Ben inan simdi cok daha sakinim buda benim size son cevabim ama özelde ben hic kimseyle konusmadigim halde bana ordan cvb vermenizde cok ilginc isterseniz bi mesaj kutusunu tekrardan inceleyin ..lütfen daha fazlada uzatmayalim .. Hersey gönlünüzce olsun.....
Aramizda baska yuksek tansiyon olan varmi ..
Ah annecim ah ne kadar hastaligin varsa bana vermisin troid yuksek tansiyon ..canin sagolsun ..
Dun kendisinede ayni seyleri soyledim ..
Doktor ilac verse bari bu tabsiyon icin , hamilelikte tehlikeli cunku ..
Ah annecim ah ne kadar hastaligin varsa bana vermisin troid yuksek tansiyon ..canin sagolsun ..
özelden hatırlatırım
Evt canim haklisin bende bazen bilmedigim konularda sessiz kaliyorum ama konustugumuz gibi ben hepinize tek tek anlattim bugün cok kötü günümdeydim cvbda alamamak biraz zoruma gitti ama gecti sizinle paylasinca.. Ama sonradan alay konusu yapilmasina hic gerek yoktu yok cvb almazsam topige gelmem gibilerinden .. bide ben bu topikden daha hic kimseyle özelden yazismadim öyle bir suclu duruma düstüm ama inan oda hic önemli degil bu hassas dönemlerimiz insaallah gececek hepimizinde ben hic kimseye kirici olmadim simdiye kadar .. Neyse uzamasin daha fazla
kız alay konusu ne oldu ben bakar körr uzmeyin bırbırınızı hepımız hassas donemlerdeyız.
bılmedıgım seyler ıcınde cevap vermıyorum..yanlıs seyler soylemektense susmayı yeğlerim..
özel dedıgı burasını kastetmıstır canım belkide.
cunku sen ben nehar bır kac ark daha vardı hepımızın sorunluydu kanama alanlarımız vardı hep destek olduk dua ettık bırbırımıze
Filiz zaten ben hepinizle konustuktan sonra bu cvb vermeme olayi kapandiktan sonra yine cvb yazilmis bende bundan sonra cvb almazsam topige gelmem gibilerinden ... O konu benim hassas oldugum konuydu alay edilmesine gerek yoktu bu ortada herkesin okudugu nasil özel oluyor anlamadim ama artik uzatmanin bi anlami yok..
Filiz zaten ben hepinizle konustuktan sonra bu cvb vermeme olayi kapandiktan sonra yine cvb yazilmis bende bundan sonra cvb almazsam topige gelmem gibilerinden ... O konu benim hassas oldugum konuydu alay edilmesine gerek yoktu bu ortada herkesin okudugu nasil özel oluyor anlamadim ama artik uzatmanin bi anlami yok..
Dua etki senin karakterine düsmek istemiyorum ... Sen kim oluyorsunda benim ne yazacagim hakkimda konusuyorsum madem yeter artik!!!!ne diye özelden yaziyosun ????neyinUzamasın diyosun hala uzatıyosun. Yeter artık!
Bende kapanmasinin derdindeyim zaten sadece sana cvb yazdimneyse canım uzattmayın kapatın hadı .daha cok uzmeyın bırbırınızı hamıs hamişş
az önce ikili testi yapan uzman dr. aradı..sonuçlarım çıkmış..risk 2871/1 miş..endişe etme yaşına göre de normal bir oran dedi..ama kanda birdeğerim olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıkmış..yolk kesem de azcık büyüktü..o yüzden 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrason önerdi.
biraz içim daraldı ama çok ta üzerinde durmak istemiyorum.çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldim inşallah böyle geçer..
sizin değerleriniz nasıldı?tabi bende yaş 32 bu arada.yaş arttıkça riskte artıyormuş
az önce ikili testi yapan uzman dr. aradı..sonuçlarım çıkmış..risk 2871/1 miş..endişe etme yaşına göre de normal bir oran dedi..ama kanda birdeğerim olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıkmış..yolk kesem de azcık büyüktü..o yüzden 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrason önerdi.
biraz içim daraldı ama çok ta üzerinde durmak istemiyorum.çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldim inşallah böyle geçer..
sizin değerleriniz nasıldı?tabi bende yaş 32 bu arada.yaş arttıkça riskte artıyormuş
Degerlere hic takilma canim hamileligin tadini cikartmaya bak RABBiM o yavrularimizi bize hayirlisi ile kucagimiza almaya nasip eder insallah..az önce ikili testi yapan uzman dr. aradı..sonuçlarım çıkmış..risk 2871/1 miş..endişe etme yaşına göre de normal bir oran dedi..ama kanda birdeğerim olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıkmış..yolk kesem de azcık büyüktü..o yüzden 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrason önerdi.
Canım benim yaşda 31 daha genciz ne yaştan dolayı diyorlar :)) genel olarak iyiymiş takma kafana benim kuzenime ilk çocuğuna %70 ikinci çocuğunada %90 sakat doğacak dediler ama maşallah 2 tane turp gibi oğlu var maşallah fazlada kurcalamamak lazım mevlama emanet edip yatıyorum geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?