ole olunca korktum bebeklere bisi mi oldu diye... cok saol cnm bnm ya cok rahatladim
ayy cok sevindim senin her gidisinde iyi haberler alinca behde kendi bebislerimden iyi haber almis gibi oluyorm. darisi bana ozaman bitanem. ben sana demistim digeride onu yakalar diye bak kocaman olmusss yerim ben onlarii.foto istiyorum sekerimm bi bakim ufakliklara. cnm bide 2li taramayi sordunmu doktoruna??
canım mesajını yeni gördüm. Evde yatıyordum kanama alanı olduğu için pek giremedim nete. Pazartesi günü işbaşı yaptım aynı gün iş çıkışı otobüsün ikinci basamağından ayağım kaydı ve kaldırıma çok fena düştüm. Tabii eşim hemen acile götürdü. Vajinal ultrason ve elle açıklık kontrolü yaptılar. önce kabul etmedim ama plesentada ayrılma olup, olmadığını anlamak için vajinal bakılması gerekiyormuş. Açılma kontrolü ile de düşük yapıp yapmadığımı anlamaya çalıştılar. Bir sorun yok çok şükür ama 24 saat müşade altında tutmaları gerekiyormuş. Bu haftalarda düşmeler sonucu düşüklere çok rastlanıyormuş. O yüzden çarşambaya kadar hastanedeydim. Biz 2'li testi daha önce konuşmuştuk doktorumla. Sadece ense kalınlığı ölçümü ve detaylı ultrason yapılacağını söyledi. 2'li testte ense kalınlığı ölçümünden başka sadece kan alınıp, bazı hormonlara bakılıyormuş. Ikiz gebelikte kan değeri herhalükarda yüksek çıkacağı için yanıltıcı olabiliyor sanırım. O yüzden önermiyorlar. Bende ısrar etmedim. Gereksiz yere kafa karıştırmanın bir anlamı yok bence. Salı günü tekrar kontrolümüz var. Ense kalınlığı ölçümü yapılacak. 20.haftada da sanırım detaylı ultrason için bir perinatoloji uzmanına yönlendirecek. Canım bebeklerin fotosunu yüklerim tabii ama malum ultrason görüntüsünde 10 haftalıklar. Hastanede kaldığım süreçte kocaman olmuşlardı kafa kafaya vermiş oynuyorlardı resmen:) ama foto vermediler. Salı günü inşallah tekrar kontrolümüz var. O zaman gelişmeleri yazarım. Foto da yüklerim mutlaka. Sende bebeklerin ne kadar olduğunu görmüş olursun. Sayfalar çok hızlı ilerlemiş malum geçmişi okuyamadım. Sen nasılsın? Yakınlarda gittiniz mi kontrole? Bebişler nasıl?
geçmiş olsun canım, allah esirgemiş şükürler olsun
dedin valla kuzummmmmmmSaol canım benimmmm
canım gözün aydın. benimki de 3lü 4lü istemedi.sormadım da zaten dediğin gibi gerek de yokbende 12+5 ikili yaptırdım çok şükür iyi çıktı şimdide dr 4 lü yapalım dedi ama ben düşünmüyorum ne kadar kurcalarlarsa okadar sorun çıkartıyorlar bence rabbim bizlere nasip ettiyse vardır elbet bir sebebi ben kendi haline bırakmayı düşünüyorum eskiden 2 li 4 lü mü vardı sanki yapmadılarda sorunmu oldu özel hastaneler özellikle istiyorlar bence darphaneler gibi olmuşlar.
teşekkür ederim çiçeğim. sana bi kardeş tavsiyesi, çok da takma kafana olur mu, önccelikle şu evden çıkmaya çalışgözümüz aydın o zaman :) Maşallah canımm.
maşallah bu sene erkek senesi galiba sizin kızlarra talip çok maşallah nazlı olurlar şimdi sizin kızlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
What is the problem bacımmmnoldu kim üzdü seni, dün o kadar hastaydım ki geçmişe bakamadım.cicilerin de hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?