ohaaaaaa yaniiiben kendı dr yaptırıacagımmm
aynen vahim durumumuz ahahahha ay cok guldum sabah sabah
canımm gozun aydın cok sevındım sonuclarının ıyı cıkmasına merak ettım nasıl oldun ıyımısın pekı sımdı yatmaya devammı
11 haftalık hamileyim son 2 gundur kendımde degılımm baygınlık hissi bas agrısı bas donmesı nefes darlıgı ufff noluyor bana dıyorum
ya napim hevesim kursağımda kaldı önceden 2 sene çocuk düşünmüyorum diyen ben artık anne olmak için çıldırıyorum. İçime yerleşti bi kere o hisne yapayım...
gözün aydın canım bir sehzade daha geliyo bu yıl erkek yılı ilan ediyorum bugünde ben 2li testimin sonucunu alıcam insallah sorun çıkmaz..
canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama kürtaj olmadım ama 2 ay adet görmemiştim senin daha bir ay olmamış belki ayın tamamlanınca olursun ..
bugün 2li testimin sonucunu alıcam bizim için dua edin olurmu temiz çıksın bu testlerden korkuyorum özellikle 3li testten kızımda yaptırmıştım kötü günler yasadım bu bebişimde asla yaptırmayacağım sizler ne düşünüyosunuz 3lü testi yaptıracakmısın..
cnm hayırlı olsun zaten içine doğmuş heralde aldığın herşey erkek kıyafetiydi
off bende denızı cok sevıyorum yazın cok sanslısın orda oldugun ıcın
ya sorma off pıs pis seyler goruyorum delı olucam belkı 3 4 sefer gordum
canım gozun aydın ne guzel kanama alanında gecmıs benım az daha varmıss off off bıran once bıtse keşke..
tamam canım sen engınarı aldıgın zaman yazarsın msj atarım sana tarıfını
aha bır sehzade daha yavru gozun aydın cok sevındımm erkek kervanına bende katılıcam sanırım
24 ERKEKMİİİİİİİİİİİİİİ UWWWWWWWWWWWWWW allahııımmm gözlerime inanamıyorummmm maşallaaaahhhhhhayyy bu kasım banada uğurlu gelirde bi tane mipiliside beni bulur belkiiiiiiii
canımmm bnımmm:))) kafama göre yapıyorum pazardan puanlı desenli kumaşlar alıyoum puanlı kudeleler alıyorum boncuklar vedee keçeeee veeeeee silikon tabancası:))) hepsini yaparsın becerikli annecikkk:))))))))
evet yaaa hem de süre vermedi daha ama diğer ay doktorum değiştircem ona sorcam artık :52:[/quote .!.:oyy kıyamam valla kudurduk ben de eşimi sıkıştırıp duruyorum gerçi o gayet memnun da sonrasında kanama falan olur mu diye korkuyorum
kızlar buarada engınar yapıyorum ..mutlaka sızde 1 tanede olsa mevsımı bıtmeden yıyın cok faydalı bebısımızede bızede eşim agzına surmez ama zorla yıcek eli mahkumcok sevılen bırsey deıl ama mutlaka yıyın bende aksıne bayılıyorummmm
moralim çok bozuk benim arkadaşlar çünkü biz şuan doğudayız ve evimiz ankara'da 2 hafta sonra ankara'ya gidiyoruz ama evimize değil eşimin ailesinin evine ve her gittiğimizde evimiz öylece kalıyor biz eşimin ailesinde vakit geçiriyoruz çünkü bizi özledikleri için sürekli onlarla olmamızı istiyorlar saygı duyuyorum ama bu sefer kendi aileme gitmek istedim eşim asla dedi günlerdir kavga ediyoruz ben hayatımda böyle saçmalık görmedim ve herseyden soğudum kimseyle konuşmak ve görmek istemiyorum... Eşimden onun ailesinden kendi ailemden herkesten soğudum iyice psikolojim bozuldu(
Kızlar mrb.Benim bi sorum olucak henüz bebeşinin kımıldaamasını hiç hissetmeyen varmı.Ben henüz hissetmedim de başka varmı acaba.İlk bebeğim erkekdi onu 2,5 aylıkken hissetmiştim.Bunu hala hissedemedim.
balık dısında herseyı yıyorum ama balıga guvenemıyorum bu mevsımde..
cennet hurması ne kız peygamber hurması deıl mı o? sıyah mınık mınık
boza anne sutunu arttırmada cok faydalı ımıs zaten suanda zor bulunur
cnm çok şükür bi daha kanamam gelmeedi işte prolutonu fln attırdı o da dengemi bozdu
çok agresif yaptı beni full yatıyorum ilişki konusunu bence hiç açmayalaım bize full yasak
Bebeler iyi olsunda acısını çıkartırız ne yapak
Pzt kontrolümüz var bakalım kanama alanı azlmışmı emilmiş mi diye
inş bu zamanlarda geçcek
Moralim çok bozuk benim arkadaşlar çünkü biz şuan doğudayız ve evimiz Ankara'da 2 hafta sonra Ankara'ya gidiyoruz ama evimize değil eşimin ailesinin evine ve her gittiğimizde evimiz öylece kalıyor biz eşimin ailesinde vakit geçiriyoruz çünkü bizi özledikleri için sürekli onlarla olmamızı istiyorlar saygı duyuyorum ama bu sefer kendi aileme gitmek istedim eşim asla dedi günlerdir kavga ediyoruz ben hayatımda böyle saçmalık görmedim ve herseyden soğudum kimseyle konuşmak ve görmek istemiyorum... Eşimden onun ailesinden kendi ailemden herkesten soğudum iyice psikolojim bozuldu(
Kızlar mrb.Benim bi sorum olucak henüz bebeşinin kımıldaamasını hiç hissetmeyen varmı.Ben henüz hissetmedim de başka varmı acaba.İlk bebeğim erkekdi onu 2,5 aylıkken hissetmiştim.Bunu hala hissedemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?