2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ewet sıbel hanıma gıdıyorum canım dunyalar tatlısı bı kadın ultrason cıhazı yenı hatta benım 2 ıncı gıdısımde yenısı gelmıstı.o daha cınsıyet solemedı bana.sende gelebılsen gel hatta ayaralayalım orda gorusmus oluruz

canım ılk haftalarda eksi seyler ıstıyor ınsan benımde ole oldu tatlı gormeye bıle tahammullum yoktu.ben açım sureklı ıyuzden ruyamda fulll yemek goruyorum psikoljık sanırım yanı normal

Ben de 3 kilo verdim. Sürekli açım anlamadım gitti. Rüyamda da hep yemek kuyruğundayım alıyorum bir tepsi ama bir türlü yediğimi görmedim.
Mide bulantılarım da bitmedi bir türlü.
İnşallah tez vakitte kurtuluruz canım.
Bana da doktor bir sürü bulantı iğnesi verdi ama artık iğne olacak yer kalmadı delik deşiğim.
Zaten olsam da küsüyorum

bende yemedım canım sadece goruyorummmmm yemeklerrriiiii bir suruuuu

kızlar tam 12 haftalık hamişim ve bugün kontrole gittik doktor muayene ederken ultrasonda cinsiyetiyle ilgili yorum yapmayınca ben sordum ve doktor KIZ GİBİ dedi :))) kesin 16. haftada netleşir dedi...net bi şey söylemedi...acaba erkek olsaydı belli olur muydu şimdiye ve umarım tahmini doğru çıkar çünkü kız istiyoruz :)) ama tabii en önemlisi sağlıklı hayırlısı olsun cinsiyet ikinci planda...

allah yardımcın olsun canım kullan ihmal etme allahtan ben içebiliyorum geçer inşallah tez vakitte

3 peşkir var gibi bişey o kalınlıkta sardım yani yeter dimi

ben 4 kat polar ve iki kat pikeyle sardım :) asıl oldu peki yoğurt

hay maşalah nazar değmesin

allah yardımcın olsun canım

Ne cok kaynatmisiniz kizlar ..
Biz daha hicbir yere gidemedik ..
Bana yukardan yukardan bir enerji geldi .. Kalktim evi silip supurdum :))..nasil mutlu oldum anlatamam :))
Utude yapmayi dusunuyorum bir saat dinlenmeden sonra

Az kaldı 10 gün daha falan çekersin diye düşünüyorum benim de çok şiddetliydi bir haftadır azaldı şükürler olsun. Herhalde böyle azalarak tamamen biticek.

Bana yukardan yukardan bir enerji geldi .. Kalktim evi silip supurdum :))..nasil mutlu oldum anlatamam :))

ohhh mis valla. ben bu hamilelikten sonra uyuşuk oldum ya.. aslında giriştim mi yapıyorum ama rahim yanması çok oluyor. hareket edemiyorum sonra. sağolsun arkadaşım bana yardıma gelecek mutfak perde temizliği için. canım arkadaşım... bir ton işi gücü arasında bana vakit ayıracak.

Selam kızlar nasılsınız ilk defa aşağıyı böyle ıssız görüyorum.
Evde ustalar var duvar kağıdı yapıyorlar,ben de sıkıntıdan patlıyorum.
Gitseler de ev bir normal haline dönseydi.

o enrjı ara sıra banada ugrasa yaa ev mendılsız oynuyor resmennnnnnnnn

benım bı arakadasım bılem yok mağlesef yalnızımm yazlnızımmmm kadın tutcam annem gelınce

Selam kızlar nasılsınız ilk defa aşağıyı böyle ıssız görüyorum.
Evde ustalar var duvar kağıdı yapıyorlar,ben de sıkıntıdan patlıyorum.
Gitseler de ev bir normal haline dönseydi.

ortalık sakinledi benimde kakıp işime bakmam lazım artık. ortalık perişan, evim teksas gibi yerdeki tozlar döne döne gidiyor. daha yeni temizlik yaptım ama kapı pencere açık geliyor.

Anneler ve tatlı bebişleri merhabaaaa..

uzun zamandır yazamıyodum.. benim ikili testte kombine risk 1:746 cıktı kızlar, kendi dr.um normal dedi beta da 136 bana yüksek geldi ama, başka bi dr gittim oda biraz riskli 3 lü test yaptır dedi.

cinsiyete gelince kendi dr.um once kız dedı sonra bacak arasında cıkıntı var yüzde 90 erkek dedi.Gittigim 2. dr da yüzde 70 kız dedi :) ben bu işten bişe anlamadım valla :) neyse cinsiyet önemli deil tabiki bebişim saglıklı olsunda başka hiç bişi istemem..

kızlar ikilide beta hcg benim gibi yüksek olan varmı??

DİYE YAZMIŞTIM AMA KİMSE CEVAP VERMİYOR

canım ınankı değerler hakkında bır bılgım yok
cınsıyete gelınce sağlıklı olsunda onemlı olan bu netleşir 16 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…