2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benim bilgim olsa yazayım ama... kuru bilgi daha zararlı.

ewet canım ıstanbuldayım yalnızım ve az once ılk elevıtımı yutma cabası verdım iğrenç kokuyor ve kocemen

yalnız derken ? deme öyle yalnız deme. hüzün oluyom

ay o elevit iğrenç ama yapacak bişey yok valla ben daha yutma çabası vermedim zaman kazanıyorum kendimce

yalnız derken ? deme öyle yalnız deme. hüzün oluyom

ay o elevit iğrenç ama yapacak bişey yok valla ben daha yutma çabası vermedim zaman kazanıyorum kendimce

canım istanbulda bı teyzem var baskada kımse yok 3 yıl oldu buraya gelı ole samımı bır arkadasımda yok mağlesef ailem ankarada.

ayyy bide bı pis kokuyorrr ıyyyyyyyyyyyyyyyyy içicez baska yolu yok

canım istanbulda bı teyzem var baskada kımse yok 3 yıl oldu buraya gelı ole samımı bır arkadasımda yok mağlesef ailem ankarada.

anladım canım. iş oradasın anladığım kadarıyla. hayırlısı olsun insanın kendini bulduğu yerde yaşaması büyük mutluluk biliyorum. ben izmirle bütünleştim sanki. bu şehirden çıksam hayatım yokmuş gibi geliyor. Benim güzel arkadaşlarım hep evlenip Ankaraya gidiyor.. üzülüyorum böyle olunca ama onlarda gitmek istemiyor ama elleri mahkum eş durumu...

ben hap içmeden önce tatlı bişey yiyorum, tadı azalıyor birazcık.

ewet canım iş ve eş durumu burdayım istanbulu seweıyorum ama işte yalnızlık zor olyor artık bebsım dogunca sıkılacak vaktımde olmıcak İNŞALLAH.ben bugun yıne yemek yıyemedım az once sutlu bısey yedım sonrsında ılacı aldım agır bı kokusu var yaa ufffff
basım agrıyor bıde eve gıdıp yılıp yatmak ıstoyrum ınankı az kaldı bırasdan cıkıcam İNŞALLAH

hala bulantın zorluyor mu senin? süt mide bulantısı yapıyor içemiyorum ben. yarın izinlisindir inşallah dinlenirsin biraz.
ben iş konusunda biraz şanslıyım. eşimle birlikte yürütüyoruz yaz dönemi oldukça hafifliyor işlerimiz. bebeğim ne zaman geleceğini iyi hesaplamış.... arada ödemedir, elemanlardır ıvır zıvır evrak işlerini halledeyim diye gidiyorum iş yerine genelde evde pcden çalışıyorum. eylülde sezon açıldıktan sonra biraz zor olacak bizim için. inşallah bu seneyi de atlatacağız.

Son düzenleme:

zorluyor canım hemde nasıl bende sut ıcemyorum sutlu tatlı yedım o mıdemı bulandırmıyor yemek yıyemedım barı onu yıyeyım dedım napayım mama nıyetıne

bu arada ben cıkıyorum canım görüşürüz kendıne çok iyi bak oldumu anneler gununu de kutlarım şimdiden çokkkk çokkk optummmmmmmmm

canım benimde 1,23 çıktı ama kan sonucumu henüz almadım o yüzden bende bilgi veremiyorum. Ama şu konuda katılıyorum sana doktorların hepsi farklı bende bişey anlamadım hangi doktora gidiyorsam farklı haftada çıkıyor hangisi doğru anlamadım kafalar iyice karışıyor inşallah senin sonuçlarında temizdir allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize :)

Canım hayırlı olsun .Ben de erkek gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun canım allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

Merhabalar kızlar. Umarım herkes iyidir. Limango'da Ebru Maternity indirime girmiş. Ben 3'lü hamile külotu ve emzirme südyeni aldım. Gerçi önceki hamileliğimden bir sürü var ama moral olsun biraz işte :) Hamile kıyafetleri çok güzel. Bakın isterseniz.

olsun canım, sütlü tatlıda fayda sağlar sana senin de anneler günün kutlu olsun tatlım, öptüümmmm bende

selam arkadaşlar
bugün dr a gittim, çok şükür maşallah kese kenarındaki kanama dağılmış görünüyordu minnoşum zıpladı hopladı, e tabi çocukta rahatlamış kanama onu sıkıştırmayınca. haftaya cumartesi ikili test için gideceğim Allah nasibederse, inşallah ordanda hayırlı ve güzel sonuçlar çıkar. dr bana 1 hafta daha yat dedi, progestan ve folic aside 1 hafta daha devam et dedi. sonrasında bu iki ilacı kesecek, decavit diye bir ilaca başlıyacakmışız inşallah. işte benden haberler böyle.

Gözün aydın canım haftayada güzel haberlerle gelirsin inşallah

napıyımmmm ındırımde dayanamadımm..bıde anneler gunu ya kendı kendıme hedıye aldım esıme dıyorum şu kadar tuttu ama merak etme taksıtte yaptırdım dedım cekmece dolu onlar ne olucak dedi al al askımm aferınn bunlara bukadar para vercene 3 paket bez alırdık dedi
allah senı baskasının uzerındemı denıcen sıyah oluyor canım baya koyu sıyah ablam yapmıstı sanırım
ya ben boyatcam sacımı ılerleyen zamanlarda kımyasal dıyoruz da kullandıgımız makyajlar ? sampuanlar ? el kremleri?
ıcerıklerıne bakıomusun raf omru uzun olsun dıye ıcıne konulan maddeler ? hepsı zararlı neyden kacıcaz allah askına
ablam boyattı sacını suan arkadasım 4 aylık oda boyattı bıtkıselle. ben dayanamıyorum kendımı cok kotu hıssedıyorum
boyatıcam yanı devamlı kuaforume gıdıcem hem orayada gelen hamıslere boyuolar .

oyy kıyamam sana ben sana arkadaslık ederımmm ılerleyen zamanlarda gorusuruz ah bı tehlıkemız gecse :18: gorusme yapardık

Hamilelikte yatış pozisyonları

Sırt ve yüz üstü yatış
Sırt üstü yatış Inferior Vena Cava adlı ana toplar damar sistemine baskı yapacağından önerilmez. Bu durum nefes almada sıkıntı yaratır; sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.

Yüz üstü yatış da bebeğe baskı yapacağından önerilmez. Ayrıca tahmin edersiniz ki karnınızdan dolayı bu pozisyonda uyumak pek de mümkün değildir.

Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.

En rahat uyku pozisyonu sol yana yatıp dizlerin karına çekilmesi şeklindedir. Dizlerin arasında yumuşak ve ince bir yastık koyulması da iyi olacaktır. Aynı zamanda sırtın yumuşak bir yastık veya battaniye ile desteklenmesi de önerilmektedir.

Eğer gece uyandığınızda kendinizi sırt üstü yatıyor bulursanız endişelenmeyin. Uyku esnasında pozisyon değiştirmeniz çok normal bir harekettir ve kontrol edilemez. Zaten son trimesterde sırtüstü yatarken rahatsızlık duyacağınızdan bu pozisyona geçiyor da olmayacaksınız; rahatsızlık duyup uyanacaksınız.

İlk 3 ay
İlk üç ayda istediğiniz herhangi bir pozisyonda yatmanız mümkündür. Sonrasında sol tarafa doğru yatmanız gerecektir. Ama yine de alışkanlığı geliştirmek açısından erken gebelik döneminde yana doğru yatış gerçekleştirebilirsiniz.

Alıntı

sol tarafıma hic yatamazdım ama kızıma hamileyken alışmıştım artık solda daha rahat yatıyorum. o yüzden bunda sıkıntı çekmiycem..

aslında dr'lar genelde sagı onerıyor ama bu nıe sol demiş hem saga yatmak sevap hemde kalbın ustune yatmak sakıncalı dıye soylerler bende genelde saGIMA yatarım .bılemedım sımdık

Kizlar , bu iki gündür bende baya degisiklik var , bugünde bütün gün sol tarafim afedersiniz ama alt bölgenin oldugu kisimin sol tarafi cok batti .. Doktorada gitmek istemedim sizce normalmii ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…