eşim görmek istemio yapılanları. gördüklerinede direk art niyetli değiller diyo. ama benim aileme gelincede alakalı alakasız şeyleri üzerine alınıyo. dedim annemden almıcamızı. krediyide bana çektirmek istio. ne farkeder dio. bende dedim ben üzerime borç istemiyorum ne olur ne olmaz. araba alınırkende kredi çekildi onu neden benim üzerime çekmedi çünkü araba benim üzerime olmak zorunda kalcaktı. eşin bile olsa kimseye güven olmuyoherşeyden herkesden soğudum. beni tek anlayan düşünen annem ve ablam gerisi kocaman bi boşluk
benim memleketimden insan tanımaz. beni kastederek dio. demek aralarında konuşuolarki. ordan bile isteseler veririm die. yani daha önce vermem demiş demekki. ne gördüyse. ayıp günah. kendi kızımız var demiolar. rabbim bildiği gibi yapsın ne diyim artık. yüzümün heryeri kabardı. resmen art niyetliler ve yılan gibi dilleri var.
benim memleketimden insan tanımaz. beni kastederek dio. demek aralarında konuşuolarki. ordan bile isteseler veririm die. yani daha önce vermem demiş demekki. ne gördüyse. ayıp günah. kendi kızımız var demiolar. rabbim bildiği gibi yapsın ne diyim artık. yüzümün heryeri kabardı. resmen art niyetliler ve yılan gibi dilleri var.
Rabbim hamile kadınların dileklerini kabul edermiş
rabbim yapılan haksızlıkların adil bir şekilde karşılığını gösterir
dert çeken sorun yaşayan tüm arkadaslar canımı sıkmayalım Allaha havele edelim.
içinizi serin tutun biz can tasıyoruz rabbimizin bize verdiği ayrıcalığı yasıyoruz.
Yüce allahım karnımızdaki meleklerin canını sıkanların yanına bırakır mı sanıyorsunuz
saol canım. alışmaya çalışıyorum ama insanın hayat arkadaşıda bunu yaparsa geri kalanlar ne yapmasınbebeime bile sevinemiyorum artık
beddua etmiyorum Rabbim büyükrahmetli dedemin bir lafı vardır kabak razı olsada kökeni razı olmaz derdi. sen razı olsanda senin sahibin Hakk razı olmaz derdi. ben artık onları Allaha havale ettim. Rabbim bilir.
çok sacma damatlarıda kendılerınden beter olur bence ..
aynen dedıgın gıbı rabbım bıldıgı gıbı yapsın..eşinin hala bole yapmasına anlam veremıyorum ama .mutlaka konusman gerek onunla adam akıllı kavga etmeden
canım cidden eşine ve ailesine biz bile dayanamıyoruz burdan. Ne acımasız insanlar. hadi sana acımadılar tasıdıgın onların da torunu. Allah akıl fikir vrsin inş.
iş konusunda takılma hatta boşver işine gelir ne hizmet ediceksin ki. kızları yapsın. eşinle ilgili ise nasıl davranırsan öyle gider. niye sen ailenden istiyorsun ya da kredi cekiyorsun ki. her seferinde verip bir kere hayır deseler kötü olur sizinkiler. baştan alıştırma hiç. herkes kendi çözsün. sen sadece bebişini düşün üzme kendini.
haftasonu eşimle biz de gece kv de kalıp kalmama tartışmaıs yaptık. gidelim diyen bendim ama gece dönelim kalmayalım dedim. tamam dedi aksam. evden cıkıcaz bak gece aklıcaz orda itiraz etme diyor. hani dün ne konustuk dedim. niye kalmak istemiyorsuna getirdi. pazar eşim çalısıyordu. aksama kadar orda kalmam gerek. e hem cumartesi hem pazar orda kalırsam benim işi kim yapacak dedim. kalsın dedi peki dedim. sonra sakinleşince tekrar konustuk gitmek ya da kalmak istemiyorum değil ama aksama kadar boş boş oturucam orda dedim. konustuk biraz da duygusala bağlayınca sabah işe gelirken beni de getirmeyi kabul etti:)
demem o ki eşinle çözeceksin ve konusacaksın ama iyi vaktinde ve karsı tarafı suclar gibi değil.
kv lerin yaptıgını takmyacaksın unutacaksın yoksa aklına gelen heran sinr olur insan.. takmayınca daha cok sinir olur karsı taraf
günaydın güzel anneler ve onların en güzel armağanlarıdün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun bu seneki anneler günü bizim için en önemli olanıydı belkide. tabi ilk bebişlerini bekleyenler için dahada önemli kocam benimkini öylesine bi kutladı. bigün öncesindede bişey istiosan alalım dedi. bende istemedim öle hediyemi olur hem bugün bizim çıkma yıldönümümüz yarın görürsün falan dedi. ama bugünde çok bişi beklemiyorum. dün sabahtan akşama kadar kv lerdeydik. akşama kadar kv bi yandan kp bi yandan laf sokup durdular. eşimin umru bile olmadı dikkat etmedi belkide. zaten çounu o yokken yaptılar. ama o varken yapılan çok büyük terbiyesizlikti. eşim takım konusunda fanatik görümceme takılıodu seni istemeye geldiklerinde ilk kriterim falan diye. yoksa vermem dedi. görümcemde evde kaldığı için babasıda kalktı alakasız yere benim memleketimi söyleyip oralı bile olsa vercem artık dedi. eşimde tık yok ama ben çok bozuldum eşime göre ben onlara samimi davranmıomuşum kendi ailem gibi görmüomuşum gördürmiolarki eşim gitti yattı ben oturuyorum mutfakta kv ta içeri baırıp eli pis die görümcemden tabak istio ben veririm anne die kalkıyorum sen bulamazsın diyo. alt dolaptaki tek tabak. yapılcak bişey varsa yapiim diorum yok dio ben oturuyorum yine baırıo görümceme gel salatayı yap die. ve inandına inadına yapıo. çok sinir oldum ama hiç renk vermedim. yüzümün heryeri kabardı çıktı çıkınca eşim noldu dedi bilmem dedim. onada bişi demedim. tuttum kendimi ilk defa ama içim içimi yedi. ailesinin borcumuzdan bile haberi yokmuş üzülürler die sölemiomuş. çokta umurlarıydı. annemden 10 bin tl para alcaktık. sabah mail attım herşeyi yazdım onları sevmediğimide söledim. anlar artık annemdende para almıcam dedim git kredi çek veya ailenden iste dedim. şimdi aramış ben çıkamam sen çıkta kredi araştır diyo. ben çekcekmişim şimdide mail atcam üzerime borç istemiyorum. artık eşimede acımıyorum. iyce çileden çııkardılar beni.
en güzeli canım. Denen kesinlikle çok haklı. Herşeyi görüyor Rabbim.
bu arada denizkızına katılmıyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor. Tek basıan bir cocugu buyutmek de kolay değil ki bebişlerin hem anne hem baba sevgisine ihtiyacı var. dua etmek ve yapıcı olmaya calısmak gerek. Akla ayrılmayı sokarsa seytan her olayda onu dusunursun. gün doğmadan neler doğar. ki çözülmez sorunlar yok. davranıs problemi olan insanlar var. eşinle aranı iyi tutmaya calıs ailesi de anlar inş yakın da hatalarını...
o ne biçim laf öyle ne demek bebğime sevinemiyorum.
Allahın gücüne gider böyle büyük bir armağan için nasıl oyle seyler dersin
o senın canın parçan kocanda ne haltı varsa yesin
sen kulak asma sen kendini bil bebğini düşün
çok şükür annen var ablan var arkanı yaslayabileceğin bişiler var anladığım kadarıyla işin gücün de var
sen kımseye muhtac değilsin Allah sana akıl vermıs saglık vermıs kocaman bi hediye vermiş bunların kıymetini bil gere kalan herseyı de s..tir et
beddua etmiyorum Rabbim büyükrahmetli dedemin bir lafı vardır kabak razı olsada kökeni razı olmaz derdi. sen razı olsanda senin sahibin Hakk razı olmaz derdi. ben artık onları Allaha havale ettim. Rabbim bilir.
mavigül ben sadece çocukluğumda yaşadıklarıma dayanarak tavsiyede bulundum. kolay kurulmayan yuvaları iki tarafta fedakarlık yaptığında anlayış sevgi saygı hoşgörü olduğunda ayakta tutabiliriz. eşinin ailesi bi yandan eşi bir yandan bence nergis yaseminin çekmediği kalmadı. tabi benimki sadece kendi ailemde yaşadıklarıma dayanaraktan söylenmiş nacizane bi tavsiye. çünkü çocukluğumuz boyunca üç kardeş kavgadan gürültüden bıkıp her gün Allaha yalvarırdık boşansınlar diye. evlenmek nasıl haksa ayrılmakta haktır tabi düzelmiyorsa yolunda gitmiyorsa.
senin eşin anlayabiliyo demekki ne güzel. benim eşim takım giyiyor. dolayısıyla gömlek çok çıkıyor. dün ütü yığılıydı kahvaltıya gidelimde erken gelelim. zaten hastayım ütüyüde zor yapıyorum biraz evide toparlarım dedim. olur molur dedi. ama akşam yemeğinide orda yedik. eve geldiğimizde saat 9 du zaten yoruldum orda otur otur tahta sandalyenin üstünde. kv mutfakta oturtur hep bizi. eve gittim bide bi dünya ütü yaptım sabah kendimi toplayamadımsaol bile demedi. ben ütü yaptım o yattı karşımda
ebru şallının hamile platesi videosunu izliyordum,inanın izlerken o nefes alırken ben tıkandım ay.zaten doğuştan burnumdan nefes alamıyorum iyice tıkandım izlerken.ayrıca hamile kalmadan önce spora gitmiştim 4 ay ve orada yaptığımız hareketlerin çoğunu hatta hepsini yapıyor hamileyken eğer bir problem çıkmazsa yarın dr dan sonra ben de başlayacağım yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?