2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cok gecmis olsun canim , insallah düzelir yavrun biran evvel, konu insanin yavrusu olunca insanin gözü hic birsey görmüyor

yarın Dr.a yollayayım iğne filan vursunlar..
ben zaten palı beşik gibi hergün gıcırdıyorum
bide grip olursam yandık:))

iğneden korkmuyorsa yapsın
Birgün eşim uyandı, çeneni açık kalmış kapanmıyor. doktoru cepten aradık iğne ismi söyledi. tam acile girişini yapıyorum, beni dürtüp duruyor gidelim! gidelim! düzeldi diye adamın iğne korkusundan çenesi bile kapandı acilde gülme krizine girmiştim

Son düzenleme:
Sanirim tecrubeden dolayi bu kadar rahatim filizim ..
Oglumda iki saat kan soncu alana kadar hickira hickira aglamistim (
dogrudur canım benımde ense 1.67 cıkmıstı ben bıle cok korktum dr kac sefer sordum bıtanem yaa ınan delırıcekttım dr artık iii ii demekten bıktı atcaktı odadan beni
kan sonucumda iii dıyınce dahada mutlu oldum..

az önce yedirdim haşlama patates,azıcık yedi ama olsun 10dk oldu hala çıkarmadı onu.inşallah iyi gelir,bir de ishal olmuş üstüne.
ıshal ıcınde beyaz leblebı ıyı gelıo canımm
kizlar bugn dr kontrolumuz vardi bebeisimin cinsiyetini öğrendik oglusumuz olacak allah imin izniyle darisi bekleyen diğer arkadaşlara..........
gozun aydın cANIm saglıgıyla kucagına al

:))istediğin bişeyi yapmazsa korkut iğne yaparım diye
benimkide korkuyoda hastalığını iyleştirecek kadar değil:))

bu lısteye cınsıyetlerı eklıyorum yavas yavas.
Kızlar bazı gelmeyen arkadaslar var nerdeler acaba kendılerı

Canım hamileliğin sıkıntılı, riskli geçmesi berbat bir durum. Hele de senin gibi bir bebeğini kaybetmek çok üzücüdür eminim. Yaşadığı kötü deneyimler insanda korkular geliştirmeye sebep oluyor. Ben de ilk oğluma hamileliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim. 3 ay düşecek diye korktuk. İlaçlar, hastaneler derken erken doğum riski başladı. Plesenta çok aşağıdaymış kanama halinde ikinizi de kaybedebiliriz dediler. Kanamalarım oldu ama çok şükür büyümeden durdu. Hatta bir gün iyiyim diye Göksu Parkı na pikniğe gittim. Koca parkta bir tek ben varmışım gibi koca voleybol topu gelip benim karnımı buldu. 5 gün yattım hastanede kanama başlamış. O arada ölçümler sıkıntılı dediler. Boyu çok kısa kafası çok büyük. Yok cüce mi yok kafada büyüme hastalık mı acaba araştırdılar sürekli. Ömrümden ömür gitti. Ama Allah'a şükür çok akıllı ve yakışıklı bir oğlum var. Evet şu anda 3 yaşında ve boyu yaşıtlarına göre biraz kısa (4-5 cm kadar) ama ben de 1.53 bir anneyim. Benden de manken gibi bir çocuk garip olurdu:) Zor günler yıpratıyor ama bir o kadar da güçlendiriyor insanı. İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Canım hatırlıyorsan benim bebeğimin de ense kalınlığı 2.43 çıktı. Sen ilk çocuğunu örnek vererek rahatlatmıştın biraz beni. Ama ben de rahat duramadım. Başka doktora da gittim. Ensesi 2.50 olmuş. Bebek büyüdükçe ense kalınlığı da artıyor. O doktor da ayı şeyleri söyledi. Kan temizse korkma ama organlarını iyi incelettir, kalp ya da böbrek yetmezliği riskivar. Eyüp Ekici'ye gidebilirsin dedi. Eyüp Ekici'yi aradım sekreteri 18. haftadan önce organları detaylı incelemek mümkün değil 1 ay bekleyin ama korkmayın kötü şeyler getirmeyin aklınıza dedi. İnsan karşısındaki doktordan kesin yargılar bekliyor. Bebeğin sapasağlam hiç bir sıkıntı yok desin diye ama bu durumda kimse böyle birşey söyleyemiyor. Herşeyi zaman gösterecek ve biz de bebeklerimizle çok mutlu olacağız inşallah.

kurtlukiraz canım herkes senin sorularına cevap veriyo, gayet de ilgileniyo ama sen sürekli cevap alamıyorum diye sitem ediyorsun

sabah ben de cevap almadım ben de trip atıyorum.daha da davosa aman topiğe gelmem

Kızlar şaka bir tarafa şu benimle kimse ilgilenmiyo, sorularıma cevap alamıyorum muhabbeti daha önce de dönmüştü. Hepimiz ortak şeyler yaşıyoruz, burda kimse alanında uzman değil. Çoğunluğumuzun ilk gebeliği, 2. olanlar bile hatırlayamayabiliyor. Ortak şeyler yaşadığımız gibi, hiç bir fikrimizin olmadığı sorular da geliyor, haliyle kimse cevap vermemiş oluyor. Sabah ben de karnım yukarı çıktı, büyüdü, sancım var dedim soru sordum cevap alamadım. Bu hepimizin başına geliyo filizin de asyanın da selayhusun da ya da diğerlerinin de. Lütfen artık kırgınlıklar kızgınlıklar olmasın. Aman şunu da dışlayalım cevap vermeyelim olayı yapmıyoruz yani. Umarım anlatabilmişimdir.

aynen bende bıkere grıp oldugumdA SORDum banada cvp vermedınız sonra ertesı gun bıdaha sorrdum ozaman cvp verdınız
ne edelım bazen bılmedıklerımız oluyor bazende gozumuzden kactgı seyler oluyor

kurtlukiraz canım herkes senin sorularına cevap veriyo, gayet de ilgileniyo ama sen sürekli cevap alamıyorum diye sitem ediyorsun

sabah ben de cevap almadım ben de trip atıyorum.daha da davosa aman topiğe gelmem

nehar ben öyle demedim ki zaten,bugün de bahsetmedim ayrıcabirgülü rahatlatmak için aynı şeyin bazen benim başıma da geldiğini anlatmaya çalışıyordum.

Bu kadar abartilmasininda bi anlami yok bencede..... Eger bu basina seninden birden fazla geldeydi belki sende ayni tepkiyi verirdin, bu arada anlamadim fazla ne yapmak istedigini

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı 13+6 olduk bebiş yerinde durmuyodu :)) ve tam kesin olmasada cinsiyetide öğrendik 3.oğluşum geliyo

Denizerdo evet canim hatirliyorum sana yazdigimi..
Icimizi ferah tutmamiz sart , inan hep pozitif dusunmeye calisiyorum yoksa 9 ay gecmez ..
Insallah canim hepimiz saglikla aliriz kucagimiza ..

Nehar canim benim karnimda yukarda duruyor ..
Ve kasiklarima kramp gitiyor canim ama bugun heycandan sormadim ..
Hala 51 kg almamisim ama sanki almis gibi duruyorum anlamadim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…