2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynen ole allah dagına gore kar verıyor benımde bulansa ben aglardım cok korkuyordum bulantıdan hast oluyorum her kusmamda ölcem sanıyorum pskolojık olarak nıeyse ..ayy benımde bulantım olsa cok kavga ederdık sanırım esımle anlamaz benı hiç
benımkı yemegı hazırladı sımdıde topluo garıbım ayy nazar degcek kocama sonra yapmıcAK Adam
vallaa aclıktan ölmeyı bırak pıslıkten mıkrop kapardınız hastalanırdınız aman ii sen ii ol bare

bütün riskleri bilmeli ama endişe etmemeliymişim. tüm doktorlar böyle söylüyor. tahmin edersin ki bu oldukça zor.. neysee iyi olacak inş. duadan başka sığınacağım bir kapı yok. Allahım nasıl böyle bir mucize verdiyse kolaylıgını da verecek inş..

şuan pirelerle uyuyor valla 12 8 çalısıyor bu hafta 1 saat sonra işe gidecek napalım doğrular bunlar çok seviyoruz bana öyleler DDD sevgi dağınıklığı örtmüyorrrr ihihihi

Senin icin sorun olmuyrsa böylede seviyorsan sorun yok onemli olan anlaşmak , ama boye dalga geçebilmeniz cok hos bana haftada 1 gun bazen iki gun kadin geliyor , esim de yapiyor anca evi idare ediyoruz :)

Evet bu ay dustu cok sukur , senin kizi okudum tebrik bile yazdim sen atlamissin :)
Vallaha saglikli olsunlar benim icin cinsiyetin hic önemi yok ben onu bu yasta ne zorluklarla tasiyorum , doktor %80 erkek dedi ama kesin erkek hala demiyor bizde bekliyoruz bakalim
Bas agrilarim hala var birde myonlar çıktı yatmaya devam hamilelik genellikle evde geçecek , oyle özlerimi istedigim gibi dışarıya çıkmayı

inana benimde ağlayasım geldi ama böle bir eşin varlığını duymaktan ağlayasım geldi kıymetini bil öp başına koy yemin ederim jsdnfjsanfsad

Evet seviyorum kocişimi valla Napalım bizimkiler de bu model
Daha işte, kesin kulakları çınlamıştır.

Kizlar ikinizde cok sevdim , bu durumla bu kadar koay bas etmek guzel bir sey kızmayın ama benimkide her seyi yerli yetine koyan tiplerden , bı de acayip tirsiyor benimle karsı karşıya gelmekten edepsizimde ben biraz , master yaptim bu konuda

Bizim ufaklik feci öksürüyor esime acile götürelim dedim bende yanliz bırakmayayım onlari , yarin annesine gidecek boyle hasta göndermeyelim hafta sonu kotu geçmesin , gorusuruz Kizlar

evet canım zor oldugunu cok cok ıyı bılıyorum ıkız gebelıklerde tehlıkelı ama senın üçüz daha tehlıkelı erken dogum vs oluyor o yuzden cok cok dınlenmen laızm kendını hıc yormaman lazım. aynen ole bol bol rabbıme dua et evet cnm ıns saglıkla dunyaya getıreceksın bebıslerını

bende cıkıyorum kızlar namaz kılıcam sonrada eşimle temızlıge gırısıcez ısımız cok hıcte yapasım yokya neyse
iii geceler mutlu aksamlarrr hepınıze mucukssssss

merhabaaa:) gecen ay 2 defa regl oldum ben bu ay hangı gun regl olcam nasıl hesaplıcam bılgısı olan varmı acaba..

saol canım. ağlamaktan içim çıktı yine adamın umru bile diil. normalde duygusalım zaten bide hamilelik iice perişan oldum. Rabbim büyük. bol bol dua ediyorum başka sığıncak kimsem yok. elbet görüyordur yaşadıklarımı. napayım şaşırdım. artık konuşup kendimi anlatmak bile gelmiyor içimden yoruldum sadece susuyorum

Doğrudur yazmışsındır ama 1aydır kafam çok dalgın başka sebeplerden dolayı yavrumun heycanı rahatlatıyor beni o yüzden pek hafızamda tutamıyorum burda kiminle ne konuştuğumu :))
Çok fazla kişiden duyuyorum bu miyomları allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun bu acılardan inşallah

Emtu5 , freud yazdiklarinizi gülücüklerle okudum kizlar :))
bendede durum cok farkli sayilmaz, az bir sabah ögürtüsü vardi onun disinda normal hayat devam ediyor ama uyuzluk var , arada bir söyleniyor amma uyuz oldun diye..
dua et sen is yapmak zorunda degilsin diyorum , temizlik yapan kocalar var okuyorum diyorum..
Bazende düsünüyorum , sakaciktan hasta numarasimi yapsam, cünkü bir kere belim agrimisti evi süpürmüstü güzelce :))
Simdi hakkini yemiyeyim bulasik makinasini topluyor yerlestiriyor ,, hayranlikla bakiyorum dizdigi tabaklara :) büyük kücük ayiraraktan

Puffy ablacigim hayir henüz cinsiiyet tam belli degil, erkege yatkin ama kizda olabilir dendi.. bakalim artik pazartesi günü belli olacak.. zaten rabbime emanet hepsi, elimizden geleni yapiyoruz,.. insallah sevmek koklamak nasip olacak .
kücügede acil sifalar dilerim ,gecmis olsun

filizcigim masallah cok sanslisin :)) size kolay gelsin temizlikte...

Nergisyasemin canim durumun cok üzdü beni, insallah bu karabulut kötü günler biran önce gider üzerinizden ...
ÜZmemeye calis kendini, Ne kadarlik evlisin ?? Ilk baslarda kavgalar anlasmamazliklar daha cok oluyor ... Insallah hallolur hersey.

Sila_84 insallah sende/bende pazartesi güzel haberlerle geliriz canim ...

Son düzenleme:

Canım ilacın prospektüsünde gebelik döneminde geçirilen enfeksiyonda kullanılır yazıyor.
İçim rahat kullanacağım.Daha önce antibiyotik kullanmak istememiştim.
Doktor asıl kullanmazsam tehlikeli olabileceğini söylemişti.
Sirkeli suyu bende kullanıyorum.Taharet değil de pamuğa döküp siliyorum.

itehap fana rabbim yaşatmasın bir daha ben de de çıktı bebeğini gördüğüne sevindim izlemek çok güzel bıraksalar bi asır izlerim :)

Evet canım gerçekten izlemek çok güzel,doktor tek tek anlatıyor ya şu şudur budur diye.
Ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Öyle anlatılmaz bir duygu ki.

Sağol canım çok heyecan yapmıştım çok şükür ense ölçümü normal değerlerde.
İnşallah kan testide güzel çıkar.
Ben de tam tersi şiştiğimi düşünüyorum.
hele göğüslerim kocaman oldular.
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canım.Tabi diğer annelerde.

Son düzenleme:
Günaydın millet işbaşı başladı bana ay bu arada akşam doğum yaptığımı gördüm hatta tarihi ve saatı bile gördüm 22 ekim gece 2:20 de doğmuş sezaryan olmuşum oğlum olmuş acayıp uslu hastanede yatağında hep uyuyor güya sonra eve gidiyoruz bi bakıyorum 3 tane erkek çocuk güya üçüz olmuş ve yenidoğan çocuklar ama evin içinde fır dönüyorlar kıpır kpır yürüyorlar oynuyorlar herkez şaşırıyor nasıl yeni doğdu diye bunlar çok güldüm uyandığımda...

off yaaa keşke yakın bıyerlerde olsaydın bızlere ınan cok uzuldumm elımızden bısey gelse keşke.
takıntılıysa yanı sabıt bır konuda takılmıs kaldıysa bosver laf anlatmaya gelmez..

cok hosmuş Allah hayırlara getirsin.. senin doğum için olası bir tarih aslında..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. benim de en cok dua ettiğim sey.. küvezsiz 3 bebeğimle evime dönmeyi nasip etsin inş Rabbimm...

İnşallah sana yoruyorum bu rüyamı sapasağlam 3 bebeğinle evinde olursun inşallah.

Günaydın kızlar haftasonu dedik uyuyalım dedik ama mümkün olmadı sekizbucukta simitci siteye geldi simit diye bağırınıyordu satan ilkokul öğrencisi harçlık için yapıyor eğer büyük biri olsaydı avazım çıktığı kadar bağırırdım sanırım sinirlerim bozuldu uykumu alamayınca ( burda havalar soğudu yağmur var sizin oralar nasıl

günaydın kızlar nasılsınız dün gece cok fazla kalorılı bısey yedım sonrada çoookkkk pişman oldummm
bugunde ablama gıdıcem yıgenımın dogum gunu ordada yıcem off gelsın kılolar:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…