ben de sizin gruptayım maleseff.. hem benim ki cifte kavrulmuşşsol tarafta iki bebeğin keseleri myomda onların hemen yanında 4 cm.. zaten üçüz gebelik nedenyle erken doğum riskim yüksek bir de myom Allah yardımcımız olsun...
kız o tansıyonla nasıl duuryorsun bayılırsın anammm
ye ye bızım evde bıtanesı var napcaz sımdı kırmızı olanı var
farketmıyor canım ben kahvaltı yaptım gıttım
kız ben tutmayı dusunuyorum denıycem 1 gun tutabılırsem tutarım dıyorum ama bılmem annem tutma dıo ama bılemedım
tutamadıgım ıcınde ıcım ıcımı yıo aslında
Kiz gel bize kocise buyuk olan k yi kestiriyorum simdi , yeriz beraber :)))
bende cok acıkıyorum o yuzden suan mısafırlıge bıle gıdesım gelmıocanım ben bu sene tutamayacagım.sureklı aclık ve halsızlık cekıyorum kusma falan ozmana kalırmı bılemıyorum ama dayanam sanırım
Sıla aman sen cok dikkatli ol bol su icmek lazimmis , cokta ayakta kalma , napayim yavas yavas atlatacagiz insallah , dua etmekten baska yapacak bir seyimiz yok , zaten doktorlarda eknden geleni yapiyor.
Myonda erken dogum riskini tetikliyormuş ama surekli kontroldesin îcini ferah tut , unutma bol su myonum büyümesini engelliyormuş
Benim myonum cok ta iki tanesi kesenin orada , her ultrason fotosunda cikiyor gicik bebekle yarışıyorlar
Kiz gel bize kocise buyuk olan k yi kestiriyorum simdi , yeriz beraber :)))
bende cok acıkıyorum o yuzden suan mısafırlıge bıle gıdesım gelmıohemen acıkıyorum cunku
2 saatte bır bıseyler yıom ama 1 kılo almısım suana kadar
ablacım mide bulantısı nedeniyle onu da yapamıyordum da hamdolsun bu ara yine birkaç bardak içiyorum. serumla takviye etmeye calıstık vücudun su ihtiyacını.. umarım büyümez ve tetiklemez doğumu. 36 haftaya ulaşabilsem sağlıkla inş..
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inş..[/I]
Ac olman gerekmiyor her ikisi icindeGünaydın anne adayları,
Kızlar bu 2li test ve kan testi aç karnına mı acaba?
Hepinize uc k (kötek )Su kkkk olayına Gulmekten bittim sabah sabah tövbeeee
Girdiniz aklima neyse 3 k de evde var , kocis temkinli gece bir yere gitmesin diye stoklu calisiyor
Ben kaçıyorum 3 k yemeye
kız ben tutmayı dusunuyorum denıycem 1 gun tutabılırsem tutarım dıyorum ama bılmem annem tutma dıo ama bılemedım
Ac olman gerekmiyor her ikisi icinde
Hepinize uc k (kötek )
Evde ücüde yok :)) burda pazarda yok ..
Markete gitme vakti :)
Evde kuru k var ondan yiyeyim bari :))
Burda gece oluyor nerdeyse sizden 1,5 2 saat donra bu sene kesin yerim o yuzden ..
Yolculuk olayini bu hafta bende doktoruma soracagim , biz yaz tatiline italyaya gitmeyi dusunuyoruz burdan 4-4,5 sat aragayla , yeterli mola olunca sorun olacagini sanmiyorum ..
Birde denize girmeyi sorayim , tam temmuz basi 5 aylik olmus oluyorum ..
öyle canım mecbur olunca yapacak bişey yok tabi...ya işte mecbur kalınca alıyorum bu aralar bısey yyemıyorum zaten almak ıstoyrum sonra yenemden cope gıdıyor gunah olyor su bulantılarım gecsın ole alıcam
Pazara gidip k alıcam dedim olay nereelre gelmiş okurken çok güldüm allah neşemizi daim etsin :)
aman filizcim sakın... özellikle yaz ayında susuz kalmak çok riskli bide hamilesin. bu süreci bir atlat, bebeğin ek gıdalara da başlasın o zaman tutamadığın orucunu tutarsın. yazık çile çektirme bebeğine de kendine de.
bılmıyorum kı canım yaa valla tutmak ısterım ama susuz kalırsam ozamanda hemen ıdrar yollarım enfeksıyon kalıo yaz kıs ben cok su ıcıyorum bakalım o gun bır gelsınde..
selam annişler ve minnoşlarBenim kocişim nöbetçi kızımla başbaşayız
Selam fıstıklarrrrrrr :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Bugün nasılsınız bakalım, oğluşumun hareketlerini hissetmeye başladım ben, daha önce minik kıpırtılar vardı hep sol tarafımda ama 3-4 keredir bayağı net bi şekilde hissettim maşallaheeee 4 aylık oldu sıpam
azar azar al canım. çoğunun tadı yerinde değil henüz. ayrıca dün aldığım K hala dolapta ve ben tadına bakmadım. nasıl hamileyim yahu insan merak eder dimi??? kaç gündür de istiyorum burnuma kokusu geldi yani... merak ettim şimdi gidip bakayım baree
Eşimde bana diyor canın neden birşey istemiyor diye her gün sorar canın birşey istesin alayım diyor ama bende tık yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?