2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım allah razı olsun saol evt senin ultrasonununa daha öncede erkek demiştim yanılmıyorsam ben zaten canım çıkıntı gayet dik

Afiyet olsun kız enginar nasıl sevilmez biz karı koca bayılıyoruz sezon başladı haftada 2 sefer pişiriyorum muhakkak yiyin normalde de çok faydalı.
dun afıyetle yaptım yıcem dıye cok heveslendım kılcıklı cıktı engınar sınır oldummm yıyemedım dogru duzgun haftaya oldurucem aldıgım yerdekı adamı pis sey .cok faydalı esım yemez ama ben yerım cokta severım

kız balık normalde sevmem ama bebegım ıcın yıcemm esıme dedım ıyı bır balıkcıya gıdelım kokusuna bıle dayanamıyorum ama napım yıcem arrık somonu dedıler evet canım onu yıcem bende ..
buarada lısteyı demıstın yazdım sana ama sıldıgım zamanda o arkları uzuluyorum hemen sıldı dıcekler dıye korkuyorum :18:
uzuluyorum çok bende bızımde ne olucagımız bellı deıl tabıykı rabbım bılır :26:

Bende anadolu yakasındayım burda da çok iyi makine olan hastane ve doktorlar da var ben kadıköy şifaya gidiyorum çok memnunum usg den çok iyi görüntüsü kontrolde uzunıyorum oh karşımda fil gibi izliyorum video da veriyor istersen ben daha almadım bu gidişimde istiyeceğim biraz büyüsün istedim.

canım şifa hastanesi düden şelalesi varsak yolunda,çevre yolundan rahatça bulursunuz.tabelada yazıyor havaalanına giderken sola dönüş yapacaksınız.sola dönünce hiç sapmadan yine ilerledikçe sol da kalıyor hastane.

Afiyet olsun kız enginar nasıl sevilmez biz karı koca bayılıyoruz sezon başladı haftada 2 sefer pişiriyorum muhakkak yiyin normalde de çok faydalı.

Kızlar ben hiç enginar pişirmedim nasıl yapıyorsunuz,faydalı olduğunu biliyorum ve bir kere izmirde yemiştim, fakat hiç bilmem nasıl yapılır,tarif edebilirmisiniz Filiz,kadıkoy.

ben de dogru durust yiyemiyorum.su bulantilarim bi gecsin ilk isim sevmeden de balik yicem artik napiyimm (

kızlar ben 11. haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hissediyorum sanki. göbek deliğimin 5 parmak falan altında içerden hafif gıdıklar gibi ılık ılık bir his. böyle minik bi baloncuk patlar gibi sanki. hep aynı yerde oluyo sancı veya acı değil bu. günün belli saatlerinde bi kaç gündür hissediyorum. bu kadar erken hisseden oldu mu? mümkün mü bu?

flyrey canım sen nıe lıstede yoksunkı

canım varım ben listede gurbetgüzelinin yaptığı zamanda sanırım o zaman 17/11 yazıyo doğuma dr gitmeden önce ki hesaptı o ordan bulabilirsin benimde ilk çocuğum gerçi bi düşüğüm var onu yazıyomusunuz bilmiyorum

canım allah razı olsun saol evt senin ultrasonununa daha öncede erkek demiştim yanılmıyorsam ben zaten canım çıkıntı gayet dik

sağolasın canım ben görmemişim o yorumunu inşallah seninde gönlünden geçeni nasipeder inşallah

listede olmayan ark varsa eklerım listeye kızlar soylemenız yeter
cınsıyetelrıde eklemeye basladım gorduklerımı ekledım

kızlar ben daha 10 gün öncesine kadar ne güzel hissediyordum bebeğimi,son 10 gündür hiç kıpırtı yok benim gibi olan var mı???

ay goremedım bende ondan sordum bıdaha bakım progestanı ıctım ya leyla oldum cınsyetını eklıcektm

kızlar ben daha 10 gün öncesine kadar ne güzel hissediyordum bebeğimi,son 10 gündür hiç kıpırtı yok benim gibi olan var mı???

NE KADAR ERKEN HİSSETMİŞSİN KENDİMİ YOKLAMAKTAN BİR HAL OLDUM AMA BENDE TIK YOK AZ DA OLSA HİSSETSEM ŞU AYDA BİR GİTMELER DAHA AZ STRESLİ OLURDU SANKİ :106::106::106:

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.

Saat 13:45 de randevum var.Çok ama çoooooooook heyecanlıyım.
Matematik sınavına girerken hissettiğim gibi bir ağrı var karnımda.
Ya da aşkımla buluşacakmışım gibi heyecanlı gerginim.
Karnımda kelebekler uçuşuyor.1 ay oldu bebişimi görmeyeli.
Nasıl acaba,büyümüştür şimdi.Güzel haberler alırım inşallah.
Dularınızı esirgemeyin lütfen.

kızlar loreal ındırıme gırmıs hemde %50 anneler gunune ozel ıhtıyacınız varsa ben sımdı gıdıyorum almaya bıseyler 1 gun suruyor sadece kampanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…