- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
gunaydın canım bana yolculuk yasak mağlesef bı planım yok o yuzden ama bı umut belkı doktorum ızın verır se dıge kedı gıbı davranıyorum
ama k deyince çok meyve geliyor insanın aklına. .sarı olan k yı dün aldım 2 TL gayet güzel bahçeden toplanmış belli. ama o kırmızı k yok mu o kırmızı... çok pahallı... kilosu 10 TL den yarım kilo alabildim. neyse 10 güne kadar fiyatlar da iner
benımde kucugu tatsız buyugu tatlı dun yedım mısafırlıkte kucugude markette yedım bı tane goz hakkı napalım baktım tadı yok tırın tırın kaçtım
ama k deyince çok meyve geliyor insanın aklına. .sarı olan k yı dün aldım 2 TL gayet güzel bahçeden toplanmış belli. ama o kırmızı k yok mu o kırmızı... çok pahallı... kilosu 10 TL den yarım kilo alabildim. neyse 10 güne kadar fiyatlar da iner
var kız bır dalda 2 adet
yok valla ben pazardan aldım pakette 5 tl az vardı aam çokda tatlıydı kırmızı k
Burcu beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi...kiraz de şuna da bitsin bu işkence
ay allahım ya sabah sabah öldürdünüz benı
kımse anlamadı sankı ahahahaha kırmızı sarı
çok fenasınız yaa
ben yedım 2 sınıde ama kırmızı olan 8 tl aldım kılosunu
sarı olan k. 5 tl idi bak kazık yemısım tadıda yoktu
teyzelerim siz beni görmedinizmiiiiii küstük biz size
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=708334&d=1368208011
ultrason topiğine koyduk
evet abla 15 haftadan sonra gıdıp dınleyebılıoruzzz arkadasım soyledı banada o gıdıyor cunku dınlemeye huzursuz oldugundaAlnti yapamıyorum. Bu angelsound icin kafam karisik zaten endise küpü oldum bu dahada kafayı yedirirmiş diyorum kararırım ama su kiralık olayına bir bakayim, birde dun filiz demisti saglık ocaklarından gidip dinleyebiliyormussun :)
laaaannn çatlattınızzzz. . Ne k sıııııısoylesenızeeee
yok valla ben pazardan aldım pakette 5 tl az vardı aam çokda tatlıydı kırmızı k
evet abla 15 haftadan sonra gıdıp dınleyebılıoruzzz arkadasım soyledı banada o gıdıyor cunku dınlemeye huzursuz oldugunda
ahahahahahhaa kiraz kayısı kavun karpuz dıyorlar kız anlamadınmı kırmızı sarı dıolar
hehehhbenimkinin de K sı tatlı, TL si tuzluydu
2.kızıma hamileliğmde pazara gitmiştim yeni çıkan bir meyve vardı ozamn ramazan bide adama dedim tadına bakabilirmiyim anaammmm beni neredeyse dövücekti dedim dövseydin bari ayy sonra aklıma geldi ramazan oruç olunduğuu kızlar hamişliklerimiz ramazana gelicek ikinci kızımdada böyle olmuştu tutamamıştım ya tansiyonum çok düşüyor ne yapmayı düşünüyorsunuz
Alnti yapamıyorum. Bu angelsound icin kafam karisik zaten endise küpü oldum bu dahada kafayı yedirirmiş diyorum kararırım ama su kiralık olayına bir bakayim, birde dun filiz demisti saglık ocaklarından gidip dinleyebiliyormussun :)
nıcın yasak canım? Kac haftalıksın bıde
catlak yaaa off sabah sabah karnıma agrı gırdı yaa
ben cok sık acıkıyorum annem tutma dıyor bıde benım basım cok donuyor tansıyonumda hep 10/6 ama bılmıyorum ıcımde huzursuz hep belkı denerım bı gun canım buarada topıge bak yorum attım bende eklıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?