2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben kiloluyum ve iştahım maşallahdır :)) hamile kalınca 100 kilo oluruö diyordum ama bıcak gibi kesildi iştahım ve kilo verdim şaştık kaldık eşimle son aylarda alıcağım için şimdiden almamam iyi aslında :)) birde son kontrolümde doktor maşallah çok iyi bakmışsın bebeğe dedi nasıl baktıysam yemeyerek :))

Anneler ve tatlı bebişleri merhabaaaa..

uzun zamandır yazamıyodum.. benim ikili testte kombine risk 1:746 cıktı kızlar, kendi dr.um normal dedi beta da 136 bana yüksek geldi ama, başka bi dr gittim oda biraz riskli 3 lü test yaptır dedi.

cinsiyete gelince kendi dr.um once kız dedı sonra bacak arasında cıkıntı var yüzde 90 erkek dedi.Gittigim 2. dr da yüzde 70 kız dedi :) ben bu işten bişe anlamadım valla :) neyse cinsiyet önemli deil tabiki bebişim saglıklı olsunda başka hiç bişi istemem..

kızlar ikilide beta hcg benim gibi yüksek olan varmı??

Merhaba canım nasılsın kanama alanın azalmış okudum gözün aydın allah birdaha yaşatmasın

Sosyal medyada bir video var kız çocuğu babasıyla ayakkabı almaya gidiyor 4-5 yaşında izledin mi onu izlemediysen mutlaka izle eşimle izledik eşim diyor ki benim kızda kesin böyle olur diyor :)))

tam allerji zamanı. şuan çok fazla allerjen var. bende zorlanıyorum. lazer mi ne öyle bişey dimi? ben araştırmıştım, çok aklıma yatmamıştı. aşı daha iyimiş ama şu zaman yapılmaz heralde. bir ara karbonat-su ile ilgili bişeyler anlatmıştım burnuna şırınga ile suyu veriyorsun. oldukça rahatlatır seni. onu dene istersen. doktorlar deniz suyu aldırıyorlar ecz. ama ona hiç gerek yok bunu yapsan da olur.

ben daha hıc hıssetmıyorum sadece arada kasıklarımda pıt pıt bısey oluo cok nadır oda

ayy ızledım ben koptum yaaaaaaaaaaaa tamam baba tamam sakın ol herkez sana bakıo bak eşime ızlettım ay dıo bosver bızımkı erkek olsun 1 hatun var basımda suslü bı hatun daha kaldıramam .
dün ındırım vardı loreal de %50 anneler gunune ozel sadece 1 gun alısverıs yaptım baya pahalı tuttu 5 parca seye bukadar paramı verdın dıo allahımmm yandım ben kız olmasın dıo

maşallahhh bebeğin senden beslenmiştir, benimde özellikle şu vitamin ilaçlarından sonra iştahsızlık başladı. neyseki meyve sebze çok yiyorum. hafta da bir de balık yemeye çalışıyorum. buna da şükür herkes bana kilo almışsın diyor hatta bende aldım galiba diye tartıya çıkıyorum ama değişen bişey yok tuzlu çok seviyorum biraz ödem yapıyor sanırım.

bende normalde tuzlu yerdım sımdı tuzdan tısındım yaaaa resmen.balık ne yıyorsun ben doktora sorucaktım unuttum

Sonuna doğru bir belinde diğer elide havada müziğe eşlik ediyor oynuyor orda koptum ben çok da tatlıydı maşallah birde ne istediğini biliyor çok bilmiş ben spor ayakbası istemiyorum bez ayakkabı istiyorum :)) yavrum benim benim kızda böyle olur babasını çıldırtır kesin

Yiyebildiğim şeyler hep besleyiciydi ilk 3 ay sanırım o yüzden benimde bünyem sağlamdır grip olmam meyvayı çok yerim sanırım o yüzden beslendi benden

valla çok komık yaaa oynuo bende ona koptum .eşimin gozu korktu valla

canımmm teşekkür ederim çok şükür geçti ama bu sefer de hastalıktan kalkamıyorum asyanın da dediği gibi bu level de geçer sen nasılsın canım kızoş nasıl
izledik onu, eşim de ben de koptukkkkk. hep zilli cadı bi kızımız olsun istemiştik,al sana geliyorum diyor dedim.böyle izliyodu zaten

iyidir kuzum sen nasılsın bakimmm???

iyi olmaya çalışıyorum kuzum.burnum tıkalı, boğazım yanıyo, şimdi de öksürük başladı aman kızım iyi olsun yeter

Canım nasıl bişeymiş o karbonat bidaha anlatsan denerim inş iyi gelir, ben araştırmıştım bruna antiviral almıştım deniztuzu falan var içinde sanırım virüs içinde bişeyler var içinde fena gelmedi ama yine hapşuruyorum , bazen unutuyoorum sıkmayı bazen de bilerek sıkmıyorum sıkınca burnumu gıdıklıyo tekrar hapşuruyorum çünkü

ben daha hıc hıssetmıyorum sadece arada kasıklarımda pıt pıt bısey oluo cok nadır oda
Ben de önce gıdıklanma gibi hissediyordum hep ama son bir haftadır bayağı net hissediyorum içimde bişeyin kımıldadağını az kaldı size de benim bebiş sizinkinden büyük ya teyzesi ondandır

Yaa evet dün söylemiştin ihtiyacım da vardı krem alcaktım ama bi türlü dün çarşıya çıkamamıştım net %50 miydi süpermiş ya kaçırdık desene! Peki neler aldın fiyatlarıyla yaz bakalım merak ettim kız

naber yavru kus nasılsın

canımcımmm iyi olmak istiyorum artık,kanama alanlarımız küçüldü ama bu sefer de ben yatak döşek yatıyorum
sen nasılsın kuzum,bulantıların ne alemde. kocişle naptınız? en son aynı durumdaydık? ben üzüntüden hastalandım biliyo musun resmen 24 saat ağladım ve sonra böyle oldu. eşimin de burnundan fitil fitil getirdim ama

bende normalde tuzlu yerdım sımdı tuzdan tısındım yaaaa resmen.balık ne yıyorsun ben doktora sorucaktım unuttum

küçük balıkların besin değeri daha yüksek ama onları içim almıyor. Balıkçımız mangal şeklinde pişirip getiriyor yerken balık kokusu rahatsız etmiyor. tavuk eti gibi yiyorum. şu ara levrek söylüyorum kolay ayıklanıyor, tadı hoşuma gidiyor kolay yiyorum

evet senın bebıs bızden buyuk bakalım ıns bızde hıssederız..
canım allık aldım 47.90
pudra aldım 47.90
far aldım 29.90
far bıtane daha aldım 29.90
rimel 49.90
hepsının yarısı bıde net %50 idi bazı yerlerde pazar gunune kadar gecerlı imiş bı dene sansını canım
yuz yıkama jellerındede %20 ındırım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…