2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sıla aman sen cok dikkatli ol bol su icmek lazimmis , cokta ayakta kalma , napayim yavas yavas atlatacagiz insallah , dua etmekten baska yapacak bir seyimiz yok , zaten doktorlarda eknden geleni yapiyor.
Myonda erken dogum riskini tetikliyormuş ama surekli kontroldesin îcini ferah tut , unutma bol su myonum büyümesini engelliyormuş

Benim myonum cok ta iki tanesi kesenin orada , her ultrason fotosunda cikiyor gicik bebekle yarışıyorlar

kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammm

ye ye bızım evde bıtanesı var napcaz sımdı kırmızı olanı var

farketmıyor canım ben kahvaltı yaptım gıttım

Kiz gel bize kocise buyuk olan k yi kestiriyorum simdi , yeriz beraber :)))

Kizlarr hepinize günaydin sabah sabah ne güzel kaynatmisiniz .. O KKK lar burda hele hic tadi yok ve cok pahali , ama mecbur aliyoruz , tadi iyi olsa verdigim paraYa yanmayacagim , zaten kizima hamileyken esim türkiyeyr götürmüstü istedigin meyveyi bol bol ye diye .. Hatta birinde nasil aserdiysem yol kenarinda k satanlardan bi büyük almistik , antalyanin o sicaginda sogumasini beklemeden sicak sicak yemistim .. Nasil yedim hala hayret ediyorum

Kizlar bu arada dün aksam cok karnim agridi .. Cok korktum bel agrisiyla beraber olunca simdide karnimda sol tarafta arada batmalar oluyo , varmi böyle olan ??

kız ben tutmayı dusunuyorum denıycem 1 gun tutabılırsem tutarım dıyorum ama bılmem annem tutma dıo ama bılemedım
tutamadıgım ıcınde ıcım ıcımı yıo aslında

canım ben bu sene tutamayacagım.sureklı aclık ve halsızlık cekıyorum kusma falan ozmana kalırmı bılemıyorum ama dayanam sanırım

canım ben bu sene tutamayacagım.sureklı aclık ve halsızlık cekıyorum kusma falan ozmana kalırmı bılemıyorum ama dayanam sanırım
bende cok acıkıyorum o yuzden suan mısafırlıge bıle gıdesım gelmıo hemen acıkıyorum cunku
2 saatte bır bıseyler yıom ama 1 kılo almısım suana kadar

ablacım mide bulantısı nedeniyle onu da yapamıyordum da hamdolsun bu ara yine birkaç bardak içiyorum. serumla takviye etmeye calıstık vücudun su ihtiyacını.. umarım büyümez ve tetiklemez doğumu. 36 haftaya ulaşabilsem sağlıkla inş..

Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inş..
[/I]

amin canım İNŞALLAH hepimiz sağ salim kucagımıza alırız yavrularımızı

Günaydın anne adayları,
Kızlar bu 2li test ve kan testi aç karnına mı acaba?
Ac olman gerekmiyor her ikisi icinde
Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee

Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor

Ben kaçıyorum 3 k yemeye
Hepinize uc k (kötek )
Evde ücüde yok :)) burda pazarda yok ..
Markete gitme vakti :)
Evde kuru k var ondan yiyeyim bari :))
kız ben tutmayı dusunuyorum denıycem 1 gun tutabılırsem tutarım dıyorum ama bılmem annem tutma dıo ama bılemedım

Burda gece oluyor nerdeyse sizden 1,5 2 saat donra bu sene kesin yerim o yuzden ..

Yolculuk olayini bu hafta bende doktoruma soracagim , biz yaz tatiline italyaya gitmeyi dusunuyoruz burdan 4-4,5 sat aragayla , yeterli mola olunca sorun olacagini sanmiyorum ..
Birde denize girmeyi sorayim , tam temmuz basi 5 aylik olmus oluyorum ..

ayyyy canımmmm uzudeum bak sımdı

aman filizcim sakın... özellikle yaz ayında susuz kalmak çok riskli bide hamilesin. bu süreci bir atlat, bebeğin ek gıdalara da başlasın o zaman tutamadığın orucunu tutarsın. yazık çile çektirme bebeğine de kendine de.

ya işte mecbur kalınca alıyorum bu aralar bısey yyemıyorum zaten almak ıstoyrum sonra yenemden cope gıdıyor gunah olyor su bulantılarım gecsın ole alıcam
öyle canım mecbur olunca yapacak bişey yok tabi...

Pazara gidip k alıcam dedim olay nereelre gelmiş okurken çok güldüm allah neşemizi daim etsin :)

azar azar al canım. çoğunun tadı yerinde değil henüz. ayrıca dün aldığım K hala dolapta ve ben tadına bakmadım. nasıl hamileyim yahu insan merak eder dimi??? kaç gündür de istiyorum burnuma kokusu geldi yani... merak ettim şimdi gidip bakayım baree

bılmıyorum kı canım yaa valla tutmak ısterım ama susuz kalırsam ozamanda hemen ıdrar yollarım enfeksıyon kalıo yaz kıs ben cok su ıcıyorum bakalım o gun bır gelsınde..

Selam fıstıklarrrrrrr :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Bugün nasılsınız bakalım, oğluşumun hareketlerini hissetmeye başladım ben, daha önce minik kıpırtılar vardı hep sol tarafımda ama 3-4 keredir bayağı net bi şekilde hissettim maşallah eeee 4 aylık oldu sıpam

selam annişler ve minnoşlar Benim kocişim nöbetçi kızımla başbaşayız

hoşgeldinizzz...

Eşimde bana diyor canın neden birşey istemiyor diye her gün sorar canın birşey istesin alayım diyor ama bende tık yok :))

Eşimde bana diyor canın neden birşey istemiyor diye her gün sorar canın birşey istesin alayım diyor ama bende tık yok :))

benimde iştahım yok açıkçası. gün için yemek dediğim bile söylenemez aslında. dün kahvaltıdan sonra işyerine gittim, sonra dışardaki işlerimi yaptım akşam oldu baktım ki tüm gün başka bişey yememişim. yine iştahım yoktu bir salata yaptım kendime. yemek yemeği hiç istemiyorum aslında...
ben eşimin aldıklarını beğenmediğimden kendim gidip alıyorum mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…