2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ya kızlar bu arada benim yogurt daha sıvı az önce köşesinden azcık baktım hala sıvı sallandı içinde baya sıvı yani sütten koyu ama yogurda göre,su ,, acaba saat ilerledikçe katılaşırmı ;SS

bence de kardeş olabilirler Benimkinin annesi çok titiz, alışmış orda her işini yaptırmaya. Her şeyi dört dörtlük bekler o yüzden. Bir de ben buna ayrı çoraplarının kirlilerini atması için sepet aldım, yatak odasına koydum ki her gün boşaltırım diye. Çünkü banyoya kirli sepetine götürmüyor.Çorapları sepetin içine değil önüne atmış ya onu bile yapmıyor.

canım genemı tartıstınız yaa nolcak halınız ya bole bır ıyı olamıomu eşin anlayışş gostermesı lazım sana suan hamılesın ve en hassas donemlerındesın ah bu aılesı yaaa tasının gıdın uzaklara

Troid kontrolün olması lazım bu ara ayda bir gidiyordun sende sanırım haftaya benim kontrolüm var ne yaptın merak ettim

Son düzenleme:

Selayhus senin cinsiyet belli degilmi , okuyorum ama cok kalabalık olduk unutuyorum , daha demedimi doktor cinsiyeti
Kontrole az kalmis , koyu bir sey çıkmaz endiselenme , buraya kadar geldik me badireler atlattı cogumuz artik sakin sakin bebisleri büyüteceğiz

ay benimkide banyoya götürse bile sepetin önüne yere atar suan kahkaha atıyorum ya, aynen benimkinin de annesi cok titiz bide derdiki kızlarım pasaklıdır oglum kız olcakmış derli topludur , ya eziyeti bana yada kızları hakkatten bitli

sılaaaaaaaaaaaaaaaa napıosun canım ya nıe gelmıosun merak ettımmm iisindir inşşş

canımm sagolasınn... cok sukur iyiyim. her gün takip ediyorum ama yazamadım bir türlüü... sen nasılsın?? keyfin yerinde mi??

bu arada yazamadığım süre boyunca bir sürü güzel haber alan arkadaşlar oldu. hepsinin gözü aydın. cinsiyetleri öğrenenler de var masallahh.. hayırlı evlat olsunlar inş..

ben pazartesi günü kontrole gidicem. sanırım ense kalınlıklarına ve plesentalarına falan bakıcakmış. tek yumurta ucuzleri mi yoksa ayrı ayrı mı net olarak o zaman belli olacak.. her zaman ki gibi cok duaya ihtiyacım var. herkes doktora gitmeden heyecanlanıyor belki strese giriyor ama benim durumum oldukça yüksek risk grubu. cok cok dua bekliyorum..

Kizlar varya amma cekistirdiniz kocaları adamların cayır cayır yanıyordum kulakları
Amma seviyorsunuz kocislerinizi imrendim vallahi

hadi yaaaaa benımkıde sabah kalkar yataktan eşofmanları katlar dolabına koyar bense yatagın ustune atıyorum
benden toplu yaaa eşim valla sanslıyım daha 1 gun bıle corabını gormedım ortada kaynanam alıstırmıs öle.
koleksıyon yapyor ayy koptummmmmmm
öldüm valla gulmekten bızımde tuvalet kagıtları bıter eşim saolsun asar ben hıc ellemem bugun dedım temızlık yapım yok bosver ben yaparım dedı normalde kessen yapmaz bıde temızlıgı yaparken camların storlarınıda ceker bırı gorcek dıe ödü kopuyor
agırdır eşim ama napsın benım bebıs zor oldu bıraz o yuzden yapıo yoksa her iş benım omuzumda 3 sene olcak evlenelı 12 gun sonra ılk defa esımı bu kadar yardım ederken gordum aglıyasım geldı

Kizlar varya amma cekistirdiniz kocaları adamların cayır cayır yanıyordum kulakları
Amma seviyorsunuz kocislerinizi imrendim vallahi

şuan pirelerle uyuyor valla 12 8 çalısıyor bu hafta 1 saat sonra işe gidecek napalım doğrular bunlar çok seviyoruz bana öyleler DDD sevgi dağınıklığı örtmüyorrrr ihihihi

inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldi kıymetini bil öp başına koy yemin ederim jsdnfjsanfsad

Troid kontrolün olması lazım bu ara ayda bir gidiyordun sende sanırım haftaya benim kontrolüm var ne yaptın merak ettim

Canim ben her ayın 5 inde yaptiriyorum bir önceki 5.74 idi ilac dozunu arttırdı , bu ay 3.01 cikmisti o kadar ilaca bu kadar dustu daha düşmesi icin yine doz arttırdı su an euhtrox 150 mg 5 gun , 100mg 2 gun kullaniyorum
Senin bebis nasil :)

2 sefer yazdım ama gormedın sonunda gordun bende napım yemek yıom canım aksam yemegımızın saatıne bak anca gelıo benmkı evet canım durumun bıze gore dahada rısklı allahım yardımcın olsun kuzumm ıns guzel sonuclar alırsınızz

Çok iyi çıkmış bu ayki değerin geçen aya göre inşallah düşmeye devam eder... Benim bebiş gayet iyi maşallah sıkıntımız kalmadı allaha şükür büyüyoruz teyzesi okudun mu bilmiyorum doktorum %99 kız dedi erkek hissediyorum derken kızım olacak allah sağlık sıhat versin cinsiyeti önemli değil sen nasılsın baş ağrıların hafifledi mi

inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldi kıymetini bil öp başına koy yemin ederim jsdnfjsanfsad

valla bıde adamın ustune cok gıdıyorum dun bagındım cok sessızdır eşim ama damarına bastımmı evden kaç yani
sabırlıdır eşim cok fazla.ayy kızlar cok guldum ya eşlerınıze bıde cok yenı evlısın cnm sen ustune tıtremesı lazım
naz yap azcık sende kız

canımm gözümden kaçmış.. kusura bakmaa.. sifa olsun ins yediklerin.. sana kilo yapmasın hepsi bebişe yarasın inş.. duaların için de cok cok teşekkür ederimm.. geçenlerde bir hemşireyle konuştum da bir takım riskleri içim daraldı. bilsem mi daha iyi bilmesemmi cözemedimm:26:

ben evimi terkederek onlara büyük terbiyesizlik yapmışım hala unutamıomuş onu sölüo. bende dedim ben onların bana ve aileme direk yaptıklarını nasıl unuttum dedim. bilmiyorum nereye varır ama daha önceki kavgalarımızda böle olmuodu. baya soudu. büyük ihtimal orda kaldığı süre boyunca gazladılar eşimi. ve halada telefonla devam ediolar. olabilir ben hata yapmış olabilirim ama bi kerede ben yapiim dimi. ben cahilim madem öle büyük olarak arayıp bi sorsalardı niye gittim ne oldu bide benim ağzımdan dinleselerdi. o kadar sinir oluyorumki. ben şimdiye kadar yüzlerine hiçbişi demedim. hep güleryüzlü saygılı davrandım. ama eşim benim annemin yüzüne neler dedi. annesi anneme anneanneme neler dedi. neler yaşandı. biz hiçbirinde böle yapmadık olur dedik kapadık sürdürmedik. ben böle bişey yapmamama rağmen şu gördüğüm muameleye bak. bide işin kötü tarafı anlatmaya çalışıyorum anlamıoda eşim. belli gazlanmış. ama umrumda değil. benim anneme yapılan saygısızlıkları görmüyor neymiş o gün ablasının hocasının geleceğini bile bile gitmişim onlara terbiyesizlik etmişim. bananeyse benim kimimse dıdısının dıdısı. onun için çok önemliymişmiş. resmen ailesinin ağzı. valla isabet oldu küssün dursun umrumda değil. anneler günündede gitmem isabet olur.

yok anacım yok yeni nesil ama bişey olsun bana kıyamaz yazıkk biyerim ağrısın ağlıyım bişi olsun gözleri dolar ama işte biraz da beceriksiz ve cok sakardır Allah dagına göre kar veriyor benim midem bulansa düşün ihtimalim olsa bişeyim olsa Allah korusun biz ölürdük heralde beraber açlıktan pislikten ona kızınca diyorum bebeğe ne gerek var sen işte koca bebeksin bazen otururuz bişeye dalar meyve falan uzatrım ağzına jsadf ozamanlar bebekten farkın yok derim

bılmesen daha ii aslında yaa bende cok arastırıyordum valla ense olcumu vs hıc bakmadım bıle dr olctu ıyı dedı okadar
cok fazla arastırdıkca kafayı yıosun ınan..
saol canımmm ıns bana yaramasında bebıse yarasın

aynen ole canım 1 seferde sen yap yanı ne var alttan alsa...bız kadınlar cok safız hemen herseyı unutuyoruz ama onlar hıc unutmaz zorlarına gıder bız ınsan deılız sankı !!
valla cnm ne dıycegımı sasırdım cıdden ne kadar zorluk cekıyorsun ya ınan cok uzuluyorum sana..eşinde hıc alttan almıyormu yaa nasıl bır ınsan bu halde senı uzuyor nasıl vıcdanı var anlamadım gunah o karnındakı bebege neyse rabbım goruyor yapılanları bosver allah yardımcın olsun kuzum ıns bıran once eşin duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…