nasıl uyuyucam ben :S yarın 2 li test var... iyi haberlerle donmek istiyorum.... herkese ıyı geceler bana uyku yokkk :)))
Güzel oldu bir yandan bir yandan kötü.Eşim dizi izler bol bol ben de hiç sevmem aksine pcden izliyo Hürrem karadayı işler güçler
Yok canım nerde onda o boy 173 filan sanırım 76 desede. baya kilolu oldu çok rahatsız oluyo ben ondan uzun görünüyorum deliriyo..
Düğünümde bile babet giydim canı sürekli bişiler çekiyo vallahi hamilelik psikolojisi var midesi bulanıyo dr sordum hatta eşimin bebğinede bakın kese ne durumda diye
Her kontrolde ağlıyor salya sümük bide bana kızıyo sende ağlasana nie ağlamıyosun diye çatlak bir eşim var yani
Erkek hissediyorum bende ama Hayırlısı olsun inşallah..
Ahhh simdi yavastan ulastim o sayfalara(( olur arada oyle hormonlar+dis etkenler. Kalpler kirilmasin da onemli olan o.
Güzel oldu bir yandan bir yandan kötü.Eşim dizi izler bol bol ben de hiç sevmem aksine pcden izliyo Hürrem karadayı işler güçler
Yok canım nerde onda o boy 173 filan sanırım 76 desede. baya kilolu oldu çok rahatsız oluyo ben ondan uzun görünüyorum deliriyo..
Düğünümde bile babet giydim canı sürekli bişiler çekiyo vallahi hamilelik psikolojisi var midesi bulanıyo dr sordum hatta eşimin bebğinede bakın kese ne durumda diye
Her kontrolde ağlıyor salya sümük bide bana kızıyo sende ağlasana nie ağlamıyosun diye çatlak bir eşim var yani
Erkek hissediyorum bende ama Hayırlısı olsun inşallah..
ay çok komikmiş eşin
sanada ağla demesine koptum
Ben gülüyorum sinirleniyo senmisin erkek benmi sende ağla diye kızıyo ozaman
Zaten dr farkında sanki hamile o Bak babası bebeğin burda diye ona gösteriyo bebeği sırf ağlatmak için
Çok duygusal benim herifim
İlk evlendiğimiz günde o ağladı
Eşim tam bir balık burcu bende boğa
Zıt kutupların çekimi
Filiz canim bende gec yiyorum , hatta simdi tost yapacagim :)) acim ac :)
bnmkı maç hastası wc gıdıyım hemen dızı degısır mac acılır.sınır oluyorum
SENINKI OZAMAN kılolu duruyordur az yesın azayy koptum yaa aglıomu cıdden benımkı hayatta aglamaz
hayırlısı cnm yaaa rabbım ne verırse razıyız erkek kız saglıklı olsunda gerısı boş
Benim eşim maç oynar ama izlemez sevmiyo dizi izliyo
Evet kocaman göbeği var 78 kiloydu ama benim yüzümden kilo aldı..
Ağlıyo tabi canım hüngür hüngür maneviyatı çok yüksek birde ilk hamile oldugumu öğrendik hıçkırarak ağladı sabah ezanı okunana kadar tam 4 saat filan
Birde bi bebeği görmeye gitmiştik hastanede ordada bebeği görünce ağladı o nedenle doğum yaparken ben onun dışarıda ağlamalarını bebeği görünce ağlamalarını biri çeksin istiyorum..
Mucize olmasına Rabbim nekadar büyük sanırım onun için ağlıyo ben gülüyorum tabi kopuyorum..
cnm sanırım son ay kontrollerde netleşecek..böyle 3-5 oynamalar şu an için normalmış
ay kahkaha attım gece gece
kameraya çek o hallerini çocuğuna gösterirsin ilerde:))
çok duygusalmış yaa
ne guzel ya bende cok duygusalımdır .. ısterdım esımde ben agladıgımda aglasın ama yok adam agır abi aglamaz o
tabıykıde oyle mucıze bızım ıcın.. hıc olmıcak sanıyordum bende:18:
valla bende dayanamadım geçmişe döndüm hiççç bişeycik yok..boşuna uzamış konu ve sanırım şikayet olmuş..yoksa bukadarcık şeyden bişey olmazdı..
neyse yakında dönerler inşallahhh
Canim yasinda ne var yahu ben de 31im hic bir sey demediler, merak etme sen. Ben de 12 haziranda ayrintili ultrason randevusu aldim. Bir problem cikacagini sanmiyorum sende hiccc daraltma icini ❤
Kurtlukiraz benim oglumdayken dusuk tansiyon vardi ve troidde yoktu.. Artik yas ilerledikce 32:) oldum hersey cikmaya basladi ..
Sende aksatma olc sIk sIk
Bende eve alet alip gunde 2 kere olcecekmisim ..
8skorpions bende kandan kurtardim testi bugun yapildi , trisomi 21 riskim benimki 1:8492 ye dustu bu beni mutlu etti yureklendirdi :)
Bende 32 yasindayim o yuzden risk orani sirf yas baz alinirsa yani olcumsuz 1:425
Yas ilerledikce riskimiz yukseliyor malesef..
Herkes hassas donemde dedigim gibi , kotu olmus arkadaslarin cezasi ..
Hamilelik sinirler hemen geriliyor .. Insallah birdaha yasammaz boyle tatsizliklar uzuldum vallahi(
Asyaren bir ekmekmi yedin aferim kiz :)))
Filiz canim bende gec yiyorum , hatta simdi tost yapacagim :)) acim ac :)
kızlar nehar cumartesı gunu aramıza gerı donebılıcek cunku daha once cezası oldugu ıcın...
5 gun surucekmıs cezası yanı hıc gerek yoktu aslında bole seylere cunku sebeb cok basıttii.. ınanın cok uzuldum..
bencede hic daraltmayin icinizi... o eskiden idi simdi 50 yasinda dogum yapiyor anneler.... ben 37 yasindayimm, simdidlik bir sorun cikmadi insalllah simdiden sonrada cikmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?