2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hadi bakalımm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, dualarımız seninle

Bütün anneler ve pıtırcıkları günaydın hepinize.
Geçmiş bayramınız mübarek olsun der gibi olacak ama
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun kızlar.
Ne yapayım dün giremedim.

Selayhus canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.
Biliyorum midendeki krampları,cuma günü resmen kıvranıyordum heyecandan.
Umarım bebişte kendini gösterir doktor amcasına.

Vaaavv anket epey ilerlemiş.en son 12 kızımız 26 erkekimiz vardı.
Erkek sayımız 30 a çıkmış.Kızlar da azıcık ilerleme yapmış.
Maşallah süphanallah bebitolarımıza.

Takvimimde yüzüstü yatmayın diyor ben de biliyorum ama ne zaman uykudan uyansam
kendimi yüzüstü yatar buluyorum.
Kendimi mi bağlasam ne yapsam?:26:

Geçmiş olsun canım ne kadar çok doktor o kadar çok soru işareti oluyor malesef güvendiğin tek bir doktora git bence o ne derse onu yap kafan karışıp strese girmezsin en azından bebek iyi görünüyor demiş sadece buna odaklan bence
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin tüm dualarımız seninle
bugün bizde doktor yolcusuyuz dualarınızı esirgemeyin neoluuuuuurrrrr

Güzel haberlerle gelirsiniz canım inşallah

canım hayırlı haberler al INŞALLAH yalnız kan sonucu hemen cıkmyorkı 1 hafta sonra cıkar dedıler bana

günaydın kızlarr.. bugun saat 4 gibi dr randevum. dualarda unutmayın beni de olur mu???

benim de aklımdan sen geçmiştin biraz önce ankete baktım sıla yok ne zamandır diyordum ki mesajını gördüm. Hayırlı haberlerle dön inşallah.

Bugün ve bu hafta rabdevusu olan tüm annelerimiz mutlu haberler verin bize inşallah..

benim de cumartesi günü ama sabredebilir miyim bilmiyorm. Garip garip rüyalar görüyrum bu sıralar..

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

kızlarrrrrr hepinize kocaman bir günaydın.

tontoşlarım sizlerinden o minnacık yanaklarından öperim:)))

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun nasıl geçti gününüz..

Çok güzel bi duygu anne olacagını bilmek bile ki seneye inşallah bebeklerimizle bunu cok daha gzel yaşarız...

ben bugun havaardan mı nedir biraz karamsar ve sıkkın br haldeyim..

hasta olan arkadaslar inşallah iyleşmişlerdr ve herkes iyidir inşallah havalara rağmen...

sagol canımm.. inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

Günaydın annişler. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Eminim herkesin güzel geçmiştir ilk anneler günü. Dün topik baya sessizmiş ilk defa böyle gördüm topiğimizi. Bugün Dr kontrolü olanlar umarım miniklerinizi çok güzel görüp güzel iyi sonuçlar alırsınız. Ben çok güzel bi hafta sonu geçirdim annem ve kardeşlerim hep birlikteydik aileden uzakta olunca böyle fırsatlar mükemmel oluyor :)

gunaydın gobıslı annıslerbu hafta kontrolu olan herkes bebegının ıyı haberlerıyle ayrılsın doktordan.kahkahalar eksık olmasın.bu arada hatırlarsanız gecen ay kardesım ıcın dua ıstemıstım.fatıha ve ayetel kursı okumustuk sızınle.kardesım hamıle cok sukur.tam 7 haftalıkınsallah rabbım butun anne olmak ısteyenlerın yanında olsun.

aa evetttt hadı gozun aydın canımm cok sevındımm sukur allahım ısteyen herkese versın bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…