yok anacım yok yeni nesilama bişey olsun bana kıyamaz yazıkk biyerim ağrısın ağlıyım bişi olsun gözleri dolar ama işte biraz da beceriksiz ve cok sakardır Allah dagına göre kar veriyor benim midem bulansa düşün ihtimalim olsa bişeyim olsa Allah korusun biz ölürdük heralde beraber açlıktan pislikten ona kızınca diyorum bebeğe ne gerek var sen işte koca bebeksin bazen otururuz bişeye dalar meyve falan uzatrım ağzına jsadf ozamanlar bebekten farkın yok derim
bılmesen daha ii aslında yaa bende cok arastırıyordum valla ense olcumu vs hıc bakmadım bıle dr olctu ıyı dedı okadar
cok fazla arastırdıkca kafayı yıosun ınan..
saol canımmm ıns bana yaramasında bebıse yarasın
aynen ole canım 1 seferde sen yap yanı ne var alttan alsa...bız kadınlar cok safız hemen herseyı unutuyoruz ama onlar hıc unutmaz zorlarına gıder bız ınsan deılız sankı !!
valla cnm ne dıycegımı sasırdım cıdden ne kadar zorluk cekıyorsun ya ınan cok uzuluyorum sana..eşinde hıc alttan almıyormu yaa nasıl bır ınsan bu halde senı uzuyor nasıl vıcdanı var anlamadım gunah o karnındakı bebege neyse rabbım goruyor yapılanları bosver allah yardımcın olsun kuzum ıns bıran once eşin duzelır
şuan pirelerle uyuyor valla 12 8 çalısıyor bu hafta 1 saat sonra işe gidecek napalım doğrular bunlar çok seviyoruz bana öyleler DDD sevgi dağınıklığı örtmüyorrrr ihihihi
Çok iyi çıkmış bu ayki değerin geçen aya göre inşallah düşmeye devam eder... Benim bebiş gayet iyi maşallah sıkıntımız kalmadı allaha şükür büyüyoruz teyzesi okudun mu bilmiyorum doktorum %99 kız dedi erkek hissediyorum derken kızım olacak allah sağlık sıhat versin cinsiyeti önemli değil sen nasılsın baş ağrıların hafifledi mi
inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldikıymetini bil öp başına koy yemin ederim jsdnfjsanfsad
Evet seviyorum kocişimi vallaNapalım bizimkiler de bu model
Daha işte, kesin kulakları çınlamıştır.
evet canım zor oldugunu cok cok ıyı bılıyorum ıkız gebelıklerde tehlıkelı ama senın üçüz daha tehlıkelı erken dogum vs oluyor o yuzden cok cok dınlenmen laızm kendını hıc yormaman lazım. aynen ole bol bol rabbıme dua et evet cnm ıns saglıkla dunyaya getıreceksın bebıslerınıbütün riskleri bilmeli ama endişe etmemeliymişim. tüm doktorlar böyle söylüyor. tahmin edersin ki bu oldukça zor.. neysee iyi olacak inş. duadan başka sığınacağım bir kapı yok. Allahım nasıl böyle bir mucize verdiyse kolaylıgını da verecek inş..
evet canım zor oldugunu cok cok ıyı bılıyorum ıkız gebelıklerde tehlıkelı ama senın üçüz daha tehlıkelı erken dogum vs oluyor o yuzden cok cok dınlenmen laızm kendını hıc yormaman lazım. aynen ole bol bol rabbıme dua et evet cnm ıns saglıkla dunyaya getıreceksın bebıslerını
bılmesen daha ii aslında yaa bende cok arastırıyordum valla ense olcumu vs hıc bakmadım bıle dr olctu ıyı dedı okadar
cok fazla arastırdıkca kafayı yıosun ınan..
saol canımmm ıns bana yaramasında bebıse yarasın
aynen ole canım 1 seferde sen yap yanı ne var alttan alsa...bız kadınlar cok safız hemen herseyı unutuyoruz ama onlar hıc unutmaz zorlarına gıder bız ınsan deılız sankı !!
valla cnm ne dıycegımı sasırdım cıdden ne kadar zorluk cekıyorsun ya ınan cok uzuluyorum sana..eşinde hıc alttan almıyormu yaa nasıl bır ınsan bu halde senı uzuyor nasıl vıcdanı var anlamadım gunah o karnındakı bebege neyse rabbım goruyor yapılanları bosver allah yardımcın olsun kuzum ıns bıran once eşin duzelır
Evet bu ay dustu cok sukur , senin kizi okudum tebrik bile yazdim sen atlamissin :)
Vallaha saglikli olsunlar benim icin cinsiyetin hic önemi yok ben onu bu yasta ne zorluklarla tasiyorum , doktor %80 erkek dedi ama kesin erkek hala demiyor bizde bekliyoruz bakalim
Bas agrilarim hala var birde myonlar çıktı yatmaya devam hamilelik genellikle evde geçecek , oyle özlerimi istedigim gibi dışarıya
Bizim ufaklik feci öksürüyor esime acile götürelim dedim bende yanliz bırakmayayım onlari , yarin annesine gidecek boyle hasta göndermeyelim hafta sonu kotu geçmesin , gorusuruz Kizlar
bende çok sık idrar yolları iltihabı olurum.hamile kalmadan öncede piyeloseptyl kullanırdım.ilk içişimde faydası olurdu.yakın zamanlarda yine oldum. sağlık ocağındaki doktorda bu ilacı verdi. bende tereddütte kaldım içmedim.doğal bişeylerle geçirmeye çalışayım diye sirkeli su ile tahareti denedim ama faydası olmadı sanırım mecburen bu ilacı kullanacağım
itehap fana rabbim yaşatmasın bir daha ben de de çıktı bebeğini gördüğüne sevindim izlemek çok güzel bıraksalar bi asır izlerim :)
Ohh ohh yemekler pismis , temizlikler yapilmis ..
Kabilarda canim testiniz guzel gecmis gozun aydin ..
Bende bugun igne olmaya gittim hemsire kacinci haftadasin dedi 13 dedim .. Nasil zayifsin dedi ..Sabah karnimin olmadigi ana denk geldi .:))) esimde eve gelince kilo aldirici seyler ye diyor ..beyy beyy cocuk oyle beslenmez dedim :)
Flyer cseninde kontrolun iyi gecmis , bir sehzade daha geliyor .. Gozun aydin canim seninde ..
Puffy abla benim bebiste 3veya 4 d de bacaklarini acmis resmen mipiydi bana gore , belli olmaz kkizlardada boyle oluyor hu haftalarda demisti ..10+1 di ozaman ..
Bende pazartesiyi iple cekiyorum , kotu birseyler cikmasin diye dua ediyorum ..
Sizin dualariniza ihtiyacim cok var eksik etmeyin kizlar .. Son 2 dusukten sonra cok korkuyorum ..
Bigun bend yasin okuyacagim , hepiniz dualarimdasiniz kizlar ..
off yaaa keşke yakın bıyerlerde olsaydın bızlere ınan cok uzuldumm elımızden bısey gelse keşke.saol canım. ağlamaktan içim çıktı yineadamın umru bile diil. normalde duygusalım zaten bide hamilelik iice perişan oldum. Rabbim büyük. bol bol dua ediyorum başka sığıncak kimsem yok. elbet görüyordur yaşadıklarımı. napayım şaşırdım. artık konuşup kendimi anlatmak bile gelmiyor içimden yoruldum sadece susuyorum
Günaydın millet işbaşı başladı bana ay bu arada akşam doğum yaptığımı gördüm hatta tarihi ve saatı bile gördüm 22 ekim gece 2:20 de doğmuş sezaryan olmuşum oğlum olmuş acayıp uslu hastanede yatağında hep uyuyor güya sonra eve gidiyoruz bi bakıyorum 3 tane erkek çocuk güya üçüz olmuş ve yenidoğan çocuklar ama evin içinde fır dönüyorlar kıpır kpır yürüyorlar oynuyorlar herkez şaşırıyor nasıl yeni doğdu diye bunlar çok güldüm uyandığımda...
cok hosmuşAllah hayırlara getirsin.. senin doğum için olası bir tarih aslında..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. benim de en cok dua ettiğim sey.. küvezsiz 3 bebeğimle evime dönmeyi nasip etsin inş Rabbimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?