Gunaydin guzel anneler , hepinizin anneler gunu kutlu olsun , insallah seneye bebisler kucagimizda geciririz anneler gununu ..
8skorpions tebrik ederim canim insallah hep guzel haberler duyariz ..
Kizlar 2,5 saat sonra kontrolum var hem ense kalinligi hem kan verip sonucunda alirim sanirim , sonrasindada diger doktorla ..
Midemde kramplar var heycan korku hepsi bir arada .. Dualariniza cok ihtiyacim var .. Insallah bende iyi haberlerle donerim .. Rabbim bebegim sana emanet .
Simdilik kendinize iyi bakin arkadaslar .. Dualariniz icinde allah hepinizden razi olsun .. Resmen guc veriyor iyi dilek dualariniz ..
Gunaydin guzel anneler , hepinizin anneler gunu kutlu olsun , insallah seneye bebisler kucagimizda geciririz anneler gununu ..
Kizlar 2,5 saat sonra kontrolum var hem ense kalinligi hem kan verip sonucunda alirim sanirim , sonrasindada diger doktorla ..
Midemde kramplar var heycan korku hepsi bir arada .. Dualariniza cok ihtiyacim var .. Insallah bende iyi haberlerle donerim .. Rabbim bebegim sana emanet .
Simdilik kendinize iyi bakin arkadaslar .. Dualariniz icinde allah hepinizden razi olsun .. Resmen guc veriyor iyi dilek dualariniz ..
bugün bizde doktor yolcusuyuz dualarınızı esirgemeyin neoluuuuuurrrrr
Geçmiş olsun canım ne kadar çok doktor o kadar çok soru işareti oluyor malesef güvendiğin tek bir doktora git bence o ne derse onu yap kafan karışıp strese girmezsin en azından bebek iyi görünüyor demiş sadece buna odaklan bencegünaydın kızlar,
dün annemlere anneler gününü kutlamaya giderken benimde kasıklarımda yine ağrım vardı idrar yollarındaki iltahtandır die doktora gidip idrar tahlli yaptıralım barı dedik.Kendi doktorum yoktu başka bir doktor vardı muaene etti miyom olduğunu söledim baktın bende 2 tane görüyourm dedii.Ufak bir kanama alanın başlamış yine dedi. bende progestanı 1 ay once bıraktırmıstı doktorum dedim.Yeni başlamış dedi tekrar kullanmaya başla dedi.Demir ve vtmin haplarını 3 gündr içmiyorum kabızlık yapıyo dedi demir hapını 2 gunde bir al kabızlığın devam ediyosa ilaç yazıyım dedi.Bebek iyi gözüküyor SAt a göre 13+2 iken burda 13+4 çıkıyo dedi. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem hepsi başka başka bişey söylüyor napıcağımızı şlaşırdık artıkk... bu ara ii ce sinirlerimde bozulmaya bşaladı zatenn ... Hiçbişey yapmak istemiyorum..
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin tüm dualarımız seninleGunaydin guzel anneler , hepinizin anneler gunu kutlu olsun , insallah seneye bebisler kucagimizda geciririz anneler gununu ..
Benim yavru 10 cm olmuş ammada büyümüş benim kız :)
kızlarr günayddıın çok fecii gripp oldum ya(sizler nasılsınız
günaydın kızlarr.. bugun saat 4 gibi dr randevum. dualarda unutmayın beni de olur mu???
benim de aklımdan sen geçmiştin biraz önce ankete baktım sıla yok ne zamandır diyordum ki mesajını gördüm. Hayırlı haberlerle dön inşallah.
Bugün ve bu hafta rabdevusu olan tüm annelerimiz mutlu haberler verin bize inşallah..
benim de cumartesi günü ama sabredebilir miyim bilmiyorm. Garip garip rüyalar görüyrum bu sıralar..
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
gunaydın gobıslı annıslerbu hafta kontrolu olan herkes bebegının ıyı haberlerıyle ayrılsın doktordan.kahkahalar eksık olmasın.bu arada hatırlarsanız gecen ay kardesım ıcın dua ıstemıstım.fatıha ve ayetel kursı okumustuk sızınle.kardesım hamıle cok sukur.tam 7 haftalık ınsallah rabbım butun anne olmak ısteyenlerın yanında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?