günaydın kızlarr.. bugun saat 4 gibi dr randevum. dualarda unutmayın beni de olur mu???
aa evetttt hadı gozun aydın canımm cok sevındımm sukur allahım ısteyen herkese versın bebiş
gunaydın gobıslı annıslerbu hafta kontrolu olan herkes bebegının ıyı haberlerıyle ayrılsın doktordan.kahkahalar eksık olmasın.bu arada hatırlarsanız gecen ay kardesım ıcın dua ıstemıstım.fatıha ve ayetel kursı okumustuk sızınle.kardesım hamıle cok sukur.tam 7 haftalık ınsallah rabbım butun anne olmak ısteyenlerın yanında olsun.
..................herkese günaydınlar güzel anneler ve melekleri...................
kızlar ankete bakarmısınız 31 erkek olmus
ama bır dunya tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıss..
keşke anket sadece bıze ozel olsa yada ısaretleyen arkadaslarda aramıza katılsa ...
Gunaydin guzel anneler , hepinizin anneler gunu kutlu olsun , insallah seneye bebisler kucagimizda geciririz anneler gununu ..
8skorpions tebrik ederim canim insallah hep guzel haberler duyariz ..
Kizlar 2,5 saat sonra kontrolum var hem ense kalinligi hem kan verip sonucunda alirim sanirim , sonrasindada diger doktorla ..
Midemde kramplar var heycan korku hepsi bir arada .. Dualariniza cok ihtiyacim var .. Insallah bende iyi haberlerle donerim .. Rabbim bebegim sana emanet .
Simdilik kendinize iyi bakin arkadaslar .. Dualariniz icinde allah hepinizden razi olsun .. Resmen guc veriyor iyi dilek dualariniz ..[/QUOTE
dualarım senınle canım.çok iyi haberlerle ve çok mutlu bişekilde döneceksın ınanıyorum.Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah
günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
nergiscim nedir senin bu çektikleringünaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
bugün bizde doktor yolcusuyuz dualarınızı esirgemeyin neoluuuuuurrrrr
ay şiştim gene sabah sabah yaaa sen nasıl susup durdun off .
aman yaptırmasın kızım ne uzuluosunn ki bırak otur iş yapma kayınpederının lafına bak memleketını sorması cok salakca olmuss.
rabbım goruyor kuzum ya valla sabır sabır .. bakalım bu dunyanın bu yanı varsa obur yanıda var herkez ettıgını cekıcek..
nergiscim nedir senin bu çektiklerinçok üzülüyorum bunları okudukça. anladığım kadarı ile eşin çok pasif yoksa ailesine böyle şeyler yaptırmazdı kayın validen kayın pederin aklından bile geçiremezdi bu tarz davranışları. hem bence kendi içinizde çözün maddi meselenizide annenlerden alma sonra kıymet bile bilmez. tavrını net bi şekilde koy düzelsin herşey biran önce yoksa böyle bi ömür aynı yastıkta geçmez
Allah kolaylık versin sana ne diyim.
kafaya çok takmamaya çalış başka seyler düşün keske elimizden bişey gelebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?