2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nasıl uyuyucam ben :S yarın 2 li test var... iyi haberlerle donmek istiyorum.... herkese ıyı geceler bana uyku yokkk :)))

cnm hiççç stres yapmaaaa..iyi haberlerle dönücen inşallah..çok keyifli öyle detaylı bebişi görmek..heyecan yapma annesi..bebişko da rahat olsun içerde

ay çok komikmiş eşin
sanada ağla demesine koptum

Kurtlukiraz benim oglumdayken dusuk tansiyon vardi ve troidde yoktu.. Artik yas ilerledikce 32:) oldum hersey cikmaya basladi ..
Sende aksatma olc sIk sIk
Bende eve alet alip gunde 2 kere olcecekmisim ..

8skorpions bende kandan kurtardim testi bugun yapildi , trisomi 21 riskim benimki 1:8492 ye dustu bu beni mutlu etti yureklendirdi :)
Bende 32 yasindayim o yuzden risk orani sirf yas baz alinirsa yani olcumsuz 1:425
Yas ilerledikce riskimiz yukseliyor malesef..

Herkes hassas donemde dedigim gibi , kotu olmus arkadaslarin cezasi ..
Hamilelik sinirler hemen geriliyor .. Insallah birdaha yasammaz boyle tatsizliklar uzuldum vallahi (

Asyaren bir ekmekmi yedin aferim kiz :)))

Filiz canim bende gec yiyorum , hatta simdi tost yapacagim :)) acim ac :)

bnmkı maç hastası wc gıdıyım hemen dızı degısır mac acılır.sınır oluyorum
SENINKI OZAMAN kılolu duruyordur az yesın az ayy koptum yaa aglıomu cıdden benımkı hayatta aglamaz
hayırlısı cnm yaaa rabbım ne verırse razıyız erkek kız saglıklı olsunda gerısı boş

ay çok komikmiş eşin
sanada ağla demesine koptum

Ben gülüyorum sinirleniyo senmisin erkek benmi sende ağla diye kızıyo ozaman
Zaten dr farkında sanki hamile o Bak babası bebeğin burda diye ona gösteriyo bebeği sırf ağlatmak için
Çok duygusal benim herifim
İlk evlendiğimiz günde o ağladı
Eşim tam bir balık burcu bende boğa
Zıt kutupların çekimi

ay kahkaha attım gece gece
kameraya çek o hallerini çocuğuna gösterirsin ilerde:))
çok duygusalmış yaa

Benim eşim maç oynar ama izlemez sevmiyo dizi izliyo
Evet kocaman göbeği var 78 kiloydu ama benim yüzümden kilo aldı..
Ağlıyo tabi canım hüngür hüngür maneviyatı çok yüksek birde ilk hamile oldugumu öğrendik hıçkırarak ağladı sabah ezanı okunana kadar tam 4 saat filan
Birde bi bebeği görmeye gitmiştik hastanede ordada bebeği görünce ağladı o nedenle doğum yaparken ben onun dışarıda ağlamalarını bebeği görünce ağlamalarını biri çeksin istiyorum..
Mucize olmasına Rabbim nekadar büyük sanırım onun için ağlıyo ben gülüyorum tabi kopuyorum..

ne guzel ya bende cok duygusalımdır .. ısterdım esımde ben agladıgımda aglasın ama yok adam agır abi aglamaz o
tabıykıde oyle mucıze bızım ıcın.. hıc olmıcak sanıyordum bende:18:

Bugun kontrollerden guzel sonuclar almis tum arkadaslara masallah diyorum! Telefondan begenemiyorum maalesef yazdiklarinizi ama teker teker okudum masallah canlar

ay kahkaha attım gece gece
kameraya çek o hallerini çocuğuna gösterirsin ilerde:))
çok duygusalmış yaa

Ozaman çeksem onu videoya öldürür beni zaten kızıyo duygusuz diye ama doğumda mutlaka çekilsin istiyorum..
Bide sert bir adam aslında görüntüsü..

ne guzel ya bende cok duygusalımdır .. ısterdım esımde ben agladıgımda aglasın ama yok adam agır abi aglamaz o
tabıykıde oyle mucıze bızım ıcın.. hıc olmıcak sanıyordum bende:18:

Bende öyle sanıyordum canım hiç olmıycak diye o nedenle ağlamıyorum çünki hala inanamıyorum.
Bi tekmelemey başlasın kuzum ozaman bende bir patlama yaşarım.
Eşimin bebeği tekmelemeye başladı ama hahaha elini tşörtün altına sokup bak tekme attı gördünmü diyo
Görürse bunları yazdığımı küser benle şimdi gelir

valla bende dayanamadım geçmişe döndüm hiççç bişeycik yok..boşuna uzamış konu ve sanırım şikayet olmuş..yoksa bukadarcık şeyden bişey olmazdı..
neyse yakında dönerler inşallahhh

Evet bence de hassasliktan buyumus olay, uzuldum cezali cocuklarimiz hemen donsunler de aramiza bu da nazar boncugumuz olur.

Canim yasinda ne var yahu ben de 31im hic bir sey demediler, merak etme sen. Ben de 12 haziranda ayrintili ultrason randevusu aldim. Bir problem cikacagini sanmiyorum sende hiccc daraltma icini ❤

bencede hic daraltmayin icinizi... o eskiden idi simdi 50 yasinda dogum yapiyor anneler.... ben 37 yasindayimm, simdidlik bir sorun cikmadi insalllah simdiden sonrada cikmaz....

kızlar ne olmuş ya,,kim veriyor ki cezayı,hatta site de ceza da mı varmış.ilk defa duyuyorum.çok saçma bu kadar uzun olmamalı bence,eğer gerekirse uyarı falan verilmeli sadece.

canım benim oğlumda tiroid sorunum varmış ama bilememişim hiç de ölçmemiş drlar.doğumdan sonra kiloları veremeyince öyle çıktı ortaya

ya peki badezuzuma noldu? o da geçici olarak pasif görünüyo??? amaaaan bu ne yaa? kasım annelerinin ateşle imtihanı şaka gibi

5 gün müüüü? amaniiiin neharrr... günlük rapor falan yolla bari bize ....

bencede hic daraltmayin icinizi... o eskiden idi simdi 50 yasinda dogum yapiyor anneler.... ben 37 yasindayimm, simdidlik bir sorun cikmadi insalllah simdiden sonrada cikmaz....

ben de 39 yaşındayım. ikili testte sorun çıkmazsa başka bi şey öneriyorlar mı? ya da direk riskli gebelik takibine falan mı gidiyorsun. benim kafam biraz karışık da bu konuda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…