2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

doktorlara göre ilk gebelikte biraz geç bi yaş sanırımama gencim bana göre çok şükürrr
tatlım benim ikilide de tüm organlara baktı ölçtü biçti..ama tabi böbrek falan daha minnacık..sanırım ayrıntılıda hepsine daha detaylı bakılıyor.bebek te büyümüş oluyor..
gidince öğrenirsin cnm sende..

Canımmm çok sevindim güzel haberlerine.Maşallahh hiç sıkma canını hayırla sağlıkla alcaz minnaklarımızı kucağımıza

inşallah kuzummmmm..büyüdü sıpalar valla..daha dün gibi dimi..ne günler geçirdik şimdi göbüşte bebiş büyütüyoruz çok şükürrrrr
benim bu sefer dt 18 kasıma indi bakalım böylemi gidecek.seni,n de öne gelmiş tarıhin..seni takipediyom sanırımmmmm

ah cnm doktorlara göre ilk gebelik için biraz geç sanırım
zaten ne gelirse Allahtan canım yaa elden ne gelirki..inşallah sağlıkla ve vaktinde dünyaya glsin bebişlerimiz

birgülcüm alınma vallahi ben normalde kolay insan seven biri değilim ama burası okadr samimi ki bu insanları tanıdığım için cok mutluyum, art niyetli insan olduğunu sanmıyorum aramızda ama cok kacıyor mesela ben geçmişten 4 5 sayfa okumadım oluyor arada lütfen sen kendini üzme
yatutarsa cok sevindim gözün aydın hangi doktora gitceksinnnn ?

yaaa sorma 1 ay bekle şimdi hatta nerdeyse 6 hafta..evt zaten dr gösterdi herşey verilerin pc ye aktarılmasıyla çıkıyo.gerisini Allah bilir zaten..
sağol cnm..bende nette çok düşük oranlarda gördüm çok yüksekte..o yüzden bilemedim..doktor normal dese deinsan kurtlanıyo işte..ahh annelikkkk

canım benim yaaa valla nerelerden nerelere... bugün yine baktım listeye hala inanamıyorum. sanırım kucağıma alana kadar da inanamayacağım. kuzum benim bebiş biraz geriydi. ama normale dönmüş çok şükür.o yüzden sata göre gitcez artık. doktorum crl de ne çıkarsa çıksın muhtemel doğum tarihi değişmez dedi.

Haklisin canim .. Yok üzülmüyorum artik :) hepimiz bebeklerimizle ilgili saglikli haberleri alalim önemli olan o..

Nazarım değdi topikinize Maşallah sohbetleriniz çok hoş..
Bende yakından takip etmeye çalışıyorum topiği Aralık görünsede doğumum ben burdayım..

Nehar seninde ilk bebeğinmi?? Aynı yıl evlenmişiz o nedele merek ettim sen benden 1 ay evvel evlenmişsin haziranda evlendin sanırım..
Benim son regli tarihimde 22 mart ama bebek için dr 2 hafta geride geç döllenmişl dedi inşallah ilerleyen zamanlarda bu durum değişir tam günümde gider..

Haklisin canim .. Yok üzülmüyorum artik :) hepimiz bebeklerimizle ilgili saglikli haberleri alalim önemli olan o..

evetttt önemli olan buu :)
,,,,,,,
okadar unutuyorum ki herkesi bide nick gerçek isimlerde değil hepsi çıkıyo aklımdan ya bunuyorum galba keşke herkesin kendi ismi yazsa şu nickte

Herkese iyi aksamlar arkadaslar, yaklasik bir aydir sizi takip ediyordum aslinda, daha fazla dayanamayip dun kayit olup araniza katilayim dedim beni de bu keyifli topiginize kabul eder misiniz ?( bu arada ilk kez yaziyorum umarim dogru olmustur &#128522

hoşgeldinnnnn kesinlikle doğruu :)

evet canım ilk bebeğim. 2 temmuz 2008 de evlendim tatlım.
sen merak etme canım benim de bebişim 10 gün geriden geliyodu. çünkü siklusum 35 gündü ve 25.günde yumurtluyodum. ohooo önümüzde 6-7 ay var nasıl büyür onlar bi bilsennn hem gününde gitmemesi kötü bişey değil önemseme canım

hoşgeldin

Bende 27 temmuzda evlendim
İnşallah problem çıkmaz okadar korkuyorumki alıştırmamaya çalışıyorum kendimi hamileliğe
İnşallah Rabbim kucagıma almayı nasip eder çok bekledik onu biz..
Senin kızçen olucak değilmi maşallah inşallah hepimiz bebeğimiz kucağımıza alırız sorunsuz bir şekilde

hosgeldın aramıza..

nasılsınız annelerrrr

gecen bahsetmiştim eşimle şu aralar pek iyi değiliz moralim bozuk o yüzden 4 gündür ağlamaktan mahvoldum...ağladıkça bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum ama elimde değil tutamıyorum kendim çocukta sulu gözlü olacak hala daha en ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum ne zaman hissedicem acaba

off bu saatte sofradan yenı kalktım ben eşim cok gec gelıyor eve yaa bende tek basıma yemek yemeyi hıc sevmıyorum maalesef

Hoşgeldin benden iyi kullanmışsın canım hemen takvim yapılmış ben zor yaptım kaç yıldır kk de olmam rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…