benımde persembe gene bırlıkte gıdıcez heegünaydın hanımlar..
maşallah ankete baktım da bu kadar kalabalıkmıydık biz:)
kontr. bu hafta perşembe saymaya başladım :)
herkes iyidir inş..
NERGİS canım çok üzülüyorum bu halinle yaşadıklarına
eşinin ailesi filan hikayede eşin çok ayıp ediyo..
inş. akıllanırlar canım ...
valla eşinin ozaman acılen dr gıtmesı lasım.. azıcık destek alsın bence aılene satasmak ne demek yaa sabır valla..çok denedim canım konuşmayı ama hiç bişekilde eleştiri kabul etmiogüzellikle yaklaşıyorum olmuyo. onlara toz kondurmuyo her defasında beni suçluyo konuşamıyoruz zaten. konuştuumuzda benim suçu olmayan aileme sataşıyo. genele odaklanamıyo. ona göre hiçbir problem yok çünkü. ailesi melek. o yüzden bu sabah mail attım. içimdeki herşeyi döktüm. azcık utanması varsa anlar. anlamazsada kendi bilir. artık gözümde yok hiçbişi inceldiği yerden kopsun. hata bende ta nişandan önce başladılar. keşke o zaman arkamı dönüp gitseymişim çok pişmanım çokkk
Canım ay yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri yaşamış biri olarak tek tavsiyem asla ve asla sen kredi çekme araştırma ve ailenden borç alma.
Gitsin kocan uğraşsın. Pislikler topu aynı.
Ay valla moralim bozuldu.
Eşimin cep teli babasının üstüne şirket hattıydı evlenirken, tüm aileninki şirket hattı ben hariç.
benimkini ben ödüyorum.
eşimin hattı da sürekli borcundan dolayı kapanıyordu. bu da babasını arıyotdu.
en son aramış babası da dönmemiş. 1 hafta kapalıydı hattı.
dedim yeni hat al acil bişey olsa napıcaz.
gitti aldı.
neyse Dün de kv aradı beni. Kızım ulaşamıyorum oğluma dedi.
Dedim borcundan kapanmış hattı, o da yeni hat aldı napsın.
Diyor açtırdık kızım. Neyse yeni numarasını kendi verir ben bilmiyorum dedim uzattım teli eşime.
Bu sefer kv eşime sitem ediyor niye haber vermiyorsun numaranı diye.
O da dedi bana ulaştın ya sorun yok işte.
Ben de kızdım kapattırmasalardı da ulaşayasınız diye eşime söyledim ama tek laf etmedi anasına.kv de hala konuşuyor bir yandan sitem ediyor.
Hem suçlu hem güçlüler bunlar böyle
senin eşin anlayabiliyo demekki ne güzel. benim eşim takım giyiyor. dolayısıyla gömlek çok çıkıyor. dün ütü yığılıydı kahvaltıya gidelimde erken gelelim. zaten hastayım ütüyüde zor yapıyorum biraz evide toparlarım dedim. olur molur dedi. ama akşam yemeğinide orda yedik. eve geldiğimizde saat 9 du zaten yoruldum orda otur otur tahta sandalyenin üstünde. kv mutfakta oturtur hep bizi. eve gittim bide bi dünya ütü yaptım sabah kendimi toplayamadımsaol bile demedi. ben ütü yaptım o yattı karşımda
Yapmayacaktın o ütüyü.
Yoruldum canım keşke erken gelseydik de yapabilseydim.
İstersen sen yarın giyeceğini ütüle şimdiden diyecektin.
Ahhh eşşoğlular
Canım yapmasaydın işte,eşin orada gel keyfim yatıyor.
Eve geliyor hala yatışa devam.Yazık canına,ben buradan sinir oldum tavırlarına.
ütüye ihtiyacı olan bir zahmet kendi yapıversin,onca ütü belini de mi ağrıtmadı yaa.
kızlar ankete bakarmısınız 31 erkek olmus
ama bır dunya tanımadıgımız ınsanlarda ısaretlemıss..
keşke anket sadece bıze ozel olsa yada ısaretleyen arkadaslarda aramıza katılsa ...
oğlancıklar patlama yapmış ya :) diğer ayların anneleri de katılıyormu yoksa bizim topik hafta sonu çoştu mu ne oldu
aynen benımde tanımadıklarım cok var canım yalnız deılsınYaa canım ben de diyorum ki ne çok tanımadığım isim var böyle.
Pek katılamadığım için isimleri bilmiyorum diye düşünmüştüm.
demek kaçak gelenlerimiz de varmış.
ağrıtmazmı hem nasıl ağrıdıama napiim dayanamadım 12 tane gömlek ütüledim. alternatifi olmalıymış
aynen benımde tanımadıklarım cok var canım yalnız deılsın
evet var hemde 3 4 kısı yenı uye olmus baktımda ama katılmadı aramıza daha
Allah'ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
kızlar ben gidiyorum doktor kontrolüm var bugün görüş günümüz duanızı eksik etmeyin.
inşallah hz.süleymana da uğrayabiliriz buradaki herkes için dua edicem rabbim geri çevirmesin dualarımızı
nergis senin içinde dua edicem allah yardımcın olsun
Bugün kontrole giden annemiz de epey oldu.
inşallah sen ve diğer annelerimiz hayırlı güzel haberlerle dönersiniz.
Dualarımız sizlerle.
ben onu yapamıyorum işteanneme kızıyorum hep beni nie öle yetiştirdin diye. yine kıyamıyorum yapamaz die. hastayken bile raporlu evdeyken her sabah kahvaltısını hazırlayıp oturup onunla kahvaltı yaptım. benim vicdanım elvermiyor. keşke verse
evet lısteye eklıyorum bende ordakılerın hepsı tanıdık zaten gelen ınsanlar lıstede oluyor .Ama benim için önemliydi bu anket.Bazen arada arkadaşların mesajlarını kaçırabiliyorum.
Anketten bakınca kimin neyi olacak görüyorum,daha akılda kalıcı oluyor.
Allah'ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
kızlar ben gidiyorum doktor kontrolüm var bugün görüş günümüz duanızı eksik etmeyin.
inşallah hz.süleymana da uğrayabiliriz buradaki herkes için dua edicem rabbim geri çevirmesin dualarımızı
nergis senin içinde dua edicem allah yardımcın olsun
Tak dememiş.daha canına belli.
Ben 4 çeşit yemek yapardım evlendim salatası da eksik olmazdı ilk evlendim. Kocam yemezdi bile anası tek çeşit yaparmış.
Bana da dün diyor 1-2 kere yaptın sonra sen de alıştın diye.
1 yıl öyle yaptım adama 1-2 kere yapmışım gibi gelmiş kıymet bilmezler.
Hem de o işsizde evde oturup film izlerdi tüm gün ben işten gelip markete gidip alışveriş yapıp 4 çeşit yapardım neymiş annemden öyle görmüşüm.
Anacığıma da kızardım niye böyle yetiştirdin diye.
Kadının suçu ne. Bizde salaklık.
Bi de kp kv telde kocama: "karın sana maddi anlamda yardımcı olmuyor mu?" Derdi utanmadan evi benim geçindirdiğimi ve oğullarının işsiz parasız oturduğunu bilmelerine rağmen.
Ha bi de hasta olduğumda kv telefonda sigortası yok mu derdi utanmadan
Allah büyük şimdi kızları evde kaldı-evlenmesin ne önemi var diyolar
Bir yerden çıkacak inşallah hem bu dünyada hem öteki dünyada
Valla kusura bakma canımın içi sen böyle alternatif isteyene alternatif yaratırsan
daha çok üzülürsün.
Senin canın hepsinden değerli hele şimdi bir de bebiş var.
Kıymetini bilmeyene bildireceksin.
Hiç mi aklına gelmedi ütünün yarısında belim ağrıyor diye ondan yardım istemek.
Sana da kızıyorum heee hiç bilmiyorsun canının kıymetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?