canım allah razı olsun saol evt senin ultrasonununa daha öncede erkek demiştim yanılmıyorsam ben zaten canım çıkıntı gayet dikcanım hayırlı güzel haberlerle gel bende tedirgin omultum ister istemez oluyo insan Allahın zini ile tertemiz müjdeli hbrlerle geliceksin yanımızadrum 3 lü için bişi demedi 1 ay sonra görüşürüz dedi :26:
saol canım benim evet ilk günden beri öyle hissediyodum raabim gönlümüze göre verdi
filizimm teşekkürederim canımmmm sende geliyosun evet peşimizden
canımmm benim içime sana hep erkek doğuya ama diyemiyorum bi türlü iki kızın var sanırım yanlış hatırmalıyosam Allah bağışlasın içimden sana bakınca hep erkek geçiyo hayırlsıını versin rabbim
bide bişey danısıcam sana bizim resimlerimize bakabilirmisin %80 dedi ya içimde %20 lik bi acaba değişirmi var :44::44::44: bakabilirmisin ki
dun afıyetle yaptım yıcem dıye cok heveslendım kılcıklı cıktı engınar sınır oldummm yıyemedım dogru duzgunAfiyet olsun kız enginar nasıl sevilmez biz karı koca bayılıyoruz sezon başladı haftada 2 sefer pişiriyorum muhakkak yiyin normalde de çok faydalı.
Filizcim balık en ıyısı somon almak zaten en zengin omega onda hem balık sezonu bıttığı için en güvenilir bende ne et ne balık ne de tavuk yıyemıyorum ilk defa geçen hafta yedım balık çok üzülüyorum artık doğru dürüst yemem lazım ama hala iştah yok.
Bende asya yakasınyım özel umut hastanesi.
70 lira veriyorum bende ama hiç birşey yok
Bende öyle güzel makisesi olan biyer istiyorum keşke avrupada olsam oraya giderdim..
Kalp atışlarını bile duyamıyoruz öyle bir özellik yok makinede sadece görebiliyoruz..
Yok canım ben pkolu değildim sebepsiz kısırlıktı benim bende hatırlayamadımki acaba nerden ekleşmişiz.
Sağol canım inşallah hep beraber kucağımıza alıcaz bebişleri bende kesin kasımda doğururum kasımda aşk başkaysa doğurmak bambaşka
canım yaa biliyosun burdan laraya ölüm gibi.inan dün 12de evden çıktık geldiğimizde saat 6ydı
diğer ay ertuğrul akdaşa gitcez inşallah
bi de sana şunu sorcam, 5m migrosa uzak mı akdeniz şifa, varsak köprüsü diyo ama ben yerini hiç bilmiyorum
flyrey canım sen nıe lıstede yoksunkı
Afiyet olsun kız enginar nasıl sevilmez biz karı koca bayılıyoruz sezon başladı haftada 2 sefer pişiriyorum muhakkak yiyin normalde de çok faydalı.
Filizcim balık en ıyısı somon almak zaten en zengin omega onda hem balık sezonu bıttığı için en güvenilir bende ne et ne balık ne de tavuk yıyemıyorum ilk defa geçen hafta yedım balık çok üzülüyorum artık doğru dürüst yemem lazım ama hala iştah yok.
varsın canım arık ekledımben de yokum canım
Kızlar ben hiç enginar pişirmedim nasıl yapıyorsunuz,faydalı olduğunu biliyorum ve bir kere izmirde yemiştim, fakat hiç bilmem nasıl yapılır,tarif edebilirmisiniz Filiz,kadıkoy.
flyrey canım sen nıe lıstede yoksunkı
canım allah razı olsun saol evt senin ultrasonununa daha öncede erkek demiştim yanılmıyorsam ben zaten canım çıkıntı gayet dik
ay goremedım bende ondan sordum bıdaha bakım progestanı ıctım ya leyla oldumcanım varım ben listede gurbetgüzelinin yaptığı zamanda sanırım o zaman 17/11 yazıyo doğuma dr gitmeden önce ki hesaptı o ordan bulabilirsin benimde ilk çocuğum gerçi bi düşüğüm var onu yazıyomusunuz bilmiyorum
kızlar ben daha 10 gün öncesine kadar ne güzel hissediyordum bebeğimi,son 10 gündür hiç kıpırtı yok benim gibi olan var mı???
kızlar ben daha 10 gün öncesine kadar ne güzel hissediyordum bebeğimi,son 10 gündür hiç kıpırtı yok benim gibi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?