AMİN CANIM HEPİMİZİ yawww ne dıyeyım sımdı kem kum ewet kırazcık anam sız ucuza almısssın varya gercı bende almadıgıma kazıklanmadım ama yuh yanı 29 tl yaaa
Bu myonlar yuzunden sen ve ben toto üstünde geirecegiz bu yazı , banada yol yasakdoktorun gozunun icine bakiyorum ama bos benimkiler büyümüzde biri 5.2 olmus tamda bebisin onunde
Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee
Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor
Ben kaçıyorum 3 k yemeye
ay allahım ya sabah sabah öldürdünüz benı
kımse anlamadı sankı ahahahaha kırmızı sarı
çok fenasınız yaa
ben yedım 2 sınıde ama kırmızı olan 8 tl aldım kılosunu
sarı olan k. 5 tl idi bak kazık yemısım tadıda yoktu
ben şahsen bu meyvenin yakın takipçisiyim ama hiç 29 TL görmedim. çokmuş gerçekten. yakında düşer fiyatı.zaten fiyat bi düşse gözünü çıkaracağım eminim
Bu myonlar yuzunden sen ve ben toto üstünde geirecegiz bu yazı , banada yol yasakdoktorun gozunun icine bakiyorum ama bos benimkiler büyümüzde biri 5.2 olmus tamda bebisin onunde
2.kızıma hamileliğmde pazara gitmiştim yeni çıkan bir meyve vardı ozamn ramazan bide adama dedim tadına bakabilirmiyim anaammmm beni neredeyse dövücekti dedim dövseydin bari ayy sonra aklıma geldi ramazan oruç olunduğuu kızlar hamişliklerimiz ramazana gelicek ikinci kızımdada böyle olmuştu tutamamıştım ya tansiyonum çok düşüyor ne yapmayı düşünüyorsunuz
kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammmekle ekle bekliyom bende çok kararsızım ay senin tansiyon iyimiş kız benimki 8/ 4özellikle acıkınca elim ayağım kesiliyo
Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee
Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor
Ben kaçıyorum 3 k yemeye
Günaydın anne adayları,
Kızlar bu 2li test ve kan testi aç karnına mı acaba?
Günaydın anne adayları,
Kızlar bu 2li test ve kan testi aç karnına mı acaba?
kızlar ben anlamadım sarı k kırmızı k.msj atsanıza çok merak ettim.bugün pazar var burada,alırım bende.
he yaaa mıgrosa gır gorursun canım o fıyata epeydır o fıytta ben tadı yoktur dıye almadım bıde cumartesıde calısınca bole marketlere kalıyorsun yakında pazar bulabılrsem ben de gıdeyım
canım tutarsın tutmazsın kimseyi ilgilendirmez ki? tamam oruçlu insanlara saygılı olunmalı ama böyle kızmaya hakları da yok yani... ben tam anlayamadım sen hamileyken oruç mu tutmaya çalıştın????
kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammm
ye ye bızım evde bıtanesı var napcaz sımdı kırmızı olanı var
farketmıyor canım ben kahvaltı yaptım gıttım
yok canım ramazan ayı ya adam da benim hamiş olduğumu anlamadı bende tadına bakabilirmiyim diyince bi bozuldu dövecekti sanki bende kızdım dövseydin bari dedim adam heralde ramazan oruçluya ben öyle tadına bakmak istyeyince kızdı nebilim dengesizşey
haa aman ben korktum hamileyken oruç mu tuttun diyeben izmiri bu yüzden çok seviyorum. kimse kimseye inanç konusunda ahkam kesemez burada. niyet var mı diye kibarca sorulur. herkes aynı din ve inançta olacak değil ya...
migrostan meyve sebze almam ben. çok kötü... boşver az daha bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?