2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Enginarci filizim nasilsin , benimkide izin vermez ama dinleyen kim , adam alisik evdeki deliye hic uğraşmıyor :)))

Benden de göğsümü kaşıyınca süt geldi.DEmek ki napıyoruz kaşımıyoruz İnş en tez zamanda geçer canım için ferah olsun

ahh ahh evde olanlara cok ozenıyorum.benım de kanamam oldu 2 hafta rapor aldım ama ıse basladım.hala kahverengıler devam ama ben ısteyım.ne guzel sız hıcbır ıs yapmıyorsunuz.neyse buna da sukur.ınsallah hepımız saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız

Filizcim
Basagrilarim son safhada o yuzden giremiyorum, bugün zipzipimi gördüm onun keyfi var ondan biraz iyi gibiyim.yoksa artik dayanamıyorum agriya agliyorum resmen 2 gün şiddetli 3. Gun sersem gibiyim 4. Gun tekrar basliyor hamdolsun.
Baktim kimse merak etmemiş yinede kendimizden haberleri verdik teyzesi.
Sen nasil oldun kanaman azalmis gözün aydin canım yinede dikkat et yorma kendini.

Enginarci filizim nasilsin , benimkide izin vermez ama dinleyen kim , adam alisik evdeki deliye hic uğraşmıyor :)))
ii abla nolsun yaa aynı ıste 2 gun lekeler gelmedı dıye sevınırken bugun gene süpriz ben geldım dedi
valla benımkı ölse ızın vermez asla 2 .bır dr gıtmeme bıle delı oldu zaten bende almak ıstemem ıycene pskolojım bozulur.

ikili teste ne kadar odediniz ??
ben bılmıyorum eşim odedı ama 240 odedı 150 muayene 90 da testı sanırım
Benden de göğsümü kaşıyınca süt geldi.DEmek ki napıyoruz kaşımıyoruz İnş en tez zamanda geçer canım için ferah olsun
aynen kasıma kuzum cokk onemlı bebıs ıcın ılk sut.

oh ne guzel keyfı yerınde hee bende ılacı ıcınde oleyım canım sersem gıbı oluyorum uyuyorum dayanamıyorum..
kız ben merak ettım ılk sayfada lısteye bakıyorum gelmeyenlere
2 gun gelmedı canım lekelerım sonra bugun gene geldı ıste napalım valla 1 haftam var daha dr gıtmeme.

Benim doktorum Fahri bey b1 sene önce başka bir problem için gitmiştim Egemen hanıma ilk önce çok canayakın geldi ama evde sancıdan kıvrandığım zaman kendisini aradım bana üstün körü geçiştirdi ve telimi kapıyorum özel işim var dedi çok kızmıştım o zaman o na bir de duyduğum çok sezaryancı bir doktor olduğu şu anda doktorumdan çok memnunum bazen hastaneye gidince egemen hanımla karşılaşıcam diye geriliyorum.

slm kızlar bugün doktora gittim dün akşam kasığımda ki ağrı arttı korktum biraz doktor klap atışlarına bakalım sonra duruma göre idrar tahlili yaparız dedi ultrason cihazını koyar koymaz benim sıpa kıpraşmaya başladı :) doktor bebek iyi rahimde bişey görünmüyo dedi test yaptırdım idrar yollarımda intehap çıktı bel ve kasık ağrısını o yapıyormuş antibiyotik verdi bi de 1 gecelik su da eritilip içilen 1 ilaç antibiyotiği bitir geçmezse tekrar gel dedi ilacın bi zararı olmaz ama önlem almazsak intehap böbreklere oradanda bebeğe zarar verebilir dedi. her ağrıyı hamilelik deyip geçmeyin önemli olabilir

Biz geldik kızlar.
Bebeğim kocaman olmuştu,çok tatlıydı.
Ense kalınlığı 1.1 çıktı çok şükür.Kan sonucunu 4 gün sonra alabileceğiz.
Enfeksiyon geçti dedi doktor ama bende hala yanma olduğunu söyledim.
Antibiyotik değil antiseptik verdi bu sefer.

Oğlumla girdik muayeneye.Bütün muayene boyunca erkek diye tutturdu.
Erkek olacak ben onunla top oynayacağım dedi.Kız olunca attığı topu tutamazmış.
Veeeeeeee bebiş bize tam göstermedi bacak arasını.
Bir ara doktor da erkeğe benzetir gibi oldu ama net birşey söylemedi.
Biz de 1 ay sonraki kontrolümüzde öğreneceğiz yani.

Çok güzeldi yaaa.Bıraksan saatlerce onu izleyebilirdim.Doktor cihazı her döndürüşünde
farklı bir açıdan izleyip durduk.
Darısı gitmeyenlerin başına.

Kızlar nasılsınız

Benim biraz moralim bozuk...eşimle tartıştık daha doğrusu çok üzdü beni hatasını anlamış olsa bile çok gönül koydum çok üzüldüm elbet geçer ama biraz vakit alıcak... birde neden bilmiyorum hiç olmazdı bende dünden beri kasık ağrım var kontrole de çok var daha ama böyle değişik kramplar giriyor ter döküyorum o ağrılar girdiğinde bir sorun yoktur inşallah ya

masallah bebısıne allah saglık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…