Teyzesi yer o şehzadeyii Benim içimede erkek doğuyor ama kızımda olsa oğlumda hiç farketmez sağlıkla kucağıma alayım yeter..
Sen Sbel hanımamı gidiyorsun biz onunla arada facede sohbet ediyoruz çok şeker ablamda ona gitti ama bana uzak ona gidemiyorum
Ultrasonu nasıl onun arada gidebilirim dr bulamadım hala çünki ben..Kadıköy şifayı düüşünüyorum bakalım ne olacak..
Bende 47 ile hamile kaldım ama daha tartılmadım bilmiyorum şuanda kilomu sen 45 filan oldun heralde
canım ılk haftalarda eksi seyler ıstıyor ınsan benımde ole oldu tatlı gormeye bıle tahammullum yoktu.ben açım sureklı ıyuzden ruyamda fulll yemek goruyorum psikoljık sanırım yanı normal
Ben de 3 kilo verdim. Sürekli açım anlamadım gitti. Rüyamda da hep yemek kuyruğundayım alıyorum bir tepsi ama bir türlü yediğimi görmedim.
Mide bulantılarım da bitmedi bir türlü.
İnşallah tez vakitte kurtuluruz canım.
Bana da doktor bir sürü bulantı iğnesi verdi ama artık iğne olacak yer kalmadı delik deşiğim.
Zaten olsam da küsüyorum
slm kızlarr..
bi bakim size dedimm canım sıkkın bırazz gorusurz yınee..
annişler anneler gününüz kutlu olsunnnn
bende idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum..
antibiyotik verdi dr.
içmiim dedim ama yok yanlarıma vurdu ağrı..
tedavi edilmezse ilerleyip bebeğe zararı oluyo..
antibiyotiğide içip kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım
3 peşkir var gibi bişey o kalınlıkta sardım yani yeter dimi
Tabi tabi dayanama kocisine simdi , bak bir bebek olsun o sana nasil kıyacak , o zaman gorurum seni :))
Benimkide disaridan söylemiyor ki gelince bn tarif ediyorum o yapiyor bir seyler , sonra bulaşığı makineye atıyor , tencereleri sürüyor , çayını koyuyor , bana meyva getiriyor full çalıştırıyorum aksamlari :))
canımm sagolasınn... cok sukur iyiyim. her gün takip ediyorum ama yazamadım bir türlüü... sen nasılsın?? keyfin yerinde mi??
bu arada yazamadığım süre boyunca bir sürü güzel haber alan arkadaşlar oldu. hepsinin gözü aydın. cinsiyetleri öğrenenler de var masallahh.. hayırlı evlat olsunlar inş..
ben pazartesi günü kontrole gidicem. sanırım ense kalınlıklarına ve plesentalarına falan bakıcakmış. tek yumurta ucuzleri mi yoksa ayrı ayrı mı net olarak o zaman belli olacak.. her zaman ki gibi cok duaya ihtiyacım var. herkes doktora gitmeden heyecanlanıyor belki strese giriyor ama benim durumum oldukça yüksek risk grubu. cok cok dua bekliyorum..
Ben de 3 kilo verdim. Sürekli açım anlamadım gitti. Rüyamda da hep yemek kuyruğundayım alıyorum bir tepsi ama bir türlü yediğimi görmedim.
Mide bulantılarım da bitmedi bir türlü.
İnşallah tez vakitte kurtuluruz canım.
Bana da doktor bir sürü bulantı iğnesi verdi ama artık iğne olacak yer kalmadı delik deşiğim.
Zaten olsam da küsüyorum
Ne cok kaynatmisiniz kizlar ..
Biz daha hicbir yere gidemedik ..
Bana yukardan yukardan bir enerji geldi .. Kalktim evi silip supurdum :))..nasil mutlu oldum anlatamam :))
Utude yapmayi dusunuyorum bir saat dinlenmeden sonra
Ne cok kaynatmisiniz kizlar ..
Biz daha hicbir yere gidemedik ..
Bana yukardan yukardan bir enerji geldi .. Kalktim evi silip supurdum :))..nasil mutlu oldum anlatamam :))
Utude yapmayi dusunuyorum bir saat dinlenmeden sonra
ohhh mis valla. ben bu hamilelikten sonra uyuşuk oldum ya.. aslında giriştim mi yapıyorum ama rahim yanması çok oluyor. hareket edemiyorum sonra. sağolsun arkadaşım bana yardıma gelecek mutfak perde temizliği için. canım arkadaşım... bir ton işi gücü arasında bana vakit ayıracak.
Selam kızlar nasılsınız ilk defa aşağıyı böyle ıssız görüyorum.
Evde ustalar var duvar kağıdı yapıyorlar,ben de sıkıntıdan patlıyorum.
Gitseler de ev bir normal haline dönseydi.
benım bı arakadasım bılem yok mağlesef yalnızımm yazlnızımmmmkadın tutcam annem gelınce
kıyamam sana... sen istanbuldamıydın? yanlış hatırlamıyorum dimi?
Anneler ve tatlı bebişleri merhabaaaa..
uzun zamandır yazamıyodum.. benim ikili testte kombine risk 1:746 cıktı kızlar, kendi dr.um normal dedi beta da 136 bana yüksek geldi ama, başka bi dr gittim oda biraz riskli 3 lü test yaptır dedi.
cinsiyete gelince kendi dr.um once kız dedı sonra bacak arasında cıkıntı var yüzde 90 erkek dedi.Gittigim 2. dr da yüzde 70 kız dedi :) ben bu işten bişe anlamadım valla :) neyse cinsiyet önemli deil tabiki bebişim saglıklı olsunda başka hiç bişi istemem..
kızlar ikilide beta hcg benim gibi yüksek olan varmı??
DİYE YAZMIŞTIM AMA KİMSE CEVAP VERMİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?