2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba annisler ve yavrular
Test sonuclarimiz temiz çıktı çok şükür sorun yok. Benim zipzip cinsiyetini gostermiyor bize bacaklari caprazladi totosunuda döndü gostermedi. Oda sağlıklı ama benim basagrilarim full devam ediyor dayanamiyorum artik.
Umarim herkeZ iyidir kanamasi olanlarin kanamasi inşallah geçmiştir, hasta olanlar duzelmistir.hepinizi ve yavrularinizi opuyoryz

Ay seninki küçük adam olmus besbelli mipide görünmüş , yerim ben onun amasya bamyasini , kimin ultraon resmini görsem ağlıyorum zaten küçük mucizeler , aklım hep karnimda benimde neyse haftada bir görüyoruz bir sekilde zaten :)
Annende kavuşmussun ne guzel benimkiler gözümde tutuyor ama anca doguma gelirler o zaman gorurum , kıymetini bil annenin siki siki saril kokla , yanında olmasi kadar guzel bir duygu yok.
Test icinde korkma bu topikte en cok korkması gereken benim ee yas malum ben bile atlattım , doktorum 3 ve 4 lu testi bile yapmayacak icin ferah olsun Rabb'ime duanı esirgeme , atlayacaksınız tadini cikar bu gunlerin
Bu arada bana doktor % 80 erkek demisti ama bu son gittigimde kesin degil önümüzdeki muaynede kesinleşecek dedi kafamız karıştı esimle , bekliyoruz 22 mayistaki randevuyu :)

Evet ya sorma reklamlarda bile ağlıyoruz bugün annem komşunun bebeğini getirdi koydu kucağıma 1 aylık bir kız bebek maşallah ne tatlı bişeymiş ya hayal bile edemiyorum ben bu mutluluğu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Annemizin kıymetini biliyoruz da anne olunca daha da iyi anlıycaz sanırım. İnşallah canım ya testler güzel çıkar annem ısrar edince kıramadım oysa çok kararlıydım yaptırmamaya.
Aaaaaaaaaaaa ne diyosun demek kız da olabilir nasıl göremedi hayret ya senin bebiş de bayağı büyük.Bizimki pozisyonunu alınca ben kendim bile gördüm bamyasını oyy yerim ben onu bişey almayın bari valla kızsa bide ,senin zaten oğlun vardı dimi buda kız olursa daha mı iyi olur hayırlısı olsun bakalım , 22 mayısa az kaldı çok merak ettim bak bende şimdi öğrenince hemen bize de yaz olur mu muckkk

merhaba kızlarrr çok yorgunum ay evi sildim süpürdüm toz aldım camasır topladım sonra yenilerini yıkadım yemek yaptım hala pişiyor buraya geldim şimdi ev tertemiz oldu ama belim çok ağrıyoo

hepinize selam kızlar

bende haraketi diyorum ama doktoorun dediğine göre mümkün değil. eli kolu kese dışına taşmıyor o yüzden hissedemezsiniz dedi. ama ben onun olduğunu düşünmek istiyorum

ben de şunu net olarak biliyorum ki bebekler hareket haricinde sıçramalarda yapıyorlar bu dönemde. ve sıçramadan sonra kesenin duvarına çarparsa hissedersin ama sakin oturduğun ya da yattığın bir pozisyonda olursan. hafif elektrik çarpması yada anlık gıdıklanmalar gibi olur...

Bu arada normalinde sabah ezanını duymayan biriyimdir uykum derin olur her zaman. ya telefonu kurardım ya da bazı günler tembelliğe gelirdi duymayıp kalkamazdım

şimdi gece yatmadan karnımı tutarak diyorum ki "anneciğini sabah namazına uyandır olur mu? birlikte namazımızı kılalım kaçırmayalım..." bunu dediğim hiç bir sabah namazını kaçırmadım. ezan başlar başlamaz uyanıyorum, bu Rabbimin mucizesi değil de ne?

ay tek ruya goren ben deılmısım off sapıkmıyım acaba dıye dusunuodum valla
kız bana ızın versede ben yapmam 5 aylık olsunda belkı ozaman eşimde ses cıkartmıyor zaten
rısklı gebelıkte dr zaten yasaklıo ama senın rıskın gectıyse yapıver gıtsın

kız nerelerdesın sen kaçakk ne var ne yok bakalım nasıl gıdıyor
merhaba kızlarrr çok yorgunum ay evi sildim süpürdüm toz aldım camasır topladım sonra yenilerini yıkadım yemek yaptım hala pişiyor buraya geldim şimdi ev tertemiz oldu ama belim çok ağrıyoo
emtu bıde bana geleydın yaa kız ne guzel cok ozendım sana off evım cok berbat durumda ayakta kaldıkca lekelerım gelıo off bguun gene geldıler korkuma bısey yapamıyorumda.

Kizlar aranızda angelsound kullanan varmı , hani su bebegin kalp atislarini istediğimiz zaman duydugumuz küçük cihaz :))

emtu bıde bana geleydın yaa kız ne guzel cok ozendım sana off evım cok berbat durumda ayakta kaldıkca lekelerım gelıo off bguun gene geldıler korkuma bısey yapamıyorumda.

hiç özenilecek bir hali yok bence bi yapan olsa ben otursam ya belim öyle agırdıki aksam arkadasım gelcek diye bi gayret yaptım ama hiç mutılu degilm ev temiz tamam ama ben bittim :)
Kizlar aranızda angelsound kullanan varmı , hani su bebegin kalp atislarini istediğimiz zaman duydugumuz küçük cihaz :))

ben duydumm onuu ya ama almadım bilmiyorum kararsızım alabilirmmm

ne guzel allaha sukur olsun valla bende bugun kalktım sabah namazına tlf kuruyoruz ama bız esımle bazen kalkamıyoruz tabi
bugun yasın okumak ıstıorum bakalım ıns okuyabılırım yemegım yok daha evı toplamam lazım off off

Hahha doktor izin verdi de koca uzakta nolcak zaten o kadar yogunuz ki çok sosyal bi annem var hergün biyerdeyiz, cıvıl cıvıl maşallah, aklımı dağıtıyorum hiç olmazsa evdeyken aklım fikrim .....
Yahu göğsümden süt geldi napsam göğüs pedi mi alsam sıkmadım kendiliğinden bluzume çıkmış azcık.daha 5 ay var napcaksam :26:
Lekeler 2 gündür gelmiyo diyodun yine geldi demek, çok fazla ayakta kalmıycan napcan, alıştık artık lekelere Bebişlerimiz iyiyken sorun yok çok şükür

nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu

bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış

ay yok canım 70- 80 lira gittigidiyorda sahibinden de falan var jel+karında gezdirilen bir makine + kulaklık istediğin zaaman doktordaki gibi sürüyosun jeli bebeği bulup kalp atışlarını dinleyebiliyorsun istersen kayıtta edebiliyorsun bebek doğduktan sonrada dinlemek için

7 aydan sonra uçak almıyormuş canım hamişleri.benımde 7 aylıkken gidipte bebeğın kırkına kadar kalacak ortamım yok memlekette.eşimin tarafıyla biraz sorunluyuz bu ara eşimin ağbisinin üzerımize yıktığı bir araba parası kadar borç yüzündenhem evleri çok kalabalık eltiyle kayınvalıde bırlıkte yasıyorlar rahat edemem.kendı annemde de olmaz o kadar uzun süre.babamın önünde karnım burnumda düşünemıyorum halımı burada yapmak zorundayım anlayacağın doğumu.hem mucizemin her anında babası yanımızda olsun istiyorum.

Aaaa bebişi yormaaaa yüzeysel yap bari, eşin yapsın haftada bir yeter.

abla 16 haftadan sonra saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını ıstedıgın zaman dınleyebılıomussun..
bende almak ısterdım ama esım asla ızın vermez kafayı yerım diye

hiç özenilecek bir hali yok bence bi yapan olsa ben otursam ya belim öyle agırdıki aksam arkadasım gelcek diye bi gayret yaptım ama hiç mutılu degilm ev temiz tamam ama ben bittim :)

kız olsun ne guzel yapabılmıssın ben yapamıyorum iş lekelerım gelcek dıye ödüm kopuyoo :18::18:
bır yemek yapabılsem ahh ne guzel olur aksama eşim yapıcak temızlıgı yapma dedi bende ortalıgı topluyum supürme sılme ona kalsın

nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu

bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış

Ben internetten baktım 80-90 civari , on haftadan sonra kullanılabiliyor , 3 ay dan sonra zararı yokmus
Esim hayatta izin vermez ama ben izinsiz is yapmaya âliskinim oda kabul etmeye ne yapsam diye dusunuyorum :)

Aaaa bebişi yormaaaa yüzeysel yap bari, eşin yapsın haftada bir yeter.
eşim ? hsakjfhsdf anladın sen ihihihih

tabi yapabilmek güzel ama olsun sen yorma kendini bebişten önemli değil aman dogsunlarda yorgunluktan yapamıcaz bence anca onlar uyurken , o uyurken muhtemelen bende bayılır uyurum sjndfjsad

ne guzel sanslısın ıste annen aktıfse ohh canın sıkılmaz.
ayyy aynen eşimi artık sey olarak goruyorum ahahahhahahahhaha koptummmmmmmmmmmm durum vahım yani.
kız benımde geldı ama ben kasıdım baya ondan oldu..
sorma canım ya 2 gundur bayram ettım gelmıo dıye sevındım ama kursagımda kaldı gene bugun geldı dun avm gıttım gezdım az ondandır belkı bılemedım :44:1 hafta var daha randevuma dayanamıom artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…