2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o soğan kokusu kötü canım evet. benimde mide bulantolarım geçmişti ama o kokuyu aldığım anda rengim değişiyordu. ona da biraz zaman gerekecek. çocuğunu atlattın artık
aminnnn

inş. canım...
ne yapsakta stres oluyoruz ..içerde ne olup bittiğini bilmeyince kuruyoruz işte..
dediğin gibi Allaha emanet olsunlar..
Hemde ne stress oluyor ( ama hareketlerini hissedince birazda olsa rahatliyor insan
Gözün aydin canim ..
Haklisin bende bi ALLAH in izniyle ayin 17 sini atlatim sonra ne gelecek acaba

Bu arada bugün biraz kafaya taktimya birseyler gercekten sol tarafim öyle gerginki rahatlamaya calismam lazim , o hastanede gidecegim profosör canim bide 3-4 doktor ayni anda inceliyorlar ,

ozaman başkaa... bırak kalsın dışarda!
ben sonbaharda hamilelik planım var bide işler çok yoğun kimse hasta olmasın diye iş yerinde eşim dahil çalışanlara grip aşısı yaptırdım. eczaneye sürükleye sürükleye götürdüm hepsi iğneden korkuyormuş meğer bide erkek adam olacaklar.

Kizlar bugun sonuclari aldiktan sonra baska bir profesorle konusmam vardi butun sonuclar hakkinda , resmen adamin odasina girmemle cikmam bir oldu .. Sonuclarin iyi bundan sonrasina doktorun bakar dedi ..
Bugun karar verilecekti igneye felan devammi edecegim diye .. Adama o arada telefon geldi bekle hastam gidiyor dedi hatta birakti kisiyide .. Iki arada bir derede ben sordum ilaclari ..
Allahtan olcumleri yapan doktorum rahatlatti beni ..
Yarin arayacagim ayni bolumdeki baska bir prof dan detayli bilgi alacagim cok sinir etti yaa))..paylasayim istedim

Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor

ay olur mu hiç öyle,bazen ben de cvp lamıyorum,kızıyorum kızıyorum ama napcan hayatım hayat telaşesi,bak bugün benim ğlum çok hasta rabbim kötüsünden korusun ama aklım hep onda,karnımdakini unuttum vallahi.bir düşün öyle yağmur yağıyordu ki arabadan sağlık ocağına kadar kucağımda taşıdım koşarak hem de,babam bel fıtığı oldu geçenlerde düşünce ona kıyamadım.kendim koşa koşa kucağımda girdim sağlık ocağına.üzme tatlı canını.

bazı doktorlar kaprisli oluyor. geçen hafta bende bebeğimi göreyim diye yakındaki doktora gittim bana onda gitmeye devam etmediğim için trip yaptı. saçma sapan şeyler söyleyerek korkuttu. hemen kendi doktoruma gittim herşey yolundaymış şükür. Dengesiz bir doktorun yaptıklarına üzülüp sinirlenme başka doktora danış tabi.

artık çok geç geldi:))
iyi yapmışsın aslında bu aşı zorunlu yapılmalı:)
bende maske mi taksam ne yapsam

kizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendik oglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........

o soğan kokusu kötü canım evet. benimde mide bulantolarım geçmişti ama o kokuyu aldığım anda rengim değişiyordu. ona da biraz zaman gerekecek. çocuğunu atlattın artık
aminnnn

yaa geçiyo demek
sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor:))
bekleyeyim bakalım:)

artık çok geç geldi:))
iyi yapmışsın aslında bu aşı zorunlu yapılmalı:)
bende maske mi taksam ne yapsam

geçen gün anlatmıştım tuz-karbonat-su karışımı ile sinüslerini temizle büyük ölçüde önler grip olmanı. gargara da yapabilirsin ayrıca. maske takmak da bir önlem ama nereye kadar?

geçen gün anlatmıştım tuz-karbonat-su karışımı ile sinüslerini temizle büyük ölçüde önler grip olmanı. gargara da yapabilirsin ayrıca. maske takmak da bir önlem ama nereye kadar?

yarın Dr.a yollayayım iğne filan vursunlar..
ben zaten palı beşik gibi hergün gıcırdıyorum
bide grip olursam yandık:))

Kasti beni canim :)..
Agzindan zorla utrogestan ve prolutonu birak lafi cikti onuda ben sorunca ..
Gunluk igneyi nezamana kadar kullanacaksam artik ...

Son düzenleme:
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin

amin canim rabbimin izniyle hepimiz yavrucuklarimizi hayirli ve saglikli bi sekilde dünyaya getiririz kokularini duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…