canım ıkılı test sonucunun guzel cıkmasına sevındım..yasın cokta var denmez gencsın daha.
ayrıntılı fetal dedıgın bebegın btun organlarına bakılıyor omu canım?
benım degerım solemedı dr gayet ii dedi sonuclarınız bende sormadım persembe gıdıcem canım
Canımmm çok sevindim güzel haberlerine.Maşallahhhiç sıkma canını hayırla sağlıkla alcaz minnaklarımızı kucağımıza
Canım benim yaşda 31 daha genciz ne yaştan dolayı diyorlar :)) genel olarak iyiymiş takma kafana benim kuzenime ilk çocuğuna %70 ikinci çocuğunada %90 sakat doğacak dediler ama maşallah 2 tane turp gibi oğlu var maşallah fazlada kurcalamamak lazım mevlama emanet edip yatıyorum geceleri
Ay bu duruma sinir oluyorum işte. 18-22 haftada incelenecek bişey için 1 ay insanı sıkıntıya sokuyorlar. Bir şey yoktur canım merak etme. Ne güzel bak değerin. Benim 920/1 çıktı doktor çok iyi dedi. Ayrıca kan testi dünya genelinde geniş bir gruba bakılarak oluşturulan tahmini sonuçlar veren bir test. Hiç takılmamaya çalış canım.
inşallah kuzummmmm..büyüdü sıpalar valla..daha dün gibi dimi..ne günler geçirdik şimdi göbüşte bebiş büyütüyoruz çok şükürrrrr
benim bu sefer dt 18 kasıma indi bakalım böylemi gidecek.seni,n de öne gelmiş tarıhin..seni takipediyom sanırımmmmm
birgülcüm alınma vallahi ben normalde kolay insan seven biri değilim ama burası okadr samimi ki bu insanları tanıdığım için cok mutluyum, art niyetli insan olduğunu sanmıyorum aramızda ama cok kacıyor mesela ben geçmişten 4 5 sayfa okumadım oluyor arada lütfen sen kendini üzme
yatutarsa cok sevindim gözün aydın hangi doktora gitceksinnnn ?
canım benim yaaa valla nerelerden nerelere... bugün yine baktım listeye hala inanamıyorum. sanırım kucağıma alana kadar da inanamayacağım. kuzum benim bebiş biraz geriydi. ama normale dönmüş çok şükür.o yüzden sata göre gitcez artık. doktorum crl de ne çıkarsa çıksın muhtemel doğum tarihi değişmez dedi.
Haklisin canim .. Yok üzülmüyorum artik :) hepimiz bebeklerimizle ilgili saglikli haberleri alalim önemli olan o..
Herkese iyi aksamlar arkadaslar, yaklasik bir aydir sizi takip ediyordum aslinda, daha fazla dayanamayip dun kayit olup araniza katilayim dedim beni de bu keyifli topiginize kabul eder misiniz ?( bu arada ilk kez yaziyorum umarim dogru olmustur 
Nehar seninde ilk bebeğinmi?? Aynı yıl evlenmişiz o nedele merek ettim sen benden 1 ay evvel evlenmişsin haziranda evlendin sanırım..
Benim son regli tarihimde 22 mart ama bebek için dr 2 hafta geride geç döllenmişl dedi inşallah ilerleyen zamanlarda bu durum değişir tam günümde gider..
hoşgeldinHerkese iyi aksamlar arkadaslar, yaklasik bir aydir sizi takip ediyordum aslinda, daha fazla dayanamayip dun kayit olup araniza katilayim dedim beni de bu keyifli topiginize kabul eder misiniz ?( bu arada ilk kez yaziyorum umarim dogru olmustur 
Herkese iyi aksamlar arkadaslar, yaklasik bir aydir sizi takip ediyordum aslinda, daha fazla dayanamayip dun kayit olup araniza katilayim dedim beni de bu keyifli topiginize kabul eder misiniz ?( bu arada ilk kez yaziyorum umarim dogru olmustur 
evet canım ilk bebeğim. 2 temmuz 2008 de evlendim tatlım.
sen merak etme canım benim de bebişim 10 gün geriden geliyodu. çünkü siklusum 35 gündü ve 25.günde yumurtluyodum. ohooo önümüzde 6-7 ay var nasıl büyür onlar bi bilsennn hem gününde gitmemesi kötü bişey değil önemseme canım
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?