2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yok valla ben pazardan aldım pakette 5 tl az vardı aam çokda tatlıydı kırmızı k

benımde kucugu tatsız buyugu tatlı dun yedım mısafırlıkte kucugude markette yedım bı tane goz hakkı napalım baktım tadı yok tırın tırın kaçtım

dün eşimle pazardaydık neredeyse tüm meyvelerin tadına baktım. adamlar zorla ağzına tıkıyorlar tat diye hamileler için pazar güzel bir yer... her meyveden tadabiliyorsun

ay allahım ya sabah sabah öldürdünüz benı
kımse anlamadı sankı ahahahaha kırmızı sarı
çok fenasınız yaa
ben yedım 2 sınıde ama kırmızı olan 8 tl aldım kılosunu
sarı olan k. 5 tl idi bak kazık yemısım tadıda yoktu

Alnti yapamıyorum . Bu angelsound icin kafam karisik zaten endise küpü oldum bu dahada kafayı yedirirmiş diyorum kararırım ama su kiralık olayına bir bakayim, birde dun filiz demisti saglık ocaklarından gidip dinleyebiliyormussun :)

2.kızıma hamileliğmde pazara gitmiştim yeni çıkan bir meyve vardı ozamn ramazan bide adama dedim tadına bakabilirmiyim anaammmm beni neredeyse dövücekti dedim dövseydin bari ayy sonra aklıma geldi ramazan oruç olunduğuu kızlar hamişliklerimiz ramazana gelicek ikinci kızımdada böyle olmuştu tutamamıştım ya tansiyonum çok düşüyor ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu myonlar yuzunden sen ve ben toto üstünde geirecegiz bu yazı , banada yol yasak doktorun gozunun icine bakiyorum ama bos benimkiler büyümüzde biri 5.2 olmus tamda bebisin onunde

evet abla 15 haftadan sonra gıdıp dınleyebılıoruzzz arkadasım soyledı banada o gıdıyor cunku dınlemeye huzursuz oldugunda

laaaannn çatlattınızzzz. . Ne k sıııııı soylesenızeeee

ahahahahahhaa kiraz kayısı kavun karpuz dıyorlar kız anlamadınmı kırmızı sarı dıolar

hehehh benimkinin de K sı tatlı, TL si tuzluydu
catlak yaaa off sabah sabah karnıma agrı gırdı yaa

ben cok sık acıkıyorum annem tutma dıyor bıde benım basım cok donuyor tansıyonumda hep 10/6 ama bılmıyorum ıcımde huzursuz hep belkı denerım bı gun canım buarada topıge bak yorum attım bende eklıcem

ablacım ben çok heves ettiğim zaten kursağımda kalır o yüzden temkinliyim yani. aslında ne güzel sürekli dinleyebilmek çok hoş. sağlık ocağına bende danışacam bana böyle bir bilgi vermediler sorayım yinede. hareketleri hissedebilsek bu cihaza gerek kalmayacak fikrindeyim. biraz daha sabır diyorum kendime

ekle ekle bekliyom bende çok kararsızım ay senin tansiyon iyimiş kız benimki 8/ 4 özellikle acıkınca elim ayağım kesiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…