2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar nasılsınızz..dun cok sessızdı topık halıyle anneler gunu annem memlekete gıttı kaynanama gıttık yemege.
ay battanıye orucekmıs bana model bakıyormus
bugun randevusu olanlar ınsallah guzel haberlerle gelırsınızz

ay hatırladımmm ve cok sevındımm ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH

kızlar ben anneler günü hediyesi olarak bebeğimi görmeye gittim bebişim tam 90 gram 7 cm olmuş büyüyor ufaklık:)ama cinsiyet hala belli degil bakalım kendi doktorumda randevum 30 mayıs inşallah o zaman belli olurda alışverişe başlarım artık:)

günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanları dün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.

kızlar ankete bakarmısınız 31 erkek olmus
ama bır dunya tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıss..
keşke anket sadece bıze ozel olsa yada ısaretleyen arkadaslarda aramıza katılsa ...

kızlar ankete bakarmısınız 31 erkek olmus
ama bır dunya tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıss..
keşke anket sadece bıze ozel olsa yada ısaretleyen arkadaslarda aramıza katılsa ...

hay maaşallah bir sürü erkek olmuş :) erkekler kızları geçti

ay şiştim gene sabah sabah yaaa sen nasıl susup durdun off .
aman yaptırmasın kızım ne uzuluosunn ki bırak otur iş yapma kayınpederının lafına bak memleketını sorması cok salakca olmuss.
rabbım goruyor kuzum ya valla sabır sabır .. bakalım bu dunyanın bu yanı varsa obur yanıda var herkez ettıgını cekıcek..

nergiscim nedir senin bu çektiklerin çok üzülüyorum bunları okudukça. anladığım kadarı ile eşin çok pasif yoksa ailesine böyle şeyler yaptırmazdı kayın validen kayın pederin aklından bile geçiremezdi bu tarz davranışları. hem bence kendi içinizde çözün maddi meselenizide annenlerden alma sonra kıymet bile bilmez. tavrını net bi şekilde koy düzelsin herşey biran önce yoksa böyle bi ömür aynı yastıkta geçmez

Allah kolaylık versin sana ne diyim.

kafaya çok takmamaya çalış başka seyler düşün keske elimizden bişey gelebilse

Rabbim hamile kadınların dileklerini kabul edermiş

rabbim yapılan haksızlıkların adil bir şekilde karşılığını gösterir

dert çeken sorun yaşayan tüm arkadaslar canımı sıkmayalım Allaha havele edelim.

içinizi serin tutun biz can tasıyoruz rabbimizin bize verdiği ayrıcalığı yasıyoruz.

Yüce allahım karnımızdaki meleklerin canını sıkanların yanına bırakır mı sanıyorsunuz

benim memleketimden insan tanımaz. beni kastederek dio. demek aralarında konuşuolarki. ordan bile isteseler veririm die. yani daha önce vermem demiş demekki. ne gördüyse. ayıp günah. kendi kızımız var demiolar. rabbim bildiği gibi yapsın ne diyim artık. yüzümün heryeri kabardı. resmen art niyetliler ve yılan gibi dilleri var.

eşim görmek istemio yapılanları. gördüklerinede direk art niyetli değiller diyo. ama benim aileme gelincede alakalı alakasız şeyleri üzerine alınıyo. dedim annemden almıcamızı. krediyide bana çektirmek istio. ne farkeder dio. bende dedim ben üzerime borç istemiyorum ne olur ne olmaz. araba alınırkende kredi çekildi onu neden benim üzerime çekmedi çünkü araba benim üzerime olmak zorunda kalcaktı. eşin bile olsa kimseye güven olmuyo herşeyden herkesden soğudum. beni tek anlayan düşünen annem ve ablam gerisi kocaman bi boşluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…