2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
normal olmasi gerekenden buyuk gorunen var mi bebislerinizde. dr umuz bize dedi ki sanki sok adet tarihin 14 subat degil de 11 subat dedi. ki 14 subatta olmustum. 11 subat olarak hesapliyor artik. zamanla boyuta gore beklenen dogum tarihimiz de degisecek mi ??

Tatlım biraz garip kaçacak belki ama ben sorunlu bi ailede büyüdü çekmediğim kalmadı annem ve babam ise bu sene ayrıldılar keşke biz küçükken ayrılsalardı bence daha yeni evlisinin şimdiden yaşamadığın dert kalmamış ayrıl gitsin atadığın huzur ve mutluluğu bulursun.

çok sacma damatlarıda kendılerınden beter olur bence ..
aynen dedıgın gıbı rabbım bıldıgı gıbı yapsın..eşinin hala bole yapmasına anlam veremıyorum ama .mutlaka konusman gerek onunla adam akıllı kavga etmeden

canım cidden eşine ve ailesine biz bile dayanamıyoruz burdan. Ne acımasız insanlar. hadi sana acımadılar tasıdıgın onların da torunu. Allah akıl fikir vrsin inş.

iş konusunda takılma hatta boşver işine gelir ne hizmet ediceksin ki. kızları yapsın. eşinle ilgili ise nasıl davranırsan öyle gider. niye sen ailenden istiyorsun ya da kredi cekiyorsun ki. her seferinde verip bir kere hayır deseler kötü olur sizinkiler. baştan alıştırma hiç. herkes kendi çözsün. sen sadece bebişini düşün üzme kendini.

haftasonu eşimle biz de gece kv de kalıp kalmama tartışmaıs yaptık. gidelim diyen bendim ama gece dönelim kalmayalım dedim. tamam dedi aksam. evden cıkıcaz bak gece aklıcaz orda itiraz etme diyor. hani dün ne konustuk dedim. niye kalmak istemiyorsuna getirdi. pazar eşim çalısıyordu. aksama kadar orda kalmam gerek. e hem cumartesi hem pazar orda kalırsam benim işi kim yapacak dedim. kalsın dedi peki dedim. sonra sakinleşince tekrar konustuk gitmek ya da kalmak istemiyorum değil ama aksama kadar boş boş oturucam orda dedim. konustuk biraz da duygusala bağlayınca sabah işe gelirken beni de getirmeyi kabul etti:)

demem o ki eşinle çözeceksin ve konusacaksın ama iyi vaktinde ve karsı tarafı suclar gibi değil.
kv lerin yaptıgını takmyacaksın unutacaksın yoksa aklına gelen heran sinr olur insan.. takmayınca daha cok sinir olur karsı taraf

beddua etmiyorum Rabbim büyük rahmetli dedemin bir lafı vardır kabak razı olsada kökeni razı olmaz derdi. sen razı olsanda senin sahibin Hakk razı olmaz derdi. ben artık onları Allaha havale ettim. Rabbim bilir.

saol canım. alışmaya çalışıyorum ama insanın hayat arkadaşıda bunu yaparsa geri kalanlar ne yapmasın bebeime bile sevinemiyorum artık

o ne biçim laf öyle ne demek bebğime sevinemiyorum.

Allahın gücüne gider böyle büyük bir armağan için nasıl oyle seyler dersin

o senın canın parçan kocanda ne haltı varsa yesin

sen kulak asma sen kendini bil bebğini düşün

çok şükür annen var ablan var arkanı yaslayabileceğin bişiler var anladığım kadarıyla işin gücün de var

sen kımseye muhtac değilsin Allah sana akıl vermıs saglık vermıs kocaman bi hediye vermiş bunların kıymetini bil gere kalan herseyı de s..tir et

beddua etmiyorum Rabbim büyük rahmetli dedemin bir lafı vardır kabak razı olsada kökeni razı olmaz derdi. sen razı olsanda senin sahibin Hakk razı olmaz derdi. ben artık onları Allaha havale ettim. Rabbim bilir.

en güzeli canım. Denen kesinlikle çok haklı. Herşeyi görüyor Rabbim.

bu arada denizkızına katılmıyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor. Tek basıan bir cocugu buyutmek de kolay değil ki bebişlerin hem anne hem baba sevgisine ihtiyacı var. dua etmek ve yapıcı olmaya calısmak gerek. Akla ayrılmayı sokarsa seytan her olayda onu dusunursun. gün doğmadan neler doğar. ki çözülmez sorunlar yok. davranıs problemi olan insanlar var. eşinle aranı iyi tutmaya calıs ailesi de anlar inş yakın da hatalarını...

günaydın hanımlar..
maşallah ankete baktım da bu kadar kalabalıkmıydık biz:)
kontr. bu hafta perşembe saymaya başladım :)

herkes iyidir inş..
NERGİS canım çok üzülüyorum bu halinle yaşadıklarına
eşinin ailesi filan hikayede eşin çok ayıp ediyo..
inş. akıllanırlar canım ...

çok denedim canım konuşmayı ama hiç bişekilde eleştiri kabul etmio güzellikle yaklaşıyorum olmuyo. onlara toz kondurmuyo her defasında beni suçluyo konuşamıyoruz zaten. konuştuumuzda benim suçu olmayan aileme sataşıyo. genele odaklanamıyo. ona göre hiçbir problem yok çünkü. ailesi melek. o yüzden bu sabah mail attım. içimdeki herşeyi döktüm. azcık utanması varsa anlar. anlamazsada kendi bilir. artık gözümde yok hiçbişi inceldiği yerden kopsun. hata bende ta nişandan önce başladılar. keşke o zaman arkamı dönüp gitseymişim çok pişmanım çokkk

Günaydın kızlar gerçi öğlene geliyor ama ierkenciyim normalde işten başımı şimdi kaldırdım bugün bitirmem lazım. Bu arada dün sabahtan akşama kadar dışardaydım o yüzden giremedim Anneler gününüzü kutlayamadım geçmiş te olsa herkezin annelar günü kutlu olsun . Çok güzel bir anneler günü geçirdim ve bebeğime ilk defa bir şey aldık ilk aldığımız şey oyuncak oldu. Koç müzesine gittik orada çok güzel bir bisiklet ve maket araba aldık bu arada eğer haftaya doktor kız derse ilerde çocuk bie küsücek.

senin eşin anlayabiliyo demekki ne güzel. benim eşim takım giyiyor. dolayısıyla gömlek çok çıkıyor. dün ütü yığılıydı kahvaltıya gidelimde erken gelelim. zaten hastayım ütüyüde zor yapıyorum biraz evide toparlarım dedim. olur molur dedi. ama akşam yemeğinide orda yedik. eve geldiğimizde saat 9 du zaten yoruldum orda otur otur tahta sandalyenin üstünde. kv mutfakta oturtur hep bizi. eve gittim bide bi dünya ütü yaptım sabah kendimi toplayamadım saol bile demedi. ben ütü yaptım o yattı karşımda

Son düzenleme:

Canım ay yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri yaşamış biri olarak tek tavsiyem asla ve asla sen kredi çekme araştırma ve ailenden borç alma.
Gitsin kocan uğraşsın. Pislikler topu aynı.
Ay valla moralim bozuldu.
Eşimin cep teli babasının üstüne şirket hattıydı evlenirken, tüm aileninki şirket hattı ben hariç.
benimkini ben ödüyorum.
eşimin hattı da sürekli borcundan dolayı kapanıyordu. bu da babasını arıyotdu.
en son aramış babası da dönmemiş. 1 hafta kapalıydı hattı.
dedim yeni hat al acil bişey olsa napıcaz.
gitti aldı.
neyse Dün de kv aradı beni. Kızım ulaşamıyorum oğluma dedi.
Dedim borcundan kapanmış hattı, o da yeni hat aldı napsın.
Diyor açtırdık kızım. Neyse yeni numarasını kendi verir ben bilmiyorum dedim uzattım teli eşime.
Bu sefer kv eşime sitem ediyor niye haber vermiyorsun numaranı diye.
O da dedi bana ulaştın ya sorun yok işte.

Ben de kızdım kapattırmasalardı da ulaşayasınız diye eşime söyledim ama tek laf etmedi anasına.kv de hala konuşuyor bir yandan sitem ediyor.
Hem suçlu hem güçlüler bunlar böyle

mavigül ben sadece çocukluğumda yaşadıklarıma dayanarak tavsiyede bulundum. kolay kurulmayan yuvaları iki tarafta fedakarlık yaptığında anlayış sevgi saygı hoşgörü olduğunda ayakta tutabiliriz. eşinin ailesi bi yandan eşi bir yandan bence nergis yaseminin çekmediği kalmadı. tabi benimki sadece kendi ailemde yaşadıklarıma dayanaraktan söylenmiş nacizane bi tavsiye. çünkü çocukluğumuz boyunca üç kardeş kavgadan gürültüden bıkıp her gün Allaha yalvarırdık boşansınlar diye. evlenmek nasıl haksa ayrılmakta haktır tabi düzelmiyorsa yolunda gitmiyorsa.

böyle huzursuz bir ortama getireceğim için kendimi suçlu hissediyorum onun hiçbir günahı yok çünkü ve eminim şimdiden etkileniyor

çok güzel bir sözmüş hemen kenara not aldım cok begendim . Allah gani gani rahmet eylesin dedenden Allah razı olsun

Çayin alt demligi: kaynanadir, surekli kaynar durur hatta dikkat edilmezse tasabilir

Ust demlik: gelindir, alt demlik kaynadikca onun harareti artar, ama ayni zamanda olgunlasir ve çay demlenir

Bardak: gelinin kocasidir her iki çaydanliktanda yeterince nasibini alir biraz kaynana doldurur birazda gelin. Bu nedenle denge unsuru cok önemlidir acik yada demli çayin hoşa gitmemesi bundandir.

Çayin şekeri: ise çocuklardir tat verir cok şeker çayin lezzetini bozar. Şekersiz çaya alisanlar icin ise birtanesi bile fazla gelir

Çay kasigi gorumcedir arada bir gelir karistirir gider.

Kayinpedere gelince o da cay tabagidir cayin demine suyuna hic karismaz bir kenarda lok gibi oturur. Sadece dokulenleri toplar ve cevreye zarar vermesini engeller. Ancak ara sira bosaltmak gerekir yoksa tasip herseyi berbat edebilir.

Cay suzgeci ailenin sahip oldugu degerlerdir. Aileyi dis mudahelelerden korur. Delikleri buyuk olursa cayin tadi kacar.

Suyu isitan ates ise hosgorudur o olmadan hosgorude olmaz.

Kisacasi bir bardak çay AILEDIR, ve agiz tadıyla içilen bir bardak çayin üstune yoktur

uzun zaman önce bu yazıyı okumustum aklıma geldı bulup sızınle paylaşmak istedim.

günaydın dünyanın en güzel anneleri ve tatlı mı tatlı bebişleri nasılsınız bakalım anneler gününüz kutlu olsun canlar rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

oğlancıklar patlama yapmış ya :) diğer ayların anneleri de katılıyormu yoksa bizim topik hafta sonu çoştu mu ne oldu

tabiki öyle canım ben asla bosanılmamalı demiorum ama nergis te bizler gibi suan cok hassas döenmde. olaylar bizi herzamankinden daha cok üzüyor ama eve bir bebek geldiğinde belki herşey değişecek. eşi daha anlayışlı olacak yasamadan bilemeyiz ki. akla geitrmemek gerek taki zararı faydasından cok olana kadar. tabiki kimse kavgalı bir ortamda cocuk büyütmek istemez ki dediğin gibi bu cocukları daha kötü etkiliyor. ama olacakları yasamadan bilemeyiz. suan için bu uygun bir tavsiye değil .tabiki bu da benim fikrim. En iyisini Rabbim bilir dua etmek lazım bol bol. Kalpler de onun elinde biz de...

Yapmayacaktın o ütüyü.
Yoruldum canım keşke erken gelseydik de yapabilseydim.
İstersen sen yarın giyeceğini ütüle şimdiden diyecektin.
Ahhh eşşoğlular

Arkadaşlar hamilelik pilatesi için kendi kafanıza göresakın hareket etmeyin. Eğer hamilelik öncesinde hiç pilates yapmadığıysanız önerilmiyor. En az 1 sene bir pilates geçmişi gerekiyor. Aman dikkat uzmana danışın muhakkak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…