Selam hanimlar,
Ben daha dun uye oldum almanyadayim suan bende 14 haftalik hamileyim. Allahim hepimize sag saglim kucaklamayi nasip eder insallah. Benim coook bulantim var 12.haftada biter azalir dediler ama banamisin demiyoherseyden tiskindim pek birsey yiyemiyorum kiloda verdim ve geceleri cayir cayir yaniyo midem arkadaslar bana bi fikir verebilir misiniz doktor ilac verdi ama ise yaramiyo pek
dün yazamadım ikili testimizi yaptırdık CANLARIM..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neyse şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrason önerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..bi uyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
Tesekkurlr cnm.stresimiz azalacak zamanl insalllah.en tehlikeli aylari atlatiyoruz cook sukuur.çok sevindim hayatım,hayırlı haberler almak çok güzel.ben de öğrenemdim daha cinsiyetini.
Canim yiyememkten kilo vernen cok normal.ben kusmadigim ve tiksinmedigim halde sadece az yemekten 2 kilo verdim.günaydın kızlar,ben yine sıkıntılardayım.geçen gün de demiştim,kaç gün oldu halen kıpırtı yok.sanki karnım hafifledi gibi hissediyordum 3 gündür ve dün tartıldım 2 kilo vermişim,aldığım kiloyu vermişim.halbu ki hiç hareket etmiyorum desem yeridir ama çok mide bulantım var,sulu yemek yiyemiyorum sadece peynir ekmek ve meyve.yarın randevum var allahtan,yoksa kafayı yerdim.:18:
gunaydın kıslaaarrrr :) dun noldu buraya yaaa kımse gırmemıssss. . .
Gözün aydın canım herşeyin iyi çıkmasına sevindim sonuna kadar böyle devam etsindün yazamadım ikili testimizi yaptırdık CANLARIM..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neyse şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrason önerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..bi uyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
Hosgeldin cnm aramiza , bende almanyadayim , almanyanin neresindesin ? Testler konusundada birbirimize yardimci oluruz ins.Selam hanimlar,
Ben daha dun uye oldum almanyadayim suan bende 14 haftalik hamileyim. Allahim hepimize sag saglim kucaklamayi nasip eder insallah. Benim coook bulantim var 12.haftada biter azalir dediler ama banamisin demiyoherseyden tiskindim pek birsey yiyemiyorum kiloda verdim ve geceleri cayir cayir yaniyo midem arkadaslar bana bi fikir verebilir misiniz doktor ilac verdi ama ise yaramiyo pek
günaydın kızlar,ben yine sıkıntılardayım.geçen gün de demiştim,kaç gün oldu halen kıpırtı yok.sanki karnım hafifledi gibi hissediyordum 3 gündür ve dün tartıldım 2 kilo vermişim,aldığım kiloyu vermişim.halbu ki hiç hareket etmiyorum desem yeridir ama çok mide bulantım var,sulu yemek yiyemiyorum sadece peynir ekmek ve meyve.yarın randevum var allahtan,yoksa kafayı yerdim.:18:
günaydın kızlar,
dün annemlere anneler gününü kutlamaya giderken benimde kasıklarımda yine ağrım vardı idrar yollarındaki iltahtandır die doktora gidip idrar tahlli yaptıralım barı dedik.Kendi doktorum yoktu başka bir doktor vardı muaene etti miyom olduğunu söledim baktın bende 2 tane görüyourm dedii.Ufak bir kanama alanın başlamış yine dedi. bende progestanı 1 ay once bıraktırmıstı doktorum dedim.Yeni başlamış dedi tekrar kullanmaya başla dedi.Demir ve vtmin haplarını 3 gündr içmiyorum kabızlık yapıyo dedi demir hapını 2 gunde bir al kabızlığın devam ediyosa ilaç yazıyım dedi.Bebek iyi gözüküyor SAt a göre 13+2 iken burda 13+4 çıkıyo dedi. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem hepsi başka başka bişey söylüyor napıcağımızı şlaşırdık artıkk... bu ara ii ce sinirlerimde bozulmaya bşaladı zatenn ... Hiçbişey yapmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?