2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hayırlara vesile olsun rüyan bende buna benzer görmüştüm doğum yapıyorum normal bu arada odaya alıyorlar beni odaya bir giriyorum 2 erkek 1 kız bebek bunlar ne diyorum sen doğurdun diyorlar hayır ben birtane doğurdum diyorum saçmalama hepsini sen doğurdun diyorlar :))

gunaydın canım uyursunn oglene ben ablama gtmesem ohoo bır uyuorum aksama dogru kalkıyorum ama ılac uyutuyor
bende 8 bucukta kalktım eşimin sesine bıdahada uyumadım kahvaltı yapıcam

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrr

ALLAHIMA şükürler olsun dun doktordan hayırlı haberler ıle geldım.bebğim iyi Maşallah kıpr kıpr durmuyor yerınde annesının kuzusu.ikili testımıde yaptrıdım ultrason sonucum iyi çıktı çok şükür.kan testımıde haftaya alıcam oda İNŞALLAH iyi çıkar.cınsıyet ıcın doktorum erken daha dedı.ıkılıyı yaptrıdıgım doktorda erkek gıbı dedı sanırım banada bir mipili geliyor.ben gercı hamıelgımın basından berı hıssedıyordum erkek olacağını hatta hamıs kalmadan bıle erkek annesı olacum dıyordum ıcıme dogmus.Hayırlısı olsun da sağlıklı sıhatlı fark etmez kız cocuklarına ayrı bır duskunluğum varıkıncıye İNŞALLAH
Bu arada 4 kılo vermısım kıslar doktor elevıt ,metpamid ve gaviscon yazdı

Son düzenleme:
gunaydın canım uyursunn oglene ben ablama gtmesem ohoo bır uyuorum aksama dogru kalkıyorum ama ılac uyutuyor
bende 8 bucukta kalktım eşimin sesine bıdahada uyumadım kahvaltı yapıcam

Akşama şekerleme yaparım artık bugün bizim buranın pazarı istediğim bir meyva var ya onu alıcam artık dayanamıyorum tatsızda olsa deneyim diyorum :)

cok sukur canımm cok sevındım guzel haberler almana allahım darısı bana ınsallahh persembe gunu taaaaaaaaaa randevum
bende hıssetmıstım kesın erkek olur dıyrodumm canımm oylede olucakkk erkege benzıo demıstı banada hayırlısı saglıklı olsunda benım ıcın fark etmıo kaynanamlar kız ıstıyordu 3 oglu olunca
metpamıd ne kız :))

Son düzenleme:
Akşama şekerleme yaparım artık bugün bizim buranın pazarı istediğim bir meyva var ya onu alıcam artık dayanamıyorum tatsızda olsa deneyim diyorum :)
tadı yok ama dene canım belkıde tatlanmıstır benım yedıgımde baya oldu cunku

Kizlarr gunaydin , iyi hafta sonlari , calisan annelere rabbim kolaylik versin ..
Filizcim yegeninin dogim gunu kutlu olsun ..
Sila84 belki tahminde bulunur canim
Kabilarda insallah kan sonucunda iyi cikar canim

Bugun bizde annemlere gidecegiz , aramiz 70 km ama yinede iki uc haftada bir gidiyoruz ..

Bende ruya gorenlerdenim dun gece 5 iz dogurdum , nasil dogdular hatirlamiyorum , dogduktan sonra ucunu kaybediyoruz ( cok uzuldum buna , ama ikisi bana gulumsuyordu , onlara gulumsedim karisik duygular icinde uyandim ..
Hayrolsun insallah
Kadikoy810 seninde ruyan gayrolsun canim
Burcu-81 sanada gunaydin canim ..

mide bulantısı için canım sureklı bulantı cekıyorum dıye doktor verdı kılo kaybıda olunca gunde ıkı adet.ama ben hep dıyordum gönlümden kız gecıyor ama erkek hıssedıyorum dıye oğlusum kızmasında ama varya onu ultrasonda ole kıpır kıpr gorunce butun bulantılarımı halsızlıgımı unuttum cok acayıp bı duygu ALLAH herkese nasıp etsın.İNŞALLAH sende hayırlı haberler alırsın.sımdı heycanla kan testımın sonucunu beklıyorum İNŞALLAH oda temız cıkar

Burcuhqyal gozun aydin canim , guzel haberlerle gelmisin ...
Banada hep sanki senin kizin olacakmis gibi geliyordu ) , demek mipili :)))
Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah .

Kizlarr gunaydin , iyi hafta sonlari , calisan annelere rabbim kolaylik versin ..
Filizcim yegeninin dogim gunu kutlu olsun ..
canım cok saol cok teşekkürler..
senınde ruyan hayırlara cıksın ınsallahhh .

benım temız cıkmıs o ıyı dedı dr.um ama genede kendı elımde gormeden emın olamıyorum.
hala bulanıyor dımı mıgden bıran once gecsın ınsallah .
aman hayırlı olsun canım bosver ılk bebıs kız erkek aynı sey:)

günaydın canımmmm hayırlı olsun oğluşunnnnnnn

Burcuhqyal gozun aydin canim , guzel haberlerle gelmisin ...
Banada hep sanki senin kizin olacakmis gibi geliyordu ) , demek mipili :)))
Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah .

AMİN saol canım benım yanı hanı kesın olmamakla beraber ıkılıyı yapan doktor erkek olabılecegını soylyor kendı doktorum kılıtorıs cıkıntısıda olabılr dedı bır dahakı sefere netlesır sanırım hayırlısı

aklıma ıkı mayva geldı bırı buyuk bırı kucuk ıkısde k harfı ıle baslıyor bırı tatlanmıs dıgerının tadı yok ayyy bulmaca gıbı oldu
ay burcu koptummmmmmmm kımse anlamadı sankii
hepsıde cıktı yaa aseren alır zaten asermemı kaldı ben buyuk olanını yedım tadı yoktu ama baya oldu yıyelii sımdı tadlanmıstır 2 sınede bayılıyorummm zatenn

bı sey olsa doktorun solerdı canım ıcını ferah tut sen evet hala bulanıyor mağlesef bende gecsın dıye beklıyorum.aynen canım hayırlısı olsun

kızlar anneler gunu yarın sımdıden kutlu olsun anneler gunumüzz
ne aldınız annelerınıze kaynanamda yok annemde yok pazar gunu yetım gıbı kaldım
annem gene gıttı bu seferde annanemı memleketıne bırakmaya gıttıler
anneme salonuna perde alıcaz ablamla .
kaynanamada lcw etekle ustune bı bluz aldım kapalı oldugu ıcın sorun oluo ama allahtan zayıf kadın

ayyyy evet bende ıkısınıde cok severım yaaaaa hatta bı k daha var gecen mıgrosda gordum kılosu 29 tl idi

Ben internetten baktım 80-90 civari , on haftadan sonra kullanılabiliyor , 3 ay dan sonra zararı yokmus
Esim hayatta izin vermez ama ben izinsiz is yapmaya âliskinim oda kabul etmeye ne yapsam diye dusunuyorum :)
ablacım bende görmüştüm o cihazı hatta kiralanabiliyormuş... eşim tutturmuştu alalım diye ama nasılsan 15 günde bir gidiyoruz diye almadım. Birde çok üstüne düşürsem sanki işler yolunda gitmeyecekmiş gibi bir inancım oldu. ama nette kiralayan yerler gördüm bilginiz olsun

şekerim dün dışardaydım biraz geç cevap yazıyorum. benim mayalama şeklim;
2 litre kadar iyice ılımış süte 2-3 kaşık kadar yağlı yoğurt koyuyorum. mayalık yoğurdu ve bir kepçe kadar sütü bir kasede iyice karıştırıyorum ,sonrasında tencereye döküp orada karıştırıyorum. buharlaşmadan dolayı ekşime olmasın diye tencere ve kapak arasına kağıt havlu koyuyorum ki nemi buharı çeksin. bu şekilde battaniyeye sarıp 6 saat kadar beklettim. açtıktan sonra sakın karıştırma hemen dolaba koy 1 güne yakın dolapta dinlendir. yemeden önce de tahta kaşıkla güzelce karıştır olabildiğince servisini tahta kaşıkla yap afiyet olsuunnnn

böyle durumlarda eşime ''benim canım nasıl kahvaltı istedi bu akşam bilemezsin'' diyorum

mayalama arasında açmaman lazım tutmaz sonra...... ayrıca bilgin olsun kutu sütlerden yoğurt zor tutar. günlük sütü mandıradan almak daha iyi sonuç verir

burcucum hadi gözün aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…