2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayy valla ya cok uzuluyorum bıde benım eşimin işide agır sabahtan aksama kadar kadınlarla ugras dur
eve gelıo yemegımı hazırlıo topluyor makıne ısını ben yapıyorum yerlestırmesını begenmıyorum
valal cocuk oluncada devam eder bole yetısemem ben napım

Tamam erkeklerede zor ama hayatta müşterek , cocuk ne anlasınlar , oyle hep hazıra konarsa kıymet bilmez.
Cocuk olunca ben cok yüklenmem ama o yapar zaten , acayip vicdanli bir adamdır hic kiyamaz bende bu durumu kullaniyorum ne yapayim. Doktor uzanmayacak eğilmeyecek dedi , bulaşık makinesini bana elletmiyor , çamaşırı ben koyuyorum yıkanıyor , isten gelince bakiyorum kurutucuya atıyor , kurulunca katlayıp koyuyor ütü sepetine :)
Aslinda cok yapiyor hakkını ödeyemem o kadar :)

aynen öle valla hakkını odeyemem kocamın allah razı olsun bugun bıze yarıın onlara hayat müşterek dedıgın gıbı

Ohh ohh yemekler pismis , temizlikler yapilmis ..

Kabilarda canim testiniz guzel gecmis gozun aydin ..

Bende bugun igne olmaya gittim hemsire kacinci haftadasin dedi 13 dedim .. Nasil zayifsin dedi ..Sabah karnimin olmadigi ana denk geldi .:))) esimde eve gelince kilo aldirici seyler ye diyor ..beyy beyy cocuk oyle beslenmez dedim :)

Flyer cseninde kontrolun iyi gecmis , bir sehzade daha geliyor .. Gozun aydin canim seninde ..

Puffy abla benim bebiste 3veya 4 d de bacaklarini acmis resmen mipiydi bana gore , belli olmaz kkizlardada boyle oluyor hu haftalarda demisti ..10+1 di ozaman ..

Bende pazartesiyi iple cekiyorum , kotu birseyler cikmasin diye dua ediyorum ..
Sizin dualariniza ihtiyacim cok var eksik etmeyin kizlar .. Son 2 dusukten sonra cok korkuyorum ..

Bigun bend yasin okuyacagim , hepiniz dualarimdasiniz kizlar ..

Bugün günlerden naz yapma zamanıdır, anlaştık

monurol muydu neydi..onu da içtim
zaten su içmekten ayağı kalkınca midem lokur lokur :))
geçer inş. yaa..

allah kabul etsın canımmm rabbım ıns bır daha yasatmaz..hesapta bende okuycaktım uyumus kalmısım aksama okuyabılırsem okuycam inş

monurol muydu neydi..onu da içtim
zaten su içmekten ayağı kalkınca midem lokur lokur :))
geçer inş. yaa..
Bu pislik benim normalde de başımın belasıydı, sürekli sistit oluyordum. Bir de tuvalet kağıdı kullanmıyorum, antibakteriyel ıslak mendil kullanıyorum.

Bu pislik benim normalde de başımın belasıydı, sürekli sistit oluyordum. Bir de tuvalet kağıdı kullanmıyorum, antibakteriyel ıslak mendil kullanıyorum.
benımdeeee kabusumdur sistit yaa off valla yazın sıcaklardan kısın soguklardan cok olurdum
monoral şaşe tek kullanımlık ılac bana cok ii gelmıstı .
bıde 1 lıtre kaynamıs sogutulmus suya 1 yemek kasıgı karbonat at ph degerı cok yuksek bununla yıka
allaha sukur hamılelık donemınde hıc olmadım cunku 2 3 lıtre su ıcıyorum gunde..

heh benim eşimde aynı o dediğinden gerçi adam ne yapsın ben bile hala hamile gibi değilim hiç bir belirti yok yorulduğumda bel ağrılarımı saymazsak Allah a şükür bi sıkıntım olmadı bu vakte kadar olsaydıda yataydım demiyorum ama biraz birileri bana da yardım etseydi fena olmazdı diyorum :)

Deneyeceğim bunu da, ilk defa duydummm. Teşekkürler bilgi için
Aman canım inşallah da hiç olmazsın, çok kötü hastalık:2::2:

kızlar benımde hıc bulantım olmadı ama kanama oldugu ıcın eşim yardımcı yoksa benımkıde asla etmezdi
ama eşim cok topludur normaldede.suan ev berbat durumda onun elıne bakıo lekelerım gecse ahh kıyamam kocama ben kendım yapardım
sabah bana dıyorkı yemek programı acıktı oh bak kadınlar yemek ıcın calısıo bızım hatunda burda pc basında calısıo
börek tatlı kek yap dıo dedım he olur yemek yaptıgıma sukret

Deneyeceğim bunu da, ilk defa duydummm. Teşekkürler bilgi için
Aman canım inşallah da hiç olmazsın, çok kötü hastalık:2::2:

aynen yaa bıkere ramazandı mısafırlıge gıttık orucluyum allahım nasıl tuttu ama anlatamam dakka bası wc deyım dayanamadım aglıyorum kıvranıyorum dedım taş dusuruyorum hemen hast gittim ılac antıbıyotık gectı allahtan cok illet bişeyy valla sistit:18:
benımde arkadasım soyledı karbonatı canım ph sevıyesı yuksek oldugu ıcın dene ben bıde mantarda olurum cok

Son düzenleme:

Evet bizde de durum aynen böyle, hamile gibi değilim. O bana naz yapıyor aksine
Yemeği, temizliği hep devam ediyor, alışamadı adamcağız hamileliğe Bir de bizim üst katta hamile var, kız nasıl naz yapıyor, yemek her gün dışarda yiyorlar ama kız numara yapıyor çünkü çok kilo aldı, midesi bulanan insan kilo alamaz. Onu da gördü, bence hamilelikte yapılan her şey numara diyor

selam kızlar. bugün giremedim hiç. grip başağrısı boğaz ağrısı hepsi üst üste. şimdide eşimle yine ailesi yüzünden tartıştık. sinirimden geldim mutfağa nete giriim bari dedim. herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım. yavaş yavaş bakmaya çalışıcam

ihihiih kıyamammm ya ne güzel ama derli topluymuş kocan biz corapları terlikleri yatakların koltukların altından topluyoruz kirlilerini bile banyoya ben götürüyorum benim de halsizliğim cok yapıyorum şükür ama her zaman elim kolum kalkmıyo haftada bir işte, haftada bir temizlik 2 3 günde bir yemek öyle

oooo senin başındaki bela büyükmüş hhahahah gerçekten midesi bulansa kilo almaz hahaha çok güldüm ya senin için kötü olmuş ay sanki benim eşimi anlatıyosun aksine o nazlı bugün temizlik yapıyorum oo hayırdır falan diyo dedim yürüüü bide dalga geçiyo milletin kocaları temizlik yemek yapıyo sen anca konuş diyorum hahahahhah diyoo işin ne yap diyo bir rahat adam, ben iyii olduğum için keyfi yerinde yani hayat ona aynı devam ediyo:)

Benimki de kirli kibar
Hİç toplamayı bilmez, işine gelmiyor çünkü, evde boş bulduğu yere giyip çıkardıklarını yığmaya bayılır koleksiyon yapıyor heraldee Hatta tuvalet kağıdı bittiğinde takmıyor orada karton koleksiyonu olmuş. Üstüne koyup kullanıyor
Sevmesem bir gün çekilmez

ay kız bukadar olur benzemek kardeşlermi acabaa kapının yanında biriktirirrr sonra kapının arkasındaki askıya herşeyi asarrrr neden camasır yıkamıyosunn e camasırlık boş ordan ben kirlilieri bilcekmişim alıp yıkıcakmışım hem pis dağınık hem titiz titizliğide herşey olsun ister ama bişeyi ellmez kirliisni bile atmaz corabı pantolonu gömleği tshirtü afedersin donu ya almasam kokusur bitleniriz vallla

Hakkaten ya milletin kocaları neler yapıyor, benim babam da yapardı gerçi
Aman iyi olalım da yapmaya razıyım ben. İnsanın birine muhtaç olması da kötü, tabi biraz yardıma hayır demezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…