Canım geçmişi okuma bence sana yazarsak özelden mesaj atarız,kızların durumunu da girdiğin zaman sor herkes söyler zatenbenim de migrenim var bilirim ekrana bakınca nasıl ağrıdığını.
Elhamdülillah gayet iyiyim annemin yanındayım tatile erken başladık, eşimi özledim sadece biraz o kadar, havalar miss zaten3 lü test yaptırdım dr ısrar edince haftaya alcakmışım sonucu inş güzel sonuçlar çıkar da huzurum bozulmaz:18:
Ablası bebişimi gördün mü oturmuş poz veriyo masum masumpipisini de gördük
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-24.html
Ay seninki küçük adam olmus besbelli mipide görünmüş , yerim ben onun amasya bamyasini , kimin ultraon resmini görsem ağlıyorum zaten küçük mucizeler , aklım hep karnimda benimde neyse haftada bir görüyoruz bir sekilde zaten :)
Annende kavuşmussun ne guzel benimkiler gözümde tutuyor ama anca doguma gelirler o zaman gorurum , kıymetini bil annenin siki siki saril kokla , yanında olmasi kadar guzel bir duygu yok.
Test icinde korkma bu topikte en cok korkması gereken benim ee yas malum ben bile atlattım , doktorum 3 ve 4 lu testi bile yapmayacak icin ferah olsun Rabb'ime duanı esirgeme , atlayacaksınız tadini cikar bu gunlerin
Bu arada bana doktor % 80 erkek demisti ama bu son gittigimde kesin degil önümüzdeki muaynede kesinleşecek dedi kafamız karıştı esimle , bekliyoruz 22 mayistaki randevuyu :)
bende haraketi diyorum ama doktoorun dediğine göre mümkün değil. eli kolu kese dışına taşmıyor o yüzden hissedemezsiniz dedi. ama ben onun olduğunu düşünmek istiyorum
ay tek ruya goren ben deılmısım off sapıkmıyım acaba dıye dusunuodum vallaAyyy sorma utana çekile doktora sorduk bizde 3 aydan sonra serbest dedi çok şükür, hemen hemen hergün rüya görüyordum zor tutuyordum kendimi hhahhahahahatta hatırlarsan topiğe sormuştum sen de ''sakınnnn'' diye kızmıştın bana hatırladın mı
kız nerelerdesın sen kaçakkMerhaba annisler ve yavrular
Test sonuclarimiz temiz çıktı çok şükür sorun yok. Benim zipzip cinsiyetini gostermiyor bize bacaklari caprazladi totosunuda döndü gostermedi. Oda sağlıklı ama benim basagrilarim full devam ediyor dayanamiyorum artik.
Umarim herkeZ iyidir kanamasi olanlarin kanamasi inşallah geçmiştir, hasta olanlar duzelmistir.hepinizi ve yavrularinizi opuyoryz
emtu bıde bana geleydın yaamerhaba kızlarrr çok yorgunum ay evi sildim süpürdüm toz aldım camasır topladım sonra yenilerini yıkadım yemek yaptım hala pişiyor buraya geldim şimdi ev tertemiz oldu ama belim çok ağrıyoo
emtu bıde bana geleydın yaakız ne guzel cok ozendım sana off evım cok berbat durumda ayakta kaldıkca lekelerım gelıo off bguun gene geldıler korkuma bısey yapamıyorumda.
Kizlar aranızda angelsound kullanan varmı , hani su bebegin kalp atislarini istediğimiz zaman duydugumuz küçük cihaz :))
Bu arada normalinde sabah ezanını duymayan biriyimdir uykum derin olur her zaman. ya telefonu kurardım ya da bazı günler tembelliğe gelirdi duymayıp kalkamazdım
şimdi gece yatmadan karnımı tutarak diyorum ki "anneciğini sabah namazına uyandır olur mu? birlikte namazımızı kılalım kaçırmayalım..." bunu dediğim hiç bir sabah namazını kaçırmadım. ezan başlar başlamaz uyanıyorum, bu Rabbimin mucizesi değil de ne?
Kizlar aranızda angelsound kullanan varmı , hani su bebegin kalp atislarini istediğimiz zaman duydugumuz küçük cihaz :))
merhaba kızlarrr çok yorgunum ay evi sildim süpürdüm toz aldım camasır topladım sonra yenilerini yıkadım yemek yaptım hala pişiyor buraya geldim şimdi ev tertemiz oldu ama belim çok ağrıyoo
ay tek ruya goren ben deılmısım off sapıkmıyım acaba dıye dusunuodum valla
kız bana ızın versede ben yapmam 5 aylık olsunda belkı ozaman eşimde ses cıkartmıyor zaten
rısklı gebelıkte dr zaten yasaklıo ama senın rıskın gectıyse yapıver gıtsın
kız nerelerdesın sen kaçakkne var ne yok bakalım nasıl gıdıyor
emtu bıde bana geleydın yaakız ne guzel cok ozendım sana off evım cok berbat durumda ayakta kaldıkca lekelerım gelıo off bguun gene geldıler korkuma bısey yapamıyorumda.
nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu
bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış
kızz neden 4lü yaptırıyon ikili ne güzel çıktı işteeeee
ohh maşallah size. canım van uzak doğum için yetişemeyebilirsin eğer normal olacaksa. neden memlekete gitmiyosun. ben orda hamiş kalsaydım asla ama asla ne vanda ne de orda yapardım. memlekette yapsana canım 40ın çıkınca gelirsin
ayy çok güldüm gülistan haaa
merhaba kızlarrr çok yorgunum ay evi sildim süpürdüm toz aldım camasır topladım sonra yenilerini yıkadım yemek yaptım hala pişiyor buraya geldim şimdi ev tertemiz oldu ama belim çok ağrıyoo
abla 16 haftadan sonra saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını ıstedıgın zaman dınleyebılıomussun..Kizlar aranızda angelsound kullanan varmı , hani su bebegin kalp atislarini istediğimiz zaman duydugumuz küçük cihaz :))
hiç özenilecek bir hali yok bencebi yapan olsa ben otursam ya belim öyle agırdıki aksam arkadasım gelcek diye bi gayret yaptım ama hiç mutılu degilm ev temiz tamam ama ben bittim :)
nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu
bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış
hiç özenilecek bir hali yok bencebi yapan olsa ben otursam ya belim öyle agırdıki aksam arkadasım gelcek diye bi gayret yaptım ama hiç mutılu degilm ev temiz tamam ama ben bittim :)
ben duydumm onuu ya ama almadım bilmiyorum kararsızım alabilirmmm
eşim ? hsakjfhsdfAaaa bebişi yormaaaayüzeysel yap bari, eşin yapsın haftada bir yeter.
abla 16 haftadan sonra saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını ıstedıgın zaman dınleyebılıomussun..
bende almak ısterdım ama esım asla ızın vermez kafayı yerım diye
kız olsun ne guzel yapabılmıssın ben yapamıyorum iş lekelerım gelcek dıye ödüm kopuyoo :18::18:
bır yemek yapabılsem ahh ne guzel olur aksama eşim yapıcak temızlıgı yapma dedibende ortalıgı topluyum supürme sılme ona kalsın
Hahha doktor izin verdi de koca uzakta nolcakzaten o kadar yogunuz ki çok sosyal bi annem var hergün biyerdeyiz, cıvıl cıvıl maşallah, aklımı dağıtıyorum hiç olmazsa evdeyken aklım fikrim .....
Yahu göğsümden süt geldi napsam göğüs pedi mi alsam sıkmadım kendiliğinden bluzume çıkmış azcık.daha 5 ay var napcaksam :26:
Lekeler 2 gündür gelmiyo diyodun yine geldi demek, çok fazla ayakta kalmıycan napcan, alıştık artık lekelereBebişlerimiz iyiyken sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?