2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Sanada canli gunaydin kiz annesi :)) İyimisin , hastalık nasil atlatabildin mı
Bana bir seyler oldu bu hamilelikte cok duzenli uyuyan ben bir garip oldum ya cok uyuyorum yada hic uyuyamiyorum :)
Sabah 6.30 dan bu yana ayaktayim

Atlattım dersem yalan olur ablacım,hala kötüyüm,ilaçsız böyle uzuyomuş demek uyku düzeni bende de çok değişti, ya sabah 4te 5te kalkıyorum ya da 12-1e kadar yatıyorum ama her halukarda öğle uykum var

Günaydın herkese... Kızım tüm teyzelerinin anneler günüü kutluyor ve ellerinizden öpüyor :)) seneye bu kadar rahat anneler günü geçiremicekmişiz bugünün tadını çıkartın diyor :))

Herkesin anneler günüü kutluyorum rabim anne olmak isteyen herkese hayırlıysa nasip etsin

hepinize günaydııııınn arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun bu benim ilk anneler günüm ve çok tuhaf bir his umarım bir dahaki anneler günümüzü bebişlerle, onları koklayarak öperek kutlarız...

bizde kızının gözlerinden öpüyoruz annesi seneye bu zamanlar en zor günleri atlatmış olucaz o yüzden daha güzel olacak bak göreceksin:)

bende elevit kullanıodum decavite gecti doktorum sevmedim onu ben bulantı yapıo ya:/

bende de hiç bulantı yoktu elevit kullanmaya başlayınca bulnatı hat safhada bir de idrarım çok koyu renkli geliyo o ilacı kullandığımdan beri sizde de var mı yokda ben çok az mı su içiyorum

gunaydın kıslaaarr :) Anneler gununuz kutlu olsuuunnnn. . . benım oglum da kutluyoooo, ellerınızden opuyooo :)

Günaydın güzel anneler herkesin anneler günü kutlu olsun bebişlerle birlikte nice anneler günü kutlarız inşallahhhhh.....

gnydn kasım anneleri.
size bişey sorcam bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ve 2li test önerir misiniz??

gnydn kasım anneleri.
size bişey sorcam bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ve 2li test önerir misiniz??

12. haftada doktor öğrenebiliriz dedi canım ama bizim bebiş göstermedi yani haftaya öğrenirsin 2li taramayı yaptır bence devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyo boşuna 80 lira verdim ben gerek yok test aynı test biri paralı biri ücretsiz

arkadaşlar hamile olduğumu bugün öğrendim fakat 2 gündür vajinada saniyelik batmalar var çok sık değil arada , bu normal bişeymi

günaydınlar... Hepımizin anneler günü kutlu olsun kızlarrr
bebişlerımızle ılk anneler gunumuz saglıkla sıhhatle kucagımıza aldıgımız gunlerıde goruruz inşallah
hepinizi öpüyorummm

selam kasım anneleri ve melekleri hepinize hayırlı mutlu pazarlar bugün anneler günü hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbimin izniyle inş seneye meleklerinizle kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…