Kızlar ben hiç enginar pişirmedim nasıl yapıyorsunuz,faydalı olduğunu biliyorum ve bir kere izmirde yemiştim, fakat hiç bilmem nasıl yapılır,tarif edebilirmisiniz Filiz,kadıkoy.
gecemavisy kuzum gel antalyaya bişecik olmaz doktoruna bi danış, göynüke gelmiştiniz değil mi siz.biz oraya 5 km uzaklıktayız, görüşürüz hemmmm
flyrey ben sana demedim mi mipi var diyeeeeeeeeeeeehadi gözün aydın canımmm
bugün 2li testimin sonucunu alıcam bizim için dua edin olurmu temiz çıksın bu testlerden korkuyorum özellikle 3li testten kızımda yaptırmıştım kötü günler yasadım bu bebişimde asla yaptırmayacağım sizler ne düşünüyosunuz 3lü testi yaptıracakmısın..
çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et kendine allah muhafaza ben herşeyden korkuyorum zaten düşmekten bide özellkle sokak köpeklerinden ısırsa ne yaparım diyorum korktuğum hep başıma gelir:18:canım mesajını yeni gördüm. evde yatıyordum kanama alanı olduğu için pek giremedim nete. pazartesi günü işbaşı yaptım aynı gün iş çıkışı otobüsün ikinci basamağından ayağım kaydı ve kaldırıma çok fena düştüm. tabii eşim hemen acile götürdü. vajinal ultrason ve elle açıklık kontrolü yaptılar. önce kabul etmedim ama plesentada ayrılma olup, olmadığını anlamak için vajinal bakılması gerekiyormuş. açılma kontrolü ile de düşük yapıp yapmadığımı anlamaya çalıştılar. bir sorun yok çok şükür ama 24 saat müşade altında tutmaları gerekiyormuş. bu haftalarda düşmeler sonucu düşüklere çok rastlanıyormuş. o yüzden çarşambaya kadar hastanedeydim. biz 2'li testi daha önce konuşmuştuk doktorumla. sadece ense kalınlığı ölçümü ve detaylı ultrason yapılacağını söyledi. 2'li testte ense kalınlığı ölçümünden başka sadece kan alınıp, bazı hormonlara bakılıyormuş. ikiz gebelikte kan değeri herhalükarda yüksek çıkacağı için yanıltıcı olabiliyor sanırım. o yüzden önermiyorlar. bende ısrar etmedim. gereksiz yere kafa karıştırmanın bir anlamı yok bence. salı günü tekrar kontrolümüz var. ense kalınlığı ölçümü yapılacak. 20.haftada da sanırım detaylı ultrason için bir perinatoloji uzmanına yönlendirecek. canım bebeklerin fotosunu yüklerim tabii ama malum ultrason görüntüsünde 10 haftalıklar. hastanede kaldığım süreçte kocaman olmuşlardı kafa kafaya vermiş oynuyorlardı resmen:) ama foto vermediler. salı günü inşallah tekrar kontrolümüz var. o zaman gelişmeleri yazarım. foto da yüklerim mutlaka. sende bebeklerin ne kadar olduğunu görmüş olursun. sayfalar çok hızlı ilerlemiş malum geçmişi okuyamadım. sen nasılsın? yakınlarda gittiniz mi kontrole? bebişler nasıl?
ayyy dün bi kriz içindeydim boşver geçti gitti. Sen ıyımısın şimdi Allah hepimize ve bebişlerimize iyilik sağlıklık versin
GECEMAVİSİ
evet bu söylediklerini hep biliyorum da işte kendime laf geçiremiyorum. senin de yoktu bu problemler demi Ayyy çok güldüm sana
Ohhhh şükür iyiyim. hamile oluşumdan buyana 2 kilo vermişim. ve hala akşam yemeği yiyemiyorum. gün içide ehhh işte
Puffffyy allah senin durumunda olan arkadaslara tez zamanda şifa versin inşallah
Baharınkızı çok çok geçmiş olsun nekadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah korumuş meleklerini
filizzzzzzz bendaaaaaaaaaa haftada 1-2 kere görüyom hem denolacak halımız yavvv
eşim dıo sapıkmısın :18::18:
dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus
aminn .... inşallah güzel haberler verirsin canım bizegunaydin annisler :) bugun ikili testimiz var. rabbim saglik versin hepimizin minislerine.
Ben şu şekile yapıyorum . Bır kere enginarı aldığın gün yap bekletme . Güzelce yıka. Tabi çok suyun dışında tutma. Bol zeytinyağına soğonı(arpaçık soğanda olur) küp küp havucu bıraz çevir. Sonra sudan çıkartıp yıkadığın enginarı oyuk kısımları altta kalacak şekilde diz tencere2-3 tane portakalın suyunu koy istersen 4 tane portakalın suyuda olur üstünü geçecek kadar suyla çoğalt . İçine küp küp patates ve bır miktar bezelyede kat. Sonra suyunu çekinceye kadar pişir çok çok yumuşak da olamasın biraz dişe gelecek yumuşaklıkta olamsı lazım . Piştikten sonra enginarları servis tabağına al. Kaln o garnitüre dereotu kıyıp karıştır ve bu garnitürüde enginarların göbeklerine doldur . Yeme yanında yat. ( birde iç baklalı yapıyorum o da değişik oluyor). Afiyet olsun.
İsteği artan bi ben değilmişimeşim dıo sapıkmısın :18::18:
dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus
Sanırım çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bende bebeğimi kaybedince biranönce olsun psikolojisine girmiştim, o ara patronla anlaşamayıp iştende ayrılmıştım sonra baktım iyi değilim bi psikologla görüştüm oda beni hobilere yönlendirdi, ismek kurslarına başladım ve biraz çocuğu ertelemeye karar verdim, sonrasında zaten zamanı gelince hissediyo insan çok şükür tüp bebek ilk denememde Allah nasip etti, herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun inşallah, isteyen herkese masip etsin hayırlısıylaçiçekcim şuan seni gayet anlıyorum sana biraz kendimi anlatayım canım benim 7 yıl bebeğim olmadı tedaviler aşılamalar en son tüp bebek 2013 mayıs ayına randevu almıştım.onca tedavi büyük bir hevesle gördüm sonuç koca bir negatif her tedavi sonunda o negatif sonucu eline alıp boğazımda koca bir düğüm gözlerim dolu dolu dr üzülmeyin vildan hanım ümidinizi kaybetmeyin bir dhaki sefere demesi benim yıkılmış halime birv teslli vermsi neyse kolay olmadığını çok iyi biliyorum.üsrekli arkadaşlarımı görüyordum herkes çocuklu ha buarda içlerinde patavatsızda çok gerek akraba gerek arkadaş sırf bu yüzden işe girdim kimseyi görmek istemedim neyse ama rabbim çok büyük asla isyan etmedim allah a sığındım vardır bir hikmeti diyerek bizim sorunumuz sebepsiz infertilite belli bir tedavisi yok çünkü neden yok o yüzden hep klasik tedavi uygulanıyor yani sorun belli olsa müdahale şansı olcak ama belli değildi.neyse bu sene tüp bebek tedavim vardıya o heyecanla mayısa konsantre oldum ama 1 mart hamile olduğumu öğrendim yani sadece zaman nasip benim zamanım 7 yıl sonraymış mutlaka seninde vardır bir zamanın sadece dua et canıminş rabbim enkısa zamanda sanada yaşatır bu duyguyu..rabbim hasretle bekleyen herkese nasip etsin.
Dr uma ben de balık sezonu bitti balık yağı verseniz dedim somon var somon ye dedi, ben yemeye çalışıyorum seviyorum daFilizcim balık en ıyısı somon almak zaten en zengin omega onda hem balık sezonu bıttığı için en güvenilir bende ne et ne balık ne de tavuk yıyemıyorum ilk defa geçen hafta yedım balık çok üzülüyorum artık doğru dürüst yemem lazım ama hala iştah yok.
Ablam kadıköy şifada doğurmuştu egemen hanımdı dru senin kimBende anadolu yakasındayım burda da çok iyi makine olan hastane ve doktorlar da var ben kadıköy şifaya gidiyorum çok memnunum usg den çok iyi görüntüsü kontrolde uzunıyorum oh karşımda fil gibi izliyorum video da veriyor istersen ben daha almadım bu gidişimde istiyeceğim biraz büyüsün istedim.
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Saat 13:45 de randevum var.Çok ama çoooooooook heyecanlıyım.
Matematik sınavına girerken hissettiğim gibi bir ağrı var karnımda.
Ya da aşkımla buluşacakmışım gibi heyecanlı gerginim.
Karnımda kelebekler uçuşuyor.1 ay oldu bebişimi görmeyeli.
Nasıl acaba,büyümüştür şimdi.Güzel haberler alırım inşallah.
Dularınızı esirgemeyin lütfen.
asyaeren senin profil fotonu sorucam unutuyorm..
anlayamadım bi türlü
cicekkk cnm ben seni tanımıyorum ama buraya geldiğimde okudugum
kadarıyla düşük yaptın bende geçen sene 2 kere yapttım hatta aralık anneleri
topiğindeydim kısmet olmadı ama inan herkes için hayırlı bi zmn var
senin içinde rabbimden en hayırlı zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum neler
yaşadıgını çok iyi anlıyorum ama biz kadınlar güçlüyüz ve sende bebeğini kucagına alcaksın
buna canı gönülden inanıyorum lütfen bu süreçte kendini yıpratma istediğin şeyleri yap biraz kafanı rahatlat
çiçekcim şuan seni gayet anlıyorum sana biraz kendimi anlatayım canım benim 7 yıl bebeğim olmadı tedaviler aşılamalar en son tüp bebek 2013 mayıs ayına randevu almıştım.onca tedavi büyük bir hevesle gördüm sonuç koca bir negatif her tedavi sonunda o negatif sonucu eline alıp boğazımda koca bir düğüm gözlerim dolu dolu dr üzülmeyin vildan hanım ümidinizi kaybetmeyin bir dhaki sefere demesi benim yıkılmış halime birv teslli vermsi neyse kolay olmadığını çok iyi biliyorum.üsrekli arkadaşlarımı görüyordum herkes çocuklu ha buarda içlerinde patavatsızda çok gerek akraba gerek arkadaş sırf bu yüzden işe girdim kimseyi görmek istemedim neyse ama rabbim çok büyük asla isyan etmedim allah a sığındım vardır bir hikmeti diyerek bizim sorunumuz sebepsiz infertilite belli bir tedavisi yok çünkü neden yok o yüzden hep klasik tedavi uygulanıyor yani sorun belli olsa müdahale şansı olcak ama belli değildi.neyse bu sene tüp bebek tedavim vardıya o heyecanla mayısa konsantre oldum ama 1 mart hamile olduğumu öğrendim yani sadece zaman nasip benim zamanım 7 yıl sonraymış mutlaka seninde vardır bir zamanın sadece dua et canıminş rabbim enkısa zamanda sanada yaşatır bu duyguyu..rabbim hasretle bekleyen herkese nasip etsin.
Moralim çok bozuk benim arkadaşlar çünkü biz şuan doğudayız ve evimiz Ankara'da 2 hafta sonra Ankara'ya gidiyoruz ama evimize değil eşimin ailesinin evine ve her gittiğimizde evimiz öylece kalıyor biz eşimin ailesinde vakit geçiriyoruz çünkü bizi özledikleri için sürekli onlarla olmamızı istiyorlar saygı duyuyorum ama bu sefer kendi aileme gitmek istedim eşim asla dedi günlerdir kavga ediyoruz ben hayatımda böyle saçmalık görmedim ve herseyden soğudum kimseyle konuşmak ve görmek istemiyorum... Eşimden onun ailesinden kendi ailemden herkesten soğudum iyice psikolojim bozuldu(
Hayırlı olsun canım maşallahGÜNAYDINNNN ANNİŞLERRRRRRRRR
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK
AMAAAAAAAAAAAAAAA
Eki Görüntüle 707617 Bİ PİPİ GÖRDÜK SANKİİİİİİİİ
(alttan apışarasının görüntüsü)
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
bugün 2li testimin sonucunu alıcam bizim için dua edin olurmu temiz çıksın bu testlerden korkuyorum özellikle 3li testten kızımda yaptırmıştım kötü günler yasadım bu bebişimde asla yaptırmayacağım sizler ne düşünüyosunuz 3lü testi yaptıracakmısın..
Canımmmm inşallah denemeye başladıgınız an hamiş kalırsın19 gün olmuş daha ama sanki bana yıllar oldu gibi geliyo :/ artık zaman geçsin yeniden denemelere başlıcam 4 ay sonra :)
eşim dıo sapıkmısın :18::18:
bebeğimin ilk kalp atışlarıydı canımkese içinde minnacıktı
çok yaratıcı ve çok manalı
çok beğendim fikrini
Kuzucuğunuda Allah bağışlasın
kızlar bı kac gun önce uzanmıştım karnımı hafıften bşey gıdıkladı gıbı oldu cokta kısa surmedı acaba bebegımın hareketımıydı ya:44:
bende haraketi diyorum ama doktoorun dediğine göre mümkün değil. eli kolu kese dışına taşmıyor o yüzden hissedemezsiniz dedi. ama ben onun olduğunu düşünmek istiyorum
Selamlaaarrr... Sevgili kasım anneleri :)) epeydir sesimiz çıkmıyo bizim herkese selam tekrardan.biz de bu sabah kontrole gitmiştik 15+3 gösterdi bebişimiz kendini. Kızımız gelicekmiş :) neslee senin de kızmış gözün aydın.. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyoruz kızımla :))
Naspıyosun kız uzun zaman oldu rastlaşamadık bi türlü nasılsın, baş ağrıların ne durumda
Kalp kalbe karsiymis bende sana selân vereyim diyordum , bas agrilari full ama alıştım artik maymun olduk civciv sayesinde :)
Genelde okuyorum ama cok yazamiyorum fazla ekrana baktığında dahada agrim artıyor ama kıslarında merak ediyorum :)
Ben evde istirahate devam yasaklarla yasayacağım doguma kadar her sey yasak ama arada kocisi kandırıyorum dışarı çıkarıyor beni :)
Sen nasilsin gördüğüm kadarıyla iyisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?