2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Vallahi bilmiyorum doktora da 1 hafta sonra gideceğiz bir baktım yüzümde kırmızı kırmızı lekeler sonra baktım bileklerimde de var.
İnşallah kalıcı değildir.
Neden acaba ya

allerjık bır durum olabılır bence de.en ıyısı doktoruna bır telefon et canım.muhakkak senı yonlendırır.

çok geçmiş olsun canım :)

itehap fana rabbim yaşatmasın bir daha ben de de çıktı bebeğini gördüğüne sevindim izlemek çok güzel bıraksalar bi asır izlerim :)

ihmal etme bi git istersen doktora benimde intehap çıktı

ikili test icin bugun gidicem daha.mustafa kir var perinatoloji uzmani.ikili testle 11-14 hafta taramasini o yapacak.

ikili test için 110 tl ayrıntılı için 180 verdik canım

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım, buaralar sanırım iltehap haftaları, ağrı çok mu şiddetliydi bi de devamlımıydı, ara ara benim de oluyor ama ayırt edebilir miyim bilmiyorum,

benimde sağ kasığımda ağrı vardı özellikle küçük tuvallete çıkarken çok şiddetli oluyodu akşam üzeri yürükende ağrıdı hafiften belime vuruyo ağrısı otururken zor kaktım zor oturuyordum zaten bugün gittim intehap çktı antibiyotik verdi inşallah değildir senin ki canım

Kızlar yüzümde ve kollarımda çilek lekesi çıkmış kırmızı kırmızı inanamıyorum geçer mi?
Bu arada su içenediğim için çok çilek kompostosu içtim

alerji doktoruna bii görün canım bişey dokunmuştur belki su yerine soda da içebilirsin

1 kiloya 1 kaşık 3 4 saat tut

teşekkürederim canımmm

birazcık sıcaktı elimi öle cok yakmıyodu hafiften ısıryodu 1 yemek kasıgı kadar (tepeleme değil) yogurdu önce sütle seyrelttim bi köşesinden içine yavasca döktüm hafif karıstırdım peşkirlerle sardım bakalım hayırlısı artık ;DDD

Hep aynı şeyleri yiyorum mecburen başka bişey yiyemiyorum.
Doktora sorayım bakayım
Sağol canım

iyice sar tek peşkir az gelir

bende idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum..
antibiyotik verdi dr.
içmiim dedim ama yok yanlarıma vurdu ağrı..
tedavi edilmezse ilerleyip bebeğe zararı oluyo..
antibiyotiğide içip kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım

ayy bii uyumusum aha sımdı kalktımmm ortada yemekte yok bıseyde yok aksama aç kaldık eşimin gelmesıne 2 saat var hemen bıseyler yapmam lazım

ayy bii uyumusum aha sımdı kalktımmm ortada yemekte yok bıseyde yok aksama aç kaldık eşimin gelmesıne 2 saat var hemen bıseyler yapmam lazım

Bosver birşeyi yapma , gelince o düşünsün :)) benim bugun mide bulantım tavan yapti mutfağa bile giremedim hic bir sey yapmadim gelince baksın basının çaresine

Bosver birşeyi yapma , gelince o düşünsün :)) benim bugun mide bulantım tavan yapti mutfağa bile giremedim hic bir sey yapmadim gelince baksın basının çaresine

günaydııınnnn ben öle olduğum zamanlar dışardan söylüyorum yada annem bişi yapmışsa (karsıda oturuyo hemen) gidiyorum bi tabaga koyyorum eve gelip yiyiorum ;DDDD eşi düşünsünde ben onu suan anladım bişi olmazsa kendide aç kalır puffy benim başıma çok geliyooo

Aa öylemi ben şimdi görüyorum odaları çok güzel ama bilemedim dediğin gibi tadilat varsa çok kötü ben son iki senede iki arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar bende ziyarete gitmiştim lohusa şerbeti falan ikram etmişlerdi çok güzel bebek ve anne için eşyalar vermişlerdi ben en çok bebek hemşirilerin metini duydum ay ne biliyim insanın kafası karışıyor.

ayy kızlar ben dayanamam kocama gunah 2 ay bana baktı bıde benımkı yemegede cok duskun neyse hemen bır corba koydum bıde fırına yemek attım 1 saatte pıser hepsi .
annem 2 kat asagımda oturuyor ama memlekete gıttı bı kac gunlugune babamla dügüne
dısardanda ne yıcem ki köfteden gına geldi kuru seylerde yemek ıstemıyorum ev yemeklerı yapanların yemeklerınıde yıyemem ölee ne yagı koydukları belli deil

sılaaaaaaaaaaaaaaaa napıosun canım ya nıe gelmıosun merak ettımmm iisindir inşşş

İşte yenileniyodu hep odalar şimdi iyidir heralde son halini görmedim, biz büyük bi oda seçmiştik hemşireler evet çok ilgiliydi ilk doğum hastanelerinden, zaten önemli olan drlarımız, şimdi ablama sordum onada vermişler şampuanlar bebekle ilgili bişeyler, hediye çekleri

Tabi tabi dayanama kocisine simdi , bak bir bebek olsun o sana nasil kıyacak , o zaman gorurum seni :))
Benimkide disaridan söylemiyor ki gelince bn tarif ediyorum o yapiyor bir seyler , sonra bulaşığı makineye atıyor , tencereleri sürüyor , çayını koyuyor , bana meyva getiriyor full çalıştırıyorum aksamlari :))

Canım ben en son gittiğimde feci bakteri çıktı test sonuçlarımda. Doktor tek kullanımlık bir antibiyotik verdi, gece içip yatıyorsun. Belki sana da onu vermiştir. Ama ben günde 4 litre su içtim,çok zordu ayaklarımı sıcak tuttum,hava çok sıcak ama çorap giydim. Yerlere sakın basma. İdrarım şeffaf su gibi oldu en sonunda, o kadar suyu içince
Gidip baktırdım hiç enfeksiyon kalmamış.

Oh ne güzel valla, çok şanslısın canım. Benim eşim sanırım ben hiç bulantı, ağrı falan olmadığı için o psikolojiye giremedi. Değişen hiçbir şey olmadı, çorapları hala koltuğun altında buluyorum Acaba azıcık numara mı yapsam, geç mi kaldım

Bence basla numaralara gec gebelik bulantilari dersin , ay benimki birden basladi bazen oluyormus de , faydalan bu gunlerden

Benim şanslı tarafim su yas 45 , kart hamileyim bu yuzden kıymetliyim , esim de 45 yasinda ve erkekler bu yasta daha olgun daha halden anlar oluyorlar , birde cocuk isteyen o olunca ben otomatikman şanslı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…