2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cok bekledik onu biz yazmışsın bu cümleler öyle duygulandırıyoki beni gözlerim doldu yazmak istedim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder,,

Nehar canim benim karnimda yukarda duruyor ..
Ve kasiklarima kramp gitiyor canim ama bugun heycandan sormadim ..
Hala 51 kg almamisim ama sanki almis gibi duruyorum anlamadim ..

canım ben de 1,5 kilo allmışım ama belim öyle bi kalınlaştı, karnım öyle bi çıktı ki giydiklerim de olmuyo
kasılmalarım var canım yaa ara ara

off bu saatte sofradan yenı kalktım ben eşim cok gec gelıyor eve yaa bende tek basıma yemek yemeyi hıc sevmıyorum maalesef

Afiyet olsun bende biraz önce yedim benim eşim 12 de geliyo en erken bazen gelmiyor bile sabahta 6 da gidiyor Akşama kadar burda takılıyorum :126:çünki televizyonumda yok
Yanlız olunca kötü oluyor :98::113:

canım ben de 1,5 kilo allmışım ama belim öyle bi kalınlaştı, karnım öyle bi çıktı ki giydiklerim de olmuyo

ya benim karnım büyüdükçe belim ağrıyo
yanlış anlaşılmasın avuç içi kadar göbeğim çıktı hahah
duyanda 9 aylık oldum zanneder..
ama bu bel kasık ağrısı bitmedi gitti

biz de 2 yıl bekledik canım çok iyi anlıyorum seni. umudu kestiğimiz ay geldi yavru kuşum evet teyzesi Allahın izniyle kızım olacak.
ama sakın sıkma canını öyle hamileliğe alıştırmyorum felan da deme bebeğini okşa sev annesi
25 gün var aramızda

canımmm ben de geçende abartısız 24 saat ağladım sonra noldu hasta düştüm 1 haftadır hasta hasta yatıyorum, barıştık ama olan bebeğime oldu,karnım ağrıdı.hiç bişey onlardan kıymetli değil

birgülcüm nehar şaka yapmış? alay konusu yapmamış ki. hatta aynı şakayı bende tam nehara yapıyordum ama ilerleyen cevaplarda yanlış anlamalar başını almış diye hiç yorum yapmayayım dedim... yani bunu sana özel yazmışım gibi de algılama ama her hafta biri bana cevap vermiyorsunuz diye dert yanıyor. öyle çok cevap dönüyor ki burada benim beynim dönüyor değil cevap vereyim.
lütfen yapmayın böyle ne güzel paylaşımlar yapıyoruz bir birimize moral verelim derken? şakalar yanlış anlaşılmasın.

yatutarsa canım ben senı lısteye erkek dıye ekledım bıle

kızz allah iyiliğini versin dur daha kesin demdi yaw inşallah değişmez neyse değişsede öyle kalsın ben zaten kız diye oylama yapmasam

Ben 2 kilo vermeme ragmen pantolon dugmelerim beni de cok rahatsiz etmeye basladi 😃 ister istemez karinda sislik oluyor

cok bekledik onu biz yazmışsın bu cümleler öyle duygulandırıyoki beni gözlerim doldu yazmak istedim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder,,

Evet 5 yıl bekledik tüp bebekler aşılamalar rahim filimleri çok acı çektim bunalıma girdim en sonunda eve kapandım sonra sürpriz yaptı geldi meleğim.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza.. Gelsin ilk işim totosunu ısırmak olucak ceza ona

heygidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inan cnm inannnnnnn
heee ozaman bende 24 kasımda kalayım bakalım değişse de son ay değişirzatenn

hoşgeldin cnnmmm doğru adres burasııııııııııı

benimde kasıklarım çok ağırıyor artık ağlamaktan bir şey olmuştur diye çok korkuyorum...ama elimde olmuyor işte inanılmaz bir şekilde hassaslaştım eşimin en ufak bi hatasını düşüncesizliğini kaldıramıyorum...

off bu saatte sofradan yenı kalktım ben eşim cok gec gelıyor eve yaa bende tek basıma yemek yemeyi hıc sevmıyorum maalesef

yaa benimde eşim gelmedi tırtıklaya tırtıklaya 1 ekmeği bitirdim hala açımmm
canım ev yemeği de istemiyor. o enginar varya enginar hala duruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…