canımmm teşekkür ederim çok şükür geçtiama bu sefer de hastalıktan kalkamıyorum asyanın da dediği gibi bu level de geçer sen nasılsın canım kızoş nasıl
izledik onu, eşim de ben de koptukkkkk. hep zilli cadı bi kızımız olsun istemiştik,al sana geliyorum diyor dedim.böyle izliyodu zaten
:
Sonuna doğru bir belinde diğer elide havada müziğe eşlik ediyor oynuyor orda koptum ben çok da tatlıydı maşallah birde ne istediğini biliyor çok bilmiş ben spor ayakbası istemiyorum bez ayakkabı istiyorum :)) yavrum benim benim kızda böyle olur babasını çıldırtır kesin
Yiyebildiğim şeyler hep besleyiciydi ilk 3 ay sanırım o yüzden benimde bünyem sağlamdır grip olmam meyvayı çok yerim sanırım o yüzden beslendi benden
canımmm teşekkür ederim çok şükür geçtiama bu sefer de hastalıktan kalkamıyorum asyanın da dediği gibi bu level de geçer sen nasılsın canım kızoş nasıl
izledik onu, eşim de ben de koptukkkkk. hep zilli cadı bi kızımız olsun istemiştik,al sana geliyorum diyor dedim.böyle izliyodu zaten
iyi olmaya çalışıyorum kuzum.burnum tıkalı, boğazım yanıyo, şimdi de öksürük başladıaman kızım iyi olsun yeter
evet senın bebıs bızden buyuk bakalım ıns bızde hıssederız..
canım allık aldım 47.90
pudra aldım 47.90
far aldım 29.90
far bıtane daha aldım 29.90
rimel 49.90
hepsının yarısı bıdenet %50 idi bazı yerlerde pazar gunune kadar gecerlı imiş bı dene sansını canım
yuz yıkama jellerındede %20 ındırım vardı
bende facebookta denk geldim şimdi izledimeşimi etiketleyip paylaşayım hehehe adam izleyince eminimin oğlum benim iyi ki varsın dicek
sürekli korkutuyorum onu güvenme doktora kız çıkarabilirim diyeolsun canım yavrumuz sonuçta diyor ama biliyorum ben onuuu
ben de neyse ki grip aşısı olmuştum... maşallah de nazar değdireceksin kendine
canımcımmm iyi olmak istiyorum artık,kanama alanlarımız küçüldü ama bu sefer de ben yatak döşek yatıyorum
sen nasılsın kuzum,bulantıların ne alemde. kocişle naptınız? en son aynı durumdaydık? ben üzüntüden hastalandım biliyo musunresmen 24 saat ağladım ve sonra böyle oldu. eşimin de burnundan fitil fitil getirdim ama
Bak sen zilliye neler neler almış
Bana sadece tonikle , nemlendirici krem lazım .Birazdan çıkıyım da çarşıya bakıyım bi inş indirim devam ediyodur. Aaaaaaaa bide en önemlisi saç rimeli lazım beyazlarımı kapatmak için , nasıl dayancam bilmiyorum yaaa 5 ay daha hangi dr.a gittiysem kesinlikle boya yasak dedi, bitkisel olanlara da hiç güvenmiyolar. Kına sürsem turuncu olurum diye korkuyorum içine de siyah olsun diye ceviz yaprağı karıştırıyolar, acaba önce başkasının üzerinde denesem desiyah olursa kendime mi uygulasam mesela anneme diycem ama annem benden kokoş
Canım nasıl bişeymiş o karbonat bidaha anlatsan denerim inş iyi gelir, ben araştırmıştım bruna antiviral almıştım deniztuzu falan var içinde sanırım virüs içinde bişeyler var içinde fena gelmedi ama yine hapşuruyorum , bazen unutuyoorum sıkmayı bazen de bilerek sıkmıyorum sıkınca burnumu gıdıklıyo tekrar hapşuruyorum çünkü
Ben de önce gıdıklanma gibi hissediyordum hep ama son bir haftadır bayağı net hissediyorum içimde bişeyin kımıldadağınıaz kaldı size de benim bebiş sizinkinden büyük ya teyzesi ondandır
Yaa evet dün söylemiştin ihtiyacım da vardı krem alcaktım ama bi türlü dün çarşıya çıkamamıştım net %50 miydi süpermiş ya kaçırdık desene! Peki neler aldın fiyatlarıyla yaz bakalım merak ettim kız
Yok canım hiç boyar mıyımmmm bütün doktorlar yasak dedi ben doğal bi çözüm arıyorum sadeceboyama canım yaa doktor boya yasak dedı banada bend ebeyaz yok cok sukur sadece roflelerım bayag asagya ındıgı için yamalıklı gıbı dolanıyorum ortalıkta
canım, çay bardağı kadar suya yarım çay kaşığı kadar tuz yarım çay kaşığı karbonat koy karıştır. suyun dezenfekteli olsun ama yani kaynamış soğumuş olabilir. ecz. 5 cc kadar alacağın iğnesiz şırıngaya bu karışımı çek.
lavaboya başını hafif yan olacak şekilde eğ, yukarda kalan burun deliğinden şırıngadaki suyu yavaş yavaş enjekte et ağzın açık olsun ve ağzından nefes al. sinüslerde biraz yanma olabilir. su kanalda dolanacağından diğer burun deliğinden de çıkacaktır.
aynı şeyi diğer burun deliğine de yap. sonra burnunu temizleyebildiğin kadar temizle. elinde mendil bulundur burnun biraz akacak. bir kaç denemeden sonra rahatlarsın. allerji ve grip olduğumda yaparım mutlaka faydasını görüyorum. daha çabuk toparlanırsın.
daha anlaşılır olsun diye link atıyorum ama açılmazsa youtube ''cala neti burun yıkama kabı'' yaz adam orada kabı ile nasıl olacağını anlatıyor. kap şart değil ben şırınga ile yapıyorum
cala neti burun yıkama kabı - YouTube
ben bıras cemkırdım oda gerı adım attı.canım sutte balgam yapar derler dıkkat et kuzum kıyamam yaaa pişman olmustur umarım kocısın bu halını gorunce.
bende bulantılarım devam 2 gundur kusmada basladı fenayım dun doktora gtıım ıste ılac verdı kılo vermısım 4 kılo vıtamın falan yazdı.ikili testı yaptrdım dun.doktorum cınsıyet ıcın erken dedı ikiliyı yapan doktor erkek olabılır dedı
Yok canım hiç boyar mıyımmmm bütün doktorlar yasak dedi ben doğal bi çözüm arıyorum sadecebebeğimi bile bile riske atmam, dayancaz artık napalım, geçmiş olsun sana da çok kg vermişsin ya, neyse nasıl olsa fazla fazla alcaksın, en kısa zamanda geçer inş Allah şifa versin
Çooooooook teşekkür ederim deniycem
oldu yaa olmaz mıısütü bilmiyodum bugün içmeyeyim bari. 4 kilo mu offf baya vermişsin. canım benim yaa inşallah atlatırsın en kısa zamanda.demek oğluş haa hadi hayırlı sağlıklı olsun
saol canım bayag halsız bırktı benı benı şehzadesağlıklı olsunda napalım annelık bu.
bende annemı aradım çağırdım işlerini toarlayıp geleck İNŞALLAH olmuyor bole yalnız yalnız
Merhaba kızlar dün eşimle tartıştım bende akşama kadar bişey yiyemedim
Gece canım turşu çekti bir kavonoz turşuyu mideye indirdim ölüyodum nerdeyse tansiyonum tavan yaptı sanırım
Gece uyudummu bayıldımmı hatırlamıyorumAma rüyamda sabaha kadar tıkındım börekler kurabiyeler poğaçalar tatlılar portakal suları birsürü şey vardı nasıl yedim hepsinden ve saat 1:30 ama ben hala bişey yiyemedim midem dolu gibi gerçekten yemiş gibiyim sizede oldumu hiç böyle şeyler??
Burcuuum sen zaten zayıftın ama seni 4 kilo vermiş düşünemiyorum
Serum verseydi drun bari.Şehzademi geliyor maşallah benim eşimde erkek bu bebek die tuturdu adıda Ali olucakmış
Ali diye seviyo kız olursada Aliye koyım bari diyorum sürekli Ali adı duycak bebek
canım ılk haftalarda eksi seyler ıstıyor ınsan benımde ole oldu tatlı gormeye bıle tahammullum yoktu.ben açım sureklı ıyuzden ruyamda fulll yemek goruyorum psikoljık sanırım yanı normal
haaaahhhhaaa eşin ultrason bakıslı sanırım.şehzadem gelıyor teyzesiiiii basta ekşi şeyleri yedirtti bızde sultan sandık ama ben hep hissedyordum erkek oldugunu annler hısseder unutma.
sen de cok zayıftın en son sakın kılo verme haaaaaaaaa
Evet benimde öyle tatlı görmek istemiyorum bende..
Açlıktan görüyoruz demekki rüyaları benim bulantım var ama fazla değil arada sırada vuruyor
Zayıf hamile kaldım bende o nedenle tansiyon problemi yaşıyorum bende ayağa kalkamıyorumm..
Sen çok kötü olmuşsun canım ama ben çok üzüldüm inşallah biran önce toparlanırsın kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?