abla 16 haftadan sonra saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını ıstedıgın zaman dınleyebılıomussun..
bende almak ısterdım ama esım asla ızın vermez kafayı yerım diye
kız olsun ne guzel yapabılmıssın ben yapamıyorum iş lekelerım gelcek dıye ödüm kopuyoo :18::18:
bır yemek yapabılsem ahh ne guzel olur aksama eşim yapıcak temızlıgı yapma dedibende ortalıgı topluyum supürme sılme ona kalsın
ne guzel sanslısın ıste annen aktıfse ohh canın sıkılmaz.
ayyy aynen eşimi artık sey olarak goruyorum ahahahhahahahhaha koptummmmmmmmmmmmdurum vahım yani.
kız benımde geldı ama ben kasıdım baya ondan oldu..
sorma canım ya 2 gundur bayram ettım gelmıo dıye sevındım ama kursagımda kaldı gene bugun geldıdun avm gıttım gezdım az ondandır belkı bılemedım :44:1 hafta var daha randevuma dayanamıom artk
ikili teste ne kadar odediniz ??
ii abla nolsun yaa aynı ıste 2 gun lekeler gelmedı dıye sevınırken bugun gene süpriz ben geldım dediEnginarci filizim nasilsin , benimkide izin vermez ama dinleyen kim , adam alisik evdeki deliye hic uğraşmıyor :)))
ben bılmıyorum eşim odedı ama 240 odedı 150 muayene 90 da testı sanırımikili teste ne kadar odediniz ??
aynen kasıma kuzum cokk onemlı bebıs ıcın ılk sut.Benden de göğsümü kaşıyınca süt geldi.DEmek ki napıyoruz kaşımıyoruzİnş en tez zamanda geçer canım için ferah olsun
Filizcim
Basagrilarim son safhada o yuzden giremiyorum, bugün zipzipimi gördüm onun keyfi var ondan biraz iyi gibiyim.yoksa artik dayanamıyorum agriya agliyorum resmen 2 gün şiddetli 3. Gun sersem gibiyim 4. Gun tekrar basliyor hamdolsun.
Baktim kimse merak etmemiş yinede kendimizden haberleri verdik teyzesi.
Sen nasil oldun kanaman azalmis gözün aydin canım yinede dikkat et yorma kendini.
İsteği artan bi ben değilmişimbenim aslında bi sorunum yok çok şükür ama korkudan yanaşmıyorum valla ne biliyim zor bulunca bebişi insan daha bi hassas oluyo sanırım, buarada leken geçmiş çok sevindim oh oh
Sanırım çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bende bebeğimi kaybedince biranönce olsun psikolojisine girmiştim, o ara patronla anlaşamayıp iştende ayrılmıştım sonra baktım iyi değilim bi psikologla görüştüm oda beni hobilere yönlendirdi, ismek kurslarına başladım ve biraz çocuğu ertelemeye karar verdim, sonrasında zaten zamanı gelince hissediyo insan çok şükür tüp bebek ilk denememde Allah nasip etti, herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun inşallah, isteyen herkese masip etsin hayırlısıyla
Dr uma ben de balık sezonu bitti balık yağı verseniz dedim somon var somon ye dedi, ben yemeye çalışıyorum seviyorum da
Ablam kadıköy şifada doğurmuştu egemen hanımdı dru senin kim
Dualarımız seninle, güzel haberlerle gelirsin inşallah
Neharcım senin de kanam alanın geçmiş, gözün aydın izin çıkar da denize girerdin umarım, ben de çok seviyorum denixi ama istanbul da temiz bir yer bulmak zor
ikili teste ne kadar odediniz ??
Biz geldik kızlar.
Bebeğim kocaman olmuştu,çok tatlıydı.
Ense kalınlığı 1.1 çıktı çok şükür.Kan sonucunu 4 gün sonra alabileceğiz.
Enfeksiyon geçti dedi doktor ama bende hala yanma olduğunu söyledim.
Antibiyotik değil antiseptik verdi bu sefer.
Oğlumla girdik muayeneye.Bütün muayene boyunca erkek diye tutturdu.
Erkek olacak ben onunla top oynayacağım dedi.Kız olunca attığı topu tutamazmış.
Veeeeeeee bebiş bize tam göstermedi bacak arasını.
Bir ara doktor da erkeğe benzetir gibi oldu ama net birşey söylemedi.
Biz de 1 ay sonraki kontrolümüzde öğreneceğiz yani.
Çok güzeldi yaaa.Bıraksan saatlerce onu izleyebilirdim.Doktor cihazı her döndürüşünde
farklı bir açıdan izleyip durduk.
Darısı gitmeyenlerin başına.
kızlar nergisyasemini goremedım.ıyıdır umarım haberınız var mı
masallah bebısıne allah saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?