2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yazmayı unutmuşum maalesef TSH yüksek çıktı.75 mg'lik ilaç kullanıyordum.
100 e çıkardık.Tahmin ediyordum yüksek çıkacağını,içime doğmuştu.
Ayrıca folik asiti bırakabilirsin dedi doktor,vitamin de yazmadı.
Şimdilik doğal şekilde beslen 1 ay sonra kan değerlerine göre karar veririz
vitamine dedi.Yemem gerekenleri de söyledi ama ben unuttum.
Heyecanlıydım aklımda kalmamış.:44:

Son düzenleme:

kullandığın antiseptik nedir canım.? isim ne ?

gecmış olsun canım bende enfeksıyondan suphelenıyorum dun 2lı testın sonucu cıktı dıye aradılar bugun gıdecektım sonucu alıp doktoruma göstermeye ama doktorum pazartesıye kadar izinlıymış pazartesı gıdınce bende idrar tahlılı istıycem inş. yanılıyorumdur

Piyeloseptyl imiş canım,ilaç yanımdaydı oradan baktım.
Yoksa ben bunu da unuturdum kesin.

bende çok sık idrar yolları iltihabı olurum.hamile kalmadan öncede piyeloseptyl kullanırdım.ilk içişimde faydası olurdu.yakın zamanlarda yine oldum. sağlık ocağındaki doktorda bu ilacı verdi. bende tereddütte kaldım içmedim.doğal bişeylerle geçirmeye çalışayım diye sirkeli su ile tahareti denedim ama faydası olmadı sanırım mecburen bu ilacı kullanacağım

aaa orası öle ablama baştan sölemişti sezaryan yaparım ben sadece diye ablamında zaten ikiz, sezaryen olcağı için sorun olmadı, ablamın çok sorunlu geçti hamilelği, ama dr farkedip hastaneye yatırdı onu son 2 ayı falan hastanede geçti ilgisizliğini hiç görmedik açıkcası. ama hastane ozaman 2008de yani özel hastane gibi değildi, odalar falan klima çalışmıyodu yemekler iyi değildi, tabi ablam uzun kaldığı için farkettik, bi de tadilat vardı yazık o oda senin bu oda benim kollarında serum dolaştı ablam. Yaa o günleri hatırladım da tam benim evlendiğim günlerdi ablam gelememişti hastanede olduğu için düğünüme, bende düğünden sonra gelinlikle hastaneye gitmiştim hemşireler falan şook :)

geçmiş olsun canım, buaralar sanırım iltehap haftaları, ağrı çok mu şiddetliydi bi de devamlımıydı, ara ara benim de oluyor ama ayırt edebilir miyim bilmiyorum,

Kızlar yüzümde ve kollarımda çilek lekesi çıkmış kırmızı kırmızı inanamıyorum geçer mi?
Bu arada su içenediğim için çok çilek kompostosu içtim

gözünüz aydın canım... ve bir pembiş daha.....
nasılda cahilim ben ilk defa duyuyorum boyle bır alet olduğunu

bakıyım pahalı bişeymiymiş bebeğe zararı varmıymış

yanlız değilsin tatlım bende ilk defa duyuyorum..

ikili teste ne kadar odediniz ??
ben 90tl ödedim canımm

canım dikkat et kendine olmadı doktorunla bir görüş geçemdiğini söyle belki tekrardan rapor verir bende hamişliğimi evde geçirmek isterdim ama nasip iste sağlıklı olsunlarda napalım herbişeylere katlanırız.

kızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:

merhaba canım forumda yeniyim sadece okuyucuyum şu sıralar ama gribini okuyunca sessiz kalamadım.. Bana doktorum ekinezya çayı önermişti 1 saat sonra da papatya çayı içiyorsun. 1 günde ayağa kalkmıştım ilaçsız.. Allah şifa versin canım..

hayırlı olsun canım mipiniz :)

sağol canım. çok korktum ama çok şükür bi şey olmamış miniklere..
çok geçmiş olsun canım allah esirgesin kötülüklerden

hakkaten yuh gerçi bende 180 verdim

kızlar bı kac gun önce uzanmıştım karnımı hafıften bşey gıdıkladı gıbı oldu cokta kısa surmedı acaba bebegımın hareketımıydı ya:44:

bende çok dinliyorum kendimi bazen bana da oluyo ama dinlemekten mi oluyo bilemiyorum :)

hayırlı olsun canım kızın :)

içim bi hoş oldu :) yerim ben onu

Vallahi bilmiyorum doktora da 1 hafta sonra gideceğiz bir baktım yüzümde kırmızı kırmızı lekeler sonra baktım bileklerimde de var.
İnşallah kalıcı değildir.
Neden acaba ya

başka ne yedin bugün sana dokunucak bişey falan varmı? bir düşün acaba çilekmi yaptı olmadı bir acile gidersin en azından alerji olup olmadına bakarlar biraz soğuk su falan sür bir iki saat bekle geçmezse bir doktora git ihmal etme

özendim resmen yogurt mayalıyorum yarım kilo süt bi kaşık yogurt yeter heralde demi tecrübeli birileri akıl verebilirmi? parmagımı hafif ısıracak sıcaklıktayken mayalıyım sarayım 6 saat mutfakta bi köşede bekleteyim böle yapcam sizce olurmu süt yarım kilo cok az derseniz sadece ben yicem eşim hayatta ev yapımı yogurt yemez bende yemezdim ama bebiş için baya 3 5 gün yeter o

bildiğim kadarıyla öyle oluyor tatlımm

canım ben rapor ıstesem bu sefer ısyerınde sorun cıkacak.bu konuda cok anlayıslı olduklarını soyleyemem.rabbıme emanetız ıste napalım.ınsallah ayın 25 nde guzel haberler alırım doktorumdan.karnımda hafıf hafıf kramp tarzı agrılar oluyor su anda normal mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…