Biz geldik kızlar.
Bebeğim kocaman olmuştu,çok tatlıydı.
Ense kalınlığı 1.1 çıktı çok şükür.Kan sonucunu 4 gün sonra alabileceğiz.
Enfeksiyon geçti dedi doktor ama bende hala yanma olduğunu söyledim.
Antibiyotik değil antiseptik verdi bu sefer.
Oğlumla girdik muayeneye.Bütün muayene boyunca erkek diye tutturdu.
Erkek olacak ben onunla top oynayacağım dedi.Kız olunca attığı topu tutamazmış.
Veeeeeeee bebiş bize tam göstermedi bacak arasını.
Bir ara doktor da erkeğe benzetir gibi oldu ama net birşey söylemedi.
Biz de 1 ay sonraki kontrolümüzde öğreneceğiz yani.
Çok güzeldi yaaa.Bıraksan saatlerce onu izleyebilirdim.Doktor cihazı her döndürüşünde
farklı bir açıdan izleyip durduk.
Darısı gitmeyenlerin başına.
kullandığın antiseptik nedir canım.? isim ne ?
Ben 10 Tl fark ödedim canım.sen ne kadar ödedin?
ikili teste ne kadar odediniz ??
slm kızlar bugün doktora gittim dün akşam kasığımda ki ağrı arttı korktum biraz doktor klap atışlarına bakalım sonra duruma göre idrar tahlili yaparız dedi ultrason cihazını koyar koymaz benim sıpa kıpraşmaya başladı :) doktor bebek iyi rahimde bişey görünmüyo dedi test yaptırdım idrar yollarımda intehap çıktı bel ve kasık ağrısını o yapıyormuş antibiyotik verdi bi de 1 gecelik su da eritilip içilen 1 ilaç antibiyotiği bitir geçmezse tekrar gel dedi ilacın bi zararı olmaz ama önlem almazsak intehap böbreklere oradanda bebeğe zarar verebilir dedi. her ağrıyı hamilelik deyip geçmeyin önemli olabilir
Piyeloseptyl imiş canım,ilaç yanımdaydı oradan baktım.
Yoksa ben bunu da unuturdum kesin.
aaa orası öle ablama baştan sölemişti sezaryan yaparım ben sadece diye ablamında zaten ikiz, sezaryen olcağı için sorun olmadı, ablamın çok sorunlu geçti hamilelği, ama dr farkedip hastaneye yatırdı onu son 2 ayı falan hastanede geçti ilgisizliğini hiç görmedik açıkcası. ama hastane ozaman 2008de yani özel hastane gibi değildi, odalar falan klima çalışmıyodu yemekler iyi değildi, tabi ablam uzun kaldığı için farkettik, bi de tadilat vardı yazık o oda senin bu oda benim kollarında serum dolaştı ablam. Yaa o günleri hatırladım da tam benim evlendiğim günlerdi ablam gelememişti hastanede olduğu için düğünüme, bende düğünden sonra gelinlikle hastaneye gitmiştim hemşireler falan şook :)Benim doktorum Fahri bey b1 sene önce başka bir problem için gitmiştim Egemen hanıma ilk önce çok canayakın geldi ama evde sancıdan kıvrandığım zaman kendisini aradım bana üstün körü geçiştirdi ve telimi kapıyorum özel işim var dedi çok kızmıştım o zaman o na bir de duyduğum çok sezaryancı bir doktor olduğu şu anda doktorumdan çok memnunum bazen hastaneye gidince egemen hanımla karşılaşıcam diye geriliyorum.
slm kızlar bugün doktora gittim dün akşam kasığımda ki ağrı arttı korktum biraz doktor klap atışlarına bakalım sonra duruma göre idrar tahlili yaparız dedi ultrason cihazını koyar koymaz benim sıpa kıpraşmaya başladı :) doktor bebek iyi rahimde bişey görünmüyo dedi test yaptırdım idrar yollarımda intehap çıktı bel ve kasık ağrısını o yapıyormuş antibiyotik verdi bi de 1 gecelik su da eritilip içilen 1 ilaç antibiyotiği bitir geçmezse tekrar gel dedi ilacın bi zararı olmaz ama önlem almazsak intehap böbreklere oradanda bebeğe zarar verebilir dedi. her ağrıyı hamilelik deyip geçmeyin önemli olabilir
gözünüz aydın canım... ve bir pembiş daha.....Selamlaaarrr... Sevgili kasım anneleri :)) epeydir sesimiz çıkmıyo bizim herkese selam tekrardan.biz de bu sabah kontrole gitmiştik 15+3 gösterdi bebişimiz kendini. Kızımız gelicekmiş :) neslee senin de kızmış gözün aydın.. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyoruz kızımla :))
nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu
bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış
ben 90tl ödedim canımmikili teste ne kadar odediniz ??
ahh ahh evde olanlara cok ozenıyorum.benım de kanamam oldu 2 hafta rapor aldım ama ıse basladım.hala kahverengıler devam ama ben ısteyım.ne guzel sız hıcbır ıs yapmıyorsunuz.neyse buna da sukur.ınsallah hepımız saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alırız
Kızlar yüzümde ve kollarımda çilek lekesi çıkmış kırmızı kırmızı inanamıyorum geçer mi?
Bu arada su içenediğim için çok çilek kompostosu içtim
kızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:
alleji olmasın canımm ?
GÜNAYDINNNN ANNİŞLERRRRRRRRR
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRR BİZ DÜN İKİLİ TESTLERİMİZ ALDIK ÇOK ŞÜKÜR Bİ SORUN YOKKK
AMAAAAAAAAAAAAAAA
Eki Görüntüle 707617 Bİ PİPİ GÖRDÜK SANKİİİİİİİİ
(alttan apışarasının görüntüsü)
%80 ERKEK DEDİ DRUMUZ
çok geçmiş olsun canım allah esirgesin kötülüklerdensağol canım. çok korktum ama çok şükür bi şey olmamış miniklere..
kızlar bizim önümüzdeki en yakın işlem ayrıntılı ultrason dimi:)bende netten bi bakim dedimm.Bu işin ustası Prof. DR. ATIL YÜKSEL
miş:)))) çok merak ettim bi fiyat öğreneyim dedim öğrenmemle teşekkür etmem bir olduu
600 lira dedi yaaa yuhh ohaa çüşş dedimmm
kızlar bı kac gun önce uzanmıştım karnımı hafıften bşey gıdıkladı gıbı oldu cokta kısa surmedı acaba bebegımın hareketımıydı ya:44:
Selamlaaarrr... Sevgili kasım anneleri :)) epeydir sesimiz çıkmıyo bizim herkese selam tekrardan.biz de bu sabah kontrole gitmiştik 15+3 gösterdi bebişimiz kendini. Kızımız gelicekmiş :) neslee senin de kızmış gözün aydın.. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyoruz kızımla :))
Bu arada normalinde sabah ezanını duymayan biriyimdir uykum derin olur her zaman. ya telefonu kurardım ya da bazı günler tembelliğe gelirdi duymayıp kalkamazdım
şimdi gece yatmadan karnımı tutarak diyorum ki "anneciğini sabah namazına uyandır olur mu? birlikte namazımızı kılalım kaçırmayalım..." bunu dediğim hiç bir sabah namazını kaçırmadım. ezan başlar başlamaz uyanıyorum, bu Rabbimin mucizesi değil de ne?
Vallahi bilmiyorum doktora da 1 hafta sonra gideceğiz bir baktım yüzümde kırmızı kırmızı lekeler sonra baktım bileklerimde de var.
İnşallah kalıcı değildir.
Neden acaba ya
özendim resmen yogurt mayalıyorum yarım kilo süt bi kaşık yogurt yeter heralde demi tecrübeli birileri akıl verebilirmi? parmagımı hafif ısıracak sıcaklıktayken mayalıyım sarayım 6 saat mutfakta bi köşede bekleteyim böle yapcam sizce olurmu süt yarım kilo cok az derseniz sadece ben yicem eşim hayatta ev yapımı yogurt yemez bende yemezdim ama bebiş için baya 3 5 gün yeter o
bildiğim kadarıyla öyle oluyor tatlımm
gözünüz aydın canım... ve bir pembiş daha.....
yanlız değilsin tatlım bende ilk defa duyuyorum..
ben 90tl ödedim canımm
canım dikkat et kendine olmadı doktorunla bir görüş geçemdiğini söyle belki tekrardan rapor verirbende hamişliğimi evde geçirmek isterdim ama nasip iste sağlıklı olsunlarda napalım herbişeylere katlanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?