2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar ben hiç enginar pişirmedim nasıl yapıyorsunuz,faydalı olduğunu biliyorum ve bir kere izmirde yemiştim, fakat hiç bilmem nasıl yapılır,tarif edebilirmisiniz Filiz,kadıkoy.

Ben şu şekile yapıyorum . Bır kere enginarı aldığın gün yap bekletme . Güzelce yıka. Tabi çok suyun dışında tutma. Bol zeytinyağına soğonı(arpaçık soğanda olur) küp küp havucu bıraz çevir. Sonra sudan çıkartıp yıkadığın enginarı oyuk kısımları altta kalacak şekilde diz tencere2-3 tane portakalın suyunu koy istersen 4 tane portakalın suyuda olur üstünü geçecek kadar suyla çoğalt . İçine küp küp patates ve bır miktar bezelyede kat. Sonra suyunu çekinceye kadar pişir çok çok yumuşak da olamasın biraz dişe gelecek yumuşaklıkta olamsı lazım . Piştikten sonra enginarları servis tabağına al. Kaln o garnitüre dereotu kıyıp karıştır ve bu garnitürüde enginarların göbeklerine doldur . Yeme yanında yat. ( birde iç baklalı yapıyorum o da değişik oluyor). Afiyet olsun.

:)) ayyy ne güzel olur ama izin işinide düşünüyorum izinlerimi harcamıyım hepsini doğumda kullanıyım diyorum ama antalyada beni çekiyor napsam bilemiyorum çok kararsızım:44:

İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarımız sizinle...

çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et kendine allah muhafaza ben herşeyden korkuyorum zaten düşmekten bide özellkle sokak köpeklerinden ısırsa ne yaparım diyorum korktuğum hep başıma gelir:18:

yoktu kız bukadar değildim yani eşim bazen durup beni izliyo napıyorum nediyorum diye sonra kahkahalarla bana gülüyo seni tamamen kaybettim diyo

filizzzzzzz bendaaaaaaaaaa haftada 1-2 kere görüyom hem de nolacak halımız yavvv

eşim dıo sapıkmısın :18::18:
dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus

bende eşimden kaçıyorum köşe bucak hiç istemiyorum yaaa :26: ne olcak benim bu halimm bütün hayatımız bitti

gunaydin annisler :) bugun ikili testimiz var. rabbim saglik versin hepimizin minislerine.
aminn .... inşallah güzel haberler verirsin canım bize

Bu arada özelden yazamadım.

Kızlaar cumanız hayırlı olsun, valla topikte enginar lafını duyunca canım istedi ben de çok severim, anneme geldim şimdi ilk sorduğum soru enginar aldın mı nese almış canım annem, ben de dün ters bi hareket yaptım karnım çok ağrıdı umarım bebişim iyidir 1 hafta bitti kaldı 2 hafta bebişimi görmek için

dedım napıyım yaa sonra okudum netten kadınların hamıle ıken ısteklerı dahada bır artıyormus
İsteği artan bi ben değilmişim benim aslında bi sorunum yok çok şükür ama korkudan yanaşmıyorum valla ne biliyim zor bulunca bebişi insan daha bi hassas oluyo sanırım, buarada leken geçmiş çok sevindim oh oh

Sanırım çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bende bebeğimi kaybedince biranönce olsun psikolojisine girmiştim, o ara patronla anlaşamayıp iştende ayrılmıştım sonra baktım iyi değilim bi psikologla görüştüm oda beni hobilere yönlendirdi, ismek kurslarına başladım ve biraz çocuğu ertelemeye karar verdim, sonrasında zaten zamanı gelince hissediyo insan çok şükür tüp bebek ilk denememde Allah nasip etti, herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun inşallah, isteyen herkese masip etsin hayırlısıyla
Dr uma ben de balık sezonu bitti balık yağı verseniz dedim somon var somon ye dedi, ben yemeye çalışıyorum seviyorum da
Ablam kadıköy şifada doğurmuştu egemen hanımdı dru senin kim

Dualarımız seninle, güzel haberlerle gelirsin inşallah

Neharcım senin de kanam alanın geçmiş, gözün aydın izin çıkar da denize girerdin umarım, ben de çok seviyorum denixi ama istanbul da temiz bir yer bulmak zor

Teşekkür ederim tatlım burda kimse kimseyi tanımaz ama hepimiz birbirimiz için endişelenir birbirimize dua ederiz :) burası öyle güzel bi yer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Amin bitanem ben yeni evliydim zxaten planlayarak olmamıştı ama insan bu fikre alışıyor sanırım. Şimdi artık anne olmak istiyorum.

canım nolur sıkma canını ama erkekler genellikle böyle ne yazık ki kendi ailesine başka bizimkine başka davranıyor. benim eşim de babamlara giderken nazlanır sen git der dün halasına gitmek istedi sen de gel nolur diyo. ya senin halan benim babam ben kırmadım gittim ama lafımı da soktum yani sen benim ailemin yanına girtmiyosun diye. anladı o ne demek istediğimi. Üzülme dur bakalım belki eşim ikna olur

kızlar bı kac gun önce uzanmıştım karnımı hafıften bşey gıdıkladı gıbı oldu cokta kısa surmedı acaba bebegımın hareketımıydı ya:44:

selam kızlarrr... kocişe baskı ve duygu sömürüsü yaptım deniz kenarına kahvaltıya götürdü biraz zor oldu ama zafer benim
sizler nasılsınız bakalım???

Hayırlı olsun canım maşallah

Amanın ne diyosunnnn ben de yaptırmıycaktım dün dr çok ısrar etti 3 lü test yaptırdık. Offf inş dediğin gibi olmazzzz çok korktum yazdıklarını okuyunca, neye bakıyolar 3 lü testte ne gibi hastalıklara acaba

19 gün olmuş daha ama sanki bana yıllar oldu gibi geliyo :/ artık zaman geçsin yeniden denemelere başlıcam 4 ay sonra :)
Canımmmm inşallah denemeye başladıgınız an hamiş kalırsın toikcek dualarımız seninlee emin olabilirsin, hem hamilelerin duası kabul olurmuş

Ayyy sorma utana çekile doktora sorduk bizde 3 aydan sonra serbest dedi çok şükür, hemen hemen hergün rüya görüyordum zor tutuyordum kendimi hhahhahaha hatta hatırlarsan topiğe sormuştum sen de ''sakınnnn'' diye kızmıştın bana hatırladın mı

kızlar bı kac gun önce uzanmıştım karnımı hafıften bşey gıdıkladı gıbı oldu cokta kısa surmedı acaba bebegımın hareketımıydı ya:44:

bende haraketi diyorum ama doktoorun dediğine göre mümkün değil. eli kolu kese dışına taşmıyor o yüzden hissedemezsiniz dedi. ama ben onun olduğunu düşünmek istiyorum

bende haraketi diyorum ama doktoorun dediğine göre mümkün değil. eli kolu kese dışına taşmıyor o yüzden hissedemezsiniz dedi. ama ben onun olduğunu düşünmek istiyorum

bencede öle duşunmek daha guzel ya ama daha önce hiç hissetmemıştım ya keske artık hissetsek

Selamlaaarrr... Sevgili kasım anneleri :)) epeydir sesimiz çıkmıyo bizim herkese selam tekrardan.biz de bu sabah kontrole gitmiştik 15+3 gösterdi bebişimiz kendini. Kızımız gelicekmiş :) neslee senin de kızmış gözün aydın.. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyoruz kızımla :))

Hayırlı uğurlu olsun canım .

Naspıyosun kız uzun zaman oldu rastlaşamadık bi türlü nasılsın, baş ağrıların ne durumda

Kalp kalbe karsiymis bende sana selân vereyim diyordum , bas agrilari full ama alıştım artik maymun olduk civciv sayesinde :)
Genelde okuyorum ama cok yazamiyorum fazla ekrana baktığında dahada agrim artıyor ama kıslarında merak ediyorum :)
Ben evde istirahate devam yasaklarla yasayacağım doguma kadar her sey yasak ama arada kocisi kandırıyorum dışarı çıkarıyor beni :)
Sen nasilsin gördüğüm kadarıyla iyisin :)

Canım geçmişi okuma bence sana yazarsak özelden mesaj atarız,kızların durumunu da girdiğin zaman sor herkes söyler zaten benim de migrenim var bilirim ekrana bakınca nasıl ağrıdığını.
Elhamdülillah gayet iyiyim annemin yanındayım tatile erken başladık, eşimi özledim sadece biraz o kadar, havalar miss zaten 3 lü test yaptırdım dr ısrar edince haftaya alcakmışım sonucu inş güzel sonuçlar çıkar da huzurum bozulmaz:18:
Ablası bebişimi gördün mü oturmuş poz veriyo masum masum pipisini de gördük
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-24.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…