2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese günaydın kızlar .buraya yazmasamda hepinizi takip ediyorum rabbim hepimizin bebişini korusun bu arada pazar günü anneler günü ve bu benim minik yavrumla ilk anneler günüm olacak.inşallah seneyede kucagımda koklamak nasip olur:)

cnm çok şükür bi daha kanamam gelmeedi işte prolutonu fln attırdı o da dengemi bozdu
çok agresif yaptı beni full yatıyorum ilişki konusunu bence hiç açmayalaım bize full yasak
bebeler iyi olsunda acısını çıkartırız ne yapak
pzt kontrolümüz var bakalım kanama alanı azlmışmı emilmiş mi diye
inş bu zamanlarda geçcek

11 haftalık hamileyim son 2 gundur kendımde degılımm baygınlık hissi bas agrısı bas donmesı nefes darlıgı ufff noluyor bana dıyorum

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar biraz işe ara veriyim kafam dağılsın bir bakıyım neler oluyor diye! Kızlar mide bulantıları ne durumda benim cumartesinden beri bayağı azaldı ama hala sabah öğürmeleri devam acaba sabah öğürmeleri daha mı uzun sürüyor bilgisi olan var mı?

kızlar ben pek kalamıyorum hemşire bana cep teli ve bilgisayarıda yasak etti
bende hemen işimi halledip çıkıyorum bu dönemde pek tavsiye tmiyoruz radyasyon fln dedi
aslında normal zmn olsa rahat rahat takılırdım ama
herkes kendine bebişlerine iyi baksın

ya napim hevesim kursağımda kaldı önceden 2 sene çocuk düşünmüyorum diyen ben artık anne olmak için çıldırıyorum. İçime yerleşti bi kere o his ne yapayım...

çiçekcim şuan seni gayet anlıyorum sana biraz kendimi anlatayım canım benim 7 yıl bebeğim olmadı tedaviler aşılamalar en son tüp bebek 2013 mayıs ayına randevu almıştım.onca tedavi büyük bir hevesle gördüm sonuç koca bir negatif her tedavi sonunda o negatif sonucu eline alıp boğazımda koca bir düğüm gözlerim dolu dolu dr üzülmeyin vildan hanım ümidinizi kaybetmeyin bir dhaki sefere demesi benim yıkılmış halime birv teslli vermsi neyse kolay olmadığını çok iyi biliyorum.üsrekli arkadaşlarımı görüyordum herkes çocuklu ha buarda içlerinde patavatsızda çok gerek akraba gerek arkadaş sırf bu yüzden işe girdim kimseyi görmek istemedim neyse ama rabbim çok büyük asla isyan etmedim allah a sığındım vardır bir hikmeti diyerek bizim sorunumuz sebepsiz infertilite belli bir tedavisi yok çünkü neden yok o yüzden hep klasik tedavi uygulanıyor yani sorun belli olsa müdahale şansı olcak ama belli değildi.neyse bu sene tüp bebek tedavim vardıya o heyecanla mayısa konsantre oldum ama 1 mart hamile olduğumu öğrendim yani sadece zaman nasip benim zamanım 7 yıl sonraymış mutlaka seninde vardır bir zamanın sadece dua et canıminş rabbim enkısa zamanda sanada yaşatır bu duyguyu..rabbim hasretle bekleyen herkese nasip etsin.

canım hayırlı güzel haberlerle gel bende tedirgin omultum ister istemez oluyo insan Allahın zini ile tertemiz müjdeli hbrlerle geliceksin yanımıza drum 3 lü için bişi demedi 1 ay sonra görüşürüz dedi :26:

cnm hayırlı olsun zaten içine doğmuş heralde aldığın herşey erkek kıyafetiydi

saol canım benim evet ilk günden beri öyle hissediyodum raabim gönlümüze göre verdi

filizimm teşekkürederim canımmmm sende geliyosun evet peşimizden

24 ERKEKMİİİİİİİİİİİİİİ UWWWWWWWWWWWWWW allahııımmm gözlerime inanamıyorummmm maşallaaaahhhhhh ayyy bu kasım banada uğurlu gelirde bi tane mipiliside beni bulur belkiiiiiiii

canımmm benim içime sana hep erkek doğuya ama diyemiyorum bi türlü iki kızın var sanırım yanlış hatırmalıyosam Allah bağışlasın içimden sana bakınca hep erkek geçiyo hayırlsıını versin rabbim

bide bişey danısıcam sana bizim resimlerimize bakabilirmisin %80 dedi ya içimde %20 lik bi acaba değişirmi var :44::44::44: bakabilirmisin ki

Moralim çok bozuk benim arkadaşlar çünkü biz şuan doğudayız ve evimiz Ankara'da 2 hafta sonra Ankara'ya gidiyoruz ama evimize değil eşimin ailesinin evine ve her gittiğimizde evimiz öylece kalıyor biz eşimin ailesinde vakit geçiriyoruz çünkü bizi özledikleri için sürekli onlarla olmamızı istiyorlar saygı duyuyorum ama bu sefer kendi aileme gitmek istedim eşim asla dedi günlerdir kavga ediyoruz ben hayatımda böyle saçmalık görmedim ve herseyden soğudum kimseyle konuşmak ve görmek istemiyorum... Eşimden onun ailesinden kendi ailemden herkesten soğudum iyice psikolojim bozuldu (

canımmm bnımmm:))) kafama göre yapıyorum pazardan puanlı desenli kumaşlar alıyoum puanlı kudeleler alıyorum boncuklar vedee keçeeee veeeeee silikon tabancası:))) hepsini yaparsın becerikli annecikkk:))))))))

Bu bahsettiğiniz fotoları ben göremedim gözükmüyor bende dün değil çok önce mi paylaşıldı.

evet yaaa hem de süre vermedi daha ama diğer ay doktorum değiştircem ona sorcam artık :52:[/quote .!.:
oyy kıyamam valla kudurduk ben de eşimi sıkıştırıp duruyorum gerçi o gayet memnun da sonrasında kanama falan olur mu diye korkuyorum

Kızlar mrb.Benim bi sorum olucak henüz bebeşinin kımıldaamasını hiç hissetmeyen varmı.Ben henüz hissetmedim de başka varmı acaba.İlk bebeğim erkekdi onu 2,5 aylıkken hissetmiştim.Bunu hala hissedemedim.

Afiyet olsun kız enginar nasıl sevilmez biz karı koca bayılıyoruz sezon başladı haftada 2 sefer pişiriyorum muhakkak yiyin normalde de çok faydalı.

ebrulican canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

meltemcim işin çok zor. eşinin yaptığı çok yanlış. bence al karşına konuş.olmadı onun annesiyle felan uygunca durumu anlat.hatta babasına anlat. belki öğüt verir.ama senin söylediğini söylemesin.sonuçta senin de hakkın bu. eğer hala ianada bağlıyosa valla ben hiç çekemezdim giderdim kendi aileme

canım ailen nerde ankarada değilmi hemen bozma moralini belki bir iki hafta sonra da annenlere geçersiniz iyice inatlaşma kandırmaya çalış tatlı dille

Kızlar mrb.Benim bi sorum olucak henüz bebeşinin kımıldaamasını hiç hissetmeyen varmı.Ben henüz hissetmedim de başka varmı acaba.İlk bebeğim erkekdi onu 2,5 aylıkken hissetmiştim.Bunu hala hissedemedim.

canım zaten kimse tekme hissetmedi daha. sadece çoğumuzda kasıkta seyirme şeklinde pıtırtılar oluyor. daha çok erken yani

Filizcim balık en ıyısı somon almak zaten en zengin omega onda hem balık sezonu bıttığı için en güvenilir bende ne et ne balık ne de tavuk yıyemıyorum ilk defa geçen hafta yedım balık çok üzülüyorum artık doğru dürüst yemem lazım ama hala iştah yok.

ıns azalmıstr canım benımde az kalmıs ama 2 gundur gelmedı hıc cok sevındım bugun gene geldı az az

meltemm psikolojinin bu kadar kotu olmasının sebebi buyuk olcude hormonların bunun farkına öncelikle varmanı nacizane olarak tavsiye ederim (bende dün ancak demir parmaklıklar altında sakınlesebılecegımı dusunuyordum)

neyse senın ailenın size süpriz yapıp gelme sansları varsa ve boylece kendı evinizde ağırlama bahanesi olabileceği geldi aklıma bu bir

ikinciye esin eminimki senın ıyılığın için yol yorgunluğun için sana oyle davranıyor olabilirmi
kimseyle konuşmak istememen normal konusmak bu aralar kımseyıde sevme ama bebişle iiyi gecın derım ben onun canını sıkarsan onu üzersen sonra ona huzursuz bı cocuk olabılır yazık değil mi o sabiye

buraya gel kıme ne demek ıstıyorsan say sayıstır rahatlarsın elımızden gelennıde yaparız merak etme ama sundan emın ol buradakı annişlerin neredeyse tamamı zaman zaman bu bunalımlara gırıyor mesela ben daha bugün cıkabıldım bunalımdan

ben 14.haftadayım hıssetmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…