Vallahi bilmiyorum doktora da 1 hafta sonra gideceğiz bir baktım yüzümde kırmızı kırmızı lekeler sonra baktım bileklerimde de var.
İnşallah kalıcı değildir.
Neden acaba ya
çok geçmiş olsun canım :)Filizcim
Basagrilarim son safhada o yuzden giremiyorum, bugün zipzipimi gördüm onun keyfi var ondan biraz iyi gibiyim.yoksa artik dayanamıyorum agriya agliyorum resmen 2 gün şiddetli 3. Gun sersem gibiyim 4. Gun tekrar basliyor hamdolsun.
Baktim kimse merak etmemiş yinede kendimizden haberleri verdik teyzesi.
Sen nasil oldun kanaman azalmis gözün aydin canım yinede dikkat et yorma kendini.
Biz geldik kızlar.
Bebeğim kocaman olmuştu,çok tatlıydı.
Ense kalınlığı 1.1 çıktı çok şükür.Kan sonucunu 4 gün sonra alabileceğiz.
Enfeksiyon geçti dedi doktor ama bende hala yanma olduğunu söyledim.
Antibiyotik değil antiseptik verdi bu sefer.
Oğlumla girdik muayeneye.Bütün muayene boyunca erkek diye tutturdu.
Erkek olacak ben onunla top oynayacağım dedi.Kız olunca attığı topu tutamazmış.
Veeeeeeee bebiş bize tam göstermedi bacak arasını.
Bir ara doktor da erkeğe benzetir gibi oldu ama net birşey söylemedi.
Biz de 1 ay sonraki kontrolümüzde öğreneceğiz yani.
Çok güzeldi yaaa.Bıraksan saatlerce onu izleyebilirdim.Doktor cihazı her döndürüşünde
farklı bir açıdan izleyip durduk.
Darısı gitmeyenlerin başına.
Kızlar nasılsınız
Benim biraz moralim bozuk...eşimle tartıştık daha doğrusu çok üzdü beni hatasını anlamış olsa bile çok gönül koydum çok üzüldüm elbet geçer ama biraz vakit alıcak... birde neden bilmiyorum hiç olmazdı bende dünden beri kasık ağrım var kontrole de çok var daha ama böyle değişik kramplar giriyor ter döküyorum o ağrılar girdiğinde bir sorun yoktur inşallah ya
ikili test icin bugun gidicem daha.mustafa kir var perinatoloji uzmani.ikili testle 11-14 hafta taramasini o yapacak.
gecmış olsun canım bende enfeksıyondan suphelenıyorum dun 2lı testın sonucu cıktı dıye aradılar bugun gıdecektım sonucu alıp doktoruma göstermeye ama doktorum pazartesıye kadar izinlıymış pazartesı gıdınce bende idrar tahlılı istıycem inş. yanılıyorumdur
geçmiş olsun canım, buaralar sanırım iltehap haftaları, ağrı çok mu şiddetliydi bi de devamlımıydı, ara ara benim de oluyor ama ayırt edebilir miyim bilmiyorum,
Kızlar yüzümde ve kollarımda çilek lekesi çıkmış kırmızı kırmızı inanamıyorum geçer mi?
Bu arada su içenediğim için çok çilek kompostosu içtim
özendim resmen yogurt mayalıyorum yarım kilo süt bi kaşık yogurt yeter heralde demi tecrübeli birileri akıl verebilirmi? parmagımı hafif ısıracak sıcaklıktayken mayalıyım sarayım 6 saat mutfakta bi köşede bekleteyim böle yapcam sizce olurmu süt yarım kilo cok az derseniz sadece ben yicem eşim hayatta ev yapımı yogurt yemez bende yemezdim ama bebiş için baya 3 5 gün yeter o
hayırlı olsun canım mipiniz :)
çok geçmiş olsun canım allah esirgesin kötülüklerden
hakkaten yuh gerçi bende 180 verdim
bende çok dinliyorum kendimi bazen bana da oluyo ama dinlemekten mi oluyo bilemiyorum :)
hayırlı olsun canım kızın :)
içim bi hoş oldu :) yerim ben onu
başka ne yedin bugün sana dokunucak bişey falan varmı? bir düşün acaba çilekmi yaptı olmadı bir acile gidersin en azından alerji olup olmadına bakarlar biraz soğuk su falan sür bir iki saat bekle geçmezse bir doktora git ihmal etme
birazcık sıcaktı elimi öle cok yakmıyodu hafiften ısıryodu 1 yemek kasıgı kadar (tepeleme değil) yogurdu önce sütle seyrelttim bi köşesinden içine yavasca döktüm hafif karıstırdım peşkirlerle sardım bakalım hayırlısı artık ;DDD
bende çok sık idrar yolları iltihabı olurum.hamile kalmadan öncede piyeloseptyl kullanırdım.ilk içişimde faydası olurdu.yakın zamanlarda yine oldum. sağlık ocağındaki doktorda bu ilacı verdi. bende tereddütte kaldım içmedim.doğal bişeylerle geçirmeye çalışayım diye sirkeli su ile tahareti denedim ama faydası olmadı sanırım mecburen bu ilacı kullanacağım
iyice sar tek peşkir az gelir
ayy bii uyumusum aha sımdı kalktımmm ortada yemekte yok bıseyde yok aksama aç kaldık eşimin gelmesıne 2 saat var hemen bıseyler yapmam lazım
ayy bii uyumusum aha sımdı kalktımmm ortada yemekte yok bıseyde yok aksama aç kaldık eşimin gelmesıne 2 saat var hemen bıseyler yapmam lazım
Bosver birşeyi yapma , gelince o düşünsün :)) benim bugun mide bulantım tavan yapti mutfağa bile giremedim hic bir sey yapmadim gelince baksın basının çaresine
aaa orası öle ablama baştan sölemişti sezaryan yaparım ben sadece diye ablamında zaten ikiz, sezaryen olcağı için sorun olmadı, ablamın çok sorunlu geçti hamilelği, ama dr farkedip hastaneye yatırdı onu son 2 ayı falan hastanede geçti ilgisizliğini hiç görmedik açıkcası. ama hastane ozaman 2008de yani özel hastane gibi değildi, odalar falan klima çalışmıyodu yemekler iyi değildi, tabi ablam uzun kaldığı için farkettik, bi de tadilat vardı yazık o oda senin bu oda benim kollarında serum dolaştı ablam. Yaa o günleri hatırladım da tam benim evlendiğim günlerdi ablam gelememişti hastanede olduğu için düğünüme, bende düğünden sonra gelinlikle hastaneye gitmiştim hemşireler falan şook :)
geçmiş olsun canım, buaralar sanırım iltehap haftaları, ağrı çok mu şiddetliydi bi de devamlımıydı, ara ara benim de oluyor ama ayırt edebilir miyim bilmiyorum,
Bosver birşeyi yapma , gelince o düşünsün :)) benim bugun mide bulantım tavan yapti mutfağa bile giremedim hic bir sey yapmadim gelince baksın basının çaresine
günaydııınnnn ben öle olduğum zamanlar dışardan söylüyorum yada annem bişi yapmışsa (karsıda oturuyo hemen) gidiyorum bi tabaga koyyorum eve gelip yiyiorum ;DDDD eşi düşünsünde ben onu suan anladım bişi olmazsa kendide aç kalır puffybenim başıma çok geliyooo
Aa öylemi ben şimdi görüyorum odaları çok güzel ama bilemedim dediğin gibi tadilat varsa çok kötü ben son iki senede iki arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar bende ziyarete gitmiştim lohusa şerbeti falan ikram etmişlerdi çok güzel bebek ve anne için eşyalar vermişlerdi ben en çok bebek hemşirilerin metini duydum ay ne biliyim insanın kafası karışıyor.
günaydııınnnn ben öle olduğum zamanlar dışardan söylüyorum yada annem bişi yapmışsa (karsıda oturuyo hemen) gidiyorum bi tabaga koyyorum eve gelip yiyiorum ;DDDD eşi düşünsünde ben onu suan anladım bişi olmazsa kendide aç kalır puffybenim başıma çok geliyooo
ayy kızlar ben dayanamam kocama gunah 2 ay bana baktı bıde benımkı yemegede cok duskun neyse hemen bır corba koydum bıde fırına yemek attım1 saatte pıser hepsi .
annem 2 kat asagımda oturuyor ama memlekete gıttı bı kac gunlugune babamla dügüne
dısardanda ne yıcem ki köfteden gına geldi kuru seylerde yemek ıstemıyorum ev yemeklerı yapanların yemeklerınıde yıyemem ölee ne yagı koydukları belli deil
bende idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum..
antibiyotik verdi dr.
içmiim dedim ama yok yanlarıma vurdu ağrı..
tedavi edilmezse ilerleyip bebeğe zararı oluyo..
antibiyotiğide içip kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Tabi tabi dayanama kocisine simdi , bak bir bebek olsun o sana nasil kıyacak , o zaman gorurum seni :))
Benimkide disaridan söylemiyor ki gelince bn tarif ediyorum o yapiyor bir seyler , sonra bulaşığı makineye atıyor , tencereleri sürüyor , çayını koyuyor , bana meyva getiriyor full çalıştırıyorum aksamlari :))
Oh ne güzel valla, çok şanslısın canım. Benim eşim sanırım ben hiç bulantı, ağrı falan olmadığı için o psikolojiye giremedi. Değişen hiçbir şey olmadı, çorapları hala koltuğun altında buluyorumAcaba azıcık numara mı yapsam, geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?