2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
AMİN CANIM HEPİMİZİ yawww ne dıyeyım sımdı kem kum ewet kırazcık anam sız ucuza almısssın varya gercı bende almadıgıma kazıklanmadım ama yuh yanı 29 tl yaaa

ben şahsen bu meyvenin yakın takipçisiyim ama hiç 29 TL görmedim. çokmuş gerçekten. yakında düşer fiyatı. zaten fiyat bi düşse gözünü çıkaracağım eminim

Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee

Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor

Ben kaçıyorum 3 k yemeye

Bu myonlar yuzunden sen ve ben toto üstünde geirecegiz bu yazı , banada yol yasak doktorun gozunun icine bakiyorum ama bos benimkiler büyümüzde biri 5.2 olmus tamda bebisin onunde

ewet canım ya bu yıl yazın guzel bı tatıl dılyordum gecen yazda gıdemedım umarım buyumez canım

kızlar ben anlamadım sarı k kırmızı k.msj atsanıza çok merak ettim.bugün pazar var burada,alırım bende.

ben şahsen bu meyvenin yakın takipçisiyim ama hiç 29 TL görmedim. çokmuş gerçekten. yakında düşer fiyatı. zaten fiyat bi düşse gözünü çıkaracağım eminim

he yaaa mıgrosa gır gorursun canım o fıyata epeydır o fıytta ben tadı yoktur dıye almadım bıde cumartesıde calısınca bole marketlere kalıyorsun yakında pazar bulabılrsem ben de gıdeyım

Bu myonlar yuzunden sen ve ben toto üstünde geirecegiz bu yazı , banada yol yasak doktorun gozunun icine bakiyorum ama bos benimkiler büyümüzde biri 5.2 olmus tamda bebisin onunde

ben de sizin gruptayım maleseff.. hem benim ki cifte kavrulmuşş sol tarafta iki bebeğin keseleri myomda onların hemen yanında 4 cm.. zaten üçüz gebelik nedenyle erken doğum riskim yüksek bir de myom Allah yardımcımız olsun...

canım tutarsın tutmazsın kimseyi ilgilendirmez ki? tamam oruçlu insanlara saygılı olunmalı ama böyle kızmaya hakları da yok yani... ben tam anlayamadım sen hamileyken oruç mu tutmaya çalıştın????

ekle ekle bekliyom bende çok kararsızım ay senin tansiyon iyimiş kız benimki 8/ 4 özellikle acıkınca elim ayağım kesiliyo
kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammm
Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee

Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor

Ben kaçıyorum 3 k yemeye
ye ye bızım evde bıtanesı var napcaz sımdı kırmızı olanı var

Günaydın anne adayları,
Kızlar bu 2li test ve kan testi aç karnına mı acaba?

farketmıyor canım ben kahvaltı yaptım gıttım

he yaaa mıgrosa gır gorursun canım o fıyata epeydır o fıytta ben tadı yoktur dıye almadım bıde cumartesıde calısınca bole marketlere kalıyorsun yakında pazar bulabılrsem ben de gıdeyım

migrostan meyve sebze almam ben. çok kötü... boşver az daha bekle canım

keşke köy gıbı bıyerelr bıze yakın olsa kızlar ne guzel hem organık alırdık hemde daha uygun olurdu oralarda ben ıst.dayım yakınlarımda yok öle bı sefer catalcaya gıtmsıtım tarlaya gırıp toplamıstık yaa cok guzeldı mis kokuluydu hepsı
sımdı aslında yıyoruz o meyvaları ama hepsı hormon şişirmişler maaleseff

canım tutarsın tutmazsın kimseyi ilgilendirmez ki? tamam oruçlu insanlara saygılı olunmalı ama böyle kızmaya hakları da yok yani... ben tam anlayamadım sen hamileyken oruç mu tutmaya çalıştın????

yok canım ramazan ayı ya adam da benim hamiş olduğumu anlamadı bende tadına bakabilirmiyim diyince bi bozuldu dövecekti sanki bende kızdım dövseydin bari dedim adam heralde ramazan oruçluya ben öyle tadına bakmak istyeyince kızdı nebilim dengesizşey

kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammm

ye ye bızım evde bıtanesı var napcaz sımdı kırmızı olanı var

farketmıyor canım ben kahvaltı yaptım gıttım

her hamileliğmde aynıydı canım böyle hep alışıyo zamanla galiba vücut ama benim kafam bi dünyaher ölçen aynı şeyi söylüyor

haa aman ben korktum hamileyken oruç mu tuttun diye ben izmiri bu yüzden çok seviyorum. kimse kimseye inanç konusunda ahkam kesemez burada. niyet var mı diye kibarca sorulur. herkes aynı din ve inançta olacak değil ya...

kızlar eşim uyandı şükürler olsun... kahvaltılık bişey hazırlayayım ona. bende atıştırmış olurum. döncem size

haa aman ben korktum hamileyken oruç mu tuttun diye ben izmiri bu yüzden çok seviyorum. kimse kimseye inanç konusunda ahkam kesemez burada. niyet var mı diye kibarca sorulur. herkes aynı din ve inançta olacak değil ya...

kız ben tutmayı dusunuyorum denıycem 1 gun tutabılırsem tutarım dıyorum ama bılmem annem tutma dıo ama bılemedım
tutamadıgım ıcınde ıcım ıcımı yıo aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…