ay kız bukadar olur benzemek kardeşlermi acabaa kapının yanında biriktirirrr sonra kapının arkasındaki askıya herşeyi asarrrr neden camasır yıkamıyosunn e camasırlık boş ordan ben kirlilieri bilcekmişim alıp yıkıcakmışım hem pis dağınık hem titiz titizliğide herşey olsun ister ama bişeyi ellmez kirliisni bile atmaz corabı pantolonu gömleği tshirtü afedersin donu ya almasam kokusur bitleniriz vallla
selam kızlar. bugün giremedim hiç. grip başağrısı boğaz ağrısı hepsi üst üste. şimdide eşimle yine ailesi yüzünden tartıştık. sinirimden geldim mutfağa nete giriim bari dedim. herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım. yavaş yavaş bakmaya çalışıcam
Ohh ohh yemekler pismis , temizlikler yapilmis ..
Kabilarda canim testiniz guzel gecmis gozun aydin ..
Bende bugun igne olmaya gittim hemsire kacinci haftadasin dedi 13 dedim .. Nasil zayifsin dedi ..Sabah karnimin olmadigi ana denk geldi .:))) esimde eve gelince kilo aldirici seyler ye diyor ..beyy beyy cocuk oyle beslenmez dedim :)
Flyer cseninde kontrolun iyi gecmis , bir sehzade daha geliyor .. Gozun aydin canim seninde ..
Puffy abla benim bebiste 3veya 4 d de bacaklarini acmis resmen mipiydi bana gore , belli olmaz kkizlardada boyle oluyor hu haftalarda demisti ..10+1 di ozaman ..
Bende pazartesiyi iple cekiyorum , kotu birseyler cikmasin diye dua ediyorum ..
Sizin dualariniza ihtiyacim cok
var eksik etmeyin kizlar .. Son 2 dusukten sonra cok korkuyorum ..
Bigun bend yasin okuyacagim , hepiniz dualarimdasiniz kizlar ..
bence de kardeş olabilirlerBenimkinin annesi çok titiz, alışmış orda her işini yaptırmaya. Her şeyi dört dörtlük bekler o yüzden. Bir de ben buna ayrı çoraplarının kirlilerini atması için sepet aldım, yatak odasına koydum ki her gün boşaltırım diye. Çünkü banyoya kirli sepetine götürmüyor.Çorapları sepetin içine değil önüne atmış ya onu bile yapmıyor.
sılaaaaaaaaaaaaaaaa napıosun canım ya nıe gelmıosun merak ettımmmiisindir inşşş
ay kız bukadar olur benzemek kardeşlermi acabaa kapının yanında biriktirirrr sonra kapının arkasındaki askıya herşeyi asarrrr neden camasır yıkamıyosunn e camasırlık boş ordan ben kirlilieri bilcekmişim alıp yıkıcakmışım hem pis dağınık hem titiz titizliğide herşey olsun ister ama bişeyi ellmez kirliisni bile atmaz corabı pantolonu gömleği tshirtü afedersin donu ya almasam kokusur bitleniriz vallla
bence de kardeş olabilirlerBenimkinin annesi çok titiz, alışmış orda her işini yaptırmaya. Her şeyi dört dörtlük bekler o yüzden. Bir de ben buna ayrı çoraplarının kirlilerini atması için sepet aldım, yatak odasına koydum ki her gün boşaltırım diye. Çünkü banyoya kirli sepetine götürmüyor.Çorapları sepetin içine değil önüne atmış ya onu bile yapmıyor.
ihihiih kıyamammm ya ne güzel ama derli topluymuş kocan biz corapları terlikleri yatakların koltukların altından topluyoruz kirlilerini bile banyoya ben götürüyorum benim de halsizliğim cok yapıyorum şükür ama her zaman elim kolum kalkmıyo haftada bir işte, haftada bir temizlik 2 3 günde bir yemek öyle
hadi yaaaaaBenimki de kirli kibar
Hİç toplamayı bilmez, işine gelmiyor çünkü, evde boş bulduğu yere giyip çıkardıklarını yığmaya bayılır koleksiyon yapıyor heraldeeHatta tuvalet kağıdı bittiğinde takmıyor orada karton koleksiyonu olmuş. Üstüne koyup kullanıyor
Sevmesem bir gün çekilmez
Kizlar varya amma cekistirdiniz kocaları adamların cayır cayır yanıyordum kulakları
Amma seviyorsunuz kocislerinizi imrendim vallahi
inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldihadi yaaaaabenımkıde sabah kalkar yataktan eşofmanları katlar dolabına koyar bense yatagın ustune atıyorum
benden toplu yaaa eşim valla sanslıyım daha 1 gun bıle corabını gormedım ortada kaynanam alıstırmıs öle.
koleksıyon yapyor ayy koptummmmmmm
öldüm valla gulmekten bızımde tuvalet kagıtları bıter eşim saolsun asar ben hıc ellemem bugun dedım temızlık yapım yok bosver ben yaparım dedı normalde kessen yapmaz bıde temızlıgı yaparken camların storlarınıda ceker bırı gorcek dıe ödü kopuyor
agırdır eşim ama napsın benım bebıs zor oldu bıraz o yuzden yapıo yoksa her iş benım omuzumda3 sene olcak evlenelı 12 gun sonra ılk defa esımı bu kadar yardım ederken gordum aglıyasım geldı
Troid kontrolün olması lazım bu ara ayda bir gidiyordun sende sanırım haftaya benim kontrolüm var ne yaptın merak ettim
canımm sagolasınn... cok sukur iyiyim. her gün takip ediyorum ama yazamadım bir türlüü... sen nasılsın?? keyfin yerinde mi??
bu arada yazamadığım süre boyunca bir sürü güzel haber alan arkadaşlar oldu. hepsinin gözü aydın. cinsiyetleri öğrenenler de var masallahh.. hayırlı evlat olsunlar inş..
ben pazartesi günü kontrole gidicem. sanırım ense kalınlıklarına ve plesentalarına falan bakıcakmış. tek yumurta ucuzleri mi yoksa ayrı ayrı mı net olarak o zaman belli olacak.. her zaman ki gibi cok duaya ihtiyacım var. herkes doktora gitmeden heyecanlanıyor belki strese giriyor ama benim durumum oldukça yüksek risk grubu. cok cok dua bekliyorum..
Canim ben her ayın 5 inde yaptiriyorum bir önceki 5.74 idi ilac dozunu arttırdı , bu ay 3.01 cikmisti o kadar ilaca bu kadar dustu daha düşmesi icin yine doz arttırdı su an euhtrox 150 mg 5 gun , 100mg 2 gun kullaniyorum
Senin bebis nasil :)
inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldikıymetini bil öp başına koy yemin ederim jsdnfjsanfsad
2 sefer yazdım ama gormedın sonunda gordunbende napım yemek yıom canım aksam yemegımızın saatıne bak anca gelıo benmkı evet canım durumun bıze gore dahada rısklı allahım yardımcın olsun kuzumm ıns guzel sonuclar alırsınızz
canım genemı tartıstınız yaanolcak halınız ya bole bır ıyı olamıomu eşin anlayışş gostermesı lazım sana suan hamılesın ve en hassas donemlerındesın ah bu aılesı yaaa tasının gıdın uzaklara
Evet seviyorum kocişimi vallaKizlar varya amma cekistirdiniz kocaları adamların cayır cayır yanıyordum kulakları
Amma seviyorsunuz kocislerinizi imrendim vallahi
valla bıde adamın ustune cok gıdıyorumdun bagındım cok sessızdır eşim ama damarına bastımmı evden kaç yani
sabırlıdır eşim cok fazla.ayy kızlar cok guldum ya eşlerınıze bıde cok yenı evlısın cnm sen ustune tıtremesı lazım
naz yap azcık sende kız
bılmesen daha ii aslında yaa bende cok arastırıyordum valla ense olcumu vs hıc bakmadım bıle dr olctu ıyı dedı okadarcanımm gözümden kaçmış.. kusura bakmaa..sifa olsun ins yediklerin.. sana kilo yapmasın hepsi bebişe yarasın inş.. duaların için de cok cok teşekkür ederimm.. geçenlerde bir hemşireyle konuştum da bir takım riskleri içim daraldı. bilsem mi daha iyi bilmesemmi cözemedimm:26:
aynen ole canım 1 seferde sen yap yanı ne var alttan alsa...bız kadınlar cok safız hemen herseyı unutuyoruz ama onlar hıc unutmaz zorlarına gıder bız ınsan deılız sankı !!ben evimi terkederek onlara büyük terbiyesizlik yapmışım hala unutamıomuş onu sölüo. bende dedim ben onların bana ve aileme direk yaptıklarını nasıl unuttum dedim. bilmiyorum nereye varır ama daha önceki kavgalarımızda böle olmuodu. baya soudu. büyük ihtimal orda kaldığı süre boyunca gazladılar eşimi. ve halada telefonla devam ediolar. olabilir ben hata yapmış olabilirim ama bi kerede ben yapiim dimi. ben cahilim madem öle büyük olarak arayıp bi sorsalardı niye gittim ne oldu bide benim ağzımdan dinleselerdi. o kadar sinir oluyorumki. ben şimdiye kadar yüzlerine hiçbişi demedim. hep güleryüzlü saygılı davrandım. ama eşim benim annemin yüzüne neler dedi. annesi anneme anneanneme neler dedi. neler yaşandı. biz hiçbirinde böle yapmadık olur dedik kapadık sürdürmedik. ben böle bişey yapmamama rağmen şu gördüğüm muameleye bak. bide işin kötü tarafı anlatmaya çalışıyorum anlamıoda eşim. belli gazlanmış. ama umrumda değil. benim anneme yapılan saygısızlıkları görmüyor neymiş o gün ablasının hocasının geleceğini bile bile gitmişim onlara terbiyesizlik etmişim. bananeyse benim kimimse dıdısının dıdısı. onun için çok önemliymişmiş. resmen ailesinin ağzı. valla isabet oldu küssün dursun umrumda değil. anneler günündede gitmem isabet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?