2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neoluyor kızlar yaa küçük şeyleri büyütmeyelim hakkımıza girmeyelim birbirimizin hamişiz can taşıyoruz bebelerinizin hatrına yapmayın yahuu küçücük şeyler olmuş büyümüşte büyümüş ayy çok üzüldüm buraya stres atmaya geliyoruz yaa stres yaşamakda neyin nesi ufacık şeylerdennnn

heygidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inan cnm inannnnnnn
heee ozaman bende 24 kasımda kalayım bakalım değişse de son ay değişirzatenn

nasil yani anlamadimm. benim sat göre 4 kasim. ama ultrason da 31 ekim göstermeye basladi. doktorum ikisi de olabilir dedi... yani ben hangisini baz alayim?

önceden puanları yoksa 1 gün cezalılar

Tartışma oldu diye sanırım biri şikayet etmiştir muhtemelen 2 gün sonra gelirler herlade

1 günse iyi 2 günse kötü.... birbirimize ne kadar çok ihtiyaç duyuyoruz. bazen bir saat kimse bi şey yazmasa sıkıntıdan patlıyoruz. çok üzüldüm ben bu duruma

Hosbulduk ben hamile kalmayi beklerken de cok topik takip ettim ama gerçekten buranin havasi bir baska 

Hoşgeldin tuba. Aynı dönemde paylaşılan hamilelik arkadaşlıkları çok samimi oluyor. İlk hamileliğimde de kulüpteydim ve bazı arkadaşlarla hala faceden görüşüyoruz. İyi ki yapmışlar bu paylaşım alanlarını :)

Afiyet olsun bende biraz önce yedim benim eşim 12 de geliyo en erken bazen gelmiyor bile sabahta 6 da gidiyor Akşama kadar burda takılıyorum :126:çünki televizyonumda yok
Yanlız olunca kötü oluyor :98::113:
tv nıe yokk gercı pc var tv kımın umrunda cok zararlı ama ne edım tek yemeyı sevmıom yavru
kızz allah iyiliğini versin dur daha kesin demdi yaw inşallah değişmez neyse değişsede öyle kalsın ben zaten kız diye oylama yapmasam
olsun totem yapıom ahahahaha erkek ekledım erkek gelırr ıns
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NEHAR ım hattan düşmüş offfffff
ne zmaan geridöner ki acabaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
1 hafta sonrA daha once cesası varmıs
bende aynı sorunları yasadım ama sukur asılama ıle kaldım ne gunlerdı allahım aklıma geldıkce cok uzuluyorum cok cektım esımede cektırdım sıkıntılarımı...
bu neeee? ikisi de ceza mı aldı yani şimdi? kaç gün sürecek şimdi bu???
1 hafta surucekmıs neharın kı
yaa benimde eşim gelmedi tırtıklaya tırtıklaya 1 ekmeği bitirdim hala açımmm
canım ev yemeği de istemiyor. o enginar varya enginar hala duruyor....
asya aferın 1 ekmekmi ahahahha deli bana getır ben yarına yerım

kızlar nehar cumartesı gunu aramıza gerı donebılıcek cunku daha once cezası oldugu ıcın...
5 gun surucekmıs cezası yanı hıc gerek yoktu aslında bole seylere cunku sebeb cok basıttii.. ınanın cok uzuldum..

kızzz kocama dedim ki gelirken 1 ekmek daha al

Nehar kuzu temiz fanila,don getirek sana birde 3, kilo erik mapusluk zor inşallah uzun sürmez dönmen
Bende bikaç kez ceza almıştım ama saçma sapan şeylerden hatalıydım ama saçma olması üzüyor..

kesinlikle çook gereksiz yani ortada birşey olsa neyse üstelik ben neharın yazdığı şeyin alay etmek gibi algılandığına çok üzüldüm şaka yapmış bu alay olarak algılanmış abrtılmış çok gereksiz yanii ne gerek var yokyere birbirlerinin günahına girmişler yaa

kızzz kocama dedim ki gelirken 1 ekmek daha al
ye ye yarasın 2ekmek alsın bence kocan
Nehar kuzu temiz fanila,don getirek sana birde 3, kilo erik mapusluk zor inşallah uzun sürmez dönmen
Bende bikaç kez ceza almıştım ama saçma sapan şeylerden hatalıydım ama saçma olması üzüyor..
koptum yaaaaaaaaaa catlak bende aynısını dedımmm ona ama bak erıgı unutmusum

bencede bende uzuldum sebeb yokken bole olmasına..

Hosbulduk kesinlikle haklisin iyiki boyle yerler var ne kadar guzel, zaten buranin da insanlari guzel bir de mucizelerimizin olmasi ayri bir guzellik katiyor sanirim 😍

Noldu kizlar yahu bi girdim neler olmus? Gecmise bakayim bari nazar mi degdi bize nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…