2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benımde persembe gene bırlıkte gıdıcez hee ıns guzel haberlerle donerızz :18:
valla eşinin ozaman acılen dr gıtmesı lasım.. azıcık destek alsın bence aılene satasmak ne demek yaa sabır valla..
keşke duzelse eşinn o bebiş dunyaya gelınce belkı normale döner diye umut edıyorumm

ben ailesine laf sölesinde istemiyorum eminim sende istemessin. eninde sonunda kötüde olsalar onlar ata. dünyaya gelmesine vesile olmuşlar büyütüp okutmuşlar. ama beni anlamayan bir eş. yani eve gelince veya ben anlatınca bak buna gücendim diyince benim aileme saldırmak yerine ya karım haklısın öyle yapıolar. ben direk söyliyemiyorum ama usul usul en azından ablamla konuşarak halletmeye çalışıcam veya onu bile demese boşver sen takılma ben seni biliyorum üzülme sen napalım onlarıda böle kabul edicez dese hiçbişey yok aslında. benimde gazımı almış olur. benim babaannemde annemi hiç istememiş. bizimkiler çıkarak evlenmişler. hatta babannem küsmüş. ablam doğduktan sonra anneannemin zoruyla barışılmış ben kendimi bildim bileli babaannem annemi sevmezdi. ama babam ne karısını ne annesini kırdı. haftada iki kere giderdi babaanneme ne ihtiyacı varsa görürdü gönlünü yapardı. o anneme bi dünya laf sölerdi bazen bizide götürürdü ordan biliyorum. gelince anneme hiç bişey demezdi. annem zaten babaannem için kötü bişey söylemezdi. babamda sende gelceksin diye zorlamazdı. annemi onlarla hiç yanlız bırakmazdı. bayramlarda giderdi annem onda bile babam annemin gözünün içine bakardı rahatsız olduğunu anladığı anda kalkardık. bir keresinde amcamın karısı demiş annemden için onuda bırak sen işin varsa git diye. babamda onca kurdun arasına kuzumu bırakılır demiş gülmüş geçmiş. gerçi babaannemde kime yaptı kendi oğluna yaptı onu yiyip bitirdi adamcağız hasta oldu. ama ben babam gibi bir eş kimsede görmedim nur içinde yatsın. annem o kadar değerliydiki onun gözünde. şimdi nasıl üzülüyorum babamın gözbebeiğini ellerin üzmesine müsade ettiğim için

Canım yapmasaydın işte,eşin orada gel keyfim yatıyor.
Eve geliyor hala yatışa devam.Yazık canına,ben buradan sinir oldum tavırlarına.
ütüye ihtiyacı olan bir zahmet kendi yapıversin,onca ütü belini de mi ağrıtmadı yaa.

Yapmayacaktın o ütüyü.
Yoruldum canım keşke erken gelseydik de yapabilseydim.
İstersen sen yarın giyeceğini ütüle şimdiden diyecektin.
Ahhh eşşoğlular

ben onu yapamıyorum işte anneme kızıyorum hep beni nie öle yetiştirdin diye. yine kıyamıyorum yapamaz die. hastayken bile raporlu evdeyken her sabah kahvaltısını hazırlayıp oturup onunla kahvaltı yaptım. benim vicdanım elvermiyor. keşke verse

ağrıtmazmı hem nasıl ağrıdı ama napiim dayanamadım 12 tane gömlek ütüledim. alternatifi olmalıymış

kızlar ankete bakarmısınız 31 erkek olmus
ama bır dunya tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıss..
keşke anket sadece bıze ozel olsa yada ısaretleyen arkadaslarda aramıza katılsa ...

Yaa canım ben de diyorum ki ne çok tanımadığım isim var böyle.
Pek katılamadığım için isimleri bilmiyorum diye düşünmüştüm.
demek kaçak gelenlerimiz de varmış.

oğlancıklar patlama yapmış ya :) diğer ayların anneleri de katılıyormu yoksa bizim topik hafta sonu çoştu mu ne oldu

bende anlamadım tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıs hemde yenı uye olanlarda var ama yazmıyorlar keşke yazsalarda lısteye eklenseler daha ii takıp olurdu.

Allah'ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!

kızlar ben gidiyorum doktor kontrolüm var bugün görüş günümüz duanızı eksik etmeyin.

inşallah hz.süleymana da uğrayabiliriz buradaki herkes için dua edicem rabbim geri çevirmesin dualarımızı

nergis senin içinde dua edicem allah yardımcın olsun

Yaa canım ben de diyorum ki ne çok tanımadığım isim var böyle.
Pek katılamadığım için isimleri bilmiyorum diye düşünmüştüm.
demek kaçak gelenlerimiz de varmış.
aynen benımde tanımadıklarım cok var canım yalnız deılsın
evet var hemde 3 4 kısı yenı uye olmus baktımda ama katılmadı aramıza daha

ağrıtmazmı hem nasıl ağrıdı ama napiim dayanamadım 12 tane gömlek ütüledim. alternatifi olmalıymış

Valla kusura bakma canımın içi sen böyle alternatif isteyene alternatif yaratırsan
daha çok üzülürsün.
Senin canın hepsinden değerli hele şimdi bir de bebiş var.
Kıymetini bilmeyene bildireceksin.
Hiç mi aklına gelmedi ütünün yarısında belim ağrıyor diye ondan yardım istemek.
Sana da kızıyorum heee hiç bilmiyorsun canının kıymetini.

aynen benımde tanımadıklarım cok var canım yalnız deılsın
evet var hemde 3 4 kısı yenı uye olmus baktımda ama katılmadı aramıza daha

Ama benim için önemliydi bu anket.Bazen arada arkadaşların mesajlarını kaçırabiliyorum.
Anketten bakınca kimin neyi olacak görüyorum,daha akılda kalıcı oluyor.

Bugün kontrole giden annemiz de epey oldu.
inşallah sen ve diğer annelerimiz hayırlı güzel haberlerle dönersiniz.
Dualarımız sizlerle.

Tak dememiş.daha canına belli.
Ben 4 çeşit yemek yapardım evlendim salatası da eksik olmazdı ilk evlendim. Kocam yemezdi bile anası tek çeşit yaparmış.
Bana da dün diyor 1-2 kere yaptın sonra sen de alıştın diye.
1 yıl öyle yaptım adama 1-2 kere yapmışım gibi gelmiş kıymet bilmezler.
Hem de o işsizde evde oturup film izlerdi tüm gün ben işten gelip markete gidip alışveriş yapıp 4 çeşit yapardım neymiş annemden öyle görmüşüm.
Anacığıma da kızardım niye böyle yetiştirdin diye.
Kadının suçu ne. Bizde salaklık.
Bi de kp kv telde kocama: "karın sana maddi anlamda yardımcı olmuyor mu?" Derdi utanmadan evi benim geçindirdiğimi ve oğullarının işsiz parasız oturduğunu bilmelerine rağmen.
Ha bi de hasta olduğumda kv telefonda sigortası yok mu derdi utanmadan
Allah büyük şimdi kızları evde kaldı-evlenmesin ne önemi var diyolar
Bir yerden çıkacak inşallah hem bu dünyada hem öteki dünyada

Ama benim için önemliydi bu anket.Bazen arada arkadaşların mesajlarını kaçırabiliyorum.
Anketten bakınca kimin neyi olacak görüyorum,daha akılda kalıcı oluyor.
evet lısteye eklıyorum bende ordakılerın hepsı tanıdık zaten gelen ınsanlar lıstede oluyor .
ankette tanımadıgım bır dunya ınsan var gelınnnnnnnnnn aramıza kızlar muhabbet sahane bakın

Şiştim valla yazdıklarını okudukca allah sabır versin ne diyim biz okuyunca sinirleniyoruz sen bunları yaşıyorsun allah sabredenlerin yanındadır canım elbet ilahi adelet birgün tecelli edecek takmamaya düşünmemeye çalış sende deliliğe vur geç hamileyim hormonlarım de geç başka birşey demek gelmiyor elimden canım allah sabır versin

cnm sen diyarbakırda mısın ben yeni geldim ordan gidersen bana da dua et
dr kime gidiyosun?

Allahııım buyur buradan yak.Bu nasıl insanlık yaa.Çalışmayan oğluna eşinin yardımı oluyor mu diye soruyor.
Kızlar gerim gerim gerildim.Ajda Pekkan yanımda halt etmiş o derece yani.
Ben de yaptım birçok şeyi.Ama eşim kıymet bilirdi benim.sizinkiler iyi sopalık doğrusu.
Benimki şikayet ederse yaptığım birşeyi daha iyisi olabilir diye.
Daha iyisini yapmıyorum bir tık kötüsünü yapıyorum ki şikayet ettiği şeyin kıymetini anlasın diye.
Ben de zamanında çok uğraşdım,sonradan anladım ki insanoğlu asla elindekiyle yetinmeyi bilmiyor.
Verdikçe istiyor.
Ben en iyisi yemeğe gideyim,yoksa yemek saatini kaçıracağım.

gelmedi canım ya diorum ya huyum çok kötü. hiç kin güdemem o bana bunu yaptı bende ona şunu yapiim diyemem yanlışmı dorumu bilmiyorum ama ben yannışı en başında yaptım. nişandan önce bile böylelerdi bile bile lades oldu. o zaman dönüp arkamı gitmeliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…