günaydın arkadaşlarr çocuğunuzun cinsiyeti belli olmuş bizimki 16 hafta olmadan soylemicem dedi bzde 2 hafta soora öğrencez inşş
bencillllllkız ayıptır söylemesi ben de o dediğin şeyler görüyorum, kocamı çok özledim sanırım ondan
canım gozun aydın ne guzel kanama alanında gecmıs benım az daha varmıss off off bıran once bıtse keşke..günaydınnnnn
dün doktora gittik ,riskimiz geçmiş rahimde kanama alanı kalmamış ilaçlar bitene kadar progestana devam dedi .tsh içinde ilaç verdi sıkıntı yapma tedavisi kolay dedi rahatladım .ense ölçümümüz yapıldı 1.3 çıktı .bizim velet yüzükoyun yatmış hiç poz vermedi bu sefer .uykucu şirin keyfi yerindeydi ama
30 mayısta 4 lü tarama testi yapılacakmış .
saçlarımı boyayabilirmiyim dedim çok net bi cevapla hayır dedi .ama bitkisel boyarım falan diyecektim diyemedim .
çıkışta bebeğimize ilk cicilerini aldık diğer topiğe eklerim
tamam canım sen engınarı aldıgın zaman yazarsın msj atarım sana tarıfınıFilizcim enginari bir kere yillar once pozza uzerinde yemstim ve tadi hosuma gitmemisti , ne oglusuma nede kendime yapmadim :)
Tarifini isterim canim birde evde kendim deniyeyim..
aha bır sehzade daha yavru gozun aydın cok sevındımm erkek kervanına bende katılıcam sanırımGÜNAYDINNNN ANNİŞLERRRRRRRRR
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK
AMAAAAAAAAAAAAAAA
Eki Görüntüle 707617 Bİ PİPİ GÖRDÜK SANKİİİİİİİİ
(alttan apışarasının görüntüsü)
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
iyi canım moralinin düzelmesine sevindim.ayyy dün bi kriz içindeydim boşver geçti gitti. Sen ıyımısın şimdi Allah hepimize ve bebişlerimize iyilik sağlıklık versin
teşekkür ederim ablacım. evet günde 20 dk kadar sahile inip gelirim. ama 5. aya kadar deniz yasak dedi, düşün temmuza kadarNeharcim bas agrilarim hafifletmesiyle beraber geçmedi henuz ama alıştım artık cok şiddetlenincede minoset alıyorum , ama mumkun oldukcada almamaya dikkat ediyorum :)
Bu arada istirahate devam doguma kadar boyle olacakmış , gunde sadece sabah öğlen aksam 1 er saat kalkma hakkım var oda yavas hareketlerle , bende biraz ev biraz yemek icin kullaniyorum :)
Dun aksam 1 saatlik hakkımda anneme hediye aldik kargoya verdik :)
Sanada cok cok gecmis olsun kendinde bebisede dikkat et , ayağa kalk dediyseler aman kendini fazla yorma bak ben birden heveslendim gezdim tozdum sonu yine yatak .
İnan cok cok sevindim kalkabilmene cok getiyordu seni yatmak farkındayım , simdi biraz rahatlatsın en aindan cok yormadan deniz kenarına falan inersin :)
teşekkür ederim çiçeğim. sana bi kardeş tavsiyesi, çok da takma kafana olur mu, önccelikle şu evden çıkmaya çalış
canımm çok geçmiş olsunnnn.sizi merak ediyoruz arada gelip iyi haberlerinizi veriin tatlımmm
filizzzzzzz bendaaaaaaaaaa haftada 1-2 kere görüyom hem denolacak halımız yavvv
canım benimm kıyamam ben sana içim acıyo sen böyle dedikçeya napim hevesim kursağımda kaldı önceden 2 sene çocuk düşünmüyorum diyen ben artık anne olmak için çıldırıyorum. İçime yerleşti bi kere o hisne yapayım...
filizzzzzzz bendaaaaaaaaaa haftada 1-2 kere görüyom hem deNolacak halımız yavvv
sağol canım. işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. takip ediyorum hepinizi. bu arada kızın oluyor sanırım tebrik ederim. ne çok bebişin cinsiyeti belli olmuş. maşallah ya.
kızlar dr yasakladı mı ki size fanfiniyi
evet canımmm kızım olcak inşallahh teşekkürn ederimsağol canım. işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. takip ediyorum hepinizi. bu arada kızın oluyor sanırım tebrik ederim. ne çok bebişin cinsiyeti belli olmuş. maşallah ya.
heyaaa benim de adım sapığa çıktıeşim dıo sapıkmısın :18::18:
dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus
evet yaaa hem de süre vermedi daha ama diğer ay doktorum değiştircem ona sorcam artıkkızlar dr yasakladı mı ki size fanfiniyi
ohaaaaaa yaniiikızlar bizim önümüzdeki en yakın işlem ayrıntılı ultrason dimi:)bende netten bi bakim dedimm.Bu işin ustası Prof. DR. ATIL YÜKSEL
miş:)))) çok merak ettim bi fiyat öğreneyim dedim öğrenmemle teşekkür etmem bir olduu
600 lira dedi yaaa yuhh ohaa çüşş dedimmm
aynen vahim durumumuz ahahahha ay cok guldum sabah sabahheyaaa benim de adım sapığa çıktıadamı korkuyo yanaşmaya bazılarının artıyo bazılarını tam tersi oluyomuş.ama bizde durum vahim filiz
canımm gozun aydın cok sevındım sonuclarının ıyı cıkmasına merak ettım nasıl oldun ıyımısın pekı sımdı yatmaya devammıslm kızlar herkes iyidir umarım
ben eve çıktım evde yatmaya devam ediyorum
bugünde lab.dan görevli aradı amniyo yerine yaptırdıgım yöntem vardıya
onun sonuçları çıkmış hepsi temiz çıkmış çok şükür
moralim yerine geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?