Günaydın millet işbaşı başladı bana ay bu arada akşam doğum yaptığımı gördüm hatta tarihi ve saatı bile gördüm 22 ekim gece 2:20 de doğmuş sezaryan olmuşum oğlum olmuş acayıp uslu hastanede yatağında hep uyuyor güya sonra eve gidiyoruz bi bakıyorum 3 tane erkek çocuk güya üçüz olmuş ve yenidoğan çocuklar ama evin içinde fır dönüyorlar kıpır kpır yürüyorlar oynuyorlar herkez şaşırıyor nasıl yeni doğdu diye bunlar çok güldüm uyandığımda...
Günaydın kızlar haftasonu dedik uyuyalım dedik ama mümkün olmadı sekizbucukta simitci siteye geldi simit diye bağırınıyordu satan ilkokul öğrencisi harçlık için yapıyor eğer büyük biri olsaydı avazım çıktığı kadar bağırırdım sanırım sinirlerim bozuldu uykumu alamayınca( burda havalar soğudu yağmur var sizin oralar nasıl
gunaydın canım uyursunn oglene ben ablama gtmesem ohoo bır uyuorum aksama dogru kalkıyorumama ılac uyutuyor
bende 8 bucukta kalktım eşimin sesine bıdahada uyumadım kahvaltı yapıcam
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
ALLAHIMA şükürler olsun dun doktordan hayırlı haberler ıle geldım.bebğim iyi Maşallah kıpr kıpr durmuyor yerınde annesının kuzusu.ikili testımıde yaptrıdım ultrason sonucum iyi çıktı çok şükür.kan testımıde haftaya alıcam oda İNŞALLAH iyi çıkar.cınsıyet ıcın doktorum erken daha dedı.ıkılıyı yaptrıdıgım doktorda erkek gıbı dedı sanırım banada bir mipili geliyor.ben gercı hamıelgımın basından berı hıssedıyordum erkek olacağını hatta hamıs kalmadan bıle erkek annesı olacum dıyordum ıcıme dogmus.Hayırlısı olsun da sağlıklı sıhatlı fark etmez kız cocuklarına ayrı bır duskunluğum varıkıncıye İNŞALLAH
Bu arada 4 kılo vermısım kıslar doktor elevıt ,metpamid ve gaviscon yazdı
tadı yok ama dene canımAkşama şekerleme yaparım artık bugün bizim buranın pazarı istediğim bir meyva var ya onu alıcam artık dayanamıyorum tatsızda olsa deneyim diyorum :)
cok sukur canımm cok sevındım guzel haberler almana allahım darısı bana ınsallahh persembe gunu taaaaaaaaaa randevum
bende hıssetmıstım kesın erkek olur dıyrodumm canımm oylede olucakkk erkege benzıo demıstı banada hayırlısı saglıklı olsunda benım ıcın fark etmıo kaynanamlar kız ıstıyordu 3 oglu olunca
metpamıd ne kız :))
tadı yok ama dene canımbelkıde tatlanmıstır benım yedıgımde baya oldu cunku
canım cok saol cok teşekkürler..Kizlarr gunaydin , iyi hafta sonlari , calisan annelere rabbim kolaylik versin ..
Filizcim yegeninin dogim gunu kutlu olsun ..
benım temız cıkmıs o ıyı dedı dr.um ama genede kendı elımde gormeden emın olamıyorum.mide bulantısı için canım sureklı bulantı cekıyorum dıye doktor verdı kılo kaybıda olunca gunde ıkı adet.ama ben hep dıyordum gönlümden kız gecıyor ama erkek hıssedıyorum dıye oğlusum kızmasında ama varya onu ultrasonda ole kıpır kıpr gorunce butun bulantılarımı halsızlıgımı unuttum cok acayıp bı duygu ALLAH herkese nasıp etsın.İNŞALLAH sende hayırlı haberler alırsın.sımdı heycanla kan testımın sonucunu beklıyorum İNŞALLAH oda temız cıkar
ALLAHIMA şükürler olsun dun doktordan hayırlı haberler ıle geldım.bebğim iyi Maşallah kıpr kıpr durmuyor yerınde annesının kuzusu.ikili testımıde yaptrıdım ultrason sonucum iyi çıktı çok şükür.kan testımıde haftaya alıcam oda İNŞALLAH iyi çıkar.cınsıyet ıcın doktorum erken daha dedı.ıkılıyı yaptrıdıgım doktorda erkek gıbı dedı sanırım banada bir mipili geliyor.ben gercı hamıelgımın basından berı hıssedıyordum erkek olacağını hatta hamıs kalmadan bıle erkek annesı olacum dıyordum ıcıme dogmus.Hayırlısı olsun da sağlıklı sıhatlı fark etmez kız cocuklarına ayrı bır duskunluğum varıkıncıye İNŞALLAH
Burcuhqyal gozun aydin canim , guzel haberlerle gelmisin ...
Banada hep sanki senin kizin olacakmis gibi geliyordu) , demek mipili :)))
Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah .
ay burcu koptummmmmmmmaklıma ıkı mayva geldı bırı buyuk bırı kucuk ıkısde k harfı ıle baslıyor bırı tatlanmıs dıgerının tadı yok ayyy bulmaca gıbı oldu
İnşallah sana yoruyorum bu rüyamı sapasağlam 3 bebeğinle evinde olursun inşallah.
canım cok saol cok teşekkürler..
senınde ruyan hayırlara cıksın ınsallahhh .
benım temız cıkmıs o ıyı dedı dr.um ama genede kendı elımde gormeden emın olamıyorum.
hala bulanıyor dımı mıgden bıran once gecsın ınsallah .
aman hayırlı olsun canım bosver ılk bebıs kız erkek aynı sey:)
günaydın canımmmm hayırlı olsun oğluşunnnnnnn
ay burcu koptummmmmmmmkımse anlamadı sankii
hepsıde cıktı yaa aseren alır zaten asermemı kaldı ben buyuk olanını yedım tadı yoktu ama baya oldu yıyelii sımdı tadlanmıstır 2 sınede bayılıyorummm zatenn
ablacım bende görmüştüm o cihazı hatta kiralanabiliyormuş... eşim tutturmuştu alalım diye ama nasılsan 15 günde bir gidiyoruz diye almadım. Birde çok üstüne düşürsem sanki işler yolunda gitmeyecekmiş gibi bir inancım oldu. ama nette kiralayan yerler gördüm bilginiz olsunBen internetten baktım 80-90 civari , on haftadan sonra kullanılabiliyor , 3 ay dan sonra zararı yokmus
Esim hayatta izin vermez ama ben izinsiz is yapmaya âliskinim oda kabul etmeye ne yapsam diye dusunuyorum :)
özendim resmen yogurt mayalıyorum yarım kilo süt bi kaşık yogurt yeter heralde demi tecrübeli birileri akıl verebilirmi? parmagımı hafif ısıracak sıcaklıktayken mayalıyım sarayım 6 saat mutfakta bi köşede bekleteyim böle yapcam sizce olurmu süt yarım kilo cok az derseniz sadece ben yicem eşim hayatta ev yapımı yogurt yemez bende yemezdim ama bebiş için baya 3 5 gün yeter o
ayy kızlar ben dayanamam kocama gunah 2 ay bana baktı bıde benımkı yemegede cok duskun neyse hemen bır corba koydum bıde fırına yemek attım1 saatte pıser hepsi .
annem 2 kat asagımda oturuyor ama memlekete gıttı bı kac gunlugune babamla dügüne
dısardanda ne yıcem ki köfteden gına geldi kuru seylerde yemek ıstemıyorum ev yemeklerı yapanların yemeklerınıde yıyemem ölee ne yagı koydukları belli deil
ya kızlar bu arada benim yogurt daha sıvı az önce köşesinden azcık baktım hala sıvı sallandı içinde baya sıvı yani sütten koyu ama yogurda göre,su ,, acaba saat ilerledikçe katılaşırmı ;SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?