2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

özelden hatırlatırım

Troid hastaligi bendede var , yani guatir oluyor degilmi ? Onun icinde ben 75 lik ilac kullaniyordum ev doktorum hamileyse sonuca göre yükseltelim demisti simdi tekrardan 50 mg indirmis kafami cok karistirdi .. Tansiyon hastaligi benim ailemdede cogu kiside var ALLAH yardimcimiz olsun

benim ablam yüksek tansiyon hastası
iki hamileliğide zor geçti..
ama ablamın çok yükselirdi 18 16 lara çıkardı

ilaç almıyodu ama 0 tuzsuz yiyodu..
günlük ölç sende ve ilaç al evet tehlikeli Allah korusun..
yorulmamaya çalış diycem oluşun var..
yinede çok yorma kendini..

benim annem de yüksek tansiyon hasası ve hamilikte hep şiddetli baş ağrım var ve burnum kanayacak gibi oluyor ama kanamıyor ebe tansiyonun yükselecektir ileriki zamanlarda dedi korktum vallahi.ayrıca oğlumda doğuma girmeden önce tansiyonum 16/14 dü.neredeyse sezeryana alacaklardı.

Son düzenleme:

kız alay konusu ne oldu ben bakar körr uzmeyin bırbırınızı hepımız hassas donemlerdeyız.
bılmedıgım seyler ıcınde cevap vermıyorum..yanlıs seyler soylemektense susmayı yeğlerim..
özel dedıgı burasını kastetmıstır canım belkide.
cunku sen ben nehar bır kac ark daha vardı hepımızın sorunluydu kanama alanlarımız vardı hep destek olduk dua ettık bırbırımıze

Filiz zaten ben hepinizle konustuktan sonra bu cvb vermeme olayi kapandiktan sonra yine cvb yazilmis bende bundan sonra cvb almazsam topige gelmem gibilerinden ... O konu benim hassas oldugum konuydu alay edilmesine gerek yoktu bu ortada herkesin okudugu nasil özel oluyor anlamadim ama artik uzatmanin bi anlami yok..

Kontrolü olan ve iyi geçen tüm anneler adına çok sevindim.
Yatutarsa canım oğluş olması da ayrı bi mutluluk tabi

Uzamasın diyosun hala uzatıyosun. Yeter artık!

tatlıdan uzak duralım seker cıkmasın
tuzludan kaçalım tansıyon yukselmesın off off ne zor işler valla..
tansıon cıkıcak dıye korkuyorum bende suan hep dusuklerde ama.
sabah aksam onceden tursu yerdım kestim onu tursu cok cıkartıyor tansıyonu kızlar yemeyın mumkunse..

neyse canım uzattmayın kapatın hadı .daha cok uzmeyın bırbırınızı hamıs hamişş

az önce ikili testi yapan uzman dr. aradı..sonuçlarım çıkmış..risk 2871/1 miş..endişe etme yaşına göre de normal bir oran dedi..ama kanda birdeğerim olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıkmış..yolk kesem de azcık büyüktü..o yüzden 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrason önerdi.
biraz içim daraldı ama çok ta üzerinde durmak istemiyorum.çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldim inşallah böyle geçer..
sizin değerleriniz nasıldı?tabi bende yaş 32 bu arada.yaş arttıkça riskte artıyormuş

Uzamasın diyosun hala uzatıyosun. Yeter artık!
Dua etki senin karakterine düsmek istemiyorum ... Sen kim oluyorsunda benim ne yazacagim hakkimda konusuyorsum madem yeter artik!!!!ne diye özelden yaziyosun ????neyin
Derdindesin ??artik bu saatten sonra cvbda yazmaaa benim muhattabim olacak biri degilsin, birbirimizi görmezden gelmemiz yeterli olacak
neyse canım uzattmayın kapatın hadı .daha cok uzmeyın bırbırınızı hamıs hamişş
Bende kapanmasinin derdindeyim zaten sadece sana cvb yazdim

canım ıkılı test sonucunun guzel cıkmasına sevındım..yasın cokta var denmez gencsın daha.
ayrıntılı fetal dedıgın bebegın btun organlarına bakılıyor omu canım?
benım degerım solemedı dr gayet ii dedi sonuclarınız bende sormadım persembe gıdıcem canım

Son düzenleme:

Canım benim tansiyonum düşük tam tersi çoğu zaman 8-6 oluyor. Ama bir akrabamızın ve bir arkadaşımın hamilelikte tansiyonları yükseldi. Birisi geç farketti ama diğerinin hemen farkedildi. İkisi de sıkı takip edildi. Onların baya yüksekti tansiyonları. İlaç kullandılar. Canım preklemsi oluşabiliyor diye biliyorum. Çok dikkat et lütfen tuzlu yemekler yeme, bol su iç ve kontrollerini atlama bence. Önlemimizi alalım sonrasında Allah yardım eder inşallah.

Canımmm çok sevindim güzel haberlerine.Maşallahh hiç sıkma canını hayırla sağlıkla alcaz minnaklarımızı kucağımıza

Canım benim yaşda 31 daha genciz ne yaştan dolayı diyorlar :)) genel olarak iyiymiş takma kafana benim kuzenime ilk çocuğuna %70 ikinci çocuğunada %90 sakat doğacak dediler ama maşallah 2 tane turp gibi oğlu var maşallah fazlada kurcalamamak lazım mevlama emanet edip yatıyorum geceleri

Ay bu duruma sinir oluyorum işte. 18-22 haftada incelenecek bişey için 1 ay insanı sıkıntıya sokuyorlar. Bir şey yoktur canım merak etme. Ne güzel bak değerin. Benim 920/1 çıktı doktor çok iyi dedi. Ayrıca kan testi dünya genelinde geniş bir gruba bakılarak oluşturulan tahmini sonuçlar veren bir test. Hiç takılmamaya çalış canım.

Degerlere hic takilma canim hamileligin tadini cikartmaya bak RABBiM o yavrularimizi bize hayirlisi ile kucagimiza almaya nasip eder insallah..

Bizimde burda bi tanidiginda amniyosentezi sonucunda yüzde 99 sakatlik cikmisti bide amniyo sonucu hic yaniltmaz derler , ama o arkadas herseye ragmen benim bebegim diye dogurdu turp gibi masallah , bebegi herkes mucize bebek diye seviyolar .. Artik yavrularimizin hepsi ALLAH a emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…