aynen bende bıkere grıp oldugumdA SORDum banada cvp vermedınız sonra ertesı gun bıdaha sorrdum ozaman cvp verdınız
ne edelım bazen bılmedıklerımız oluyor bazende gozumuzden kactgı seyler oluyor
Cok saol canim rahatlattinda sizden gelen bir kelime bile yetiyor bazen..nehar ben öyle demedim ki zaten,bugün de bahsetmedim ayrıcabirgülü rahatlatmak için aynı şeyin bazen benim başıma da geldiğini anlatmaya çalışıyordum.
gozun aydın canım saglıkla olsunda ne edelım kız erkek rabbımın mucızelerı hepsiii.merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı 13+6 olduk bebiş yerinde durmuyodu :)) ve tam kesin olmasada cinsiyetide öğrendik 3.oğluşum geliyo
yanii hepımızın dertlerı ayrı ayrı valla canımmmm benım kanamalarım lekelerım bıde zor kavustugum ıcın etdırgınlıklerım oluyoraynen filizcim bazen herkes kendi derdine düşebiliyor.şu sıkıntılı günlerimizi atlatınca daha güzel sohbetlerimiz olacaktır.
oyy ne guzell valla sanslısın benımkı sadece kutlamakla yetındı zaten mac vardı ölsen cıkmazdı bıyere annesıne gıttık macı ızledıkAy kızlar bende şu an çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim. Ev telefonu çaldı az önce numara gözüküyo bi yerden tanıdık geliyo ama hatırlayamadım. Meğer eşim arıyomuş iş telefonundan sesinide değiştirmişAnneler günü armağanı olarak eşinizle bi akşam yemeği kazandınız diyor. gülsem gülemiyorum sesini tanıyamadım. internetten falan yarışmalara da katılan biri olduğum için bi yandan da düşünüyorum acaba katılmışmıydım bi kampanyaya diye dayanamadım tabi başladım gülmeye akşam yemeği mi diye o da belli etti zaten sonradan hadi hazırlan erken bitti işim bugün kutlayalım anneler gününü dedi. çok sevindirik oldum
Cok saol canim rahatlattinda sizden gelen bir kelime bile yetiyor bazen..
Bu olay benimde kac kere basima geldi bugün onuda bugün biraz sitem ettim ve arkadaslarla aramizda hallettik ama arkadasin birisi iyice alay konusu yapmasi cok ilginc
Ay kızlar bende şu an çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim. Ev telefonu çaldı az önce numara gözüküyo bi yerden tanıdık geliyo ama hatırlayamadım. Meğer eşim arıyomuş iş telefonundan sesinide değiştirmişAnneler günü armağanı olarak eşinizle bi akşam yemeği kazandınız diyor. gülsem gülemiyorum sesini tanıyamadım. internetten falan yarışmalara da katılan biri olduğum için bi yandan da düşünüyorum acaba katılmışmıydım bi kampanyaya diye dayanamadım tabi başladım gülmeye akşam yemeği mi diye o da belli etti zaten sonradan hadi hazırlan erken bitti işim bugün kutlayalım anneler gününü dedi. çok sevindirik oldum
hahaha buda guzelmiş canımNe güzel ya eski günlerim geldi aklımaİlk hamileliğimde ve sonraki yıl kocam çok hoş sürprüzler yaptı anneler günlerinde ama bu sene fos çıktı. Sordum ben "Canım hiç birşey yok mu" diye adam rahat rahat "Yok valla. Birşey alsam masraf olacaktı başka da birşey gelmedi aklıma" dedi. Güler misin ağlar mısın. Ne yapalım artık onu da öyle kabul edeceğim demek ki Sen bu akşamın tadını çıkar bari.
canlarım uzatmaya gerek yok kim sorusuna cvp alamazsa kızar ya da ilgilenilmediğini düşünür.ama bunlar hormonlarımızla alakalı herkes diken üstünde haliyle.boşuna kriz yaşamayalım.bir ara benimle bir kaç arkadaş dalga geçmiti adet düzensizliğim olunca sat belli eğildi benim o yüzden yok kurtlukira doğurmuş mu bilmem ne diye,ben de çok kızmıştım ama işte şimdi şimdi komik geliyor.takılmaya gerek görmüyorum
Bu kadar abartilmasininda bi anlami yok bencede..... Eger bu basina seninden birden fazla geldeydi belki sende ayni tepkiyi verirdin, bu arada anlamadim fazla ne yapmak istedigini
Cok saol canim rahatlattinda sizden gelen bir kelime bile yetiyor bazen..
Bu olay benimde kac kere basima geldi bugün onuda bugün biraz sitem ettim ve arkadaslarla aramizda hallettik ama arkadasin birisi iyice alay konusu yapmasi cok ilginc
Kelimelerini seçerek konuş, arkadaşın birisi ne demek. Alayla ne alakası var onu da anlamış değilim. Bence sen önce biraz sakinleş. Sorduğun pek çok soruda da sana bizzat cevap verdim hatta özelden bile konuştuk. Yazık. Yeterince cevap aldıysan konu uzamasın.Kimsenin huzur kaçırmaya hakkı yok. Keşke yukardaki cümleleri kurarken burdaki herkesin ben de dahil hamile olduğunu unutmasaydın.
Ben özelde konustugumuzu neden hatirlayamadim acaba ? Baska biriyle karistirmis olma ??
Ben bugün en basindada belirttim bugün cok kötü günümdeyin diye , ve seninde üstüne basa basa alay ederken keske sende biraz benim üzülecegimi düsünseydin ..
Size artık cevap vermiyorum. Gerçekten ters gününüzdesiniz belli oldu. Sakinleşince tekrar okuyun.
merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı 13+6 olduk bebiş yerinde durmuyodu :)) ve tam kesin olmasada cinsiyetide öğrendik 3.oğluşum geliyo
kızlaar sakın olun yahu ortada bişey yokken buyutmeyelım..kımse kımseye burda cvp vermek zorunda deıl ıcınde bende dahil..
bende bazen sorularımın cevabını alamıyorum ama bısey demıyorum.
bıde bılmedıgımız sorular oluyor sahsen ben cvp vermıyorum cunku sacma sapan cevap versem dahamı ii bıldıgım seylerı yazmak daha ii bence alınmayın
birgül bende senınle konusmustum hatta kanama alanın vardı baya uzulduk bırlıkte burda cogu arkadasta yazmıstı sana canım..hast yattın zaman cogu arkadas sen yokken sordu hattaa
uzulme yani hassas donemlerımız sanırım hepımızın alındıgı uzuldugu oluyor
Aramizda baska yuksek tansiyon olan varmi ..
Ah annecim ah ne kadar hastaligin varsa bana vermisin troid yuksek tansiyon ..canin sagolsun ..
Dun kendisinede ayni seyleri soyledim ..
Doktor ilac verse bari bu tabsiyon icin , hamilelikte tehlikeli cunku ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?