ay olur mu hiç öyle,bazen ben de cvp lamıyorum,kızıyorum kızıyorumama napcan hayatım hayat telaşesi,bak bugün benim ğlum çok hasta rabbim kötüsünden korusun ama aklım hep onda,karnımdakini unuttum vallahi.bir düşün öyle yağmur yağıyordu ki arabadan sağlık ocağına kadar kucağımda taşıdım koşarak hem de,babam bel fıtığı oldu geçenlerde düşünce ona kıyamadım.kendim koşa koşa kucağımda girdim sağlık ocağına.üzme tatlı canını.
yarın Dr.a yollayayım iğne filan vursunlar..
ben zaten palı beşik gibi hergün gıcırdıyorum
bide grip olursam yandık:))
Bir mipi daha :) gozun ayfin canim .. Saglikla kavustursun rabbim ..
dogrudur canım benımde ense 1.67 cıkmıstı ben bıle cok korktum dr kac sefer sordum bıtanem yaa ınan delırıcekttım dr artık iii ii demekten bıktı atcaktı odadan beniSanirim tecrubeden dolayi bu kadar rahatim filizim ..
Oglumda iki saat kan soncu alana kadar hickira hickira aglamistim(
ıshal ıcınde beyaz leblebı ıyı gelıo canımmaz önce yedirdim haşlama patates,azıcık yedi ama olsun 10dk oldu hala çıkarmadı onu.inşallah iyi gelir,bir de ishal olmuş üstüne.
gozun aydın cANIm saglıgıyla kucagına alkizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendikoglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........
gozun aydın cANIm saglıgıyla kucagına al
iğneden korkmuyorsa yapsın
Birgün eşim uyandı, çeneni açık kalmış kapanmıyor. doktoru cepten aradık iğne ismi söyledi. tam acile girişini yapıyorum, beni dürtüp duruyor gidelim! gidelim! düzeldi diyeadamın iğne korkusundan çenesi bile kapandı acilde gülme krizine girmiştim
yarın Dr.a yollayayım iğne filan vursunlar..
ben zaten palı beşik gibi hergün gıcırdıyorum
bide grip olursam yandık:))
canım neden böyle olmuş peki? yediği bir şey mi dokundu?
Canım hamileliğin sıkıntılı, riskli geçmesi berbat bir durum. Hele de senin gibi bir bebeğini kaybetmek çok üzücüdür eminim. Yaşadığı kötü deneyimler insanda korkular geliştirmeye sebep oluyor. Ben de ilk oğluma hamileliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim. 3 ay düşecek diye korktuk. İlaçlar, hastaneler derken erken doğum riski başladı. Plesenta çok aşağıdaymış kanama halinde ikinizi de kaybedebiliriz dediler. Kanamalarım oldu ama çok şükür büyümeden durdu. Hatta bir gün iyiyim diye Göksu Parkı na pikniğe gittim. Koca parkta bir tek ben varmışım gibi koca voleybol topu gelip benim karnımı buldu. 5 gün yattım hastanede kanama başlamış. O arada ölçümler sıkıntılı dediler. Boyu çok kısa kafası çok büyük. Yok cüce mi yok kafada büyüme hastalık mı acaba araştırdılar sürekli. Ömrümden ömür gitti. Ama Allah'a şükür çok akıllı ve yakışıklı bir oğlum var. Evet şu anda 3 yaşında ve boyu yaşıtlarına göre biraz kısa (4-5 cm kadar) ama ben de 1.53 bir anneyim. Benden de manken gibi bir çocuk garip olurdu:) Zor günler yıpratıyor ama bir o kadar da güçlendiriyor insanı. İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.6 ay önce cok zorluklar atlattim canim , tamda bu haftalardayken bebegim koptu benden , bugünde bebegin neden öldügünü arastirma yerinden aradilar bu bebeginede testler yaptiracakmisin diye bende hayir dedim , sadece 20. haftada detayli ultrasyona girecegim ve en son bebegimin benden koptugu hastaneye simdi yeniden gidecegim ve cok korkuyorum aslinda etrafimdakilere hep güclü görünmeye calisiyorum ama( icim cok aciyor
Kizlar selam ben geldim ..
Icimde bir korkuyla gitmistim , oglumda kotu seyler yasadigim icin .. Ozamanlar ense kalinligimiz 2,6 mm cikmisti
Bugunki olcumlerdede yine yuksek 2,7 mm cikti ve kan aldilar , diger butun olcumler cok iyiydi .. Burun kemigi organlar vs .. Kan aldilar hepsini degerlendirecegiz 1,5 saat sonra gel dediler , allahtan kan icin cok bekletmiyorlar ..
O 1,5 saat kotu dusunmemey e calistik diger olcumler sukur iyiydi ..
Kan sonuclarim cok iyi cikmis .. Doktorum cok pozitif konustu icimi rahatlatti ,
Risk cok cok az dedi ..
Sukurler olsun rabbime .. 20 . Haftada detayli organlarina bakalim dedi ..
Cinsiyet birsey demek icin erken dedi .. Bebek oyle hareketliydiki , bir saat olcum yapildi .. Bende bebegimi uzunca gordum .
Tansiyonum yuksek cikiyor 13/10 bir spez. Doktora gitmem gerrk sanirim ilac verecekler..
Gecmise bakanadim insallah diger arkadaslarda iyi sonuclarla donmusleerdir ..
Kizlar bugun sonuclari aldiktan sonra baska bir profesorle konusmam vardi butun sonuclar hakkinda , resmen adamin odasina girmemle cikmam bir oldu .. Sonuclarin iyi bundan sonrasina doktorun bakar dedi ..
Bugun karar verilecekti igneye felan devammi edecegim diye .. Adama o arada telefon geldi bekle hastam gidiyor dedi hatta birakti kisiyide .. Iki arada bir derede ben sordum ilaclari ..
Allahtan olcumleri yapan doktorum rahatlatti beni ..
Yarin arayacagim ayni bolumdeki baska bir prof dan detayli bilgi alacagim cok sinir etti yaa))..paylasayim istedim
bu lısteye cınsıyetlerı eklıyorum yavas yavas.
Kızlar bazı gelmeyen arkadaslar var nerdeler acaba kendılerı
Canım hamileliğin sıkıntılı, riskli geçmesi berbat bir durum. Hele de senin gibi bir bebeğini kaybetmek çok üzücüdür eminim. Yaşadığı kötü deneyimler insanda korkular geliştirmeye sebep oluyor. Ben de ilk oğluma hamileliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim. 3 ay düşecek diye korktuk. İlaçlar, hastaneler derken erken doğum riski başladı. Plesenta çok aşağıdaymış kanama halinde ikinizi de kaybedebiliriz dediler. Kanamalarım oldu ama çok şükür büyümeden durdu. Hatta bir gün iyiyim diye Göksu Parkı na pikniğe gittim. Koca parkta bir tek ben varmışım gibi koca voleybol topu gelip benim karnımı buldu. 5 gün yattım hastanede kanama başlamış. O arada ölçümler sıkıntılı dediler. Boyu çok kısa kafası çok büyük. Yok cüce mi yok kafada büyüme hastalık mı acaba araştırdılar sürekli. Ömrümden ömür gitti. Ama Allah'a şükür çok akıllı ve yakışıklı bir oğlum var. Evet şu anda 3 yaşında ve boyu yaşıtlarına göre biraz kısa (4-5 cm kadar) ama ben de 1.53 bir anneyim. Benden de manken gibi bir çocuk garip olurdu:) Zor günler yıpratıyor ama bir o kadar da güçlendiriyor insanı. İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Evt canim gercekten o zor dönemlerm, insani cok yipratiyor .. Kendim etrafima karsi cok güclü gözükmeye calisiyorum .. Amin önemli olan insallah herseyin yolunda gitmesi ..
Kızlar şaka bir tarafa şu benimle kimse ilgilenmiyo, sorularıma cevap alamıyorum muhabbeti daha önce de dönmüştü. Hepimiz ortak şeyler yaşıyoruz, burda kimse alanında uzman değil. Çoğunluğumuzun ilk gebeliği, 2. olanlar bile hatırlayamayabiliyor. Ortak şeyler yaşadığımız gibi, hiç bir fikrimizin olmadığı sorular da geliyor, haliyle kimse cevap vermemiş oluyor. Sabah ben de karnım yukarı çıktı, büyüdü, sancım var dedim soru sordum cevap alamadım. Bu hepimizin başına geliyo filizin de asyanın da selayhusun da ya da diğerlerinin de. Lütfen artık kırgınlıklar kızgınlıklar olmasın. Aman şunu da dışlayalım cevap vermeyelim olayı yapmıyoruz yani. Umarım anlatabilmişimdir.
kurtlukiraz canım herkes senin sorularına cevap veriyo, gayet de ilgileniyo ama sen sürekli cevap alamıyorum diye sitem ediyorsun
sabah ben de cevap almadım ben de trip atıyorum.daha da davosa aman topiğe gelmem
Kızlar şaka bir tarafa şu benimle kimse ilgilenmiyo, sorularıma cevap alamıyorum muhabbeti daha önce de dönmüştü. Hepimiz ortak şeyler yaşıyoruz, burda kimse alanında uzman değil. Çoğunluğumuzun ilk gebeliği, 2. olanlar bile hatırlayamayabiliyor. Ortak şeyler yaşadığımız gibi, hiç bir fikrimizin olmadığı sorular da geliyor, haliyle kimse cevap vermemiş oluyor. Sabah ben de karnım yukarı çıktı, büyüdü, sancım var dedim soru sordum cevap alamadım. Bu hepimizin başına geliyo filizin de asyanın da selayhusun da ya da diğerlerinin de. Lütfen artık kırgınlıklar kızgınlıklar olmasın. Aman şunu da dışlayalım cevap vermeyelim olayı yapmıyoruz yani. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?