tv nıe yokk gercı pc var tv kımın umrundacok zararlı ama ne edım tek yemeyı sevmıom yavru
[/B]
Nehar kuzu temiz fanila,don getirek sana birde 3, kilo erik mapusluk zor inşallah uzun sürmez dönmen
Bende bikaç kez ceza almıştım ama saçma sapan şeylerden hatalıydım ama saçma olması üzüyor..
:
1: koptum yaaaaaaaaaa catlak bende aynısını dedımmm ona ama bak erıgı unutmusum
[/B]
Ben uydu almadım evlenirken evime eşim tv gördümü büyüleniyo muhabbetimiz bozulmasın die ama
Bu defada adam geceleri eve gelmedi yine göremedim olan bana oldu
Tv yide dükkana yolladım artık boş boş duruyodu eskidi evet pc işimi görüyo ama bütün gün yanlız oluncada sıkıyo arada..
Bende sevmiyorum ama eşim artık benimle yemek yemiyor bana kilo aldırcam diye kendi bütün yemekleri yedi 90 kilo oldu
Bitane o bitane ben doğurucam
Bana aldığı herşeyi yiyyo canım çekermiş diye alıyo hepsini yiyo
seninle benim göbeğim ekmek içinden çıkıyo zaten
ye ye yarasın 2ekmek alsın bence kocan
koptum yaaaaaaaaaa catlak bende aynısını dedımmm ona ama bak erıgı unutmusum
bencede bende uzuldum sebeb yokken bole olmasına..
Evet canım Allah düşürmesin mapusa zor iş.Birsürü arkadaşı var burda yanlız kalmaz AlimAllahbir askerdeki bir mapustaki yalnız bırakılmaz.
Arkadaslar benim yarin is var o yuzden yatmam gerekiyor herkese hayirli geceler 
bir askerdeki bir mapustaki yalnız bırakılmaz.
Canım eriksiz olurmu hiç sigara gönderilir ama nehar hamiş olduğu için erik ay nehar kızma canım neolur sen gelene kadar burdaymışsın gibi yazarız sana gel lütfen arada..:26:
Noldu kizlar yahu bi girdim neler olmus? Gecmise bakayim bari nazar mi degdi bize nedir?
yookk kızz ben çok ekmek düşkünü değilim aslında ama canım öyle yemek yemek istemediğinden hep ekmek peynir domates filan yiyom. ondan valla...
Noldu kizlar yahu bi girdim neler olmus? Gecmise bakayim bari nazar mi degdi bize nedir?
az önce ikili testi yapan uzman dr. aradı..sonuçlarım çıkmış..risk 2871/1 miş..endişe etme yaşına göre de normal bir oran dedi..ama kanda birdeğerim olması gerekenden 1,5 kat yüksek çıkmış..yolk kesem de azcık büyüktü..o yüzden 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrason önerdi.
biraz içim daraldı ama çok ta üzerinde durmak istemiyorum.çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldim inşallah böyle geçer..
sizin değerleriniz nasıldı?tabi bende yaş 32 bu arada.yaş arttıkça riskte artıyormuş
neslee sorma canım. gebe hormonlarının patlaması yaşanıyor burada... karnımızdakiler minnacık ama yaşattığı patlamalar boyundan büyük
Canım eriksiz olurmu hiç sigara gönderilir ama nehar hamiş olduğu için erik ay nehar kızma canım neolur sen gelene kadar burdaymışsın gibi yazarız sana gel lütfen arada..:26:
ne guzel benım esımde tv hastası valla bak keske bende almayaydımalmasamda bu sefer dısarı gıder macı ızlemeye mecbur aldık ıste..
oh maşallah boyu varsa ii benım eşimde 90 ama 1.90 boy var adamda zayıf duruo poposu hıc yokbnden zayıf poposu
benımkıde cok yemeye baslADI hamılelıkte oluomus ole yaa erkek olcak derler hatta kocanda senle bırlıkte cok yerse ama hurafe tabii
neyse kızlar ben kaçar oğlumun ateşi yine yükseldi.herkese iyi akşamlar
Canim yasinda ne var yahu ben de 31im hic bir sey demediler, merak etme sen. Ben de 12 haziranda ayrintili ultrason randevusu aldim. Bir problem cikacagini sanmiyorum sende hiccc daraltma icini ❤
nehar okuyor şekerim alınmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?