Bende 27 temmuzda evlendim
İnşallah problem çıkmaz okadar korkuyorumki alıştırmamaya çalışıyorum kendimi hamileliğe
İnşallah Rabbim kucagıma almayı nasip eder çok bekledik onu biz..
Senin kızçen olucak değilmi maşallah inşallah hepimiz bebeğimiz kucağımıza alırız sorunsuz bir şekilde
Nehar canim benim karnimda yukarda duruyor ..
Ve kasiklarima kramp gitiyor canim ama bugun heycandan sormadim ..
Hala 51 kg almamisim ama sanki almis gibi duruyorum anlamadim ..
off bu saatte sofradan yenı kalktım beneşim cok gec gelıyor eve yaa bende tek basıma yemek yemeyi hıc sevmıyorum maalesef
canım ben de 1,5 kilo allmışım ama belim öyle bi kalınlaştı, karnım öyle bi çıktı ki giydiklerim de olmuyo
kasılmalarım var canım yaa ara ara
Bende 27 temmuzda evlendim
İnşallah problem çıkmaz okadar korkuyorumki alıştırmamaya çalışıyorum kendimi hamileliğe
İnşallah Rabbim kucagıma almayı nasip eder çok bekledik onu biz..
Senin kızçen olucak değilmi maşallah inşallah hepimiz bebeğimiz kucağımıza alırız sorunsuz bir şekilde
nasılsınız annelerrrr
gecen bahsetmiştim eşimle şu aralar pek iyi değiliz moralim bozuk o yüzden 4 gündür ağlamaktan mahvoldum...ağladıkça bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum ama elimde değil tutamıyorum kendim çocukta sulu gözlü olacakhala daha en ufak bir kıpırtı bile hissetmiyorum ne zaman hissedicem acaba
Evt canim haklisin bende bazen bilmedigim konularda sessiz kaliyorum ama konustugumuz gibi ben hepinize tek tek anlattim bugün cok kötü günümdeydim cvbda alamamak biraz zoruma gitti ama gecti sizinle paylasinca.. Ama sonradan alay konusu yapilmasina hic gerek yoktu yok cvb almazsam topige gelmem gibilerinden .. bide ben bu topikden daha hic kimseyle özelden yazismadim öyle bir suclu duruma düstüm ama inan oda hic önemli degil bu hassas dönemlerimiz insaallah gececek hepimizinde ben hic kimseye kirici olmadim simdiye kadar .. Neyse uzamasin daha fazla
birgülcüm alınma vallahi ben normalde kolay insan seven biri değilim ama burası okadr samimi ki bu insanları tanıdığım için cok mutluyum, art niyetli insan olduğunu sanmıyorum aramızda ama cok kacıyor mesela ben geçmişten 4 5 sayfa okumadım oluyor arada lütfen sen kendini üzme
yatutarsa cok sevindim gözün aydın hangi doktora gitceksinnnn ?
yatutarsa canım ben senı lısteye erkek dıye ekledım bıle
canım ben de 1,5 kilo allmışım ama belim öyle bi kalınlaştı, karnım öyle bi çıktı ki giydiklerim de olmuyo
cok bekledik onu biz yazmışsın bu cümleler öyle duygulandırıyoki beni gözlerim doldu yazmak istedim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder,,
canım benim yaaa valla nerelerden nerelere... bugün yine baktım listeye hala inanamıyorum. sanırım kucağıma alana kadar da inanamayacağım. kuzum benim bebiş biraz geriydi. ama normale dönmüş çok şükür.o yüzden sata göre gitcez artık. doktorum crl de ne çıkarsa çıksın muhtemel doğum tarihi değişmez dedi.
Herkese iyi aksamlar arkadaslar, yaklasik bir aydir sizi takip ediyordum aslinda, daha fazla dayanamayip dun kayit olup araniza katilayim dedim beni de bu keyifli topiginize kabul eder misiniz ?( bu arada ilk kez yaziyorum umarim dogru olmustur 
canımmm ben de geçende abartısız 24 saat ağladım sonra noldu hasta düştüm 1 haftadır hasta hasta yatıyorum, barıştık ama olan bebeğime oldu,karnım ağrıdı.hiç bişey onlardan kıymetli değil
bu neeee? ikisi de ceza mı aldı yani şimdi? kaç gün sürecek şimdi bu???
off bu saatte sofradan yenı kalktım beneşim cok gec gelıyor eve yaa bende tek basıma yemek yemeyi hıc sevmıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?