2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımm çok geçmiş olsunnnn.sizi merak ediyoruz arada gelip iyi haberlerinizi veriin tatlımmm

günaydın arkadaşlarr çocuğunuzun cinsiyeti belli olmuş bizimki 16 hafta olmadan soylemicem dedi bzde 2 hafta soora öğrencez inşş

benimkide daha 18. hafta da kesinleşir dedi. Maşşallah pek temkinlidir benim doktorum. ser verir sır vermez

once kötüyu soyler senı kıvrım kıvrım kıvrandırır. neymiş kotuye alıstırıyormus benı

bencillllll kız ayıptır söylemesi ben de o dediğin şeyler görüyorum, kocamı çok özledim sanırım ondan
off bende denızı cok sevıyorum yazın cok sanslısın orda oldugun ıcın
ya sorma off pıs pis seyler goruyorum delı olucam belkı 3 4 sefer gordum

canım gozun aydın ne guzel kanama alanında gecmıs benım az daha varmıss off off bıran once bıtse keşke..
Filizcim enginari bir kere yillar once pozza uzerinde yemstim ve tadi hosuma gitmemisti , ne oglusuma nede kendime yapmadim :)
Tarifini isterim canim birde evde kendim deniyeyim..
tamam canım sen engınarı aldıgın zaman yazarsın msj atarım sana tarıfını
aha bır sehzade daha yavru gozun aydın cok sevındımm erkek kervanına bende katılıcam sanırım

ayyy dün bi kriz içindeydim boşver geçti gitti. Sen ıyımısın şimdi Allah hepimize ve bebişlerimize iyilik sağlıklık versin
iyi canım moralinin düzelmesine sevindim. daha iyiyim kuzum doktorum yatak istirahatini bitirdi,yorulmamak şartıyla,gripte yavaş yavaş geçiyo bakalım allah bebeklerimizi korusun

teşekkür ederim ablacım. evet günde 20 dk kadar sahile inip gelirim. ama 5. aya kadar deniz yasak dedi, düşün temmuza kadar nasıl dayanırım bennnn neyseki doktorumu değiştircem diğer ay, belki o izin verir
sen de üzme kendini, bi bakarsın tekrar güzelce riskin kalkar ortadan.
baş ağrısı için de masaj iyi geliyo dene mutlaka ablacım ve soğuk kompress

teşekkür ederim çiçeğim. sana bi kardeş tavsiyesi, çok da takma kafana olur mu, önccelikle şu evden çıkmaya çalış

ya napim hevesim kursağımda kaldı önceden 2 sene çocuk düşünmüyorum diyen ben artık anne olmak için çıldırıyorum. İçime yerleşti bi kere o his ne yapayım...

Topiğin en miniği benimki galiba daha ne 2li test yaptık ne de cinsiyet öğrendik :44:
Bi de 10 gün geriden geliyoruz daha 10 haftalık sanırım

24 ERKEKMİİİİİİİİİİİİİİ UWWWWWWWWWWWWWW allahııımmm gözlerime inanamıyorummmm maşallaaaahhhhhh ayyy bu kasım banada uğurlu gelirde bi tane mipiliside beni bulur belkiiiiiiii

canımm çok geçmiş olsunnnn.sizi merak ediyoruz arada gelip iyi haberlerinizi veriin tatlımmm

sağol canım. işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. takip ediyorum hepinizi. bu arada kızın oluyor sanırım tebrik ederim. ne çok bebişin cinsiyeti belli olmuş. maşallah ya.

ya napim hevesim kursağımda kaldı önceden 2 sene çocuk düşünmüyorum diyen ben artık anne olmak için çıldırıyorum. İçime yerleşti bi kere o his ne yapayım...
canım benimm kıyamam ben sana içim acıyo sen böyle dedikçe meleğin 2 aya kalmaz senle olcak eminim ben. ben 2 yıl evlat sahibi olmak için bekledim. kafama taktıkça olmadı, her ay hüsran ve ağlamalar. ama inan bıraktığımız ay tek ilişkiyle oldu. silkeletme yöntemini denemiştik ama çok umutsuzdumm.o yüzden sen de sakın kendini yıpratma olur mu.başka şeylere de kafa yor bitanem. ben o ay kitap okumaya vermiştim kendimi

sağol canım. işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. takip ediyorum hepinizi. bu arada kızın oluyor sanırım tebrik ederim. ne çok bebişin cinsiyeti belli olmuş. maşallah ya.

canım nasılsınnn nerdesın cok gecmıs olsunn merak ettım sormustum senı ama baya baya yoksun
sen sılada yok

off bende bebeğimi çok özledim artık ayda 1 gidiyoruz kontrollere 24 mayısı iple çekiyorum en son 26 nisanda gördüm bu arada 27 mayısta sağlık ocağından çağırdılar takibim varmış.

kızlar bizim önümüzdeki en yakın işlem ayrıntılı ultrason dimi:)bende netten bi bakim dedimm.Bu işin ustası Prof. DR. ATIL YÜKSEL
miş:)))) çok merak ettim bi fiyat öğreneyim dedim öğrenmemle teşekkür etmem bir olduu
600 lira dedi yaaa yuhh ohaa çüşş dedimmm

evet canımmm kızım olcak inşallahh teşekkürn ederim sizinkileri bekliyoruz şimdi

eşim dıo sapıkmısın :18::18:
dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus
heyaaa benim de adım sapığa çıktı adamı korkuyo yanaşmaya bazılarının artıyo bazılarını tam tersi oluyomuş.ama bizde durum vahim filiz

kızlar dr yasakladı mı ki size fanfiniyi
evet yaaa hem de süre vermedi daha ama diğer ay doktorum değiştircem ona sorcam artık

slm kızlar herkes iyidir umarım
ben eve çıktım evde yatmaya devam ediyorum
bugünde lab.dan görevli aradı amniyo yerine yaptırdıgım yöntem vardıya
onun sonuçları çıkmış hepsi temiz çıkmış çok şükür
moralim yerine geldi valla

cicekkk cnm ben seni tanımıyorum ama buraya geldiğimde okudugum
kadarıyla düşük yaptın bende geçen sene 2 kere yapttım hatta aralık anneleri
topiğindeydim kısmet olmadı ama inan herkes için hayırlı bi zmn var
senin içinde rabbimden en hayırlı zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum neler
yaşadıgını çok iyi anlıyorum ama biz kadınlar güçlüyüz ve sende bebeğini kucagına alcaksın
buna canı gönülden inanıyorum lütfen bu süreçte kendini yıpratma istediğin şeyleri yap biraz kafanı rahatlat

ohaaaaaa yaniii ben kendı dr yaptırıacagımmm
heyaaa benim de adım sapığa çıktı adamı korkuyo yanaşmaya bazılarının artıyo bazılarını tam tersi oluyomuş.ama bizde durum vahim filiz
aynen vahim durumumuz ahahahha ay cok guldum sabah sabah
canımm gozun aydın cok sevındım sonuclarının ıyı cıkmasına merak ettım nasıl oldun ıyımısın pekı sımdı yatmaya devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…