bu neeee? ikisi de ceza mı aldı yani şimdi? kaç gün sürecek şimdi bu???
heygidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inan cnm inannnnnnn
heee ozaman bende 24 kasımda kalayım bakalım değişse de son ay değişirzatenn
hoşgeldin cnnmmm doğru adres burasııııııııııı
önceden puanları yoksa 1 gün cezalılar
Tartışma oldu diye sanırım biri şikayet etmiştir muhtemelen 2 gün sonra gelirler herlade
Hosbulduk ben hamile kalmayi beklerken de cok topik takip ettim ama gerçekten buranin havasi bir baska 
tv nıe yokk gercı pc var tv kımın umrundaAfiyet olsun bende biraz önce yedim benim eşim 12 de geliyo en erken bazen gelmiyor bile sabahta 6 da gidiyorAkşama kadar burda takılıyorum :126:çünki televizyonumda yok
Yanlız olunca kötü oluyor :98::113:
kızz allah iyiliğini versin dur daha kesin demdi yawinşallah değişmez neyse değişsede öyle kalsın ben zaten kız diye oylama yapmasam
1 hafta sonrA daha once cesası varmısyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NEHAR ım hattan düşmüş offfffff
ne zmaan geridöner ki acabaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
bende aynı sorunları yasadım ama sukur asılama ıle kaldım ne gunlerdı allahım aklıma geldıkce cok uzuluyorum cok cektım esımede cektırdım sıkıntılarımı...Evet 5 yıl bekledik tüp bebekler aşılamalar rahim filimleri çok acı çektim bunalıma girdim en sonunda eve kapandım sonra sürpriz yaptı geldi meleğim.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza..Gelsin ilk işim totosunu ısırmak olucak ceza ona
1 hafta surucekmıs neharın kıbu neeee? ikisi de ceza mı aldı yani şimdi? kaç gün sürecek şimdi bu???
asya aferın 1 ekmekmiyaa benimde eşim gelmedi tırtıklaya tırtıklaya 1 ekmeği bitirdim hala açımmm
canım ev yemeği de istemiyor. o enginar varya enginar hala duruyor....
haydaaa kızlar ne kötü oldu yahu..
banlandınız yok yere
valla yok yere...
neharın çokmuş cezası yaa.
kim şikayet etti anlamadım da..
birbirini mi şikayet ettiler..
hoş olmadı ne güzel sohbet ediyoduk
tv nıe yokk gercı pc var tv kımın umrundacok zararlı ama ne edım tek yemeyı sevmıom yavru
olsun totem yapıom ahahahaha erkek ekledım erkek gelırr ıns
1 hafta sonrA daha once cesası varmıs
bende aynı sorunları yasadım ama sukur asılama ıle kaldım ne gunlerdı allahım aklıma geldıkce cok uzuluyorum cok cektım esımede cektırdım sıkıntılarımı...
1 hafta surucekmıs neharın kı
asya aferın 1 ekmekmiahahahha deli bana getır ben yarına yerım
kızlar nehar cumartesı gunu aramıza gerı donebılıcek cunku daha once cezası oldugu ıcın...
5 gun surucekmıs cezası yanı hıc gerek yoktu aslında bole seylere cunku sebeb cok basıttii.. ınanın cok uzuldum..
kızzz kocama dedim ki gelirken 1 ekmek daha al
kızzz kocama dedim ki gelirken 1 ekmek daha al
Nehar kuzu temiz fanila,don getirek sana birde 3, kilo erik mapusluk zor inşallah uzun sürmez dönmen
Bende bikaç kez ceza almıştım ama saçma sapan şeylerden hatalıydım ama saçma olması üzüyor..
kesinlikle çook gereksiz yani ortada birşey olsa neyse üstelik ben neharın yazdığı şeyin alay etmek gibi algılandığına çok üzüldüm şaka yapmış bu alay olarak algılanmış abrtılmış çok gereksiz yanii ne gerek var yokyere birbirlerinin günahına girmişler yaa
neharın çokmuş cezası yaa.
kim şikayet etti anlamadım da..
birbirini mi şikayet ettiler..
hoş olmadı ne güzel sohbet ediyoduk
Hosbulduk kesinlikle haklisin iyiki boyle yerler var ne kadar guzel, zaten buranin da insanlari guzel bir de mucizelerimizin olmasi ayri bir guzellik katiyor sanirim 😍Hoşgeldin tuba. Aynı dönemde paylaşılan hamilelik arkadaşlıkları çok samimi oluyor. İlk hamileliğimde de kulüpteydim ve bazı arkadaşlarla hala faceden görüşüyoruz. İyi ki yapmışlar bu paylaşım alanlarını :)
neoluyor kızlar yaa küçük şeyleri büyütmeyelim hakkımıza girmeyelim birbirimizin hamişiz can taşıyoruz bebelerinizin hatrına yapmayın yahuu küçücük şeyler olmuş büyümüşte büyümüş ayy çok üzüldüm buraya stres atmaya geliyoruz yaa stres yaşamakda neyin nesi ufacık şeylerdennnn
cnm sanırım son ay kontrollerde netleşecek..böyle 3-5 oynamalar şu an için normalmışnasil yani anlamadimm. benim sat göre 4 kasim. ama ultrason da 31 ekim göstermeye basladi. doktorum ikisi de olabilir dedi... yani ben hangisini baz alayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?