2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ayyy ılk anneler gunumuzzzzzzzz annem anakarada onu goremıcem kayınvalıde burda ama onada gıtmıcez esım yarın calışıcak ben evde yalnızım mağlesef

bı sey olsa doktorun solerdı canım ıcını ferah tut sen evet hala bulanıyor mağlesef bende gecsın dıye beklıyorum.aynen canım hayırlısı olsun

inş canım korkuyor ınsan genede valla daha 5 gun var off
ay ıns gecer bıran once yaa cok zor vallaa rabbım bana vermedı sukurrr kafayı yerdım yoksa

gunaydın hanımlar :)
nasılsınız? Yıllık ızne cıkmayı planlıyoruz ama ıkı ayrı memlekete gıdıp gelmek cok yoracak galıba. . .doktora sormayı da unuttum. . .otobusle bı sakıncası olur mu kı ya sızler ne yapacaksınız? Istanbuldan eskısehıre ordan bursaya ordan gerı don. . .ıkı haftada bı suru yolculukk pufff

aklıma ıkı mayva geldı bırı buyuk bırı kucuk ıkısde k harfı ıle baslıyor bırı tatlanmıs dıgerının tadı yok ayyy bulmaca gıbı oldu

çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane burcuu biraz daha kopya verrr zor oldu bu
ben malum meyvelerden dün pazardan aldım küçük k tatlı da büyük k yı henüz denemedim

NE KADAR ERKEN HİSSETMİŞSİN KENDİMİ YOKLAMAKTAN BİR HAL OLDUM AMA BENDE TIK YOK AZ DA OLSA HİSSETSEM ŞU AYDA BİR GİTMELER DAHA AZ STRESLİ OLURDU SANKİ :106::106::106:

canım benim ki ikinci gebeliğim belki o yüzden erken hissetmişimdir.ama şu an içim içimi kemiriyor,salı günü randevum var bakalım sabır artıkkk

gunaydın canım bana yolculuk yasak mağlesef bı planım yok o yuzden ama bı umut belkı doktorum ızın verır se dıge kedı gıbı davranıyorum

Sabah sabah kaynatiyorsunuz yine maşallah , hep boyle keyifli olun , mutlu huzurlu doğuralım bebisleri :))

Benim oğlanda acayip sınırliydim her seye kızıp bağırıyordum , ablam kızım yapma cocuğun içerde sacları diken diken oldu , sakin ol biraz deyip durdu. Cocuk bir dogdu saclar diken diken 6 ay yatırmadık , saclar kafada dimdik hala anlatır gülerler , ama sınırlı annenin huysuz bebeği olur sözünü çürütdük cok sakındı halada oyle koca dana :)

Rüya görenler hayırlara vesile olsun Rabbim hayırlar nasip etsin derim.

Burcu hayal tebrikler bebisini görmüşsün , tahmini oğlanı öğrenmişsin , Rabbim hep guzel haberler nasip etsin , seni , beni hepimizi mide bulantilarindan kurtarsın

Selayhus iyi yolculuklar :)

Teşekkürler tatlım... hepimiz mutlu annecikler olalım inşallah.
bende iki anneye de bluz aldım. lcw köşeyi döndü desene bende oradan aldım. onlara hitap eder başka yer bulamadım zaten.

k ıle baslayan baska meyva varmı kız neymıs o merak ettım okadar pahalı olan

saol canım benım AMİNNNNNN

Teşekkürler tatlım... hepimiz mutlu annecikler olalım inşallah.
bende iki anneye de bluz aldım. lcw köşeyi döndü desene bende oradan aldım. onlara hitap eder başka yer bulamadım zaten.

amin inşş canım hepımızz mutlu mutlu oluruz
valla sorma napıcaz baska alıcak bı yer yoktu valla zaten bu durumda cıkamazdım daha uzaak yerlere bana yakın avm gıttım. aldım

çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane burcuu biraz daha kopya verrr zor oldu bu
ben malum meyvelerden dün pazardan aldım küçük k tatlı da büyük k yı henüz denemedim

benımde kucugu tatsız buyugu tatlı dun yedım mısafırlıkte kucugude markette yedım bı tane goz hakkı napalım baktım tadı yok tırın tırın kaçtım

yok yaa düştü fiyatlar artık 5 liraya paket

ama k deyince çok meyve geliyor insanın aklına. . sarı olan k yı dün aldım 2 TL gayet güzel bahçeden toplanmış belli. ama o kırmızı k yok mu o kırmızı... çok pahallı... kilosu 10 TL den yarım kilo alabildim. neyse 10 güne kadar fiyatlar da iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…