o soğan kokusu geçmiyor bi türlü
yoksa kusmalar filan azaldı..
zaten gelip bana bakmak için can atıyo..
4 yıldır bu günleri bekliyodu kadın :))
canları sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin inş.
Hemde ne stress oluyorinş. canım...
ne yapsakta stres oluyoruz ..içerde ne olup bittiğini bilmeyince kuruyoruz işte..
dediğin gibi Allaha emanet olsunlar..
Gözün aydin canim ..geldik teyzeleriense kalınlığımız normal dedi 1.17 mm burun kemiğimize herşeyimize bakıldı cinsiyet için çok ısrar ettik eşimle neye benziyor bari onu söyleyin dedik daha erken ama tamam erkeğe benziyor dedi inşallah kızlar buarada doktorumu değişiyorum başka bir doktorla görüştüm çok methettiler ona gidicem bakalım inşalla oda kesin bişey söyleeerrrr bebişim çook hareketliydi elleri kolları durmadı bitürlü hatta bir ara namaz bile kılıyordu buarada bir hafta geriden gelen biz bir hafta ileri gitmişiz maşallah almış başını gidiyo bizimki benden bukadar herşey yolunda
Haklisin bende bi ALLAH in izniyle ayin 17 sini atlatim sonra ne gelecek acabaçook acımasızsın amaaasen şimdiden bol bol c vitamini al canım. mümkünse portakal suyu sık iç, bol çeşit özellikle sarımsa-soğanlı bir salata... hastalanma oranın yüksek önlem almaya çalış.
Bu dönemde yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici. sabır göstermekten başka çaremiz yok ne yazık ki... çok bunaldıkça işi dalgaya vur. ben her mide bulantım da, baş ağrımda, kasık ağrılarım, sinir harbimde bu hamilelik oyununda kaçıncı level acaba diyorum.geç geç bitmiyor ama mutlu son olacak inşallah.
üzücü bir durum yaşamışsın seni anlıyorum. Ama bak Allah daha fazla üzülmene razı değil ki sana bir bebek daha gönderdi. Şuan senin karnındaki bebeğine tutunmam gerekiyor. aynı hastaneye gitme başka yere git çok rahatsız edecekse? elbet seçenek vardır. yoksa da çok takılma bebeğine odaklan kötü düşünmemeye çalış. Psikolojin bebeğin için çok önemli. onu çok fazla etkiliyor.
napiim ama sen söyle
geçen duş almış camın önünde uyumuş gece uyanmasam sabaha kadar öyle uyuyacaktı..
dikkat et sen kaparsan ben dünden hazırım hastalanmaya diyodum al işte oldu..
çocuk gibi yani..
ben eve almayayımda ne yapayım :))
canım patates haşla yedırsene kusuyorsa :44: bastırır sonrada ılacı ıcır ıstersen
bızler bıle yutamıyoruz ki ılacı cocuk napsın
Rabbim birdaga yasatmasin canim ... Uzme canini ..
Insallah rabbim hepimize bebeklerimizi sevmeyi kucaklamayi nasip eder
az önce yedirdim haşlama patates,azıcık yedi ama olsun 10dk oldu hala çıkarmadı onu.inşallah iyi gelir,bir de ishal olmuş üstüne.
Bugün icimi cok korku kapladi kizlar , bide bir önceki hamilelikde kötü anilarim oldu , cok huzursuzum bazende buraya yazip belki teselli olur diye bekliyorum , cvb alamayinca dahada zoruma gidiyor ama gelmesemde aklim hep sizde oluyor
Kizlar bugun sonuclari aldiktan sonra baska bir profesorle konusmam vardi butun sonuclar hakkinda , resmen adamin odasina girmemle cikmam bir oldu .. Sonuclarin iyi bundan sonrasina doktorun bakar dedi ..
Bugun karar verilecekti igneye felan devammi edecegim diye .. Adama o arada telefon geldi bekle hastam gidiyor dedi hatta birakti kisiyide .. Iki arada bir derede ben sordum ilaclari ..
Allahtan olcumleri yapan doktorum rahatlatti beni ..
Yarin arayacagim ayni bolumdeki baska bir prof dan detayli bilgi alacagim cok sinir etti yaa))..paylasayim istedim
Gecmis olsun canim ogluna , rabbim acil sifa versin..
Bebegide gormusun ne guzel arayi kapatmasi dahada guzel
sağol hayatım,çok şükür rabbime.sen de güzel haberler almışsın,ölçüm değil kan sonucu önemli bence,yoksa enseyi ölçüp sağlıksız bebek deyip gönderirlerdi.içini ferah tut.
ozaman başkaa... bırak kalsın dışarda!
ben sonbaharda hamilelik planım var bide işler çok yoğun kimse hasta olmasın diye iş yerinde eşim dahil çalışanlara grip aşısı yaptırdım.eczaneye sürükleye sürükleye götürdüm hepsi iğneden korkuyormuş meğer bide erkek adam olacaklar.
o soğan kokusu kötü canım evet. benimde mide bulantolarım geçmişti ama o kokuyu aldığım anda rengim değişiyordu. ona da biraz zaman gerekecek. çocuğunu atlattın artık
aminnnn
artık çok geç geldi:))
iyi yapmışsın aslında bu aşı zorunlu yapılmalı:)
bende maske mi taksam ne yapsam
kizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendikoglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........
kizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendikoglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........
geçen gün anlatmıştım tuz-karbonat-su karışımı ile sinüslerini temizle büyük ölçüde önler grip olmanı. gargara da yapabilirsin ayrıca. maske takmak da bir önlem ama nereye kadar?
hayırlısı olsunnn. sağlıkla büyüsün inşallah
Kasti beni canim :)..bazı doktorlar kaprisli oluyor. geçen hafta bende bebeğimi göreyim diye yakındaki doktora gittim bana onda gitmeye devam etmediğim için trip yaptı. saçma sapan şeyler söyleyerek korkuttu. hemen kendi doktoruma gittim herşey yolundaymış şükür. Dengesiz bir doktorun yaptıklarına üzülüp sinirlenme başka doktora danış tabi.
Sagol canim , zaten elden baska birsey gelmiyor ..Gecmis olsun canim ogluna , rabbim acil sifa versin..
Bebegide gormusun ne guzel arayi kapatmasi dahada guzel
sağol hayatım,çok şükür rabbime.sen de güzel haberler almışsın,ölçüm değil kan sonucu önemli bence,yoksa enseyi ölçüp sağlıksız bebek deyip gönderirlerdi.içini ferah tut.
Ogluna etimek yedir canim kitir kitir ..
Birde lapa pilav yagsiz falan biraz kusmasi dinice
Bir mipi daha :) gozun ayfin canim .. Saglikla kavustursun rabbim ..kizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendikoglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?