kızlar anneler gunu yarın sımdıden kutlu olsun anneler gunumüzz
ne aldınız annelerınıze kaynanamda yok annemde yok pazar gunu yetım gıbı kaldım
annem gene gıttı bu seferde annanemı memleketıne bırakmaya gıttıler
anneme salonuna perde alıcaz ablamla .
kaynanamada lcw etekle ustune bı bluz aldım kapalı oldugu ıcın sorun oluo ama allahtan zayıf kadın
bı sey olsa doktorun solerdı canım ıcını ferah tut sen evet hala bulanıyor mağlesef bende gecsın dıye beklıyorum.aynen canım hayırlısı olsun
ayyyy evet bende ıkısınıde cok severım yaaaaa hatta bı k daha var gecen mıgrosda gordum kılosu 29 tl idi
aklıma ıkı mayva geldı bırı buyuk bırı kucuk ıkısde k harfı ıle baslıyor bırı tatlanmıs dıgerının tadı yok ayyy bulmaca gıbı oldu
ayyyy evet bende ıkısınıde cok severım yaaaaa hatta bı k daha var gecen mıgrosda gordum kılosu 29 tl idi
yok yaa düştü fiyatlar artık 5 liraya paket
benimde 1 hafta kesildi canım..hatta korktum..
dün ve bu gün tam hız devam ediyo ama:)
NE KADAR ERKEN HİSSETMİŞSİNKENDİMİ YOKLAMAKTAN BİR HAL OLDUM AMA BENDE TIK YOK AZ DA OLSA HİSSETSEM ŞU AYDA BİR GİTMELER DAHA AZ STRESLİ OLURDU SANKİ :106::106::106:
gunaydın hanımlar :)
nasılsınız? Yıllık ızne cıkmayı planlıyoruz ama ıkı ayrı memlekete gıdıp gelmek cok yoracak galıba. . .doktora sormayı da unuttum. . .otobusle bı sakıncası olur mu kı yasızler ne yapacaksınız? Istanbuldan eskısehıre ordan bursaya ordan gerı don. . .ıkı haftada bı suru yolculukk pufff
kızlar anneler gunu yarın sımdıden kutlu olsun anneler gunumüzz
ne aldınız annelerınıze kaynanamda yok annemde yok pazar gunu yetım gıbı kaldım
annem gene gıttı bu seferde annanemı memleketıne bırakmaya gıttıler
anneme salonuna perde alıcaz ablamla .
kaynanamada lcw etekle ustune bı bluz aldım kapalı oldugu ıcın sorun oluo ama allahtan zayıf kadın
ben aldım onuda kılosu 8 tl pazarda manavda 12 tl idi kılosu
başka yere bak canımm
yok kız benım dedğim o k degıl dıgerııı gıdıp gelıp bakıuorum bıde ındırieme gırmıs guya 34 tl 29 dusmus kazıkcı mıgros ama onun tadı yoktur seradır o kesın.gecen senın değine baktım 14 tl ıdı hıc tadı yoktu kıs
Sabah sabah kaynatiyorsunuz yine maşallah , hep boyle keyifli olun , mutlu huzurlu doğuralım bebisleri :))
Benim oğlanda acayip sınırliydim her seye kızıp bağırıyordum , ablam kızım yapma cocuğun içerde sacları diken diken oldu , sakin ol biraz deyip durdu. Cocuk bir dogdu saclar diken diken 6 ay yatırmadık , saclar kafada dimdik hala anlatır gülerler , ama sınırlı annenin huysuz bebeği olur sözünü çürütdük cok sakındı halada oyle koca dana :)
Rüya görenler hayırlara vesile olsun Rabbim hayırlar nasip etsin derim.
Burcu hayal tebrikler bebisini görmüşsün , tahmini oğlanı öğrenmişsin , Rabbim hep guzel haberler nasip etsin , seni , beni hepimizi mide bulantilarindan kurtarsın
Selayhus iyi yolculuklar :)
Teşekkürler tatlım... hepimiz mutlu annecikler olalım inşallah.
bende iki anneye de bluz aldım. lcw köşeyi döndü desenebende oradan aldım. onlara hitap eder başka yer bulamadım zaten.
çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin taneburcuu biraz daha kopya verrr zor oldu bu
ben malum meyvelerden dün pazardan aldım küçük k tatlı da büyük k yı henüz denemedim
k ıle baslayan baska meyva varmı kız neymıs o merak ettımokadar pahalı olan
yok yaa düştü fiyatlar artık 5 liraya paket
ahahahahhahahahahahha ayyy sabah sabah koptum yaaa deliivar kız bır dalda 2 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?